Gość: maks IP: *.ambra.com.pl 13.12.07, 16:42 Kolejny sklep dla snobów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorsai68 "Likus Concept Store"? 13.12.07, 18:02 To takie krakowskie zadęcie Likusów, czy założyli, że warszawiacy "to" kupią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinique Oj, biedacy. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.07, 23:57 Oj, biedacy (w sensie mentalnym, nie finansowym). To jest właśnie to, co google adds pośrednio rozwiązuje, ludziom biednym (w sensie finansowym) nie powinno się pokazywać reklam produktów luksusowych z półki spoza ich zasięgu finansowego. To tylko budzi w nich cierpienie, złość i zazdrość, a bardzo rzadko ambicje i mobilizację do wyrwania się na wyższy poziom zdolności kredytowej. Takim ludziom powinno się pokazywać rąbankę i piwo w promocji z pobliskiego supermarketu. Z drugiej strony ludziom bogatym, nie powinno się pokazywać reklamy rąbanki, bo po co, szkoda ich cennego czasu na oglądanie takiego bulszitu, którego i tak nie kupią. Już lepiej im pomerdać przed nosem parówką od Rolfa. Ale Wy tego nie rozumiecie. Nie rozumiecie też, że Likus Concept Store to wyrafinowany żart Likusów z samych siebie, a w szczególności ze swojej własnej krakowskości, otóż w Krakowie nawet najbogatsi, to straszne sknery, więc taki sklep miałby raczej w historycznej stolicy mizerne obroty, Likusowie to wiedzą, kpią sobie z siebie, wyśmienicie się przy tym bawiąc. W sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: "Likus Concept Store"? IP: *.eranet.pl 13.09.08, 22:55 Poprostu LCS to coś czego inni by tak łatwo nie wymyślili ! Jak masz kasę to zrób coś takiego lub chociaż znajdz, wyeksponuj i pokaż opinii publicznej podobne miejsce zabytkowe zaadaptowane w taki sposób... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja "Pod Różą" to taki troche "przykurzony" jest... IP: 194.181.0.* 14.12.07, 15:01 Ale "Copernicus" - najwyższa klasa, podobnie jak inne realizacje Likusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Ekskluzywny sklep koncepcyjny IP: *.aster.pl 26.12.07, 15:17 Czytałam o tym sklepie na blogu blog.rimmellondon.com.pl/news/view/1270 i powiem ze moge sobie tylko popatrzec na to co jest w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liki Ekskluzywny sklep koncepcyjny IP: 83.1.81.* 08.10.08, 10:13 Concept może i tak, ale tylko dla nielicznych. Obsługa bez concept'u. Kolejne miejsce dla snobów i pseudo gwiazdeczek oraz "innych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Ekskluzywny sklep koncepcyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 13:41 oj, piszesz tak, bo zazdroscisz tym snobom i 'innym'. mnie cieszy, ze maja (jak na polskie warunki, choc i tak niesatysfakcjionujacy0 wybor ciuchow diesla. a wystroj, czy inne pierdy nie robia na mnie wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Ekskluzywny sklep koncepcyjny 24.06.09, 13:47 ja jednak wolę takie miejsca oglądać na odległość. I ten nowy serwis, domoklik już tam był i zrobił wizytę, zobaczcie www.domoklik.pl/virtualtour.php?vt=domoklik_81 Odpowiedz Link Zgłoś