Dodaj do ulubionych

quest i kolory 2012

09.04.13, 01:46
Witajcie, prosze o rade. Zdecydowalam sie na kupno questa z 2012 roku dla moich corek ( beda uzywac na zmiane bo obie sa jeszcze wozkowe). Znalazlam dobra oferte, ale kolor to medieval blue/scarlet za 730zl z dostawa. Maz namawia mnie, zeby kupic ten kolor, bo ladny,ja wole coffe/carmine rose, szczegolnie dla dziewczynek.
Czy ma ktoras z Was ten medieval blue/scarlet? Jak prezentuje sie on na zywo? Kupilybyscie wozek tanszy, ale z kolorem ,ktory mniej Wam odpowiada? Roznica w cenie to ok 70 zl. Wiem nie jest to az tak duzo, ale jest to nasz kolejny wozek (chyba piaty na stanie), maz ledwo dal sie przekonac, wiec juz sama nie wiem.
Prosze doradzcie smile

Obserwuj wątek
    • sztucznamrowka Re: quest i kolory 2012 09.04.13, 11:18
      Nie kupuj wózka, który Ci się nie podoba! Ja wózków czerwonych nie lubię i myślę, że potem gorzej je sprzedać a brązowo-różowy fajny smile
      • pinik Re: quest i kolory 2012 09.04.13, 11:53
        mrowka ma racje!
        • zoslo82 Re: quest i kolory 2012 09.04.13, 12:29
          dzieki! juz w sumie poprzedniego questa kupilam w 2008 dla pierwszej corki, co nigdy mi sie nie podobal i zalowalam ze nie kuplilam wtedy wlasnie brazowo-rozowego. Byl to czarno- czerwony mod! Nieby nie zly, ale to nie to. Szybko mi sie znudzil. Nigdy nie myslalam zeby go sprzedac, a teraz to on juz do sprzedazy sie nie nadaje. takze racja, jak kupie, to ten brown/pink.
          a co sadzicie o kolorach i ulepszeniach z 2013? podobno jest lepszy hamulec, inny jest system zamykania daszka- nie pozwala on na przycięcie palca przez dziecko i lepszy kosz?
          no i wtedy wchodzil by w gre kolor szaro-rozwy, ktory moim zdaniem tez nie jest za ciekawy, jak cala kolorystyka tej kolekcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka