Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 15.07.07, 20:10 jeszcze troche tej waszej kreatywnej wizji historii i bedziesz musial zmienic nick na menago1410 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdf Re: menago1916 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 09:05 Co ty kixxie bys zrobil jakby nie bylo Legii? Pewnie stracilbys sens zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: menago1916 16.07.07, 10:14 Gość portalu: asdf napisał(a): > Co ty kixxie bys zrobil jakby nie bylo Legii? > Pewnie stracilbys sens zycia... Warszawiacy mają nadzieję i liczą na to, że ten syf zniknie z naszej Stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: menago1916 IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 13:33 jakos bym przezyl o ile generalnie legia jest mi obojetna,to mam inna obsesje-nie cierpie idiotow ps.i nie chodzi mi tu o ciebie,poniewaz jak dotad to nie zetknalem sie ze sladami twojego pobytu na tym forum,przynajmniej pod tym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: menago1916 16.07.07, 16:42 Taki już urok internetu, że gnida po której w normalnym świecie wsiadałbym do autobusu, tutaj może bezkarnie szczekać. Strasznie cię muszę boleć frajerzyno, że zakładasz o mnie tematy. Boli? Wspaniale, bo ma boleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: menago1916 IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 17:13 odpowiedziales? ruszylo mialo ruszyc ps.w realnych swiecie nie mialbys szansy wejsc po mnie do autobusu smierdzieli omijam na 100 metrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik67 Re: menago1916 IP: *.chello.pl 16.07.07, 19:05 To menago jeździ autobusem ? A ja myślałem że gangsterskie karki, konfidenci i prowokatorzy szkoleni przez UB-eków jeżdzą BMkami !! Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: menago1916 17.07.07, 08:10 > ps.w realnych swiecie nie mialbys szansy wejsc po mnie do autobusu > smierdzieli omijam na 100 metrow Co ty mozesz parchu wiedziec o realnym świecie, jak całe twoje życie, to napinanie w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: menago1916 IP: *.acn.waw.pl 17.07.07, 15:32 tyle samo co o normalnym zyciu,niewypelnionym chlaniem do nieprzytomnosci,zadymami,podpalaniem pociagow i stadionow Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: menago1916 17.07.07, 16:49 > tyle samo co o normalnym zyciu,niewypelnionym chlaniem do > nieprzytomnosci,zadymami,podpalaniem pociagow i stadionow Gó.. wiesz o moim życiu. To tylko twoje chore konfabulacje. Natomiast o tobie wiele można powiedzieć z twojej pisaniny na forum: sam przyznałeś że starasz się nie wychodzić z domu, recenzujesz mecze których nigdy nie widziałeś, co trąci chorobą, którą leczy się w domu bez klamek. Tak więc nie pisz z łaski swojej o normalnym życiu, przynajmniej do tej pory, aż wkleisz na tym forum link do zaświadczenia od psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: menago1916 IP: *.acn.waw.pl 17.07.07, 17:43 od kiedy opisalem mojemu psychiatrze twoj przypadek to gosc siedzi w szpitalu zamknietego leczenia przeroslo go to potecjalne zadanie i popadl w gleboka depresje a odnosnie moich rzekomych konfabulacji wystarczy przeczytac co niektore twoje wpisy zeby wyrobic sobie opinie czym zajmujesz sie w czasie wolnym w stanie wolnym ale co bedziesz robic w czasie wolnym,gdy w koncu znajdziesz sie tam gdzie zaslugujesz,czyli w odziale zamknietym zakladu prawdopodobnie penitencjarnego nie mam pojecia choc sadze,ze ta twoja trauma ktora zostala spowodowana nadstawianiem ojcu pewnej czesci ciala znow sie moze rozwinac Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: menago1916 17.07.07, 20:10 menago1916 - moja ty biedna chłopczyno. Udaj się do lekarza specjalisty. On może ci pomoże (cipo może). Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: menago1916 17.07.07, 23:58 Tylko co to ma wspolnego z forum sport w Warszawie ...Co?? Tyczy sie wszystkich odpowiadajacych w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: menago1916 18.07.07, 08:45 atob napisał: > Tylko co to ma wspolnego z forum sport w Warszawie ...Co?? > Tyczy sie wszystkich odpowiadajacych w tym watku. > jesli chodzi topienie kibicow Polonii w Wisle oraz w przypadku wielu innych podobnych tematycznie opowiastek tegoz autora, nie mieliscie jakos zadnych obiekcji, choc te tematy cywilizowany swiat juz od dosyc dawna uznaje za poza sportowe? to bardziej hipokryzja czy strach (vide wprost)?? Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: menago1916 18.07.07, 09:19 > jesli chodzi topienie kibicow Polonii w Wisle Zacytuj mławska szmato, gdzie była mowa o topieniu (powtarzam: topieniu) kibiców Polonii? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: menago1916 18.07.07, 10:00 doprecyzowujac: rozrywki POMECZOWEJ polegajacej na atakowaniu kibicow Polonii Warszawa po zakonczeniu spotkania z Zaglebiem Sosnowiec, co zgodnie z relacja osobnika poslugujacego sie nickiem menago spowodowalo, ze scigani kibice musieli salwowac sie skokiem do rzeki Wisly w rejonie warszawskiej Starowki, gdzie bynajmniej nie ma publicznego kapieliska. oczywiscie jest to jedna z wielu tego typu relacji, ktore zaprezentowal nam tutaj ten uzytkownik forum, za kazdym razem przedstawiajac tego typu wydarzenia jako powod do chwaly i dowod supremacji Legii Warszawa. to chyba tez nie jest temat sportowy a jakos nikt z normalnych jak sadze kibicow Legii Warszawa nie widzial nic niestosownego w tego typu wypowiedziach. czyzby to strach (vide wprost)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: menago1916 IP: *.acn.waw.pl 18.07.07, 13:42 100%wuwa juz Ci odpowiedzial-ja moge sie tylko pod tym podpisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: menago1916 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:34 Wierzysz w te 100%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: menago1916 IP: *.acn.waw.pl 18.07.07, 18:29 zasadniczo to nie mam zdania nie mam pojecia ,co to jest ta wuwa Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: menago1916 18.07.07, 16:42 Gość portalu: kixx napisał(a): > jeszcze troche tej waszej kreatywnej wizji historii i bedziesz musial zmienic > nick na menago1410 a to ciekawe. opowiedz nam swoją historię. ps. A jak poprawiać własną historię - jest to raczej jedyna rzecz jakiej moglibyście nas uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: menago1916 IP: *.acn.waw.pl 18.07.07, 18:28 po co? wasza dla was jest i tak lepsza-a to,ze dosc istotnie sie rozbiega z faktami to dla was niewazne a gdybyscie tak poszukali swoich zrodel w Legionach Rzymskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: menago1916 IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.07, 22:07 Fakty - panie mądralo.Oskarżać każdy potrafi. Gdzie ta rozbieżność? Co do dat - KSP przesuwało swoją datę powstania dwukrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: menago1916 IP: *.acn.waw.pl 19.07.07, 15:52 poszukaj w archiwum forum,az tak bardzo sie nie nudze,zeby setny raz pisac to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: menago1916 IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.07, 19:00 tak najprościej - a gdzieś tam kiedyś napisano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: menago1916 IP: *.acn.waw.pl 19.07.07, 21:34 nie nudz,uzyj wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś