Dodaj do ulubionych

Naduzycia wladzy. WAZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 10:33
Tajniacy sa jeszcze gorsi! Kumplowi bron do glowy przystawili tylko dlatego ze
ten na nich zatrabil, bo blokowali ruch na skrzyzowaniu.
Pisalem do gazety, ale ta nawet nie raczyla odpisac na maila :/

Ludzie poczytajcie to --> www.sawataxi.fora.pl/post14241.html#14241

Moze jest wrod was ktos, kto jest dziennikarzem i chetnie by sie zajoltym
powaznym nadużyciem wladzy.
Obserwuj wątek
    • ojciec_dyktator1 nadużycia władzy ze strony cierpiarzy...... 16.11.07, 17:04
      Mało to razy w dupskach macie innych użytkowników ulic??? Trąbicie,szarpiecie, a nawet bijecie??? Święte krowy stojace nie pod słupem ale wprost na chodniku i blokujące przejście dla pieszych.A może użalasz się nad takim frajerem który niedawno napadł na mojego koleżkę i zabrał mu Koma,a potem "pały" namierzyły fona,bo gościu był debilem i fona skitrał w domu.Pały zrobiłły nalot na jego norę i się okazało że on paser i handlarz "trawą".Co do trąbienia - przypomnij sobie jak wy łamiecie prawo i zasady RD i inni na was trabią? Trzeba być samemu w porzo a dopiero wymagać od innych.W swojej dupie szufelkę macie ale u innych żdźbło trawy na marynarce widzicie.paszła z forum pod słup.
      • Gość: przypadkowypasażer Re: nadużycia władzy!!! IP: *.aster.pl 16.11.07, 23:31
        dobra, dobra. nie krzycz tak głośno,że ci się krzywda dzieje.trafiła kosa na
        kamień i tyle. na drugi raz zastanowisz sie trzy razy zanim postanowisz pojechać
        komuś po nogach.ciesz sie, że ci tego durnego łba nie odstrzelili.
        • Gość: przypadkowypasażer kozak Dżiordżi pisze list do kolegów: IP: *.aster.pl 20.11.07, 00:01
          cyt:"Czlowieku co Ty pleciesz. Nie byles nie widziales wiec nie piernicz glupot.
          Jakby podjechaloby 6-7 osob to awantura bylaby jeszcze wieksza. Ja bym taka
          mende nawet na masce przewiozl, gdyby we mnie celowal wiec niech sie cieszy ze
          ma tylko noge kontuzjowana. Jeszcze raz powtarzam. To ze sa policjantami powinni
          dac do zrozumienia na samym poczatku, a nie srac w gacie i wyciagac blachy
          dopiero jak ludzie chcieli ich napieprzac."

no!no! mendy na masce wozi...
          chyba jak na niej usiądzie w swoim sportowym ubraniu
          przed użyciem szarej masci... :-D
          doigrasz się kolego, że "dadzą ci do zrozumienia"
          ale zanim zrozumiesz to będziesz w niezłym goownie.
          więc przybastuj trochę i szanuj policjanta swego jak siebie samego
          :-/
          www.sawataxi.fora.pl/sawa-taxi,5/dzisiejsze-nocne-zdarzenie,146-105.html
          • ojciec_dyktator1 Normalni ludzie w nocy śpią! 20.11.07, 10:31
            Znamy wielu takich "kozaczych" cierpiarzy którzy plączą się po mieście w innych niż podwożenie pasażerów,celach.A swoją drogą to ciekawe kiedy wreszcie wezmą się za parkowanie i blokowanie chodników przez całe grupy (by nie powiedzieć-bandy)taksówkarzy.Przykład-pętla autobusowa na EmiliiPlater (od strony MuzeumTechniki).Taksówki chyba powinny krążyć aby szukać pasażerów a nie sterczeć i żreć hamburgery!!Najbardziej podobają mi się ci w dresach i na peczarę wystrzyżeni! jeden w kieszeni ma brytew a drugi pręt staowy w nogawce i zawsze mówią że to do obrony własnej" tak jakby ktoś takie gówna chciał zaczepiać.
      • dori_wawa Re: nadużycia władzy ze strony cierpiarzy...... 17.11.07, 04:22
        Warszawianka, ale nie od piosnek pytam co znaczy
        1.Zabrały mu koma
        2.Pały namierzyły fon
        3.Paseer, handlarz..
        Czyli to jest teraz ta normalność?
        • brudny_palec Warsiawianka z rodowodem pod-radomskim,heh..... 17.11.07, 13:33
          Stara dewotko to są :SKRÓTY.... MYŚLOWE:)

No ale dla ciebie za trudne,więc dalej,do kościoła i na cmentarz "tarzanie miejski".
          • Gość: fanstonsów Re: Warsiawianka z rodowodem pod-radomskim,heh... IP: *.aster.pl 17.11.07, 14:41
            uważaj,
            dorka zaraz cie przeegzaminuje
            ze znajomości planu ulic Warszawy
            ze szczególnym uwzględnieniem rejonu Nowego Miasta
            :-D
          • Gość: wa_wa Re: Warsiawianka z rodowodem pod-radomskim,heh... IP: *.aster.pl 17.11.07, 17:34
            No proszę, odezwał się brudny_palec, warszawiak "z dziada pierdziada"
            • brudny_palec Nowe Miasto...nad pilicą:) 17.11.07, 19:20
              Wszystko co warszawskie komentujesz z pogardą.Tylko ludzie przyjezdni tacy są.I nic na to nie poradzimy.Ale za to dlatego są rozpoznawalni:)))))
              • Gość: wa_wa Re: Nowe Miasto...nad pilicą:) IP: *.aster.pl 18.11.07, 17:43
                Jeśli Twoje chamstwo jest odznaką "warszawskości", to masz rację -
                komentuję z pogardą. A jeśli chodzi o pochodzenie, to moja rodzina
                żyje w tym mieście od pokoleń i pewnie dłużej, niż Twoja.
                Walczyliśmy o nie, jesteśmy w książkach o historii Warszawy a teaz
                walczymy z obiegową opinią "warszawiaka - chama". Nie przeszkadzaj
                nam wtykając swój "brudny_palec".
              • dori_wawa Re: Nowe Miasto...nad pilicą:) 18.11.07, 19:20
                Brudny_palcu, w Warszawie są również inne dzielnice oprócz Ursynowa.
                Nie wiem ile masz lat, ale wybacz nie tylko stare dewotki takie jak
                ja nie znają takiego słownika, przez ciebie określanego skrótem
                myślowym. W kościele bywam, na cmentarz chodzę zapalić znicze na
                grobie rodziców.
                Nie wiem do kogo to było o pogardzie wszystkiego co warszawskie?
                Pogardą wykazujesz się ty, prawdziwy warszawiak nigdy nie pozwoli
                sobie na takie chamstwo jakie ty reprezentujesz.
                Dlatego jesteś rozpoznawalny - jako warszawiak ( od 3 miesięcy).

• brudny_palec Poczytaj swoje wudumanki:) 18.11.07, 19:25
                  Ty wiesz lepiej skąd kto jest:)Pewnie w mamusia w bezpiece radomskiej a córeczka w nagrodę za mamusi aktywność w zwalczaniu opozycji dostała posadkę w UB radomskim aby następnie przed rokiem przenieść się do Warszawy i.... dalej zwalczać opozycję.A może też pracujesz w komisji weryfikacyjnej jako TW ALBINA????No,ubecy są teraz poszukiwani bo przecież ktoś musi zaświadczać niewinność komuchów:)
                  • dori_wawa Re: Poczytaj swoje wudumanki:) 18.11.07, 20:06
                    Ty masz jakąś fobię, czy tajne informacje na mój temat?
                    Hmmm, teraz z Radomia...skąd to ja już nie byłam, niech pomyślę....
                    Nie nie ma takiego miesca w Polsce z którego ja nie pochodzę :)
                    Oczywiście tylko nie z Warszawy, i oczywiście tylko w twojej (żeby
                    to delikatnie ująć) wybujałej wyobrazni :)
                    Z tym UB jest dobre, ale rewelacyjne, że dalej zwalczam opozycję :)
                    Pisz więcej, nic mnie tak nie bawi jak twoje teksty :)
                    Czekam na odcinek twoich wypocin, jak np. nocą zakradam się pod
                    pomnik Małego Powstańca, żeby jego pomazać jakimiś hasełkami
                    szkalującymi warszawiaków. Ale inicjatywa w twoich rękach, jesteś
                    niezrównany :)
                    Pozdrawiam i czekam :)
                    • Gość: fanstonsów Re: Poczytaj swoje wudumanki:) IP: *.aster.pl 19.11.07, 02:23
                      dori, a to:
                      "zakradam się pod
                      pomnik Małego Powstańca, żeby jego pomazać"
                      to szkoła otwocka
                      czy falenicka??
                      i żebyś nie miała wątpliwośći:
                      www.youtube.com/watch?v=gAHkasP0N-A
                    • brudny_palec Re: Poczytaj swoje wudumanki:) 19.11.07, 08:15
                      dori_wawa napisała:

> nocą zakradam się pod
                      > pomnik Małego Powstańca, żeby jego pomazać jakimiś hasełkami
                      > szkalującymi warszawiaków.
                      > Pozdrawiam i czekam :)
                      No,no,niw wiedziałem że też możesz się posunąć tak daleko,jeszcze zrozumiałe że jako UBol tępiłaś opozycję,ale teraz jeszcze działacie?mamuśka nad krematoryjnym grobem się już pochyla!!!
                      • dori_wawa Re: Poczytaj swoje wudumanki:) 21.11.07, 21:53
                        Brudny paluszku to że nie zauważyłeś i nie zrozumiałeś takiego
                        malutkiego zwrociku jak cyt(znaczy cytuję) ,,że np,,(znaczy że na
                        przykład) Czekam na twoje wypocinki jak to obrażam warszawiaków ( bo
                        przecież ja to jestem z...........pełna dowolność :))
                        Jako ubol tępiłam opozycję, ale teraz :)
                        O mamuśce proszę o wytłumaczenie, o piec chodzi czy o grób???
                        • brudny_palec No cześć rzeszotko ...... 22.11.07, 08:08
                          Co tam u twoich bliskich i dalszych znajomych a szczególnie "krótkiego" byłego wodza?
                          O mamusię to się "rozchodziło" o kota!!
                          A cytaty obrażania mieszkańców Warszawy przez ciebie podaję poniżej:
                          -forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=830&w=68041403&a=68344571
                          -forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=830&w=68041403&a=70863388
                          -forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=830&w=68041403&a=70865913
                          -forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=830&w=68041403&a=70868912
                          -forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=830&w=68041403&a=71178395

I wiele wiele innych,sugerujesz wszystkim że TY z Warszawy jesteś :)))a INNI,nie nie Warszawy... ze wsi albo Bóg raczy jeszcze skąd....Cały czas sugerujesz wszystkim ze kmiotki,chłopki itp.ale jedno właśnie cię wyróżnia - tylko właśnie kmiotek,cłopek będzie każdemu udowadniał że to ON jest tym miejscowym,od zarania dziejów.Jak to w jakimś "spoconym" poście napisałaś - na "groby ojców na powązki jedziesz"---chyba tylko na wsiach używa się odniesienia do rodziców_"OJCE".I tym miłym wtopem kończę swoją tyradę,nie pozdrawiam ale oczekuję przeprosin ogółu.
              • Gość: hihaha Re: Nowe Miasto...nad pilicą:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 10:47
                A może dlatego, że mają czyste palce i nie trzymają ich w d....., a może dlatego
                że mają inna kulturę i nie używają skrótów myślowych myśląc, za to obrażając
                innych czują się jak literaci.... słowotok niepowstrzymany...
    • Gość: Eryk XiI Re: A co NA TO - generałowie w pampersach ? IP: *.profiline.pl 22.11.07, 09:58
      Po ostatnio złożonych zażaleniach żołnierzy biorących udział w ataku
      na afgańską wioskę dla generalicji poszukuje się już rozmiarówki XXV
      lat do odsiadki. Dla żołnierza rozkaz to rozkaz, który jednak był
      wydany z "góry".

Życzę twardej D..y naszym generałom !!!
      • omar_1 Najeźdźca strzelający na rozkaz to zbrodniarz!!! 22.11.07, 10:34
        Oni pojechali tam na ochotnika,i nikogo nie obrażając,ale zastosować trzeba porównanie.1939-rosjanie nie byli najeźdźcami tylko ich generałowie???qrwa,po co tam pojechali ? PO KASĘ!! apłać tym żołdakom 1600zł.A dupy poza koszary nie ruszą!!!Takie wojsko jak i ich wódz!!!!Wszystko tylko dla kasy robią,nie myślą pajace,mogi żadać potwierdzenia rozkazu na piśmie!!!Poza tym mętnie się tłumaczą , w jednym wywiadzie twierdzą że moździeż się obsunął i następne granaty poleciały na wioskę teraz znowu że taki rozkaz dostali w bazie,jeszcze przed wyjazdem.To sa mordercy, i dobrze naoisał mój koles w bazi Wai Kwa "macie na rękach krew niewinnych dzieci".
        • Gość: Eryk XiO Re: Najeźdźca strzelający na rozkaz to zbrodniarz IP: *.profiline.pl 22.11.07, 17:26
          A czy będą młode kaczątka ?
          :)
          • omar_1 Małych nie będzie za to jaja są:) 22.11.07, 23:33

• Gość: przypadkowypasażer omar, IP: *.aster.pl 23.11.07, 00:55
              no co ty?
              sałate do ludności cywilnej
              a policajów do szturmanów porównujesz?
              coś wam sie pozajączkowało :-)
              • Gość: Eryk XiI Re: omar, IP: *.profiline.pl 23.11.07, 19:50
                Jak jesteś przypadkowym pasażerem, to wyskakuj w biegu, bo inaczej
                zrobią z Ciebie pasztet z zająca.
                Playboy Ci się marzy ?
                No, no !!!
                • Gość: przypadkowypasażer eryk12 IP: *.aster.pl 23.11.07, 23:03
                  eriś, ty naucz sie odróżniać przypadkowego
                  od na gape
                  bo skończysz jak te lisy pustyni.
                  paplajboja to ja sobie mogę nabyć
                  drogą kupna.
                  nie muszę marzyć
                  No!
    • Gość: mafia Re: Naduzycia wladzy. WAZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 15:53
      mimo to że dolar tanieje to paliwo drożeje ?
      • Gość: zniesmaczony. Re: Naduzycia wladzy. WAZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 30.11.07, 14:20
        Piszecie takie pierdoły,że aż się żygać chce.Czy ktoś wam za to płaci?
        • Gość: przypadkowypasażer Re: Naduzycia wladzy. WAZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 30.11.07, 21:58
          a żygaj sobie do woli
          tylko żygaj rzygami! :-D
          i żebyś sie nie wykręcał jakimś
          babskim wymiotowaniem!
          paw musi być piękny, kolorowy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka