Dodaj do ulubionych

Kolejne kłopoty bufetoewj

02.03.07, 09:51
wiadomosci.onet.pl/1495951,11,item.html
Pani Bufetowo zyczymy skrecenia karku (wreszcie)
Obserwuj wątek
    • Gość: Wyborca HGW "lepperem" Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:41
      to je pikne :)))))
    • lejceomara Złodzieje zostali nazwani z imienia........ 02.03.07, 21:49
      ....I co w tym dziwnego :)No tak,najpierw PISowska część nazywała obecnego koalicjanta warchołem a teraz to przyjaciel:))) Ja takim przyjaciołom ręki i niczego innego nie podaję,ale widać w tej jakże zakłamanej partii rządzącej są inne standarty.
      • kuroslip Re:gruba musi odejsc 03.03.07, 18:39
        Pani bufetowo, czas pozmywac i spadac
        • lejceomara hehehe,mozemy iść na wybory:) Hania wygra :))) 03.03.07, 21:21
          I łyso bedzie wam ??? oczywiście że nie bo wy nie dacie sobie wmówić "że białe jest białe...."Tumanów nic nie przekona:))) powinniście przyjąć wreszcie do wiadomości że komuna skończyła się 17 lat temu:)))
          • Gość: obserwatore Re: hehehe,mozemy iść na wybory:) Hania wygra :)) IP: *.chello.pl 14.03.07, 05:23
            nie pier...l przecież rządzi komuna z PO to jak do kroćset mogła się skończyć
            17 lat temu?
    • lejceomara chyba gosiewski chciałby miec takie kłopoty..... 04.03.07, 11:54
      wiadomosci.onet.pl/1496944,11,item.html

Teraz niestety szykuje się już do pudła nasz koleżka .
      • Gość: alek Re: chyba gosiewski chciałby miec takie kłopoty.. IP: *.ztpnet.pl 04.03.07, 23:33
        No prosze dlaczego w wyborczej nie pisza o tym ani nie mowia w tvn 24 ??

Rozumiem trzeba pomyslec jak tu zwalic wine na pis mimo ze to byli czlonkowie PO
        ja podali do sadu :)

Ps. jaka ona bezradna na tych zdjeciach
        • kuroslip Re: chyba gosiewski chciałby miec takie kłopoty.. 14.03.07, 21:43
          ale sie spasła,wyglada jak maciora
          • Gość: stas Re: a moze spuchla tak z glodu nasza Hajka. IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.03.07, 03:57
            kochana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka