nowa254 26.02.08, 14:43 CZy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o powyższej doktor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nan_na Re: Bożena Chociełowska 04.03.08, 12:43 niewiele:( robiłam u niej tylko usg ale była bardzo miła, sympatyczna i mam nadzieję, że kompetentna bo powiedziała, że wszystko jest ok:):):) sprawiała wrażenie bardzo ciepłej, cierpliwej, spokojnej i opanowanej osoby pzdr A. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna16071 Re: Bożena Chociełowska 18.03.08, 16:26 Ja byłam u niej na 2 wizytach, prowadzi moją ciążę. Nic więcej nie wiem na jej temat poza tym ze jest naprawdę przesympatyczna i opisuje zawsze co robi podczas badania usg co mi sie bardzo podoba. Ja odnoszę wrażenie, że jest kompetentna dlatego jestem jej pacjentką. niestety nie wiem czy pracuje w jakimś szpitalu, a to też dosyć ważne przy prowadzeniu ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Bożena Chociełowska 30.07.08, 12:26 Chodziłam do niej kilka lat temu do przychodzi na Żeromskiego. Wyleczyła mi nadżerkę. Miła, sympatyczna, wydaje się kompetentna. Nie przepisuje bardzo drogich leków, a tańsze zamienniki. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna914 Re: Bożena Chociełowska 02.10.08, 11:49 Hej dziewczyny.Pani doktor prowadzi właśnie moją ciąże. Szczerze mówiąc wydaje się być kompetentną osobą i na każde moje pytanie ma odpowiedź. Ale zapomniałam si ę jej zapytać o jedną rzecz. A mianowicie czy któraś z jej pacjentek, ktora urodziła już i prezbywała jakąś tam część ciązy na zwolnieniu wie czy Pani doktor nie robi problemów z wypisaniem zwolnienia na 2 tygodnie przed planowaną datą porodu? Ja osobiście jestem na zwolnieniu od połowy 6 miesiąca. Niestety nie było to zależne ode mnie i z chęcią bym jeszczepopracowała.Na forach niektórzy mówią że ginekolodzy nie chcą wypisywać zwolnieć na 2 tygodnie przed planowanym porodem ainni, że robią to bez problemu. A mnie szczerze mówiąć nie uśmiecha się tracić 2óch tygodni z tych marnych 18 w trakcie których mam zająć się moim dzieckiem.Z drugiej strony nie wyobrażam sobie wrócić na te dwa tygopdnie do pracy do której dzieli mnie półtoragodzinna podróż w jedną stronę. Mam co prawda niedługo wizytę u Pani doktor ale strasznie mnie to martwi Więc jeśli któraś z was była w podobnej sytuacji to z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: Bożena Chociełowska 06.10.08, 14:16 a ja nie byłam zadowolona z wizyt. rzeczywiście doktor sympatyczna, rzeczywiście zna się na lekach. ale niestety nie wyleczyła mnie. miałam przewlekłe zakażenie pochwy. nie zrobiła mi nawet badań żeby oznaczyć typ bakterii. przepisywała w ciemno kolejne antybiotyki, które osłabiały tylko naturalna i tak już osłabioną flore bakteryjną pochwy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiula_sss Re: Bożena Chociełowska 30.01.09, 11:42 Pani doktor prowadzi moja ciążę i jestem bardzo zadowolona. Wszystko dokładnie tłumaczy i odpowiada na pytania, nawet te najgłupsze. Wizyty mam co miesiąc. Pierwsza kosztowała 100zl + USG kolejne 100. Nastepna wizyta juz 120 (ze wzgledu ze jest to ciąża) a za USG płace tylko wtedy kiedy jest opisowe. Na 3 wizycie placilam tylko za wizyte ale USG i tak mi zrobiła, zeby sprawdzic czy wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
magicm1 Re: Bożena Chociełowska 20.03.09, 16:23 Witam Ja chodziłam na wizyty do Pani doktor parę lat temu, moim zdaniem każdy niepokojący objaw był mocno diagnozowany, musiałam jeździć do szpitala na dokładne USG, bo wtedy przyjmowała w nieswoim gabinecie. Moim zdaniem godna polecenia. Pozdrawiam.! Odpowiedz Link Zgłoś