Gość: orzi Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.internet.radom.pl 20.03.07, 10:31 gejowska prowokacja i propaganda!!! Niedobrze mi si erobi jak na nich patrze, nie pozwojmy im decydowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . lepsze średniowiecze, niż pobłażanie .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:32 pedalstwu i akceptowanie zboczeń Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Homoseksualiści przyszli do ministra ............. 20.03.07, 10:34 am ministrowie też............mają się ku sobie :)))))))))))) www.dziennik.pl/Cache/267226.CEPCache Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.toya.net.pl 20.03.07, 10:36 I dobrze im robi. Kiedyś podziękują :) A jeśli nie - nikt nie broni wyjazdu do tej dziury europejskiej, co opisana na mapach jest jako 'Holandia'. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Homoseksualiści walczą o prawo do 20.03.07, 10:39 deformowania psychiki normalnychm, najmlodszych dzieci już w przedszkolach i podstawówkach. Tak "wychowane dla homoseksualizmu" dzieci mają być później bardziej podatne na zaloty pederastów i lesbijek. Nawet jeżeli (zupelnie slusznie!) uważamy Orzechowskiego za skrajnego oszoloma to nie wolno na zlość Giertychowi, pozwalać na propagandę zboczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: Homoseksualiści walczą o prawo do IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:26 Ludzie! CZY WYSCIE POWARIOWALI Z KRETESEM! nie rozumiecie ze orientacja seksualna jest cecha wrodzona, ze tego sie nie mozna nauczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Pederaści doskonale wiedzą, że można nauczyć się 20.03.07, 12:04 zachowań homoseksualnych. Bo bywają przypadki na granicy, bez silnie zarysowanych wbudowanych preferencji. Male dzieci są szczególnie podatne na wzorce podawane przez doroslych. Będą to wzorce normalne albo nienormalne. Można sobie np. wychować malego zlodzieja kieszonkowego, bez śladu wyrzutów sumienia u niego lub jakiejkoliwek refleksji. Zależy czego dziecko się uczy. I wlaśnie dlatego homoseksualiści pchają się już do szkol aby uczyć tam swoich zachowań już jak najmniejsze dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: Pederaści doskonale wiedzą, że można nauczyć 20.03.07, 22:31 Mocny jest gość! Czemu nie poda Holandii jako przykładu gniazda zepsucia wszelakiego? Przeca tam homosie dzieci adoptują i wychowują od dobrych paru lat, i co? Taaa, nie dożyjemy wymarcia holendrów z powodu wszechpedalstwa... Raczej doczekamy wymarcia polaków, bo zapomną o seksualności własnej w swym świętym kraju, a i płodzić dzieci na pożarcie homosiom będą się bać, więc ich produkować nie będą, czego zresztą ostatnio nagminnie nie czynią... Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: Homoseksualiści walczą o prawo do 20.03.07, 22:20 Tia, kolejna sekta, mafia, UKŁAD... oj, kurna, zaczynam się bać :| Kto zastąpi J. Kurskiego (sikofila)? wlodzimierz.ilicz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Kawal o gejach (1) IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 10:42 Przychodzi gej do lekarza i mówi: - Mam HIV panie doktorze. - Dwa kilo grochu, pol litra soku ze sliwek, cztery banany i to wszystko powtórzyć przez tydzien po dwa razy dziennie. - A to pomoże? - pyta zdziwiony gej - Nie!! Ale nauczy pana do czego służy dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Kawal o gejach (2) IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 10:43 Leśniczy w lesie słyszy krzyki: -Ludzie ratunku !!!! Przechodzi przez krzaki patrzy a tam facet przywiązany do drzewa ze spuszczonymi spodniami. Gość mówi z uśmiechem: -O Boże jak dobrze że pan mnie usłyszał,napadli i zgwałcili mnie homoseksualiści. A leśniczy rozpina rozporek,zdejmuje spodnie i mówi: -Oj nie masz dziś szczęścia człowieku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Kawal o gejach (3) IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 10:44 Jedzie sobie facet ciężarówką. Nagle widzi, że na poboczu siostrzyczka zakonna łapie stopa. No to zjeżdża, otwiera drzwiczki i mówi: - Niech siostra wsiada, ja siostrę podwiozę. I jedzie dalej. Po pewnym czasie siostra patrzy na niego pożądliwie i głaszcze mu udo mówiąc: - Wy kierowcy to się macie dobrze: widzicie panienkę, zabieracie ją do kabiny, zjeżdżacie na pobocze, hop siup w krzaczki, robicie co macie robić i jedziecie dalej.... No, kierowca tak się dziwnie na nią popatrzył, ale nic, jedzie dalej. Po pewnym czasie znowu czuje przesuwającą się rękę na jego nodze i słyszy: - Wy kierowcy to się macie dobrze, bierzecie panienkę, hop siup w krzaczki ..ko i wyjeżdżacie w trasę.... No to kierowca tak się na nią popatrzał, zjechał na pobocze, bierze ją w krzaczki i ma już zacząć robić, co miał robić, gdy siostra zakonna mówi : - Tylko proszę w odbyt, bo jak przyjeżdżam na plebanie, to ksiądz zawsze sprawdza, czy jestem jeszcze dziewicą. Kierowca zastosował się do jej prośby i wali, wali, wali....Kiedy już skończyli i wyjechali na trasę, siostra znów głaszcze go po nodze i mówi: - Wy kierowcy to się macie dobrze, a my pedały, to ciągle musimy kombinować... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 10:52 Hahahaha! Brawo, dzieci! Jesteście mądrzejsze od tego troglodyty. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 10:58 mark.parker napisał: > Hahahaha! Brawo, dzieci! Jesteście mądrzejsze od tego troglodyty. Powodzenia! ________________________________________________________ Nie obrażaj ludzi pierwotnych ......Orzech nie przeszedł etapu ewolucji.... _____________________________________ ...."moherowy kraj,dla psychiatrów raj....." www.dago.pmp.com.pl/monty/anim/sil.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikolo Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.ipt.aol.com 20.03.07, 11:15 uciekajcie, dzieci, poki jeszcze rozowych trojkatow nie kaza wam nosic... dowod osobisty starczy, poki jeszcze macie prawo do dokumentow... a wam, gejhantery i inne, zycze serdecznie zebyscie przestali widziec wroga we wszystkim, co odstaje od normy, kolory w zyciu wazna rzecz... a ze przegina troche towarzystwo teczowe? pewnie ze tak, bo moga wreszcie (albo jeszcze) w Polsce pokazac sie... nieraz w pieknym kraju nad wisla po mordzie za odstawanie dostalem, ale coz... nikt mnie tam nie trzymal chwala Bogu... ale z drugiej strony- satysfakcje bucom dawac? uciekac przed hunwejbinami? przeciez i tak rodzi sie 10 % homo, nie tylko u homo sapiens, ale i u homo postsovieticus tez... wiec dla gejhanterow- homoseksualnych wnusiow zycze, albo wnusiow ekologow, albo jedno i drugie, i jeszcze zeby powszechny czytali od 4 roku zycia... moze lby gomulka smierdzace sie wam przewietrza- ale to malo prawdopodobne, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:31 Czesc Pikolo, dobrze ze troche madrych ludzi ostalo sie w tym ciemnogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U(L)TRAS znowu pie..nie o pedałach - rzygać się już chce IP: *.chello.pl 20.03.07, 11:02 nagonka medialna pod przywództwem gw trwa Odpowiedz Link Zgłoś
m15 mam nadzieję,że zboczków do menu nie wpuścili 20.03.07, 11:11 ich preferencje i zboczenia to ich prywatna sprawa,zatem w ninisterstwie nie mają czego szukać,swoją drogą ,to dziw -jak ludzie mogą być pozbawieni choćby odrobiny przyzwoitości,nie widze powodów dla których obnoszą się ze swymi słabościami po mieście Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 A ty (podobnie jak większość LPR-u) 20.03.07, 11:12 obnosicie się ze swoją głupotą. Niestety tej, podobnie jak homoseksualizmu, leczyć się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 głupotą jest robienie sztandaru ze swego zboczenia 20.03.07, 11:29 pederastia to wyjątkowo obrzydliwe zboczenie ,dlatego epatowanie nim społeczeństwa powinno być karane,podobnie jak publiczne obnażanie itp,nie mam ochoty oglądać ich obscenicznych zachowań w miejscach publicznych, niechaj swe wstrętne praktyki zachowują dla siebie,społeczenstwo nie jest ich ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Pederastia to seks z młodymi chłopcami 20.03.07, 11:30 co jest karane już teraz. Proponuję kurs języka polskiego. Tego - w przeciwieństwo do homoseksualizmu - można się nauczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: mam nadzieję,że zboczków do menu nie wpuścili IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:32 Ty tez sie obnosisz, m15, na forum GW ze swoja sloboscia umyslowa, i to jest duzo zalosniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Art. 183a. § 1. Kodeksu Pracy 20.03.07, 11:09 Pracownicy powinni być równo traktowani w zakresie nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkolenia w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych, w szczególności bez względu na płeć, wiek, niepełnosprawność, rasę, religię, narodowość, przekonania polityczne, przynależność związkową, pochodzenie etniczne, wyznanie, orientację seksualną, a także bez względu na zatrudnienie na czas określony lub nieokreślony albo w pełnym lub w niepełnym wymiarze czasu pracy. Artykuł ten implementuje dyrektywę Komisji Europejskiej, dotyczącą zakazu dyskryminacji w zatrudnieniu. Rozumiem, że Polska zamierza wyjść z Unii Europejskiej, żeby implementować pomysły Orzechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: Art. 183a. § 1. Kodeksu Pracy IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:34 Ja w ogole nie rozumiem jak Polska, panstwo nie mal tak teokratyczne jaj Iran w Unii sie w ogole znalazla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: Art. 183a. § 1. Kodeksu Pracy IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:36 Poprawka: mialo byc niemal tak teokratyczne jak Iran. Bo jeszcze ktos mi zwroci uwage ze polskiego zapomnialam... Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Bo chcemy unijnej kasy 20.03.07, 11:36 I chwała Bogu za polską chciwość, bo inaczej bylibyśmy drugą Białorusią, a tak są jeszcze sądy w Strassburgu i Luksemburgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:10 Coraz częściej zastanawiam skąd biorą się tacy ludzie w rządzie. Oszołomów mam już dość.Czas zająć się czymś ważnym ,a nie szukać dziury w całym.A zapowiadali że będzie lepiej, a mamy zacofanie , brak tolerancji.Władzo zastanów się co robisz , bo już nawet młodzi ludzie mają cię dosyć!Jak tak dalej będziecie postępować z narodem , to sami zostaniecie w tym kraju!I ciekawe komu będziecie wydawać bzdurne decyzje? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 zboczeńcy to nie naród 20.03.07, 11:15 Gość portalu: obserwator napisał(a): > Coraz częściej zastanawiam skąd biorą się tacy ludzie w rządzie. Oszołomów mam > już dość.Czas zająć się czymś ważnym ,a nie szukać dziury w całym.A zapowiadali > > że będzie lepiej, a mamy zacofanie , brak tolerancji.Władzo zastanów się co > robisz , bo już nawet młodzi ludzie mają cię dosyć!Jak tak dalej będziecie > postępować z narodem , to sami zostaniecie w tym kraju!I ciekawe komu będziecie > > wydawać bzdurne decyzje? lecz mały odsetek z problemami weryfikacji własnej jażni,bezczelnie manipulowani przez lewctwo Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysza3 Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 11:11 Czytam wypowiedzi i czuję niesmak. Po pierwsze: dlaczego wyrażacie się w tak wulgarny sposób? Tylko Ci, którym brakuje argumentów uciekają się do obrażania swego adwersarza. Po drugie:Orientacja seksualna jest osobistą sprawą każdego człowieka.Jeśli nie interesują Was osobnicy własnej płci cóż może kogokolwiek obchodzić z kim śpią obcy ludzie.Jeśli nikt Was nie napastuje to co budzi taką agresję sam fakt, że istnieję homoseksualiści? Zawsze byli. I wbrew opiniom to nie choroba a inność seksualna, która występuje nawet wśród zwierząt.Po trzecie - to do tych co manifestują nienawiść wobec homoseksualistów- Wasza agresja wskazuje, że temat nie jest wam obojętny, może to wskazywać na tajone i głęboko chowane skłonności, których się wstydzicie. Im głośniej krzyczycie tym wyraźniej to widać.Osobiście obojętne mi jakiej kto jest orientacji.Ważne jakim jest człowiekiem. Nie dajcie się wypuszczać na ścieżki nienawiści , tym, którzy chcą skłócić naród. Łatwo potem zapędzą nas w maliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vb Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.e-wro.net.pl 20.03.07, 11:16 co na to wszystko osoby w związkach kazirodczych? czy też trzeba na nich mówić , że są normlani, bo jak synek kocha tatusia i uprawia z nim seks , to jest tak samo "normalny" jak dwóch zwykłych pederastów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikolo Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.ipt.aol.com 20.03.07, 11:20 szara.myszo- dokladnie... zagladanie komus do rozporka, czy ciota, czy swoj... i od razu mozna sprawdzic, czy obrzezany... cos was chlopaki za bardzo te rozporki tych strasznysz pedalow interesuja, fiksacja jaka, oder was? Odpowiedz Link Zgłoś
catcher_in_the_rye Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 11:31 "Orientacja seksualna jest osobistą sprawą każdego człowieka.Jeśli nie interesują Was osobnicy własnej płci cóż może kogokolwiek obchodzić z kim śpią obcy ludzie.Jeśli nikt Was nie napastuje to co budzi taką agresję sam fakt, że istnieję homoseksualiści?" Nie rozumiesz prostego faktu, że agresji i niechęci nie budzi fakt, że istnieją homoseksualiści czy że uprawiają seks z kim mają ochotę (bo to ich prawo) - tylko, że garstka gejowskich politruków wymyśliła sobie, że będzie chodzić po szkołach z broszurkami w stylu: "jak bezpiecznie uprawiać seks analny", albo: "Roman, Krzysztof i ich dzieci - szczęśliwa rodzina". i indoktrynować w ten sposób dzieciaki. O to chodzi. Nie o to kto z kim sypia. >Wasza agresja wskazuje, że temat nie jest wam obojętny, może to wskazywać na > tajone i głęboko chowane skłonności, których się wstydzicie. Ewidentnie. Zgodnie z tym rozumowaniem, jeśli irytuje mnie, że ktoś kradnie to dlatego, że sam mam podświadomą ochotę na kradzież - jeśli nie akceptuję, że bluzga w miejscu publicznym - to dlatego, że sam mam ochotę pobluzgać, a jeśli nie lubię komunistów - to dlatego, że skrycie fascynuję się Marksem. Tylko się wstydzę przyznać. :) Gratuluję logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrantka Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:43 Szara myszko! Jaki mylacy nick! To b.pieknie i trafnie powiedziane! Dosc zagladania obywatelom do majtek! Moze zaczniemy kamieniowac homosksualistow albo pod mur, bo ja wiem, na to sie zanosi! Ludzie, nie rozumiecie jak to musi byc strasznie ukrywac swoje prawdziwe ja, nie rozumiecie ze geje byli mordowani w obozach przez hitlerowcow, ze byli prawie zawsze przesladowani (oprocz w starozytnej Grecji)? Wasza postawa tak b. kloci sie z religia jaka rzekomo wyznaje wiekszosc z nas!!! Zastanowcie sie: co na te nienawisc powiedzialby Pan Jezus? Czyz nie po tym mieli nas niechrzescijanie poznawac ze mielismy sie nawzajem milowac? Plakac sie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
catcher_in_the_rye Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 11:57 "Moze zaczniemy kamieniowac homosksualistow albo pod mur, bo ja wiem, na to sie zanosi!" Skąd wiesz, że się na to zanosi. Z tego, że kilku polityków wypowiedziało się przeciwko propagandzie homoseksualnej w szkołach? Sorry - demagogia. "nie rozumiecie ze geje byli mordowani w obozach przez hitlerowcow, ze byli prawie zawsze przesladowani (oprocz w starozytnej Grecji)?" Zgoda, ale co z tego wynika dla tematu? W obozach byli mordowani także Żydzi, Cyganie, Polacy, Rosjanie i... co? We Francji w czasie rewolucji mordowano bestialsko katolików, podobnie w Hiszpanii w czasie wojny domowej - i co z tego wynika? "Wasza postawa tak b. kloci sie z religia jaka rzekomo wyznaje wiekszosc z nas!!!" Upraszczasz. Nie ma żadnej jednej "waszej" postawy. Ktoś kto mówi "nienawidzę pedałów, won ze szkół!" i ktoś kto mówi: "szanuję orientację, ale nie zgadzam się, żeby geje indokrynowali w szkołach" - zgadzają się w jednej kewstii, ale w innych mogą mieć zupełnie inne podejście. "Zastanowcie sie: co na te nienawisc powiedzialby Pan Jezus? Czyz nie po tym mieli nas niechrzescijanie poznawac ze mielismy sie nawzajem milowac? Plakac sie chce!" A mnie się nie chce płakać, tylko mnie wkurzają takie pomysły z wchodzeniem propagandy gejowskiej do szkół. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 20:29 szara.mysza3 napisała: > Czytam wypowiedzi i czuję niesmak. Po pierwsze: dlaczego wyrażacie się w tak > wulgarny sposób? Tylko Ci, którym brakuje argumentów uciekają się do obrażania > swego adwersarza. Po drugie:Orientacja seksualna jest osobistą sprawą każdego > człowieka.Osobiście obojętne mi jakiej kto jest orientacji.Ważne jakim jest > człowiekiem. Nie dajcie się wypuszczać na ścieżki nienawiści , tym, którzy chcą skłócić naród. Łatwo potem zapędzą nas w maliny. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Komu i czemu się dziwisz, przecież to katolicy "miłosierni",którzy drugiego człowieka w "łyżce wody" by utopili.Posłuszni.Ksiądz powiedział,że jest to zboczenie-=-tylko ciekawe,że wśród kleru jest największy odsetek takich "zboczeńców". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Homoseksualiści przyszli do ministra IP: 195.205.243.* 20.03.07, 11:15 Wybiórcza jak zwykle na pierwszej linii walki z cywilizacją. Na szczęście te wasze wypociny już niewielu obchodzą nie licząc cymbałów z Brukseli i innej maści lewaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz a ja nie chce aby moje dzieci uczyły sie o pedałac IP: 62.29.170.* 20.03.07, 11:22 a ja nie chce aby moje dzieci uczyły sie o pedałach i bezpiecznych stosunkach miedzy dwoma mężczyznami do odbytniczymi Normalna rodzina to chłopak i dziewczyna ! Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysza3 Re: a ja nie chce aby moje dzieci uczyły sie o pe 20.03.07, 11:28 Człowieku wyluzuj. Mam troje dzieci w szkołach i ani razu przez tyle lat nie spotkałam się z faktem, który świadczyłby, że w szkole ktoś namawia moje dzieci by zostały homoseksualistami.To robienie wody z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
catcher_in_the_rye Re: a ja nie chce aby moje dzieci uczyły sie o pe 20.03.07, 11:37 Żebyś się za 5 lat nie zdziwiła. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysza3 Re: a ja nie chce aby moje dzieci uczyły sie o pe 20.03.07, 11:48 Zmienię zdanie jeśli podasz mi jeden rzetelny przykład propagowania treści homoseksualnych w szkołach Odpowiedz Link Zgłoś
catcher_in_the_rye Re: a ja nie chce aby moje dzieci uczyły sie o pe 20.03.07, 12:01 Powtórzę to co napisałem. Żebyś się za 5 lat nie zdziwiła. Vide: Hiszpania, Szkocja, ostatnie pomysły w Brazylii. Homo-lobby atakuje po całej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysza3 Re: a ja nie chce aby moje dzieci uczyły sie o pe 20.03.07, 13:29 Wciąż brak konkretów Odpowiedz Link Zgłoś
catcher_in_the_rye Re: a ja nie chce aby moje dzieci uczyły sie o pe 20.03.07, 17:04 Rozbrajasz mnie. Broszurki typu: "jak bezpiecznie uprawiać seks analny" to niewystarczający konkret? A może takie z dwoma panami przytulającymi uśmiechnięte dziecko - jako alternatywny model "rodziny"? Poszukaj informacji o tym jak taka propaganda jest coraz szerzej uprawiana na świecie. A w Polsce ludzie pokroju Biedronia próbują popłynąć na tej koniunkturze i robić to samo. Trzeba się temu przeciwstawiać póki czas, bo za kilka lat może być u nas jak w Brazylii, gdzie ksiądz mówiący publicznie, że uważa homoseksualizm za grzech - narażać się będzie na więzienie. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Nie. Normalna rodzina: Mama, Kot i Premier! IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 12:12 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.pitow.wroc.pl 20.03.07, 11:24 Słuchajcie pedały! My was też kochamy. Inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
quechuamadre Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 11:28 Rządzi naszym krajem formacja zemsty i nienawiści,fundamentalizm i ortodoksja katolicka, niedługo bedą raądzić Opus Dei i święta inkwizycja; Wierzejskich, Giertychów, Orzechowskich i ciemnogrod, Boże miej nas w swojej opiece, bo nie przeżyjemy....stokrotki Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysza3 Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 11:32 Słusznie. Szkoda, że ludzie dają się podburzać i nie widzą w jakim kierunku są pchani przez te siły.Obudzimy się w kraju dyktatorów i faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 20:37 szara.mysza3 napisała: > Słusznie. Obudzimy się w kraju dyktatorów i faszystów. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Mylisz się-=-my już w takim kraju żyjemy.A obudzimy się z ręką w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Tylko Iran jest bardziej zacofany! IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:46 Niedlugo zaczna palic na stosie homoseksualistow, kobiety co usunely ciaze itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
catcher_in_the_rye Zacofanie to kryterium relatywne. 20.03.07, 12:08 Tak tak... Już zaczynają ustawiać stosy na rynkach miast. itp itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Zacofanie to kryterium relatywne. 20.03.07, 20:41 catcher_in_the_rye napisał: > Tak tak... Już zaczynają ustawiać stosy na rynkach miast. itp itd :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Po Twoich postach widać to zacofanie.Wróć do swojego zapyziałego zaścianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.pitow.wroc.pl 20.03.07, 11:30 Że homoseksualizm jest zboczeniem to każdy wie, nawet homo jeżeli jest myślący głową a nie d... Minister wyraźnie powiedział, że nie pyta nikogo o wyznanie seksualne, ale nie ma zamiaru tolerować, i słusznie, głoszenia zboczeń. Ludzie mają być wychowywani do mądrej tolerancji a nie do zboczeń. Chyba to jest jasne. A Z TYM ŚREDIOWIECZEM TO TAKI MNIEJ WIĘCEJ O CO CI CHODZI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikolo Re: Co to jest "wyznanie seksualne"? IP: *.ipt.aol.com 20.03.07, 11:38 jak na razie widze tylko, ze ktos wmawia. ze ktos wmawia homoseksualizm, rownie dobrze mozna zreszta wmowic, ze ktos wmawia przejscie na hare kriszna. w kazdej szkole czai sie sie bezwzgledna agentura krisznaitow, jesli twoje dziecko nosi koraliki- izoluj, bij, a sam na kolanach do czestochowy itd. itp. jak to powiedzieliby nasi poludniowi sasiedzi- STE JEBNUTI. nie wytrzymalem, przepraszam za wulgaryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos Re: Co to jest "wyznanie seksualne"? IP: *.pitow.wroc.pl 20.03.07, 11:40 To co uprawiają i wyprawiają homoseksualiści. Czy kogo to obchodzi, że ja jestem hetero, a ty homo? I tak niech zostanie. Ale w momencie, gdy ktoś mi na siłę chce mi dzieci w szkole przysposabiać do tego, żeby paru palantów miało uciechę, to będę protestował. Wybacz, ale nie dam sobie wmówić, że zboczenie jest normalnością, chociażby został sam o takich poglądach na tym zwariowanym świecie. Zresztą gdybym został sam z tymi poglądami, to ludzkość bardzo szybko w ciągu jednego pokolenia przekonałaby się kto ma rację. Czy rozumiesz mój punkt widzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikolo Pokazcie palcami IP: *.ipt.aol.com 20.03.07, 11:44 ALE KTO WMAWIA? to jakas paranoja, no kto? gdzie? kiedy? zlapano kogos? kiedykolwiek? ja widze tylko, ze wmawia sie katolicyzm, vide 'dobrowolne' lekcje religii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Pokazcie palcami IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:50 Eurypiddes, pikolo i szara myszo! Jestescie dowodem ze madrzy ludzie jeszcze nie wygineli w tym Ciemnogrodzie i w was jest nadzieja ze moze jednak Polska nie zginie! Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysza3 Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 11:36 Homoseksualizm jest innością seksualną. Jak wytłumaczysz homoseksualizm wśród zwierząt także zboczeniem? Pomyśl sam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.e-wro.net.pl 20.03.07, 11:42 czy jak kolega obucje z własnym ojcem to mogę go nazwać dewiantem , czy nie? bo kolega mówi ze kocha tatusia , tak jak kochają się homoseksualiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.elsat.net.pl 20.03.07, 11:41 A ja się zastanawiałam skąd się elektorat LPRu bierze...Teraz już wiem. Chory to jesteś ty i Tobie podobni, a nie homoseksualiści. I nie byłoby żadego "propagowania" gdyby LPR dał sobie spokój z ciągłym drążeniem tego tematu. Naprawdę nie wiem co was wszystkich obchodzi co sąsiad, pani w sklepie czy poseł robią w swojej sypialni. Ich życie, ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.e-wro.net.pl 20.03.07, 11:44 czy jak kolega obucje z własnym ojcem to mogę go nazwać dewiantem , czy nie? bo kolega mówi ze kocha tatusia , tak jak kochają się homoseksualiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikolo przyklad, prosze IP: *.ipt.aol.com 20.03.07, 11:46 ALE KTO WMAWIA? to jakas paranoja, no kto? gdzie? kiedy? zlapano kogos? kiedykolwiek? ja widze tylko, ze wmawia sie katolicyzm, vide 'dobrowolne' lekcje religii... Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysza3 Re: przyklad, prosze 20.03.07, 11:51 Kilka postów wyżej prosiłam o to samo.Podajcie jeden rzetelny przykład propagowania treści homoseksualnych w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Czytalaś doniesienie o oficjalnie wprowadzonych 20.03.07, 12:33 w Wielkiej Brytanii homoseksualnych wersjach typowych bajek dla dzieci? W ramach tolerancji.... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Czytalaś doniesienie o oficjalnie wprowadzony 20.03.07, 12:49 wlodzimierz.ilicz napisał: > w Wielkiej Brytanii homoseksualnych wersjach typowych bajek dla dzieci? > W ramach tolerancji.... Bardzo ciekawe. A jak bedzie "O dwoch takich co ukradli ksiezyc" w wersji homoseksualnej? Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysza3 Re: Czytalaś doniesienie o oficjalnie wprowadzony 20.03.07, 13:09 Proszę o przykłady w polskiej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Będą. O ile takim jak ty się na to pozwoli. 20.03.07, 13:25 My normalni na to nie pozwalamy. Odpowiedz Link Zgłoś
catcher_in_the_rye Re: Czytalaś doniesienie o oficjalnie wprowadzony 20.03.07, 17:27 Przykładów w polskiej szkole na razie nie ma poza incydentem z ulotkami. I tak ma pozostać. Biedroń i spółka: "do szkół wstęp wzbroniony". Odpowiedz Link Zgłoś
anty.rydzyk Re: Czytalaś doniesienie o oficjalnie wprowadzony 20.03.07, 21:59 Wlodzimierz Ilicz byl kryptociota... nie wiedziales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: journalistin Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.przasnysz.mm.pl 20.03.07, 11:46 dobrze,że mlodzi reagują- gdybym mieszkała blizej chetnie wzielabym udzial w manifestacji.Chce zyc jak zwykly obywatel chce sie dobrze czuc w Polsce a tymczasem musze ukrywac swoją orientację i nie mogę wziąć za rękę swoją dziewynę bo przechodnie i ludzie ze szkoly, pracy - z calego otoczenia zlinczowaliby mnie.Także albo coś zmieni się w tym kraju rządzonym i zamieszkałym przez homofobów,albo ja wyprowadzam się gdzieś, gdzie będe mogła godnie żyć i z uśmiechem na ustach mowić,że jestem lesbijką i bardzo kocham swoją kobietę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.e-wro.net.pl 20.03.07, 11:47 a jak córka obcuje z własną matką i chcą sie pobrać to tez są normlane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikolo Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.ipt.aol.com 20.03.07, 11:49 corka z matka... A CORKA Z TATUSIEM??? A SYNEK Z MAMUSIA? chyba 10 razy czesciej, wiadomo, ze nienormalne, nie rozumiem, po co caly czas piszesz o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.e-wro.net.pl 20.03.07, 11:51 bo teraz, przez tych homofobów, córka kochająca swoją matkę nie może się z nią pobrac i być jej mężem. Co więcej ludzie mówią , ze są nienormalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi nie mylic pojec! IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:54 Niektorzy tu bardzo obnizaja poziomtej dyskusji mieszajac wciaz matki, corki, ojcow i synow. Nie mata encyklopedii w domu czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 A jak córka kocha tatusia 20.03.07, 11:54 Albo syn mamusię, to za czyją sprawą nie mogą się pobrać? Pewnie tych wszystkich lewaków i heterofobów, co nie chcą aby rodzice pieprzyli dzieci po chrześcijańsku, czyli za zamkniętymi drzwiami i tylko heteroseksualnie (czyli jak Pan Bóg przykazał, np. w Biblii, gdzie Lot spał ze swoimi córkami), tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Nie posuwaj kota blizniego swego! IP: *.europe.hp.net 20.03.07, 12:26 Wara od premieralnego kota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikolo Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.ipt.aol.com 20.03.07, 11:55 co sie tak uczepil kazirodztwa? nie na temat, nie na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysza3 Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 12:01 Trzeba zabełtać bo jeszcze coś dobrego z dyskusji się zrodzi Może komuś się oczy otworzą. A tak zajmie umysł czymś nowym Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Dlaczego nie chcesz uznać, że jesteś chora ? 20.03.07, 12:37 Objawy: niezdolność do kontaktów erotycznych z odmienną plcią i niezdolność do prokreacji. Chorób na tle seksualnym nie nalezy się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Dlaczego nie chcesz uznać, że jesteś chory ? 20.03.07, 12:47 wlodzimierz.ilicz napisał: (...) > Chorób na tle seksualnym nie nalezy się wstydzić. Mowisz o kile? Czy, zgodnie z Zanussim o zyciu w ogole? Jzeli chodzi o mniejszosci seksualne, to one maja mniej wspolnego z choroba niz glupota. Glupoty tez podobno sie nie leczy, ale przynajmniej mozna zaczac czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Zastanów się nad objawami choroby homoseksualnej 20.03.07, 13:30 zanim uznasz ją za stan zdrowotnie bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Zastanów się nad objawami choroby homoseksual 20.03.07, 13:51 wlodzimierz.ilicz napisał: > zanim uznasz ją za stan zdrowotnie bez zarzutu. Uzywasz zlych terminow i dlatego rozmowa nie wyjdzie. Cale zlo homoseksualizmu polega na tym, jak spoleczenstwo traktuje mniejszosci seksualne. Dlatego na przyklad adoptowanie dzieci przez pary homoseksualne jest problemem, bo ludzie tacy jak Ty beda krzywdzic adoptowane dzieci itd itp. Wiesz co? Wstydz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Zlo nie polega na zlych nazwach lecz na zlych, cho 20.03.07, 14:52 rych zjawiskach. Jeżeli umówimy sie by chorych na homoseksualizm nazywać zdrowymi to od tego bynajmniej nie znikną ich objawy chorobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.0 Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.uz.zgora.pl 20.03.07, 11:53 ORZECHOWSKI NATYCHMIAST DO DYMISJI, A LPR DO DELEGALIZACJI, WALCZA O ZYCIE POCZETE, A POZNIEJ JAK JEST TO IM TEZ NIE ODPOWIADA. A CO PAN MYSLI PANIE ORZECHOWSKI, ZE PO UPADKU KOMUNY TAK PRZEKODUJEMY DNA, ZE BEDA SIE RODZIC GOTOWE ANOLKI Z NAPISEM NA GLOWACH LPR ...SAMI CHCECIE PRZYJMOWAC NA SIEBIE WSZYSTKIE POCZECIA, A POZNIEJ JE NEGUJECIE ... TO WYSTOSUJCIE LIST DO NIEBIOS, ZE ICH "MECHANICY" COS SPEPRALI ... I NIE RODZA SIE SAME IDEALY ODPOWIADAJACE LIDZE RODZION POLSKICH. MOZE KIEDYS DOCZEKACIE SIE ODPOWIEDZI ...OJJJ DOCZEKACIE ........ NIEZYCZLIWY WAM HETERO...AHOJ!!!Narazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:57 Kiedy w Polsce wybory? Wszyscy madrzy ludzie, a chynba jeszcze tam Was troche zostalo, nie dopuscie tych kretynow do zlobu po raz drugi. GLOSUJCIE NA JAKICHS NORMALNYCH tym razem. Blagam Was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.e-wro.net.pl 20.03.07, 11:58 córka lesbijka kocha mamusie i nie moze się z nią pobrać!!! Ach te homofoby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.jfog.net 20.03.07, 11:59 Wiesz nudny juz jestes! Odpusc sobie te matke z corka! Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 11:59 Córka chrześcijanka kocha tatusia, a nie może z nim spać, jak uczy Biblia. Ach te bezbożne lewactwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.jfog.net 20.03.07, 12:01 Wiesz co Eurypides! Idziemy na lunch! Tych idiotow nie nawrocisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi o corkach, matkach, ojcach itd IP: *.jfog.net 20.03.07, 12:02 malo ze glupie to jescze upierdliwe toto Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysza3 Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 12:05 Może i ja się przyłączę bo już mi w brzuch burcz Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 12:32 Z checia bym poszedl z Wami na lunch. :-) Masz racje - zoofilia, pedofilia, a teraz kazirodztwo sluza do wzbudzenia strachu przed gejami, czyli sluza do propagowania... homofobii. Swoja sciezka, czy zauwazyliscie, ze jezyk MENu jest zywcem wziety z czasow komuny: "propagowanie wiadomosci antysocjalistycznych, podburzanie do zamieszek" itp? To jest czysty bolszewizm w swoim najbardziej "ulicznym" tzn. wulgarnym wydaniu. Za czasow komunizmu najgorsi byli tzw. "uzyteczni idioci", male kreatury, ktore chcialy spodobac sie wladzy. Wladza sie zmienila, ale oni nie. Nawet ich jezyk jest ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
catcher_in_the_rye Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 17:38 Zabawne, że sam nie zauważasz, że używasz tego języka. "Małe kreatury". Coś jak "zapluty karzeł reakcji" Ci wyszło. Dużo zdrowia życzę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzeszek Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 14:19 Homoseksualizmu wyleczyc się nie da,ale głupotę można,i tych drugich w naszej Polsce jest więcej! Lekarza rząd powinien zatrudnić!Może i społeczeństwo zmądrzałoby? a Kler niech zajmie sie swoimi homoseksualistami,bo tam za murami jest ich najwiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Bal sie uklonic rowerkom a juz schylic w zadnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:01 wypadku. Chyba tez bym sie spieszyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi ciemnogrod IP: *.jfog.net 20.03.07, 12:33 A ja planuje wrocic do kraju na starosc. Mam nadzieje ze do tego czasu madrosc zwyciezy. Cala nadzieja w naszej inteligentnej mlodziezy! Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysza3 Re: ciemnogrod 20.03.07, 13:12 Gość portalu: emi napisał(a): > A ja planuje wrocic do kraju na starosc. Mam nadzieje ze do tego czasu madrosc > zwyciezy. Cala nadzieja w naszej inteligentnej mlodziezy! Jeśli do starości masz kawał czasu to jest szansa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIREK Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.chello.pl 20.03.07, 12:30 w ekipie rządzącej jest dużo pedałków,są to słowa pana Tymochowicza tego od wizerunku które słyszałem w telewizji i co na to minister od edukacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojmir Homoseksualiści przyszli do ministra IP: 217.153.88.* 20.03.07, 12:36 Jakoś nie widzę nic niestosownego w odpowiedzi nauczyciela, który na stwierdzenie ucznia, że nie siądzie obok pedała powiedział, że przecież on nic ci nie zrobi. Niby co miał taki nauczyciel odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Homoseksualiści przyszli do ministra IP: *.e-wro.net.pl 20.03.07, 12:44 dlaczego córka -lesbijka nie może wyjść za mąż za własną matkę -biseksualistkę? A to ciemnogórd! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Homoseksualiści przyszli do ministra 20.03.07, 13:43 Boze, czlowieku, daj sobie juz spokoj z tymi matkami i corkami. To staje sie nudne jak flak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Mogę nie lubić ministra ale w tym przypadku się IP: *.aster.pl 20.03.07, 12:51 z nim zgodzę czytając relację z Zachodniej prasy The Guardian W angielskich szkołach wprowadzono właśnie pilotażowy projekt, polegający na udostępnieniu uczniom w wieku 4-11 lat książek z wątkami homoseksualnymi. Zakłada on, że książki - z których jedna to bajka o księciu, który odrzuciwszy trzy księżniczki, zakochuje się w mężczyźnie i bierze z nim ślub - pomogą dzieciom postrzegać homoseksualizm jako coś normalnego. Na udział w kontrowersyjnym projekcie, ostro atakowanym przez grupy chrześcijańskie, zdecydowało się do tej pory czternaście szkół i tylko jeden lokalny samorząd, których wspierają związki zawodowe nauczycieli i organizacja rządowa. Opublikowana 20 lat temu książka “Jenny mieszka z Erikiem i Martinem” (opowiadająca o dziewczynce wychowywanej przez ojca i jego partnera – przyp. Onet.pl), przeznaczona do użytku szkolnego, doprowadziła wtedy do zaciekłej debaty publicznej. W odpowiedzi, rząd uchwalił Paragraf 28, poprawkę do Ustawy o Samorządach Terytorialnych z roku 1988, która zabraniała samorządom i szkołom ”promocji homoseksualizmu” i wyrażania dla niego akceptacji jako ”związku rodzinnego”. Poprawka została uchylona w 2003 roku. Teraz mamy zaś do czynienia z pierwszą, zakrojoną na tak szeroką skalę, próbą ponownego wprowadzenia podobnych książek do spisu lektur szkolnych. Wśród pozostałych pozycji z listy lektur polecanych szkołom można znaleźć na przykład historię o astronautce, która ma dwie mamy oraz opowieść o małym pingwinie, który ma dwóch ojców. Jeśli projekt pilotażowy sprawdzi się, ma zostać wprowadzony do szkół w całym kraju. - Najważniejsze, by książki stanowiły dla dzieci odbicie rzeczywistości - twierdzi Elizabeth Atkinson, dyrektorka projektu No Outsiders, prowadzonego przez uniwersytety w Sunderland i Exeter oraz londyński Instytut Edukacji. - Wychowałam się na literaturze dziecięcej i wiem, jak wielki ma ona udział w kształtowaniu wartości społecznych i rozwoju emocjonalnym. To, o czym książki milczą jest równie ważne jak to, o czym mówią. "Rzeczpospolita": Służba zdrowia w Szkocji zaleciła personelowi przychodni i szpitali unikania słów "mama" i "tata". Uznała, że obrażają one homoseksualnych "rodziców" - donosi . ma to pozwolić dzieciom samodzielnie zdecydować kto jest dla nich ważny - głosi rozporządzenie. W specjalnym dokumencie "Fair wobec wszystkich" służba zdrowia proponuje, by słowa "mama" i "tata" zastąpić w rozmowach z dziećmi wyrazami "opiekun", "strażnik" lub w ostateczności "rodzic". "Orientacja seksualna i płeć nie mają nic wspólnego z dobrym rodzicielstwem" - głosi raport. Zaleca się również zaopatrzenie szpitali w homoseksualne czasopisma i plakaty przedstawiające inny niż heteroseksualny model rodziny. - Chcemy skłonić naszych pracowników do większej wrażliwości, otwartości na homoseksualistów. - powiedziała "Rzeczpospolitej" rzeczniczka szkockiej Narodowej Służby Zdrowia. - Środowiska homoseksualne same ośmieszają siebie. Wprowadzanie takich przepisów to drastyczne łamanie praw dziecka - mówi znana brytyjska specjalistka od rodziny Lynette Burrows. P.S. Ciekawe czy dziś te cytaty z gazet pójdą na oślą ławkę? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g "Wparwdzie nie jestem rasista, ale..." 20.03.07, 12:56 Pod slowo "rasista" mozna wpisac: homofob, antysemita itp. Zycze przyjemnej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
catcher_in_the_rye Re: Mogę nie lubić ministra ale w tym przypadku s 20.03.07, 17:41 Trafne cytaty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. list otwarty w sprawie odwolania Orzechowskiego i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:55 list otwarty w sprawie odwolania Orzechowskiego i Giertycha można podpisać na www.spam.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szara.mysza3 Re: list otwarty w sprawie odwolania Orzechowskie 20.03.07, 13:28 Mądry list. Dzięki za adres.Takie inicjatywy budzą nadzieję, że nie damy się ogłupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: list otwarty w sprawie odwolania Orzechowskie IP: 217.153.60.* 20.03.07, 15:10 Chętnie podpiszę list z wyrazami poparcia dla min. Orzechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś