Gość: omar1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 14:48 wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1619044,news.html Bo my, PiSowcy bardzo jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelniczka Re: PiS ma juz 41 %.Jaa_ga cieszysz sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 16:09 Ty Omar jesteś chorym człowiekiem i to nieźle. Coraz gorzej z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: PiS ma juz 41 %.Jaa_ga cieszysz sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 16:11 Też tak uważam i jestem ciekawa, ile bierze kasy za te wpisy. Pisze tylko on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszeraszony Re: PiS ma juz 41 %.Jaa_ga cieszysz sie? IP: *.aster.pl 06.10.07, 19:38 omar! biedny, zakompleksiony onanisto wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
dorma35 Re: PiS ma juz 41 %.Jaa_ga cieszysz sie? 06.10.07, 19:47 Też się cieszymy ,że ty sie cieszysz, bo juz niedługo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: PiS ma juz 41 %.Jaa_ga cieszysz sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 19:50 omar,ty zoofilu ,i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabas1 Ostatnio tak się cieszyłeś z % Marcinkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 21:12 I znowu NIC[ziobro] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Omar,Kaczynski powiedzial,ze Kiszczak IP: *.acn.waw.pl 07.10.07, 19:33 w przeciwienstwie do Tuska,jest czlowiekiem honoru ja z zaciekawieniem czekam na wyjasnienie ,czy takimi samymi kryteriami honoru kieruje sie Kaczynski moglbys mi te zagadnienie nieco przyblizyc skup sie raczej na Kiszczaku,osoba Tuska mi zdecydowanie wisi Odpowiedz Link Zgłoś
bez-bufetu Omar jest debilem i zapewne nie zrozumiał pytania. 07.10.07, 20:23 nie wymagaj od niego większego wysiłku umysłowego.Swoja edukację , tak jak i jego oligarchiczni acz rachityczni panowie, zakończył na poziomie 4 klasy SP i potem uzyskiwal,tak jak jego panowie,dyplomy ukończenia przeróżnych szkół partyjnych w tym dwie :) matury i do tej pory idiota nie może zrozumieć że jednak w tym kraju nie można pokazywać dwóch matur:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Kixx... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 20:52 bardzo Cię serdecznie pozdrawiam! Z całyszm szacunkiem dla Twojej wspaniałej osoby, naprawde super ze ten miekki ....Ci wisi. Mnie z kolei nie interesje Kiszczak, wazne aby ten nieudacznik Tusk przep...ł w naszej kochanej Warszawie. I za To drogi Kixxie trzymam kciuki. Pozdrawiam Cie milutko. Odpowiedz Link Zgłoś