akgr 10.12.07, 20:06 Mam prośbę szukam w Warszawie - dobrego sklepu muzycznego ( takiego z klimatem i możliwością dużego wyboru ). Mam zamówienia od św. Mikołaja, które muszę zrealizować. Może ktoś mi pomoże. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: sklep muzyczny IP: *.gprs.plus.pl 10.12.07, 21:20 Właściwie to ze starych "kultowych" sklepów warszawskich to chyba tylko www.megadisc.pl/ się ostał. Wstyd przyznać, nie byłem u nich chyba z 6 lat. No a poza tym Empik i Traffic Club - klimatu może i nie ma, ale za to wybór jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kles Re: sklep muzyczny IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.07, 23:46 Jest jeszcze Hey Joe. www.heyjoe.iq.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy Gaworzenia malolatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 00:06 Po pierwsze, sklep muzyczny to sklep z gitarami i trabkami. Po drugie, nie wiem co ma wspolnego "klimat" z bogatym wyborem. Ty tez pewnie nie wiesz, ale tak sobie piszesz. Po trzecie, w Trafficu wybor jest b. duży, jest to sklep dobrze i sympatycznie zorganizowany / zaaranzowany. Maja 100 razy wiecej plyt niz te wszystkie sklepiki mieszczace sie w piwnicach. Po kupnie plyty mozesz sobie zjesc ciastko. I za friko gazete przeczytac. Bądź ksiazke. Po czwarte, nawet rzadkie CDs mozna kupic przez Internet. Probowales np. Merlin.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleks Re: Gaworzenia malolatów IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.07, 12:10 Po pierwsze: Sklep muzyczny to nie sklep z instrumentami muzycznymi. Po drugie: Małolaty kupują właśnie w Traffic - to dla nich ciastko po zakupach jest ważniejsze niż płyta. Ja cenię sobie fachową i znającą się na rzeczy obsługę, z którą można podyskutować, a nie personel, który nauczył się gdzie co leży. Po trzecie: w małym sklepie można poprosić o sprowadzenie płyty z zagranicy. Ale cóż, zależy, co kto lubi. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś