Dodaj do ulubionych

Marsz dla Życia z planem awaryjnym

• Gość: klon Marsz dla Życia IP: *.pitow.wroc.pl 28.03.07, 09:58
      Mając do wyboru pójście na Marsz dla życia i na Marsz dla Śmierci wybieram
      ŻYCIE. Czytając "pełne tolerancji" wypociny agresywnych feministek,
      zniewieściałych facetów, bezideowych kretynów jeszcze bardziej się upewniam, że
      racja jest po stronie tych, którzy mówią stop zabijaniu niewinnych.
      Przeczytajcie parę postów tych co są za zabijaniem i tych co są przeciw i sami
      wyciągnijcie wnioski.
    • Gość: Pamiętliwy Re: Marsz dla Życia z planem awaryjnym IP: *.gdynia.mm.pl 28.03.07, 10:01
      rydzyk_fizyk napisał:
      > Zatęsknimy za górnikami? ;)

Jeśli mnie pamięć nie myli, to Górnicy przychodzili w sprawach egoistycznych -
      konkretnie: WŁASNYCH pieniążków.
      Rolnicy - jak wyżej
      Jacyś tam Inni i jeszcze Inni i jeszcze Inni - jak wyżej
      Feministki przychodzą w sprawie WŁASNYCH brzuchów (choć nie ma zakusów na Ich
      brzuchy. Na BRZUCHY!)

W tym zaś przypadku mamy ZUPEŁNIE INNE ZJAWISKO: - zdzieranie własnych zelówek
      za życie Kogoś Innego.
      • Gość: gość Nie tyle za życie kogoś innego IP: *.aster.pl 28.03.07, 10:02
        co za powodzenie ojdyra w interesach.
    • margo1985 Marsz dla Życia z planem awaryjnym 28.03.07, 10:02
      Zamiast bawić sie w marsze mogli by się wreszcie zabrać za stworzenie jakichś
      nowych reform !
    • ryssio Zabawny ten polski Taliban 28.03.07, 10:04
      I tak wiadomo, że sumienie lekarza-katolika kupuje się za 1000 zł. Nie mówiąc
      już o tym, że żeby usunąć ciążę - wystarczy pojechać do Niemiec czy Czech.
      • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! To koltuneria i tyle ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 10:06
    • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Zycie w Warszawie za kare ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 10:04
      Cholera, ja tu zyje i pracuje. Co mnie obchodza stare protestujace i
      wypowiadajace sie na tematy, ktore ich juz od kilkudziesieciu lat nie dotycza?

Podczas, gdy stoleczny lud pracujacy musi poruszac sie po miescie, stare
      rydzykowe uniemozliwia to skutecznie. I najgorsze jest to, ze jeszcze te stare
      sa utrzymywane z naszej pracy.

Nie mozna by wydac zgody na odmowienia zbiorowego paciorka np. na lotnisku na
      Bemowie? skoro trzeba isc koniecznie "na Warszawe" ?

• tom1003 Marsz dla Życia z planem awaryjnym 28.03.07, 10:06
      Chromolić jakieś tam hasła Jana Pawła II o prawach człowieka i ochronie życia
      (zapewne organ Michnika wysmaży jakąś laurkę o papieżu który lubił kremówki i
      odwiedził synagogę)
      Ale mamy przecie dzisiaj nowe autorytety. Kuba Wojewódzki prezydentem!
    • Gość: alex Marsz dla Życia z planem awaryjnym IP: *.nowytarg.pl 28.03.07, 10:06
      moherowy ciemnogród........brrrrrrrrr koszmar
    • Gość: adam Marsz dla Życia z planem awaryjnym IP: *.plj.pl 28.03.07, 10:08
      O matko bosko!!!
      Sekta, stare zdewociałe baby i guru na czle czyli rydzyk co ma ryja zakłócają
      spokój w centrum stolicy, paraliżują ruch wielkiego miasta. Rozpędzić tę hołotę.
    • Gość: antykomuch Precz z Polski fundamentalistom IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.03.07, 10:09
      religijnym. Komuchom z krwi i kości udających bogojnych. Sekciarzy z pod znaku
      radia maryja i rodziny radia maryja, uzależnionych od woli szarlatana łasego na
      władzę i pieniądze. Za młodu za komuny obiboki żyły jak pączki w maśle bo takie
      były czasy że lenie miały najlepiej, teraz to wróciło. Tylko kto na tę hołotę
      ma pracować?
      • faustine Re: Precz z Polski fundamentalistom 28.03.07, 10:12
        Alicjo Tysiąc nie masz co robic w domu ? To idź do roboty a nie na
        demonstrację!
        • Gość: anykomuch Re: Precz z Polski fundamentalistom IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.03.07, 10:18
          Prezmawia przez Cibie prawdziwa chrześcijańska miłość. Kiedyś pewnie byś
          krzyknęła na stos z nią. To jest właśnie ta katolicka miłość w wykonaniu
          sekciarzy.
          • faustine Re: Precz z Polski fundamentalistom 28.03.07, 10:23
            Ty też idź do roboty zamiast brednie wypisywac leniu
            • Gość: antykomuch Re: Precz z Polski fundamentalistom IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.03.07, 10:33
              tacy jak ty dość liberalnie podchodzą do nauk kościoła wybierają na swoje
              potrzeby tylko to co jest im potrzebne. Za to łaski bożej sobie nie kupisz.
    • Gość: BETA Czy tylko skrajności są w tym kraju? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 10:11
      Jestem przeciwniczka aborcji, ale również przeciwniczką radykalnej prawicy.
      Aborcja jest oczywistym złem, ale kościół też wyrządza kobietom krzywdę
      nakłaniając do podporządkowywania się mężowi bez względu na okolicznosci. A
      potem dziwimy się, że tak trudnym problemem jest przemoc domowa.
      No i na jaki ja mam pójść wiec?
      ;)
      • gulcia77 Re: Czy tylko skrajności są w tym kraju? 28.03.07, 10:26
        Na każdy antyklerykalny. Dopóki KK nie wróci tam gdzie jego miejsce, tylko
        będzie brylował w polskiej polityce, nic się nie zmieni. A poza tym, wiec na
        placu Konstytucji wcale nie jest wiecem za aborcją, jak to jest kłamliwie
        podawane, a za wolnością życia i prawem wyboru. Powiedz sama, jeśli by w Polsce
        obowiązywała najbardziej liberalna ustawa w Europie, to czy ty jako osoba
        wierząca skorzystałabyś z tego prawa???
    • tom1003 Marsz dla Życia z planem awaryjnym 28.03.07, 10:13
      FEMINISTKI JAK NAZISTKI

"Nie pójdziemy pod Sejm, bo nie chcemy narażać ludzi na przebijanie się przez
      tłum drapieżnych i groźnych oszołomów - mówi Katarzyna Bratkowska z SoS. - Jak
      się okazuje, obrońcy życia wywołują prawdziwy strach."

Teksty ogłupiałych feministek przypominają to, co hitlerowscy propagandziści
      opowiadali o Żydach. Opowiadanie o drapieżnym motłochu, groźnych, wywołujących
      strach anachronicznych ludziach z innej epoki.

Ciekawe czy zatrudniono speców od PR z gazetki wybiórczej...
      • funny5 Re: Marsz dla Życia z planem awaryjnym 28.03.07, 11:02
        tom1003 idz do Rydzyka na marsz
    • Gość: maga Marsz dla Życia z planem awaryjnym IP: *.fbx.proxad.net 28.03.07, 10:18
      Niestety nie dojade, ale jestem z Wami! na Placu Konstytucji! Mocherom i
      demagogom : won!
    • Gość: PiratDziara Marsz dla Życia z planem awaryjnym IP: *.cache.telstra.net 28.03.07, 10:18
      Chyba wezme bejzba i pojde pod cyrk na wiejska obic pare faking faszystowskich
      moherowych ryji:)))
    • piwi77 Coś mało ambitni ci ochroniarze życia. Walka o 28.03.07, 10:19
      o poprawkę do konstytucji, chroniącej życie od poczęcia aż po życie
      pozagrobowe, to byłoby porywajace i godne wyznawców transcedentnych bóstw!
    • Gość: agok Re: Marsz dla Życia z planem awaryjnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 10:19
      Na temat prolife i aborcji polecam pogadanki wujka Billa Hicksa (na youtube np)
    • vanilla.dream Motto na dzis - slowa Korwina - Mikke 28.03.07, 10:20
      jestem przeciwny skrobankom, bo jak zycie pokazalo wyskrobano nie tych co trzeba ;-)
    • tom1003 Marsz dla Życia z planem awaryjnym 28.03.07, 10:25
      Jak ta michnikowa gazetka tresuje swoich wyznawców.....

Widzisz starszą babcię w berecie - niemal odruchowo chcesz ją opluć.

Widzisz faceta z gębą wymalowaną szminką i obklejonego kolorowymi piórkami -
      uśmiechasz się ładnie i opowiadasz o tolerancji.

• miro1973 Re: Marsz dla Życia z planem awaryjnym 28.03.07, 10:28
        tom1003 napisał:

> Jak ta michnikowa gazetka tresuje swoich wyznawców.....
        >
        > Widzisz starszą babcię w berecie - niemal odruchowo chcesz ją opluć.
        >
        > Widzisz faceta z gębą wymalowaną szminką i obklejonego kolorowymi piórkami -
        > uśmiechasz się ładnie i opowiadasz o tolerancji.
        >

Jak to Radio ślicznie tresuje ludzi :
        widzisz wykrzywioną z wściekłości twarz porytą zmarszczkami - uśmiechasz się z zadowoleniem, że Słowo Boże tak głęboko przenika masy...widzisz nowoczesną kobietę, doskonale ubraną i z teczką w dłoni - obracasz się z obrzydzeniem i mruczysz klątwy pod nosem....How sweet!
      • piwi77 Re: Marsz dla Życia z planem awaryjnym 28.03.07, 10:30
        tom1003 napisał:

> Widzisz starszą babcię w berecie - niemal odruchowo chcesz ją opluć.
        > Widzisz faceta z gębą wymalowaną szminką i obklejonego kolorowymi piórkami -
        > uśmiechasz się ładnie i opowiadasz o tolerancji.

Skoro tak masz, to Twoja sprawa, choć współczuję. Ale nie sądz zaraz, że inni
        też tak się zachowują.
        • Gość: GO aGO BILL HICKSays: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 10:56
          "Even amongst my friends, who are all very intelligent, they are totally
          devided on abortion. It's unbelievable. Some of my friends for instance think
          that these pro-life people are annoying idiots, other my friends think that
          these pro-life people are evil fucks. HOW WE GONNA COME TO A CONSENSUS? You
          wanna hear the argument around my house:
          -they are annoying!!
          - theyre idiots!
          - they are evil!
          - THEY ARE FUCKS!!!
          -BROTHERS, SISTERS, COME TOGETHER! Can't we just once join hands, and think of
          them as IDIOT ANNOYING EVIL FUCKS?"

Więcej Billa:
          youtube.com/watch?v=dJcebIEOkhY
          youtube.com/watch?v=vTuf8AxFVtk
          bardzo na czasie,) o chrześcijańskich fundamentalistach:
          youtube.com/watch?v=-qmglGWMsdk
    • piwi77 Ludzie małej wiary, wierni Kościoła Katolickiego, 28.03.07, 10:27
      nie wierzą w moc piątego przykazania, swojego dekalogu. Wolą zapis w
      konstytucji świeckiego państwa. Jako ateista, dobrze ich rozumiem.
    • Gość: Brzezin Marsz dla Życia z planem awaryjnym IP: *.iel.waw.pl 28.03.07, 10:28
      Jestem przeciwnikiem aborcji i eutanazji, ale.
      Z całym szacunkiem sugeruję zająć się sprawami wagi państwowej.
      Dlaczego regularnie co kilka lat gdy "elity" rządzące nie radzą
      sobie z sytuacją w kraju, na nowo poruszany jest temat ratowania
      życia?
      Kraj popada w nędze - ratujmy życie
      Wzrasta bezrobocie - ratujmy życie
      Stosunki międzynarodowe są w opłakanym stanie - ratujmy życie
      Rząd nie wie jak załatać dziurę budżetową - ratujmy życie

Jestem oburzony takim obrotem sprawy, ratowanie życia od poczęcia do
      naturalnej śmierci nie może być wyświechtanym hasłem, tajną bronią
      którą stosuje się w sytuacjach bez wyjścia dla odwrócenia uwagi od
      własnej nieudolności i bezsilności.

Dlaczego akcje ratowania życia mają charakter falowy a nie ciągły?

Jak już wspomniałem na wstępie jestem przeciwny aborcji i eutanazji,
      zastanówmy się. Czy młoda kobieta która ma pewną przyszłość
      i świadomość, że jej dziecko nie skończy na śmietniku czy w przytułku
      pomyślałaby, chociaż o usunięciu ciąży??
      Czy kobieta która wie że będzie ją stać na długotrwałe leczenie
      chorego dziecka pomyśli o jego zabiciu jeszcze przed narodzeniem??

Odpowiedź jest jednoznaczna
      NIE

Dlatego uważam, że:
      Manifestacje, wiece i publiczne bicie piany naprawdę nic nie zmieni.
      Należy działać konstruktywnie, uświadamiać, ale w sposób
      przemyślany i logiczny. Wykrzykiwanie tych samych haseł i potrząsanie
      transparentami z niedbale nabazgranymi sloganami nie pomoże a wręcz
      zaszkodzi. W przypadku, kiedy dojdzie do referendum w tej sprawie,
      większość niedojrzałych emocjonalnie "wyemancypowanych" (ich zdaniem)
      młodych dziewczyn, które dopiero, co zyskały prawo głosu, na przekór
      zagłosuje za aborcją. Na przekór, komu?
      Ich zdaniem „na złość staruszkom niemającym pojęcia o nowoczesności”
      Czy pomyślałyby, że to dobry wybór, gdyby wiedziały jak wygląda zabieg aborcji?
      Czy uświadomione przez kompetentne osoby traktowałyby tę sprawę tak lekko?
      Nie sądzę. Nikt o zdrowych zmysłach, kto widział zdjęcia zmasakrowanego,
      ludzkiego płodu leżącego pośród śmieci, jak również nikt, kto widział dokument
      filmowy z zabiegu usunięcia ciąży nie powie „to nie była istota ludzka”.

Ludzkie życie to nie wysokość diety poselskiej ani nie możliwość ulgi
      podatkowej.
      Dlatego oburzające jest traktowanie tej sprawy jako karty przetargowej tych czy
      innych frakcji politycznych
    • Gość: A Marsz dla Życia z planem awaryjnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 10:28
      jaka rywalizacja? Przemarsz obrońców życia jest belką w oku liberałów, a wiec
      elity intelektualistów cierniem w sercu tych pierwszych. Jedni się modlą za
      drugich ... a inni? Cóż ... Mam wrażenie, że będą pałać nienawiścią i pod
      sloganami postępu zakamuflowana myśl będzie Ukrzyżuj Go, zabij swe dziecko,
      uśmierć swojego ojca. Oczywiście wszyscy mają prawo do swoich opinii i niech je
      artykułują jak potrafią najlepiej. Mnie nie przekona argumentacja, bym w chwili
      wyboru ja albo moje nienarodzone dziecko - wybrała opcję "delete baby". Gdy
      moja matka zachoruje jako starowinka, to zaświadczam, że jej nie pomogę zejść z
      tego świata zabijajaąc zastrzykiem? Może lepiej byłoby zmniejszyć dostęp tlenu?
      Dobrze, że nie mam takich moralnych wątpliwości. Życzę wszystkim miłego dnia i
      szacunku do innych ...
      • bf109 Re: Marsz dla Życia z planem awaryjnym 28.03.07, 10:35
        Chyba do reszty cie pogięło. Cieszę się że w odróżnieniu od rezsty zaplutego
        moherstwa masz swoje zdanie ale to nie zmienia faktu że nie podoba mi się aby
        jakiś tępy klecha czy oszołom pokroju Sobeckiej czy Jurka dyktował mi
        rozwiązania w spr. osobistych. Amen
      • piwi77 Re: Marsz dla Życia z planem awaryjnym 28.03.07, 10:41
        Gość portalu: A napisał(a):

> Przemarsz obrońców życia jest belką w oku liberałów, a wiec
        > elity intelektualistów cierniem w sercu tych pierwszych. Jedni się modlą za
        > drugich ... a inni?

To prawda, Wy sie za nas modlicie, za to my na Was robimy. Całkiem fajny
        podział ról, tylko kto tu jest wykorzystywany?
    • Gość: aleś Marsz dla Życia z planem awaryjnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 10:30
      I tak się będzie zawsze już działo, jak będziemy wybierali katolickich posłów i
      radnych.
    • Gość: JAN Do Tolerancyjnych inaczej IP: *.pitow.wroc.pl 28.03.07, 10:34
      Wasze wypowiedzi świadczą o was. Są pełne przezwisk, wyśmiewania, naigrywania
      się z innych, odbierania ludziom prawa do własnego zdania, ale nie tylko, bo są
      tu przecież nawoływania do mordowania ludzi i to w bardziej lub mniej okrotny
      sposób, tych którzy chcą bronić najsłabszych. Sam już mam 78 lat i pewnie za
      jakiś czas jakieś nawiedzone elementy podpuszczone przez ubezpieczalnie, które
      przez uśmieracanie starszych chcą zarobić krocie, będą nawoływać do eutanazji.
      Dlatego ten MARSZ DLA ŻYCIA ma tak wielkie znaczenie. Dla was młodych też, bo o
      ile dożyjecie też będziecie mieli swoje lata.
      • miro1973 Re: Do Tolerancyjnych inaczej 28.03.07, 10:36
        Tak, zwłaszcza że każdy z nas ma dostęp do napalmu etc...Odrobinę krytycyzmu, poługujemy się tu również ironią a także przejaskrawieniem...
    • Gość: dziadek63 Marsz dla Życia z planem awaryjnym IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 28.03.07, 10:35
      Jestem fizycznie daleko ale przekonaniem z wami na pl Konstytucji. Każdy kto ma
      szansę być tam osobiście powinien to zrobić.
    • piwi77 Obrońcy życia bylejakiego maszerują, obrońcy 28.03.07, 10:36
      życia godnego człowieka, domagają sie liberalizmu. Wszędzie.
    • tom1003 Marsz dla Życia z planem awaryjnym 28.03.07, 10:41
      Zaskakująca jest ta nienawiść lewactwa wobec obrońców życia.
      Ale nie jest to dziwne przy propagandzie, którą wbijają do głów "dziennikarze"
      gazetki. Sam fakt, że postronny czytelnik odruchowo myśli o moherowych beretach
      i babciach z parasolkami, świadczy o nachalności.

Dlaczego nie napiszecie o Janie Pawle II albo o Dalajlamie?

• piwi77 Re: Marsz dla Życia z planem awaryjnym 28.03.07, 10:45
        tom1003 napisał:

> Zaskakująca jest ta nienawiść lewactwa wobec obrońców życia.

Wyłącz jedynie słuszne radio i spójrz na ulicę. Kto na niej maszeruje i kto
        czegos sie domaga? Ja widzę podjudzoną przez Kościół, grupę fanatyków z
        napastliwymi hasłami. Jeżeli Ty widzisz lewaków i ich nienawiść, to
        rzeczywiście trudna sprawa...
        • gulcia77 Re: Marsz dla Życia z planem awaryjnym 28.03.07, 10:48
          Jeśli ktoś sam zionie nienawiścią, to widzi ją wszędzie indziej. Szkoda, ze
          zawsze nijak się to ma do słów Jezusa: "Po tym poznają, że jesteście moimi
          uczniami, jeśli będzie wśród was miłość."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka