Gość: Tuzin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 01:35 Legia czy Dospel? Niech wybierze to co jest bardziej znana firma :D Ale jak ma brac w pyte kasy i sie przewracac na pilce jak pare lat temu to ja dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Klimek blisko Legii, Włodarczyk się waha IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.06.03, 09:15 Klimek w Legii? Początkowo brałem to jako kaczkę dziennikarską. Oni chyba są ślepi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Klimek blisko Legii, Włodarczyk się waha IP: 158.92.141.* 24.06.03, 11:39 Ja bym wybral lepszy pilkarsko klub, ktory w dodatku gra w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eski Re: Klimek blisko Legii, Włodarczyk się waha IP: 217.153.87.* 24.06.03, 12:09 Nie lubię Legii, ale piłkarsko jest lepsza od Dospelu mimo, że w lidze była niżej. Poczucie sprawiedliwości podpowiada, że w pucharach powinny grać Wisła K., Groclin i Legia, bo są obecnie najlepsze. I jeszcze Amica za puchar Polski. Reszta klubów jest piłkarsko beznadziejna. Ruch Chorzów też miał kiedyś dobry sezon, by 2 lata później spaść z ligi (porównanie do GKS zwanego Dospelem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: Klimek blisko Legii, Włodarczyk się waha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 22:10 Wyniki z zeszlegos sezonu: Dospel - Legia 1-2 i Legia - Dospel 3-0. Faktycznie Dospel jest lepszy! Gdzie ja mam oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubinianin Re: Klimek blisko Legii, Włodarczyk się waha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 12:45 hej legia kupcie jeszcze z Zagłębia zajaca debila drumlaka i moskalewicza a za rok spotkamy sie w drugiej lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia mistrz Za rok to wy będziecie w 4 lidze IP: *.acn.pl 24.06.03, 12:59 a my w eliminacjach LM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia mistrz Lubinianin z Wrocławia! IP: *.acn.pl 24.06.03, 13:00 Ciekawe ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubinianin za rok powitamy warszawke w drugiej lidze.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.03, 15:15 ale Zagłębia juz tam nie bedzie a w tym sezonie legia bedzie grala ogony w lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula z Lubina NARESZCIE TEN KASTAMACH KLIMEK ODCHODZI !!! super IP: waran:* / 10.1.115.* 24.06.03, 12:53 niech sie LEGIA z nim morduje !!!;-)))) toć to proteza jak oni go chcą ! chć za darmo ??? jak to mówią darowanemu koniowi w gębe sie nie zagląda ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula z Lubina Lubinianin ! ziomku kochany !!! IP: waran:* / 10.1.115.* 24.06.03, 12:59 no powiec sam że Klimek to drewniak a takich to ci u nas pod dostatkiem ! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula z Lubina A WŁODARCZYK SIE WAHA !!! no jaja jak berety ;-))) IP: waran:* / 10.1.115.* 24.06.03, 13:07 a on sie waha dlaczego !! może za mało płacą??a może trzeba będzie biegać ? ------ Odpowiedz Link Zgłoś