Dodaj do ulubionych

Piasek w -EUROWIZJII

IP: *.thanet.ac.uk 04.06.01, 16:54
Co powiesz na temat wystepu Piaska? Mysle, ze totalna to kompromitacja dla
Polski. Ciekawa jestem kto zadecydowal ze on tam wystapi? Jest tylu polskich,
fajnych piosenkarzy, a ten "AGENT"-istna hanba Polska.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Piasek w -EUROWIZJII IP: *.thanet.ac.uk 04.06.01, 17:02
      popieram! i kto zaprojektowal jego ubranie! "buszmen"
    • Gość: felek Re: Piasek w -EUROWIZJII IP: 193.0.117.* 06.06.01, 16:03
      no coz, ja tam piaska nie lubie, ale gdy go ujrzalam na eurowizji to nawet
      jakos tak cieplo mi sie zrobilo na sercu. pomyslalam ze chlop ma szanse na
      miejsce w pierwszej 20-tce. a tu takie rozczarowanie!
      w ogole po co ta eurowizja? straszna padaka. same disco-banjo, popluczyny i w
      ogole syf. i po co to komu?
    • Gość: Kudłacz Re: Piasek w -EUROWIZJII IP: *.ict.pwr.wroc.pl 07.06.01, 15:01
      Moim zdaniem Piasek wypadl całkiem nieżle, miał chwytliwy przeboik, fajne futerko, ale cóz chłopakowi się nie
      popwiodło.Sądze, że jest to spisek i musiala w tym maczać Elenora ze Zlotopolskich.Tak zupelnie na serio Piasek na
      tle tego calego chłamu i kiczu nie był, aż tak beznadziiejny, by zasłużyc na taką niską pozycję. Dno-dnem, ale bez
      przesady. Idiotyczne audiotele robi swoje.

• Gość: Drapka Re: Piasek w -EUROWIZJII IP: *.atj.pl 08.06.01, 18:30
      Nie sšdze, żeby pan Piaseczny skompromitował na tym, pożal sie Boże, festiwalu kogokolwiek, chyba tylko siebie. Ten człowiek nie reprezentował tam Polski, tylko polskš Telewizj, a to różnica. Firma TVP.S.A. robi wszystko aby dorówna poziomem artystycznym i umysłowym artystom pokroju Piasecznego. Jest to żenujšce, ale takie sš realia - czytaj gusta masowego widza. I to wła�nie masowy widz - polski, duński, estoński, chorwacki i każdy, który zdecydował sie kibicowac "swoim" reprezentantom na tej imprezie sie skompromitowal. W żadnym wypadku nie skompromitowała sie Polska!!! Ja w każdym razie nie czuje sie skompromitowany - pan Piaseczny nie reprezentował mnie tam, ja go tam nie wysłałem ani też nie kibicowałem mu, wiedzšc, że oferta, jakš zaprezentował była wyjštkowo niskich lotów.
    • .roberto65 Re: Piasek w -EUROWIZJII 30.12.01, 03:59
      Gość portalu: MARYS napisał(a):

> Co powiesz na temat wystepu Piaska? Mysle, ze totalna to kompromitacja dla
      > Polski. Ciekawa jestem kto zadecydowal ze on tam wystapi? Jest tylu polskich,
      > fajnych piosenkarzy, a ten "AGENT"-istna hanba Polska.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka