Dodaj do ulubionych

Całodobowa restauracja?

30.03.07, 23:07
Czy warto porywać się na utrzymywanie kuchni przez całą dobe? Będzie to
ścisłe Sródmieście. Ja mam wątpliwości, ale wspólniczka się upiera...
Poproszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • barribal Re: Całodobowa restauracja? 02.04.07, 17:23
      No poprooosze o opinie :)
      • hmmm Re: Całodobowa restauracja? 03.04.07, 09:20
        dobrej kuchni? tak. jak ma być taka jak w Lemonie, to nie :)
        • barribal Re: Całodobowa restauracja? 03.04.07, 09:31
          Ze dobrej to wiadomo. Pytanie dotyczy tego, czy ma to racje bytu w godzinach
          nocnych.
          • hmmm Re: Całodobowa restauracja? 03.04.07, 10:35
            mniej więcej 2 razy w tygodniu w godzinach nocnych ze względu na taki a nie inny
            rozkład zajęć dziennych zastanawiamy się gdzie zjeść. kończy się zwykle na
            kebabie, niezawodnych pastach z bułami i lemoniadzie w Szpilce, albo wyprawie do
            tesco 24h i domowym gotowaniu :-) miło by było, gdyby doszła nowa opcja.
            • gosia05 Re: Całodobowa restauracja? 03.04.07, 13:23
              Ja mam ten sam problem. Często zmuszona jestem lądować w "Szpilce", a tej mam
              serdecznie dość. Przydałoby się jakieś miłe miejsce z długo czynną kuchnią :)
              • barribal Re: Całodobowa restauracja? 03.04.07, 23:09
                Dlaczego masz serdecznie dosc Szpilki? Czego mam unikac? :) Ginger bedzie
                czynny cala dobe.
                • gosia05 Re: Całodobowa restauracja? 04.04.07, 23:32
                  Bo w kółko to samo. Odmiany mi trzeba :) I jakichś pysznych "przegryzek" o
                  północy do piwka/herbaty :))
                  • barribal Re: Całodobowa restauracja? 06.04.07, 15:55
                    Beda pyszne przekaski, no i menu bedzie "zylo" wiec sie nie znudzisz ;)
    • marghe_72 Re: Całodobowa restauracja? 03.04.07, 22:46
      Pomysł sam w sobie dobry
      tylko,czy się opłaci?
      • barribal Re: Całodobowa restauracja? 03.04.07, 23:10
        Czy sie oplaci to sie okaze po 3 misiacach. Jesli nie to zostana kebaby :)
        • Gość: rsagan Re: Całodobowa restauracja? IP: 195.95.164.* 04.04.07, 19:17
          na dobre jedzenie w nocy jest zapotrzebowanie, szczególnie w weekendy.
          Wszyscy "aktywni" knajpowo to potwierdzą. Wiele razy zastanawialismy sie ze
          znajomymi gdzie mozna pojawic sie na kolacje np. o 24.00. Poza tym patrzcie
          ilu do Warszawy przyjezdza w ostatnich latach turystow z Hiszpanii i snuje sie
          w porze ich kolacji po miescie! Juz sami Hiszpanie powinni wam dac zarobic
          troche:)
          • skuti Re: Całodobowa restauracja? 06.04.07, 01:17
            przekaska zakaska na krakowskim vis'a'vis bristolu
            picie 4 zakaski 8 zeta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka