Gość: goś IP: 194.146.94.* 18.07.03, 11:58 I bardzo dobrze, że są wyprzedaże.Nie mam ochoty kupować towarów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goś Taniej w środku lata IP: 194.146.94.* 18.07.03, 12:04 Dzięki wyprzedażom planuję swoje wydatki w sposób racjonaly. Bo niby dlaczego mam płacić więcej , za coś co kosztuje mniej.Tak naprawdę gdyby sprzedawcom się to nie opłacało to nie robiliby żadnych wyprzedaży.Nie oszukujmy się nikt nikomu nie daje niczego za dramo.A jeśli ktoś koniecznie musi być modny w danym sezonie i stać go na to żeby kupować drogo - wolny kraj, jego wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Taniej w środku lata 18.07.03, 13:21 No cóz czasem można nawet coś fajnego znaleźć ale czy tak znowu to tanio wychodzi. Za darmo nie ma nic... nawet strony w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx przy 80% redystrybucji dochodów kraj nie jest wolny 18.07.03, 22:54 a poza tym sezonowośc w sklepach jest denerwująca. Nie można kupić kapielówek ani kostrumu plażowego w styczniu - bo to nie sezon. Nie można kupić kurtki wiosennej w grudniu bo to tez nie sezon. Nie można latem kupić spodni ze sztruksu bo to tez nie sezon. A ja mam kurwa ochote pojechac zimą na Niue, a latem na Wyspy Alandzkie. A w grudniu nie mam ochoty chodzic w kozuchu bo mi za gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivorish Re: Taniej w środku lata IP: *.dwl.am.wroc.pl 18.07.03, 14:33 Co roku firma Ryłko wydaje nową kolekcję butów letnich. Są cudne, wygodne, skórzane. Na początek zawsze po ok. 190 PLN. Ale już w ubiegłym tygodniu kupiłam je przecenione za 79 PLN! Takie zakupy lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Taniej w środku lata IP: 212.160.234.* 18.07.03, 22:02 Pisze się chyba wysprzedaż a nie wyprzedaż. Chyba się wysprzedaje od sprzedawania a nie wyprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Taniej w środku lata IP: *.acn.waw.pl 18.07.03, 23:55 Gość portalu: Pablo napisał(a): > Pisze się chyba wysprzedaż a nie wyprzedaż. Chyba się > wysprzedaje od sprzedawania a nie wyprzedaje. Za Słownikiem Jezyka Polskiego PWN: wyprzedaż ż II, DCMs. -y; lm M. -e, D. -y całkowite wyprzedawanie czegoś (zwykle po zniżonych cenach); czasem również ogólnie: sprzedaż, sprzedanie czegoś Wyprzedaż posezonowa. Oczywiscie slowo "wysprzedaz" rowniez istnieje i oznacza to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś