Dodaj do ulubionych

Coffe Singidunum

IP: *.chello.pl 27.03.07, 13:41
Wybór rzeczywiście niezły, ale obsługa fatalna. Mają miny jakby robili łaskę,
szczególnie dziewczyna z krótkimi włosami. Poza tym jak byłem tam ostatnio
było strasznie brudno w łazience. Nie wróce juz tam, no chyba, ze po kawę na
wynos. Bo porcelanę widziałem taniej w innych sklepach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aigonnaes Coffe Singidunum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 15:58
      Fantastyczna kawiarnia w centrum, schowana w zacisznym miejscu. Wybór
      rzeczywiście imponujący, sympatyczna obsługa z którą zawsze można zamienić kilka
      zdań. Na łazienkę także nie mogę narzekać - nie spotkałem się z nieporządkiem, a
      bywam często. Gorąco polecam! (Na zimno zresztą też... ;)
    • Gość: Kasia Coffe Singidunum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:53
      Zdecydowanie jedna z lepszych knajpek o tak niepowtarzalnym klimacie, że chce
      się wracać:) Obsługa bardzo sympatyczna!! No a kawy..marzenie:) polecam
      szczególnie Afrodyzjak...
    • Gość: paysage Coffe Singidunum IP: *.chello.pl 20.04.07, 13:47
      miejsce to nie typowo oryginalne, tyle kaw w jednym miejscu , że aż strach ;)
      bardzo dobre troszke tańsze mieszanki firmowe oraz arabiki z kąd się tylko
      zapragnie :)))
      polecam galapagos w tygielku !

do obsługi nie mam zastrzeżeń, znają się na temacie bardzo dobrze i puszczają
      ambitniejszą muzykę niż w większości lokalach w mieście.

pozdrawiam

paj
      • Gość: M Re: Coffe Singidunum IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.06.07, 01:41
        To ja chyba nie mam szczęścia..byłem 3 razy i za każdym razem były pustki i bród
        w łazience... no i muzyka też taka standardowa... może ja po prostu trafiam na
        kiepska zmianę??
        • Gość: literatpolski serbski imigrant parzy kawe na kamieniu (przez 40 IP: *.lns6-c12.dsl.pol.co.uk 28.06.07, 00:54
          przez 40 minut.

No i fantastycznie. Po co nam 250 sposobow parzenia kawy???? Czy czlowiek ma na to czas????
          Kolejna fanaberia ludzi ze srodkowej Europy!!!! Kawe sie parzy szybko i dobrze i najchetniej na jeden
          sposob!!! Poniewaz ewidentnie ludy balkanskie nie potrafia tego zrobic, sa tam dzisiaj gdzie sa, czyli w
          fatalnej sytuacji!!! Polacy zreszta w ogole nie potrafia kawy zaparzyc, wiec z taka ufnoscia biora sie na lep
          250 sposobow, co znaczy lenistwo i marnotrawstwo ( wyobrazcie sobie ile to trwa!!!). Opanujcie sie!!! Po
          co to komu!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka