Dodaj do ulubionych

notariusz do domu-za ile?

19.03.07, 18:30
czy wiecie moze ile kosztuje wizyta notariusza w domu w celu spisania
pelnomocnictwa? (do osoby chorej) w warszawie rzecz jasna
Obserwuj wątek
    • kruder76 Re: notariusz do domu-za ile? 19.03.07, 18:32
      chinaska napisała:

> czy wiecie moze ile kosztuje wizyta notariusza w domu w celu spisania
      > pelnomocnictwa? (do osoby chorej) w warszawie rzecz jasna

Normalna taksa + koszt dojazdu?
      • chinaska Re: notariusz do domu-za ile? 19.03.07, 18:38
        no wlasnie mnie ciekawi ile moze sobie notariusz policzyc za taki dojazd. a
        swoją drogą to ta normalna taksa to ile?
        (jutra rano zadzwonie ale musze wiedziec teraz a o tej porze notariusze juz nie
        pracują...)
        • andrzej.sawa Re: notariusz do domu-za ile? 19.03.07, 18:48
          Zadzwoń do kilku i potarguj się.
    • Gość: poinformowany 20 złotych 3 lata temu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:18
      Miałem taką sytuację wtedy- miałem wysoką gorączkę i nie mogłem się ruszyć z
      łóżka, a sprawa była pilna. Z tym, że żona przywiozła go moim samochodem. Gdyby
      miał przyjechać swoim, to z pewnością byłoby znacznie drożej (porównywalnie z
      ceną taksówki, myślę). Oczywiście to opłata dodatkowa- poza oficjalną taksą za
      pełnomocnictwo.
    • jan-w Re: notariusz do domu-za ile? 19.03.07, 19:49
      Zależy, jak jest kwota opłaty. Przy sporej, przyjedzie 10 razy za darmo ;-)))
      I pamiętajcie wszyscy: nie ma standardowej kwoty. Wszystko można negocjować!
      • Gość: Mary 50 zł IP: 217.153.205.* 19.03.07, 21:53
        za godzinę czynnosći wykonywanej poza kancelarią. Nalezy w to wliczyć czas
        dojazdu i wykonywaia samej czynności. Oczywiście jak będziesz robił transakcję
        na parę milionów to koszty będą zerowe.
    • borrita Re: notariusz do domu-za ile? 20.07.13, 12:48
      Pani Edyta Niemirska ... ceny nie zbijają z nóg ... wszystko załatwione szybko i profesjonalnie
      www.firmas.pl/kancelaria-notarialna-warszawa

Kancelaria sprawdzona ... polecam
      • popzpr Re: notariusz do domu-za ile? 20.07.13, 12:57
        Notariusze to na ogół sępy, podobnie jak papugi /adwokaci/. Warunki trzeba ustalać najsampierw i twardo. Tyle i tyle za usługę a nie że jak coś wypadnie to będzie drożej itd. Na ogół miękną i opuszczają sporo. Tylko trzeba być twardym i nieustępliwym. Trzeba się targować i stawiać warunki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka