Gość: max IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 16:23 na pd Eurpy stwierdzon zachorowania na ebole, nie ma na ten wirus lekarstwa, 90% umiera, co by sie stalo jakby dotarł do Polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mihau Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.06.01, 16:28 umarłoby 90% ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 16:30 nie żartowałbym z tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 16:29 Gość portalu: max napisał(a): > na pd Eurpy stwierdzon zachorowania na ebole, nie ma na ten wirus lekarstwa, 90 > % > umiera, co by sie stalo jakby dotarł do Polski Wiem co to by znaczyło bo o Eboli wiem dosyć sporo. Ale sądzę, że ewentualna epidemia byłaby krótka i na niewielkim obszarze, bo ofiara zwykle umiera po kilku dniach, więc nie zdąży za dużo ludziów pozarażać. Poza tym śmiertelne odmiany Ebola Sudan i Ebola Zair przenoszą się tak jak większość wirusów filovirus przez krew i inne płyny ustrojowe. Drogą kropelkową przenosi się jedynie Ebola Reston, który nie jest śmiertelny dla człowieka tylko dla małpiszonów. Gorsza od samej epidemii byłaby sama panika! STAN WYJĄTKOWY ZAWSZE SMACZNY I ZDROWY!!! NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 16:31 racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 17:01 no ładnie polscy żołnierze są w okolicy, nie podoba mi sie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.telia.com 11.06.01, 17:05 AIDS i EBOLA to choroby zrobione w laboratoriom tak ja mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Squ Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.01, 19:33 A stonka ziemniaczana to cybernetyczny potwor!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 10:27 podobno to amerykanie je zrobili tylko im uciekły i nie chciały już wrócić do laboratorium bo nie było tam klimatyzacji Odpowiedz Link Zgłoś
.roberto65 Re: EBOLA W EUROPIE !!!!!!!!! 30.12.01, 04:02 Gość portalu: max napisał(a): > na pd Eurpy stwierdzon zachorowania na ebole, nie ma na ten wirus lekarstwa, 90 > % > umiera, co by sie stalo jakby dotarł do Polski Odpowiedz Link Zgłoś