Gość: ossa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 22:47 Te Kucharz skoncz juz!!byles dobry na boisku ale jak czytam te twoje marne wypociny to mi rece opadaja!!widac ze inteligencja ze sportem czesto nie idze w parze..gratuluje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loup Re: Kupuję. Ostatni raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.08, 00:47 kolejny belkot kucharza.. pilkarz i inteligencja buehe koncz was wstydu oszczedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontent Kupuję. Ostatni raz IP: 212.244.73.* 15.01.08, 13:14 co to jest kontent? można być kontent, ale żeby kupić kontent... nie wiedziałem, że można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubatek Kucharz uczy się języków obcych? IP: 151.193.120.* 15.01.08, 14:10 Ale można było po polskiemu, no naprawdę można było. Sam bym chyba lepsze felietony pisał o Legii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss bardzo.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.08, 15:37 ....dobry komentarz Czarka!!! polityka klubu marna ;( czeka nas znow max 2 miejsce ;( Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Kupuję. Ostatni raz 17.01.08, 02:15 trzeciak zachowuje spokoj? to ja podziwiam tego czlowieka jak w takiej sytuacji mozna byc spokojnym.zastanawiam sie czy legii nei stac na to zeby miec najlepszych polskich pilkarzy? po co iti wchodzilo w legie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: Kupuję. Ostatni raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 10:06 Jak już przyznajesz się do kibicowania temu wielkiemu klubowi to pisz jego nazwę z dużej litery, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kupuję. Ostatni raz IP: *.jmdi.pl 17.01.08, 13:55 Kuchar wie co pisze!Nasi ligowi kopacze-nie mylić z piłkarzami-mają wysokie mniemanie o sobie,a gdzie wyniki na europejskich stadionach? Odpowiedz Link Zgłoś