Dodaj do ulubionych

hotelik na godziny...

15.04.07, 23:34
Czy może wieie gdzie w Warszawie można wynająć pokoje na godziny? Najlepiej
na górnym mokotowie, jakiś hotelik lub pensjonat...
Obserwuj wątek
    • ritzy Czyzbys nie zauwazyl wiosny? 15.04.07, 23:40
      Okoliczne zagajniki i laski pokryly sie juz liscmi. Nikt Was nie zobaczy.
      • never32 Re: Czyzbys nie zauwazyl wiosny? 16.04.07, 00:06
        Sytuacja nie daje mozliwości wypadu za miasto a wymaga jednak zupełnej
        dyskrecji.
        • Gość: warszawski cwaniak Najpierw dorób się samochodu, a potem myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 00:21
          o kochance. Bo domyślam się, że:

> Sytuacja nie daje mozliwości wypadu za miasto

oznacza "nie mam samochodu, którym możnaby ten wypad uczynić i ewentualnie w
          nim się bzyknąć", a:

>wymaga jednak zupełnej
          > dyskrecji.

oznacza "mam żonę, ale się zestarzała, więc mam ochotę na pupcię z liceum".
          Pozostaje mieć tylko nadzieję (w imieniu ewentualnej beneficjentki twoich
          amorów), że "32" oznacza twój wiek, a nie rocznik (choć dla licealistki, to i
          tak stary jesteś).
          • Gość: życzliwy Re: Najpierw dorób się samochodu, a potem myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:28
            Człowiek prosił o informacje = swoje sfrusrtrowane oceny wsadźcie w grube
            majtochy swoich żon.
            Co was obchodzi z kim, po co i dlaczego to robi.
            • Gość: warszawski cwaniak Dzieciaku! Gdybyś zobaczył moją żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:01
              Tobyś se ch*jem zęby wybił. :D

> Co was obchodzi z kim, po co i dlaczego to robi.

Bo jestesmy ŻYCZLIWI i nie chcemy, żeby sobie chłopak przez głupotę problemów
              narobił.
            • Gość: warszawski cwaniak Dzieciaku! Gdybyś zobaczył moją żonę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 23:02
              Tobyś se ch*jem zęby wybił. :D

> Co was obchodzi z kim, po co i dlaczego to robi.

Bo jestesmy ŻYCZLIWI i nie chcemy, żeby sobie chłopak przez głupotę problemów
              narobił.
          • Gość: rodak z Targowka Re: Najpierw dorób się samochodu, a potem myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:42
            te cfaniak - a ty panny dalej posuwasz na tylnej kanapie swojego deluks trabiego
            ? chyba latwe sa jak sie juz troche oparow z zoltej wachy nawdychaja. jak gruba
            zoche z warzywnego na lewar wrzucasz to chyba az sie buda az po oski ugina.

No to udanych wycieczek za miasto ze sztajerskimi pannami.

A cfaniak - mam nadzieje ze trafiasz do celu za trzy a nie rzniesz w deche jak w
            znanem dowcipie "wiadoma rzecz stolyca"

tyle na razie z praskiego brzegu
            • Gość: BUC Re: Najpierw dorób się samochodu, a potem myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:52
              dzieciak zadal pytanie i nikt nie po trafi odpowiedziec. wszyscy albo sa wierni
              zonom albo maja sie juz gdzie spotykac.
              i u nie ma sie nad czym rozwodzic.

----------------------
              a z Targowka powialo prostactwem i to nie na temat :)
    • aankaa trochę dalej niż Mokotów 16.04.07, 22:46
      www.czarnykot.noclegi.mojaslowacja.pl/

a tu masz trochę opinii nt

fotoforum.gazeta.pl/72,2,746,33704493,37661736.html?f=746&w=33704493&a=37661736
      • Gość: życzliwy Re: trochę dalej niż Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:43
        warszawski cfaniak napisał : Tobyś se ch*jem zęby wybił. :D
        Dla wszystkich dupków ich żony najpiękniejsze a dzieci inteligentne.
        Ja jestem pedałem i twoja żona zwisa mi równutko i nie robi na mnie wrażenia,
        co innego ty.
        • Gość: warszawski cwaniak To w sumie dobrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:34
          > Ja jestem pedałem i twoja żona zwisa mi równutko i nie robi na mnie wrażenia,
          > co innego ty.

Nie dla psa kiełbasa! :D
    • Gość: Basia Accor Hotels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:42
      accorhotels.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka