piotr.jasinski 08.06.07, 09:55 Wiecie może gdzie się coś takiego zamawia? Takie niebieskie z białymi literkami, gdzie nazwa ulicy jest i numer domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: tabliczka z numerem 08.06.07, 10:00 kiedys takie byly w rzemieslniku (na prxecwiko kosciola kazimierza w pruszkowie) i w sklepie obok 1001 drobiazgow.. wiec w tego typu wlasnie powinny byc. ale moze jest do tego specjalne miejsce w urzedzie gminy:> tylko ja biedna nie wiem bo ja takiej nie mam:D Odpowiedz Link Zgłoś
kk_011 Re: tabliczka z numerem 08.06.07, 10:56 Można zamówić na Allegro. Szybko, tanio i solidnie ;-). Moja żona zamówiła naszą tabliczkę u tego sprzedawcy: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1207678 ale pewnie ofert tego typu jest znacznie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.jasinski Re: tabliczka z numerem 08.06.07, 12:26 o tototo. dzięki wielkie - niby wiem, że na allegro można wszystko, ale na tabliczkę nie wpadłem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dekadent Re: tabliczka z numerem 01.07.07, 18:59 można jeszcze zamówić w sklepikach gdzie dorabiają klucze ( w dowolnym sklepie Carrefour) - jest wybór stylu i koloru ;-) Odpowiedz Link Zgłoś