Dodaj do ulubionych

Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.01, 12:38
dlaczego dochodzi cały czas między nami do spięc czy nie możemy żyć w pokoju,
wiadomo że każdy kocha swoje miasto ale przecież nie musimy sobie ubliżać
nawzajem
POZDTRAWIAM POZNAŃ I WROCŁAW !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Raper Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: 150.254.191.* 12.06.01, 13:06
      Całkowicie się zgadzam, popieram i pozdrawiam :)))))))))))))))))))))
      • Gość: max Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: 213.76.203.* 12.06.01, 13:11
        ja również pozdrowionka !!!
    • Gość: Ursyn Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.pl 12.06.01, 13:19
      Ja tam do Wrocławia nie mam nic zupełnie, do Poznania też o wiele nie przypomni
      mi sie Lechita.
      • Gość: T1 Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.unregistered.formus.pl 12.06.01, 13:59
        Duze uznanie za post!!!!
        ja jestem wrocławianinem mieszkajacym w Warszawie i nie mam absolutnie zadnych
        problemów zwiazanych z tym miastem. Miasto jak miasto, sa tu ładne miejsca i
        brzydkie ( jak zreszta wszedzie, we Wrocku, Poznaniu, etc). Trafia mnie, jak
        czytam posty moich krajan (niektórych) i niektórych mieszkańców Wawy. Z
        drugiej strony cieszy mnie, ze są tez ludzie na poziomie , którzy potrafia
        mówic normalnym jezykiem i chwała im za to.
        Pozdrawiam
        • Gość: Ursyn Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.pl 12.06.01, 18:07
          Dziękuje bardzo za uznanie, szaconeczek.
          • Gość: Amar Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: 217.30.156.* 12.06.01, 20:00
            W końcu ktoś mądry! Wielkie dzięki za ten post!
            Mieszkam we Wrocławiu ale daże dużym sentymentem Warszawę.
            Pozdrawiam wszystkich mieszkańców stolicy
          • Gość: kocur Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 20:19
            jaki spór? może między gówniarzami ale dorosły człowiek i tak wie że są inne
            sprawy ważniejsze.
    • Gość: Radost Re: oj max IP: 213.76.74.* 12.06.01, 23:35
      Gość portalu: max napisał(a):

> dlaczego dochodzi cały czas między nami do spięc czy nie możemy żyć w pokoju,
      > wiadomo że każdy kocha swoje miasto ale przecież nie musimy sobie ubliżać
      > nawzajem
      > POZDTRAWIAM POZNAŃ I WROCŁAW !!!!!

moze bysmy mogli.....ale skoro Ty bardzo aktywnie dzialasz na poznaksim vide
      watki o kibicach Lecha czy o tym ze na Poznaskim rynku smierdzi gownem i
      wypowiedzi w stylu "...Jebac Poznan.."" coz nie pozostajemy Tobie tam dluzni to
      fakt ! ja na pocztku atakowalem ostro ale teraz dzialam na swoim!! wiec troche
      jetes dwulicowy ! Dwa dni temu pian Tobie wychodzila na poznaskim forum a
      dzisiaj wielka zgoda??
      • Gość: palker Re: oj max... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 00:30
        ...to ty nie tylko Królik jesteś, ale i Światowid czterolicy.
        A myślałem, że w Otwocku żyją ludzie dobrzy, pracowici, nie mający czasu na
        mieszanie kijem w szambie....
        • Gość: muniak Re: ........ IP: 193.0.73.* 13.06.01, 09:30
          Dlaczego Warszawa kiedyś żarła się z Krakowem a teraz z Wrocławiem???
      • Gość: max Re: oj max IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.01, 19:30
        sorry bardzo ale sie troche zdenerwowałem na ten skomasowany a tak na nas, bo
        przecież nie można wszystkich kibiców porównywać do tych co na Legii
        rozrabjali, wycofuje swoje beee posty, posdrawiam
    • Gość: Igi Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: 192.168.101.* / *.rtk.net.pl 14.06.01, 00:17
      A Wrocław pozdrawia Warszawę! Miło, że są ludzie, którzy nie przejmują się
      smarkaterią. Wyżywa się toto na internecie, bo tu nikt nie da im po łapach za
      wypisywanie inwektyw pod adresem innych. Myślę, że takie posty powinny być
      ignorowane i tyle! Może w ten sposób fora się ucywilizują?
      • Gość: max Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 10:19
        rzeczywiściw na necie można prawie wszystko i bez konsekwencji
        • Gość: Lechita Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.icom.ca 14.06.01, 10:27
          Gość portalu: max napisał(a):

> rzeczywiściw na necie można prawie wszystko i bez konsekwencji

Nie udawaj swietego bo ty na poznanskim forum pokazales co potrafisz.

• Gość: max Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 10:28
            a ty pokazujesz na Warszawskim i Wrocławskim cały czas
          • Gość: max Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 10:29
            a to na Poznańskim to zanim zostałem wyświęcony braciszku Lechito
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka