never32 15.04.07, 23:34 Czy może wieie gdzie w Warszawie można wynająć pokoje na godziny? Najlepiej na górnym mokotowie, jakiś hotelik lub pensjonat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ritzy Czyzbys nie zauwazyl wiosny? 15.04.07, 23:40 Okoliczne zagajniki i laski pokryly sie juz liscmi. Nikt Was nie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
never32 Re: Czyzbys nie zauwazyl wiosny? 16.04.07, 00:06 Sytuacja nie daje mozliwości wypadu za miasto a wymaga jednak zupełnej dyskrecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawski cwaniak Najpierw dorób się samochodu, a potem myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 00:21 o kochance. Bo domyślam się, że: > Sytuacja nie daje mozliwości wypadu za miasto oznacza "nie mam samochodu, którym możnaby ten wypad uczynić i ewentualnie w nim się bzyknąć", a: >wymaga jednak zupełnej > dyskrecji. oznacza "mam żonę, ale się zestarzała, więc mam ochotę na pupcię z liceum". Pozostaje mieć tylko nadzieję (w imieniu ewentualnej beneficjentki twoich amorów), że "32" oznacza twój wiek, a nie rocznik (choć dla licealistki, to i tak stary jesteś). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Najpierw dorób się samochodu, a potem myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:28 Człowiek prosił o informacje = swoje sfrusrtrowane oceny wsadźcie w grube majtochy swoich żon. Co was obchodzi z kim, po co i dlaczego to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawski cwaniak Dzieciaku! Gdybyś zobaczył moją żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:01 Tobyś se ch*jem zęby wybił. :D > Co was obchodzi z kim, po co i dlaczego to robi. Bo jestesmy ŻYCZLIWI i nie chcemy, żeby sobie chłopak przez głupotę problemów narobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawski cwaniak Dzieciaku! Gdybyś zobaczył moją żonę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:02 Tobyś se ch*jem zęby wybił. :D > Co was obchodzi z kim, po co i dlaczego to robi. Bo jestesmy ŻYCZLIWI i nie chcemy, żeby sobie chłopak przez głupotę problemów narobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak z Targowka Re: Najpierw dorób się samochodu, a potem myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:42 te cfaniak - a ty panny dalej posuwasz na tylnej kanapie swojego deluks trabiego ? chyba latwe sa jak sie juz troche oparow z zoltej wachy nawdychaja. jak gruba zoche z warzywnego na lewar wrzucasz to chyba az sie buda az po oski ugina. No to udanych wycieczek za miasto ze sztajerskimi pannami. A cfaniak - mam nadzieje ze trafiasz do celu za trzy a nie rzniesz w deche jak w znanem dowcipie "wiadoma rzecz stolyca" tyle na razie z praskiego brzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Najpierw dorób się samochodu, a potem myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:52 dzieciak zadal pytanie i nikt nie po trafi odpowiedziec. wszyscy albo sa wierni zonom albo maja sie juz gdzie spotykac. i u nie ma sie nad czym rozwodzic. ---------------------- a z Targowka powialo prostactwem i to nie na temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa trochę dalej niż Mokotów 16.04.07, 22:46 www.czarnykot.noclegi.mojaslowacja.pl/ a tu masz trochę opinii nt fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,33704493,37661736.html?f=746&w=33704493&a=37661736 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: trochę dalej niż Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:43 warszawski cfaniak napisał : Tobyś se ch*jem zęby wybił. :D Dla wszystkich dupków ich żony najpiękniejsze a dzieci inteligentne. Ja jestem pedałem i twoja żona zwisa mi równutko i nie robi na mnie wrażenia, co innego ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawski cwaniak To w sumie dobrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:34 > Ja jestem pedałem i twoja żona zwisa mi równutko i nie robi na mnie wrażenia, > co innego ty. Nie dla psa kiełbasa! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Accor Hotels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:42 accorhotels.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml Odpowiedz Link Zgłoś