Dodaj do ulubionych

Zagraniczne wzmocnienia Legii

IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 21.08.03, 01:09
Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalala...
Obserwuj wątek
    • Gość: lukka Bruksela-lalalalalalalalalalalala... IP: *.chello.pl 21.08.03, 01:38
      :-)
    • Gość: 4a Re: Zagraniczne wzmocnienia Legii IP: *.sfpl.org 21.08.03, 02:11

Szumny tytul, marna tresc. To specyfika Legii
    • Gość: cccccyyk Wisla skisla w Brukseli. LALALALALALALALALALALA IP: *.dial.telus.net 21.08.03, 02:53
      Biala gwiazda jazda, jazda wont!
      Ta Wiselczyna juz tylko z bylymi klubamu drugiej ligi jest w
      stanie wygrac. Krakow to tylko historia.
      • Gość: MaciejK Re: IP: *.radiomerkury.pl 21.08.03, 06:57
        Pana Redaktora kieruję do szkoły na naukę geografii. Zresztą nazwać Serba-
        Chorwatem czy odwrotnie to nawet więcej niż pomyłka geograficzna/a światli
        dziennikarze śmiali się z Busha juniora gdy pomylił Słowację ze Słowenią/ .
        Jeśli Stanko Svitlica jest Serbem podobnie jak Vuković, to do Legii może
        przybyć po raz pierwszy od dłuzszego czasu Chorwat, z pewnoscią nie kolejny...
        Zresztą póki trenerem Legii był Okuka to raczej Chorwaci czy Bośniacy nie
        wchodzili w grę, ulubiony trener watażki Arkana/Okuka pracował m.in. w Obiliću
        należącym do nieżyjącego już na szczęście bandyty Arkana/ tez jest pewnie
        miłośnikiem "wielkiej Serbii".
        PZDR
        • Gość: calagan Re: IP: *.acn.pl 21.08.03, 11:53
          Gość portalu: MaciejK napisał(a):

> Pana Redaktora kieruję do szkoły na naukę geografii. Zresztą nazwać Serba-
          > Chorwatem czy odwrotnie to nawet więcej niż pomyłka geograficzna/a światli
          > dziennikarze śmiali się z Busha juniora gdy pomylił Słowację ze Słowenią/ .
          > Jeśli Stanko Svitlica jest Serbem podobnie jak Vuković, to do Legii może
          > przybyć po raz pierwszy od dłuzszego czasu Chorwat, z pewnoscią nie
          kolejny...

Jak sie nie czyta prasy to sie prosze nie odzywac z krytyka. Niejaki Andy
          Bara podpisal +/- tydzien temu kontrakt z Legia. Jest on narodowosci
          chorwackiej.

> Zresztą póki trenerem Legii był Okuka to raczej Chorwaci czy Bośniacy nie
          > wchodzili w grę, ulubiony trener watażki Arkana/Okuka pracował m.in. w
          Obiliću
          > należącym do nieżyjącego już na szczęście bandyty Arkana/ tez jest pewnie
          > miłośnikiem "wielkiej Serbii".

Nikt Ci w miske nie zaglada wiec przestan to robic innym. Nie wiesz, nie
          znasz, nie oczerniaj. Napinanie sie w necie jest bardzo popularne i bardzo
          glupie.
          • Gość: MaciejK Re: IP: *.radiomerkury.pl 21.08.03, 12:22
            Napinasz to sie Ty ja tylko zwróciłem uwagę na błędy-fakt Legia specjalnie mnie
            nie interesuje więc o tym obrońcy nie słyszałem/przyznaje się do błędu/-z całą
            pewnoscia jednak Svitlica Chorwatem nie jest.
            W miskę też nikomu nie zaglądam pisze o faktach. Nienawiść /zresztą wzajemna/
            Serbów i Chorwatów to fakt, przyjaźń Okuki i Arkana to też fakt. Nie
            zatrudnianie przez Okukę w Legii "nieserbów"/mowa oczywiscie o krajach byłej YU/
            to tez fakt...
            Coś jeszcze?
            PZDR
            • Gość: calagan Re: IP: *.acn.pl 21.08.03, 17:09
              Gość portalu: MaciejK napisał(a):

> Napinasz to sie Ty ja tylko zwróciłem uwagę na błędy-fakt

Jakie fakty, skoro nie orientujesz sie za bardzo co sie dzieje w Legii. Ja
              sie nie napinam - ja krytykuje bezmyslna krytyke.

Legia specjalnie mnie
              >
              > nie interesuje więc o tym obrońcy nie słyszałem/przyznaje się do błędu/-z
              całą
              > pewnoscia jednak Svitlica Chorwatem nie jest.

Ja nie twierdze, ze jest.

> W miskę też nikomu nie zaglądam pisze o faktach. Nienawiść /zresztą
              wzajemna/
              > Serbów i Chorwatów to fakt,

Fakt.

przyjaźń Okuki i Arkana to też fakt.

A to niekoniecznie. To, że pracowal w klubie Arkana nie znaczy, ze sie
              przyjaznili.

Nie
              > zatrudnianie przez Okukę w Legii "nieserbów"/mowa oczywiscie o krajach byłej
              YU
              > /
              > to tez fakt...

Tak, podobnnie jak obecnosc Bulgara i Bialorusina.

> Coś jeszcze?

Nie wiem, a masz co do dodania.
      • Gość: OGI Re: Ładniej brzmi: WISŁA W BRUKSELI SKISŁA IP: 217.11.136.* 21.08.03, 10:05
        BIAŁA GWIAZDA DO III-EJ LIGI JAZDA!!!
    • Gość: mazzii Legła Wa-wa. Wisła Pany IP: *.ds.uj.edu.pl 21.08.03, 07:26
    • Gość: Mariusz Re: Zagraniczne wzmocnienia Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 09:21
      Te wzmocnienia to kompletna bzdura! Po co Legii jakiś wiekowy,
      otyły napastnik - i znowu obcokrajowiec...
      Na literę "M" jest w Legii doskonały zawodnik: Mierzejewski!!!
      Tylko trzeba chłopakowi dać szansę, a nie odsyłać do Świtu.
      Chorwat pogra rok i znowu bedzie problem z linią ataku, a
      Mierzejewski jest młody i perspektywiczny.
      Panowie działacze przejrzyjcie na oczy!!!!!
    • Gość: Mastakilla Re: Zagraniczne wzmocnienia Legii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 22:28
      Wiselka Krakow, to hanba wszystkich Polakow! Po tym co pokazala
      w Brukseli. Wstyd!
    • Gość: legionista [...] IP: *.tkdami.net 27.08.03, 16:05
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka