zbigniews1934 03.06.07, 22:09 posłuszne i dobrze opłacane miernoty od Pana waltera dostały Wiktory.Najwiekszy geniusz z TVN PAn Micugow który winien być leczony w wymowie języka polskiego dowód uznania winien byc wyeksportowany na Kube. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konrad Re: miernoty otrzymały Wiktory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:20 Wszak jest to towarzystwo wzajemnej adoracji. Putin nałożył embargo na polskie mięso,telewizja zaś na dopływ świeżej krwi z prowincji. W obu przypadkach to strach przed konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Re: miernoty otrzymały Wiktory 03.06.07, 23:53 na moje oko to sie skompromitowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZaba Re: miernoty otrzymały Wiktory IP: 213.17.170.* 04.06.07, 08:46 Nie no myślałam, że fiknę ze śmiechu jak to oglądałam. Najpierw po przedstawianych nominacjach myślałam, że to powtórka Wiktorów z zeszłego roku, zresztą tytuł Wik 2006 jest mylący. Po drugie myślałam, że spadnę z fotela, jak Wiktora dostał....no kto? - PROWADZĄCY! Potem oddał go jakiejś babce i się jeszcze z nią pocałował. Tego już było za dużo, po prostu żenada! A co laureaci mówili w podziękowaniach - to dopiero elokwencja! Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Obchodzi Was jeszcze to, co dzieje sie w tej TV? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.07, 10:27 Nie lepiej przeczytac dobra ksiazke? O moj Boze, jak media wplywaj na rozum. Tych, ktorzy je tworza i tych, ktorzy sa w nie zapatrzeni. To nowa choroba ludzi, ktorzy zapomnieli, ze mozna zyc BEZ TV. Odpowiedz Link Zgłoś
siedem_z_dziewieciu Re: Obchodzi Was jeszcze to, co dzieje sie w tej 05.06.07, 02:41 Popieram. Telewizja stała się nowym sposobem na życie. Często obniżając jego jakość dramatycznie. Ciekawam ile z was wytrzyma bez tv przez powiedzmy miesiąc... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: miernoty otrzymały Wiktory IP: *.chello.pl 04.06.07, 16:06 Przeogromnym skandalem jest, że panowie Morozowski i Sekielski otrzymują nagrody. Oni powinni za swoje (niektóre) programy odpowiadać przed sądem, a nie otrzymywać nagrody. To, co zrobili z tzw. taśmami prawdy, to nie było żadne dziennikarstwo. To była ohydna mistyfikacja, w którą dała się wrobić niejaka Begerowa. Dlaczego nie zareagowało SDP??? W innym programie ujawniają treść listu premiera (Kaczyńskiego) do prezydenta (Kwaśniewskiego)!!! Czy mieli zgodę nadawcy lub adresata? Jeżeli nie mieli, powinni odpowiadać przed sądem..., a oni dostają nagrody!!!! To się w głowie nie mieści. Gdzie są tuzy, autorytety prawa, etyki, moralności, zasad demokratycznych. W jakim kraju my żyjemy! Za ewidentny bandytyzm dziennikarski dostaje się nagrody. TVN-24 powinno się nazywać TVN-Magiel. To jest właściwa nazwa dla tej stacji. A pierwszą "Maglarą" mianuję niejaką p. Monikę O. Ufff. Trochę mi ulżyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zabanowany B. sluszne uwagi co do tej pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:59 Pamietam tez jak pewnego razu oszukali Leppera, zapraszajac po kryjomu do programu menelstwo wyrzucone z Samoobrony. Nie to, aby Lepperowi sie nie nalezalo, ale tych dwoch cwaniaczkow "dziennikarzy" nie jest akurat od wymierzania sprawiedliwosci dziejowej. Pokazali na co ich stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Re: B. sluszne uwagi co do tej pary IP: 213.77.56.* 05.06.07, 00:27 Przez przypadek ogladalem tamten program i widzielem tam Henryka Dzido i Witaszka jako "adwersarzy" wielkiego wicepremiera slonce - gdybys mial minimalnie mialka wiedze na temat historii SO to wiedzialbys, ze dzido (specjalnie mala litera) startowal w wyborach prezydenckich m. st. Warszawy jako konkurent obecnego prezydenta Polski w tzw. miedzyczasie jak wyciagal za uszy Leppera podczas spotkan z sadem, nie wspomne o tym, ze takowoz byl kiedys tez syndykiem masy upadlosciowej spolki ART-B :))) Troche rzeczy wtedy zginelo.... Witaszek "podskoczyl" strategowi jak sie zdenerwowal, gdy poraz nastepy z wlasnych pieniedzy w Czosnowie oplaca rauty Andrzeja i w przyplywie szerosci zarzadal aby jego syn zostal "wkrecony" w struktury samorzadowe... Co bardzo poirytowalo Leppera jako czlowieka "honoru". Widziales tam ludzi pierwszej SO, ktorzy sa juz w odstawce, nie wiem czy zwrociles uwage na stan samego Leppera, bo okazalo sie ze ma przed soba osoby, ktore niestety wiedza o nim wiecej niz obecni "dzialacze". Mnie osobiscie to rozbawilo - Lepperowi puscily nerwy i troche mam za zle prowadzacym, ze go bardziej nie sprowokowali. Wczoraj byla impreza, gdzie prezydent wydarl z trumien Olszewskiego i jego kumpli, zwracam uwage na liste Macierewicza..... wyczytasz kto z niej wyskoczy.... achhh... intelektualisci z SO :) pan na M. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: miernoty otrzymały Wiktory IP: *.chello.pl 04.06.07, 21:34 co ty pierdo...sz Odpowiedz Link Zgłoś
siedem_z_dziewieciu Ojojoj 05.06.07, 02:44 Ten pan po prostu chyba nie lubi przeciwników PiS-u. Za to uwielbia zakładać o tym nowe wątki. Odpowiedz Link Zgłoś