Gość: Kris IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 21.08.03, 01:09 Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukka Bruksela-lalalalalalalalalalalala... IP: *.chello.pl 21.08.03, 01:38 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4a Re: Zagraniczne wzmocnienia Legii IP: *.sfpl.org 21.08.03, 02:11 Szumny tytul, marna tresc. To specyfika Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccyyk Wisla skisla w Brukseli. LALALALALALALALALALALA IP: *.dial.telus.net 21.08.03, 02:53 Biala gwiazda jazda, jazda wont! Ta Wiselczyna juz tylko z bylymi klubamu drugiej ligi jest w stanie wygrac. Krakow to tylko historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: IP: *.radiomerkury.pl 21.08.03, 06:57 Pana Redaktora kieruję do szkoły na naukę geografii. Zresztą nazwać Serba- Chorwatem czy odwrotnie to nawet więcej niż pomyłka geograficzna/a światli dziennikarze śmiali się z Busha juniora gdy pomylił Słowację ze Słowenią/ . Jeśli Stanko Svitlica jest Serbem podobnie jak Vuković, to do Legii może przybyć po raz pierwszy od dłuzszego czasu Chorwat, z pewnoscią nie kolejny... Zresztą póki trenerem Legii był Okuka to raczej Chorwaci czy Bośniacy nie wchodzili w grę, ulubiony trener watażki Arkana/Okuka pracował m.in. w Obiliću należącym do nieżyjącego już na szczęście bandyty Arkana/ tez jest pewnie miłośnikiem "wielkiej Serbii". PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: IP: *.acn.pl 21.08.03, 11:53 Gość portalu: MaciejK napisał(a): > Pana Redaktora kieruję do szkoły na naukę geografii. Zresztą nazwać Serba- > Chorwatem czy odwrotnie to nawet więcej niż pomyłka geograficzna/a światli > dziennikarze śmiali się z Busha juniora gdy pomylił Słowację ze Słowenią/ . > Jeśli Stanko Svitlica jest Serbem podobnie jak Vuković, to do Legii może > przybyć po raz pierwszy od dłuzszego czasu Chorwat, z pewnoscią nie kolejny... Jak sie nie czyta prasy to sie prosze nie odzywac z krytyka. Niejaki Andy Bara podpisal +/- tydzien temu kontrakt z Legia. Jest on narodowosci chorwackiej. > Zresztą póki trenerem Legii był Okuka to raczej Chorwaci czy Bośniacy nie > wchodzili w grę, ulubiony trener watażki Arkana/Okuka pracował m.in. w Obiliću > należącym do nieżyjącego już na szczęście bandyty Arkana/ tez jest pewnie > miłośnikiem "wielkiej Serbii". Nikt Ci w miske nie zaglada wiec przestan to robic innym. Nie wiesz, nie znasz, nie oczerniaj. Napinanie sie w necie jest bardzo popularne i bardzo glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: IP: *.radiomerkury.pl 21.08.03, 12:22 Napinasz to sie Ty ja tylko zwróciłem uwagę na błędy-fakt Legia specjalnie mnie nie interesuje więc o tym obrońcy nie słyszałem/przyznaje się do błędu/-z całą pewnoscia jednak Svitlica Chorwatem nie jest. W miskę też nikomu nie zaglądam pisze o faktach. Nienawiść /zresztą wzajemna/ Serbów i Chorwatów to fakt, przyjaźń Okuki i Arkana to też fakt. Nie zatrudnianie przez Okukę w Legii "nieserbów"/mowa oczywiscie o krajach byłej YU/ to tez fakt... Coś jeszcze? PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: IP: *.acn.pl 21.08.03, 17:09 Gość portalu: MaciejK napisał(a): > Napinasz to sie Ty ja tylko zwróciłem uwagę na błędy-fakt Jakie fakty, skoro nie orientujesz sie za bardzo co sie dzieje w Legii. Ja sie nie napinam - ja krytykuje bezmyslna krytyke. Legia specjalnie mnie > > nie interesuje więc o tym obrońcy nie słyszałem/przyznaje się do błędu/-z całą > pewnoscia jednak Svitlica Chorwatem nie jest. Ja nie twierdze, ze jest. > W miskę też nikomu nie zaglądam pisze o faktach. Nienawiść /zresztą wzajemna/ > Serbów i Chorwatów to fakt, Fakt. przyjaźń Okuki i Arkana to też fakt. A to niekoniecznie. To, że pracowal w klubie Arkana nie znaczy, ze sie przyjaznili. Nie > zatrudnianie przez Okukę w Legii "nieserbów"/mowa oczywiscie o krajach byłej YU > / > to tez fakt... Tak, podobnnie jak obecnosc Bulgara i Bialorusina. > Coś jeszcze? Nie wiem, a masz co do dodania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGI Re: Ładniej brzmi: WISŁA W BRUKSELI SKISŁA IP: 217.11.136.* 21.08.03, 10:05 BIAŁA GWIAZDA DO III-EJ LIGI JAZDA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Zagraniczne wzmocnienia Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 09:21 Te wzmocnienia to kompletna bzdura! Po co Legii jakiś wiekowy, otyły napastnik - i znowu obcokrajowiec... Na literę "M" jest w Legii doskonały zawodnik: Mierzejewski!!! Tylko trzeba chłopakowi dać szansę, a nie odsyłać do Świtu. Chorwat pogra rok i znowu bedzie problem z linią ataku, a Mierzejewski jest młody i perspektywiczny. Panowie działacze przejrzyjcie na oczy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mastakilla Re: Zagraniczne wzmocnienia Legii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 22:28 Wiselka Krakow, to hanba wszystkich Polakow! Po tym co pokazala w Brukseli. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista [...] IP: *.tkdami.net 27.08.03, 16:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś