Gość: max IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.01, 12:38 dlaczego dochodzi cały czas między nami do spięc czy nie możemy żyć w pokoju, wiadomo że każdy kocha swoje miasto ale przecież nie musimy sobie ubliżać nawzajem POZDTRAWIAM POZNAŃ I WROCŁAW !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raper Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: 150.254.191.* 12.06.01, 13:06 Całkowicie się zgadzam, popieram i pozdrawiam :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: 213.76.203.* 12.06.01, 13:11 ja również pozdrowionka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursyn Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.pl 12.06.01, 13:19 Ja tam do Wrocławia nie mam nic zupełnie, do Poznania też o wiele nie przypomni mi sie Lechita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.unregistered.formus.pl 12.06.01, 13:59 Duze uznanie za post!!!! ja jestem wrocławianinem mieszkajacym w Warszawie i nie mam absolutnie zadnych problemów zwiazanych z tym miastem. Miasto jak miasto, sa tu ładne miejsca i brzydkie ( jak zreszta wszedzie, we Wrocku, Poznaniu, etc). Trafia mnie, jak czytam posty moich krajan (niektórych) i niektórych mieszkańców Wawy. Z drugiej strony cieszy mnie, ze są tez ludzie na poziomie , którzy potrafia mówic normalnym jezykiem i chwała im za to. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursyn Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.pl 12.06.01, 18:07 Dziękuje bardzo za uznanie, szaconeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amar Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: 217.30.156.* 12.06.01, 20:00 W końcu ktoś mądry! Wielkie dzięki za ten post! Mieszkam we Wrocławiu ale daże dużym sentymentem Warszawę. Pozdrawiam wszystkich mieszkańców stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 20:19 jaki spór? może między gówniarzami ale dorosły człowiek i tak wie że są inne sprawy ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: oj max IP: 213.76.74.* 12.06.01, 23:35 Gość portalu: max napisał(a): > dlaczego dochodzi cały czas między nami do spięc czy nie możemy żyć w pokoju, > wiadomo że każdy kocha swoje miasto ale przecież nie musimy sobie ubliżać > nawzajem > POZDTRAWIAM POZNAŃ I WROCŁAW !!!!! moze bysmy mogli.....ale skoro Ty bardzo aktywnie dzialasz na poznaksim vide watki o kibicach Lecha czy o tym ze na Poznaskim rynku smierdzi gownem i wypowiedzi w stylu "...Jebac Poznan.."" coz nie pozostajemy Tobie tam dluzni to fakt ! ja na pocztku atakowalem ostro ale teraz dzialam na swoim!! wiec troche jetes dwulicowy ! Dwa dni temu pian Tobie wychodzila na poznaskim forum a dzisiaj wielka zgoda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: oj max... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 00:30 ...to ty nie tylko Królik jesteś, ale i Światowid czterolicy. A myślałem, że w Otwocku żyją ludzie dobrzy, pracowici, nie mający czasu na mieszanie kijem w szambie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniak Re: ........ IP: 193.0.73.* 13.06.01, 09:30 Dlaczego Warszawa kiedyś żarła się z Krakowem a teraz z Wrocławiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: oj max IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.01, 19:30 sorry bardzo ale sie troche zdenerwowałem na ten skomasowany a tak na nas, bo przecież nie można wszystkich kibiców porównywać do tych co na Legii rozrabjali, wycofuje swoje beee posty, posdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igi Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: 192.168.101.* / *.rtk.net.pl 14.06.01, 00:17 A Wrocław pozdrawia Warszawę! Miło, że są ludzie, którzy nie przejmują się smarkaterią. Wyżywa się toto na internecie, bo tu nikt nie da im po łapach za wypisywanie inwektyw pod adresem innych. Myślę, że takie posty powinny być ignorowane i tyle! Może w ten sposób fora się ucywilizują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 10:19 rzeczywiściw na necie można prawie wszystko i bez konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.icom.ca 14.06.01, 10:27 Gość portalu: max napisał(a): > rzeczywiściw na necie można prawie wszystko i bez konsekwencji Nie udawaj swietego bo ty na poznanskim forum pokazales co potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 10:28 a ty pokazujesz na Warszawskim i Wrocławskim cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Warszawa-Poznań-Wrocław !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 10:29 a to na Poznańskim to zanim zostałem wyświęcony braciszku Lechito Odpowiedz Link Zgłoś