Gość: KrzysztoPlebs IP: *.wesola.3.pl / 172.16.9.* 02.06.03, 07:26 A na ostatniej sesji wesołowskiej rady śmiertelny wypadek na niezabezpieczonym boisku przeszedł bez emocji. Dalej nikt nic nie wie i oczywiście nie ma winnych! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krysial Re: Wypadek po meczu żużlowym IP: *.igf.fuw.edu.pl 02.06.03, 11:09 A gdzie są rodzice. 13 letnie dziecko nie powinno być samo na takiej imprezie. To był mecz a nie impreza a okazji dnia dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Wypadek po meczu żużlowym 02.06.03, 15:26 oto skutki nieodpowiedzialnosci rodzicow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speedway fanka Wypadek po meczu żużlowym IP: *.acn.pl / 10.64.4.* 02.06.03, 22:26 Jestem obużona tym co przeczytałam w tym artykule. Po pierwsze: to nie był mecz o utrzymanie się w I lidze. Mecze tego typu odbywają się pod koniec sezonu, a jak na razie jestesmy w jego środku. Po drugie: nie TŻ Sigma, tylko TŻ Sipma Lublin. Po trzecie: ósemki na torze kręcił Sebastian Trumiński. Darek Fijałkowski stał na murawie boiska. Marcin Jankowski robił co mógł. Zanim potrącił tę dziewczynkę, motor stał dwoma kołam na torze. Na szczęście zdążył skręcić, także uderzył ją tylko bokiem. W przeciwnym razie mogłoby to się skończyć o wiele gorzej. I dla Marcina i dla tej małej. Zwłaszcza dla niej. Pomijam już kwestę zachowania lubelskich kibiców tuż po tym wypadku. Tego nie da się skomentować. Fakt- rodzice nie upilnowali dziecka. Ponoszą winę za ten wypadek. Ale tez od czego jest ochrona?? Stoją i pilnują, żeby nikt nie wszedł na tor bez biletu od strony toalet lub stoją i bezmyślnie oglądają mecz. Żenada. A tak na marginesie- gdyby nie ten wypadek, nikt by nie napisał o sekcji żużlowej. Nikt się tym nie interesuje. A jeśli już, to popełaniane są tego typu błędy. Jeśli autor tego arytkułu nie zna się na tej dyscyplinie, to niech się nie wypowiada, zwłaszcza jeśli nie był na meczu, a wszystko na to wskazuje. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Wypadek po meczu żużlowym IP: *.acn.pl 02.06.03, 23:20 Zrozum kobieto, że tutaj chodzi o wypadek a nie o to czy ósemki kręcił Trumiński czy Fijałkowski. To bez znaczenia tutaj. To nie dział sportowy, więc zleź z tego biednego dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speedway fanka Wypadek po meczu żużlowym IP: *.acn.pl / 10.64.4.* 03.06.03, 10:19 Jeśli nie jest ważne kto kręcił kółka to po co to zostało napisane?? Jeśli ten dziennikarz chciał się popisać swoją wiedzą o żużlu przy okazji piasnia tego artykułu to gratuluję. Mógł opisać sam wypadek. Nie musiał nic wspominać o tym kto kręcił kółka, a jeśli już napisał, to nie powinien mijać się z prawdą. Rzetelne dziennikarstwo polega na przekazywaniu prawdziwych informacji. A tymczasem ja tu nie widzę całej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś