kwiaty-aga 12.03.08, 09:54 Gdzie się nie pojdzie, to inne i na dodatek mało do włoskiego podobne.. polećcie gdzie dobre można zjeść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: najlepsze spagetti carbonara w Warszawie.. 12.03.08, 12:19 A jakie uważasz za oryginalne, że inne nie spełniają oczekiwań ? Jeśli ma być włoskie, to u Włocha, czyli np w Vera Italia na Sąchockiej. Jeśli chodzi o Warszawę, lepszego nie jadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC aga z kwiatami specjalizuje sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 21:39 w zadawaniu trywialnych pytan. wiedza o subiektywnym znaczeniu slowa "najlepsze" jest Jej obca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malyna Re: najlepsze spagetti carbonara w Warszawie.. IP: *.acn.waw.pl 13.03.08, 22:18 podobno ROMA na Mokotowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: najlepsze spagetti carbonara w Warszawie.. 14.03.08, 00:43 Najprościej zrobić samemu :) a do restauracji chodzić na "trudniejsze" potrawy Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: najlepsze spagetti carbonara w Warszawie.. 14.03.08, 00:44 ps. spagHetti ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Do: marghe_72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 12:31 Czytalem juz wiele postow na tym forum, ale ta kobieta przebija wszystkich... Zawsze cos dobrego doradzi... zwlaszcza w kuchni wloskiej... Zawsze potrafi sama zrobic wszystko w domu, jest gastronomicznym geniuszem i ekspertem w tej dziedzinie... A ile zna restauracji, gdzie to ona nie byla.... A spaghetti carbonara... w jej wykonaniu musi byc perfekcyjne... :)) buha ha ha ha ha ha ha.... Saluti Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Do: marghe_72 14.03.08, 13:00 > Gość portalu: gosc napisał(a): (...) > buha ha ha ha ha ha ha.... > Saluti podpis tchorza, jad zakompleksienia, arogancja kmiota i dresiarskie "bu haha" Takich "gosci" to widujemy w McDonaldsie... Odpowiedz Link Zgłoś
mama.restauracyjna Re: Do: marghe_72 12.08.08, 20:25 co do wloskosci to tak jak corinna jest specem os arabskosci tak marghe jest numero uno od wloskich spraw w internecie.mowi,ze w domu,znaczy w domu.Ja lubie u brata z Sachockiej na Saskeij Kepie w Il Caminetto:) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Do: marghe_72 14.03.08, 14:11 Hmm Nie ma to jak sobie cos dospiewać :D A gdzież to ja napisałam, że moja carbonara jest perfekcyjna? Ano nigdzie. Napisałam ,że warto to danie zrobić samemu w domu; a do restauracji wybrać się na bardziej wyszukane, trudniejsze do wykonania domowym sumptem dania. Ot co Geniusz powiadasz? Ekspert? Byłoby miło. Ale jestem tylko miłośniczką. A że jako takie pojęcie o kuchni włoskiej mam to się dzielę swoim doświadczeniem. Przymusu korzystania nie ma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 carbonara 14.03.08, 21:21 Moja też nie jest perfekcyjna, ale smakuje wszystkim, przepis klasyczny i bardzo prosty więc może warto spróbować ? :) fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,77005754.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HF Re: carbonara IP: *.eranet.pl 06.08.08, 14:10 Ostatnio jadlem carbonare w Parmizzanos w hotelu Marriott i wrazenia mam jak najbardziej pozytywne. PZDR HF;) Odpowiedz Link Zgłoś