Gość: jozka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 23:58 To nie ludzkie zachowanie, mój boze jaka to musiała byc dramatyczna scena. Moze i jestem przewrażliwiona na punkcie zwierząt, ale powinniście sie ze mną zgodzić ze to bylo nie ludzkie!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MisiekK Re: Pies ofiarą kłótni IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 00:12 A co tam... Dzis zabil psa, jutro zabije czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Pies ofiarą kłótni IP: 195.116.133.* 30.07.03, 09:39 Bezkarność rozdzi bezprawie. Bydlę - to zaszczytna nazwa dla tej istoty Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Pies ofiarą kłótni 30.07.03, 00:26 Po dzieciach w plastikowych beczkach trzymanych w szafie nic mnie juz nie zdziwi w tym kraju, nawet kanibalizm. Roody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oknserwatystka Re: Pies ofiarą kłótni IP: *.trybunal.gov.pl 30.07.03, 09:15 jak czytam takie historie to przychodzi mi do glowy tylko jedno - wrocmy do prawa talionu - temu gosciowi tez trzeba by poderznac gardlo i zostawic na ulicy. Nasze spoleczenstwo ma wspaniala wrazliwosc a podobno 95% to katolicy wierzacy w Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Pies ofiarą kłótni IP: 62.181.175.* 30.07.03, 09:35 Takie odrażające zachowanie można karać tylko w jeden sposób - izolacją do śmierci. Taki czyn pozwala przypuszczać, że sprawca tak samo zachowa się w stosunku do człowieka. Tym samym sprawia zagrożenie dla całego społeczenstwa. A sędziowie - cóż - zawsze lizali dupy przestępcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar co wy pieprzycie? IP: *.skorosze.2a.pl 30.07.03, 10:36 jak zarżnął kundla, to zarza zarżnie też człowieka? Ja zarzynam karpie na świeta, jadłem tez nawet żywe ślimaki (chociaż wstrętne i obrzydliwe) - i co, też byście mnie zamknięli albo zarżnęli? A wczoraj wieczorem zatłukłem słownikiem naukowym polsko-angielskim ćmę, która nie chciała po dobroci opuścić mojego gabinetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Pies ofiarą kłótni IP: *.sggw.waw.pl 30.07.03, 10:28 Jesteśmy w Europie na końcu jeśli chodzi o stosunek do zwierząt i nasze władze i sądy nie robiąnic by to zmienić. Co tam pies , czy inne zwierzę !Co za dzicz !! Prokurator i sąd da taką karę, że ukarany będzie śmiał się do rozpuku i bez obawy powtórzy swój wyczyn. Ciekawe kiedy zrobi to z człowiekiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar bestialskie? IP: *.skorosze.2a.pl 30.07.03, 10:33 a jakież to bestialstwo - przecież tak samo zarzyna się wieprzka. Jakby ten facet psa utopił we wrzątku, albo upiekł zywcem w mikrofalówce, ewentuanie nabił na pal, obdarł żywcem ze skóry... to byłoby nieludzkie. A tak to on się tylko obronił przed kundlem, który NIE MA PRAWA szczeknąć ani warknąć na człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jzf Re: bestialskie? IP: *.stacje.agora.pl 30.07.03, 12:26 a jak ktos zaczyna sie drzec na ciebie to masz prawo go zabic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: bestialskie? IP: *.skorosze.2a.pl 30.07.03, 12:46 Gość portalu: jzf napisał(a): > a jak ktos zaczyna sie drzec na ciebie to masz prawo go zabic? Dostrzegam róznicę miedzy człowiekem a zwierzęciem. Jak ktoś się na mnie zaczyna drzeć to albo go ignoruję, albo się drę jeszcze głośniej. Czasem daję w mordę. Zabić mam niekiedy wielką ochotę, ale tego nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR-32 ZAOSTRZYC KARE ZA ZABICIE ZWIERZAT - WPISZCIE SIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 10:46 TRZEBA WPROWADZIC OBLIGATORYJNA KARE ZA TAKIE CZYNY ... I ZACZAC WSADZAC DO WIEZIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
ariels Re: ZAOSTRZYC KARE ZA ZABICIE ZWIERZAT - WPISZCIE 30.07.03, 12:30 Piotrze, u nas, niestety, nie miałby kto egzekwować owych kar, a więzienia szybko zapełniłyby się po brzegi. W tym naszym przeklętym pseudokatolickim kraju nie szanuje się ludzi, o zwierzętach już nawert nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
rob_i Re: ZAOSTRZYC KARE ZA ZABICIE ZWIERZAT - WPISZCIE 30.07.03, 14:09 ariels napisała: > Piotrze, u nas, niestety, nie miałby kto egzekwować owych kar, a więzienia > szybko zapełniłyby się po brzegi. > W tym naszym przeklętym pseudokatolickim kraju nie szanuje się ludzi, o > zwierzętach już nawert nie wspominając. dziekuje bardzo - w imieniu wszystkich katolikow - tak, rzeczywiscie mezczyzna, ktory zarznal psa byl wzorem postawy katolika - kazdy ksiadz mowi z ambony, by mordowac psy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś