chinaska 19.03.07, 18:30 czy wiecie moze ile kosztuje wizyta notariusza w domu w celu spisania pelnomocnictwa? (do osoby chorej) w warszawie rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruder76 Re: notariusz do domu-za ile? 19.03.07, 18:32 chinaska napisała: > czy wiecie moze ile kosztuje wizyta notariusza w domu w celu spisania > pelnomocnictwa? (do osoby chorej) w warszawie rzecz jasna Normalna taksa + koszt dojazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
chinaska Re: notariusz do domu-za ile? 19.03.07, 18:38 no wlasnie mnie ciekawi ile moze sobie notariusz policzyc za taki dojazd. a swoją drogą to ta normalna taksa to ile? (jutra rano zadzwonie ale musze wiedziec teraz a o tej porze notariusze juz nie pracują...) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: notariusz do domu-za ile? 19.03.07, 18:48 Zadzwoń do kilku i potarguj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany 20 złotych 3 lata temu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:18 Miałem taką sytuację wtedy- miałem wysoką gorączkę i nie mogłem się ruszyć z łóżka, a sprawa była pilna. Z tym, że żona przywiozła go moim samochodem. Gdyby miał przyjechać swoim, to z pewnością byłoby znacznie drożej (porównywalnie z ceną taksówki, myślę). Oczywiście to opłata dodatkowa- poza oficjalną taksą za pełnomocnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: notariusz do domu-za ile? 19.03.07, 19:49 Zależy, jak jest kwota opłaty. Przy sporej, przyjedzie 10 razy za darmo ;-))) I pamiętajcie wszyscy: nie ma standardowej kwoty. Wszystko można negocjować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary 50 zł IP: 217.153.205.* 19.03.07, 21:53 za godzinę czynnosći wykonywanej poza kancelarią. Nalezy w to wliczyć czas dojazdu i wykonywaia samej czynności. Oczywiście jak będziesz robił transakcję na parę milionów to koszty będą zerowe. Odpowiedz Link Zgłoś
borrita Re: notariusz do domu-za ile? 20.07.13, 12:48 Pani Edyta Niemirska ... ceny nie zbijają z nóg ... wszystko załatwione szybko i profesjonalnie www.firmas.pl/kancelaria-notarialna-warszawa Kancelaria sprawdzona ... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
popzpr Re: notariusz do domu-za ile? 20.07.13, 12:57 Notariusze to na ogół sępy, podobnie jak papugi /adwokaci/. Warunki trzeba ustalać najsampierw i twardo. Tyle i tyle za usługę a nie że jak coś wypadnie to będzie drożej itd. Na ogół miękną i opuszczają sporo. Tylko trzeba być twardym i nieustępliwym. Trzeba się targować i stawiać warunki. Odpowiedz Link Zgłoś