Dodaj do ulubionych

EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 16:23
na pd Eurpy stwierdzon zachorowania na ebole, nie ma na ten wirus lekarstwa, 90%
umiera, co by sie stalo jakby dotarł do Polski
Obserwuj wątek
    • Gość: Mihau Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.06.01, 16:28
      umarłoby 90% ?
      • Gość: max Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 16:30
        nie żartowałbym z tego
    • Gość: nocoment Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 16:29
      Gość portalu: max napisał(a):

> na pd Eurpy stwierdzon zachorowania na ebole, nie ma na ten wirus lekarstwa, 90
      > %
      > umiera, co by sie stalo jakby dotarł do Polski

Wiem co to by znaczyło bo o Eboli wiem dosyć sporo. Ale sądzę, że ewentualna
      epidemia byłaby krótka i na niewielkim obszarze, bo ofiara zwykle umiera po kilku
      dniach, więc nie zdąży za dużo ludziów pozarażać. Poza tym śmiertelne odmiany
      Ebola Sudan i Ebola Zair przenoszą się tak jak większość wirusów filovirus przez
      krew i inne płyny ustrojowe. Drogą kropelkową przenosi się jedynie Ebola Reston,
      który nie jest śmiertelny dla człowieka tylko dla małpiszonów. Gorsza od samej
      epidemii byłaby sama panika! STAN WYJĄTKOWY ZAWSZE SMACZNY I ZDROWY!!!

NO COMMENT

• Gość: max Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 16:31
        racja
    • Gość: max Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 17:01
      no ładnie polscy żołnierze są w okolicy, nie podoba mi sie to
      • Gość: Rafal Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.telia.com 11.06.01, 17:05
        AIDS i EBOLA to choroby zrobione w laboratoriom tak ja mysle.

• Gość: Squ Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.01, 19:33
          A stonka ziemniaczana to cybernetyczny potwor!!!
          • Gość: max Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 10:27
            podobno to amerykanie je zrobili tylko im uciekły i nie chciały już wrócić do
            laboratorium bo nie było tam klimatyzacji
    • .roberto65 Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! 30.12.01, 04:02
      Gość portalu: max napisał(a):

> na pd Eurpy stwierdzon zachorowania na ebole, nie ma na ten wirus lekarstwa, 90
      > %
      > umiera, co by sie stalo jakby dotarł do Polski

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka