Gość: olo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 02:00 Panie ministrze SWiA tak trzymac !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: [][][][][][][[][][[[[[[]][]][] Re: Samowola w obecności policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 04:02 'Jest mi bardzo przykro, że tak się stało' panie, mnie tez jest przykro,oj przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanka Re: Samowola w obecności policji IP: *.visp.energis.pl 07.08.03, 08:57 Nie bede mowic ah i oh,biedni ludzie... Ciekawe dlaczego tak sie stalo !!! Jestem wlascicielka starej czynszowej kamiennicy - lokatorzy to istne padalce... Placic nie chce, a wymagania maja olbrzymie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDUU PRAWO DŻUNGLI IP: *.somfy.net.p / 192.168.0.* 07.08.03, 10:57 OD CZEGO WIĘC JEST W TYM KRAJU POLICJA? ZA CO MY PŁACIMY JEJ Z NASZYCH PODATKÓW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDUU-bis Re: PRAWO DŻUNGLI IP: *.wesola.3.pl / 172.20.149.* 07.08.03, 13:37 Gość portalu: ANDUU napisał(a): > OD CZEGO WIĘC JEST W TYM KRAJU POLICJA? > ZA CO MY PŁACIMY JEJ Z NASZYCH PODATKÓW? > No właśnie, od czego. Jeśli nie znasz sensu artykułu to znaczy , że brak Ci edukacji. Więc po co się wychylasz. Przecież to Ty wychodzisz na głupką. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Zawsze wiedziałem: polska policja to kupa gówna IP: *.energis.pl 07.08.03, 11:04 przykre ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok_2 Re: Zawsze wiedziałem: polska policja to kupa gów IP: *.wesola.3.pl / 172.20.149.* 07.08.03, 13:33 Gość portalu: Smok napisał(a): > przykre ale prawdziwe A Ty jesteś kupa gówienka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok A tak w ogóle to miałem dwie sprawy w komisariacie IP: *.energis.pl 07.08.03, 11:07 na Wilczej. Co do jednej, nie otrzymałem jakiegokolwiek pisma, druga, o pobicie zakończyła się umorzeniem (nie zrobiono w niej dosłownie nic). Ten komisariat powinno się rozpędzić na cztery strony świata, wydaje się że taka placówka w centrum stolicy powinna być poważna, a jak się okazuje jest to szajs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok_bis Re: A tak w ogóle to miałem dwie sprawy w komisar IP: *.wesola.3.pl / 172.20.149.* 07.08.03, 13:39 Gość portalu: Smok napisał(a): > na Wilczej. Co do jednej, nie otrzymałem jakiegokolwiek pisma, > druga, o pobicie zakończyła się umorzeniem (nie zrobiono w niej > dosłownie nic). Ten komisariat powinno się rozpędzić na cztery > strony świata, wydaje się że taka placówka w centrum stolicy > powinna być poważna, a jak się okazuje jest to szajs Przestępca zawsze będzie negatywnie mówił o policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Re: A tak w ogóle to miałem dwie sprawy w komisar IP: *.energis.pl 07.08.03, 15:04 Widzę, że policja znalazła obrońcę, tylko że ja posługuję się faktami a Obrońca Policji Smok2, bis, czy jak go zwał oszczerstwami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(( Komisariat na Wilczej to najgorszy posterunek! IP: *.pl 07.08.03, 13:25 Ilekroć czyta się o bezradności, chamstwie lubinnej niekompetencji policji w Warszawie zawsze pada adres śródmiejskiego komisariatu. Wywalić całą tę chołotę i dać pracę nowym! A jak ma być jakaś delegacja to zawsze ją tam wiozą bo ponoć to najlepiej wyposażony komisariat. Lenie i nieroby!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiek Re: Samowola w obecności policji IP: *.wesola.3.pl / 172.20.149.* 07.08.03, 13:44 Pani Kasprzycka jest młodą dziennikarką i chce się czymś wykazać. Niestety śledzę jej artykuły i widzę , ze niemal wszystkie sa tendencyjne i stronnicze. Identycznie prowadzone są Fakty w TVNie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Samowola w obecności policji IP: *.wsjoe.czest.pl 07.08.03, 13:57 Tendencyjnie to prowadzone są tylko Wiadomości w tej komuszej TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: progresso Policyjna tasma IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 07.08.03, 17:34 ... cale szczescie, ze maja te tasme. Przeciez gdyby nie ta tasma, to Bog wiec jak by rozwiazali te sprawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Samowola w obecności policji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 23:18 Niestety Wyborcza schodzi na psy. Opisuje jakieś zdarzenie, wydaje swoje opinie, ale jak sie wczytać uważnie to okazuje się, że dziennikarze zapoznali sie z relacja tylko jednej strony. Aż żal. Odpowiedz Link Zgłoś