Dodaj do ulubionych

Harlem na Woli?

IP: *.acn.waw.pl 07.05.08, 02:58
folder ze zdjeciami sie nazywa "skycrapers" - zamiast "skyscrapers"

A copyright jest z 2006.

Mozna by wiele innych bledow znalezc. A najwiekszy, to to ze prawdopodobnie autor strony nie ma praw do zdjec ktore sa przedstawione na stronie...

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Warszawiak Re: Harlem na Woli? IP: *.acn.waw.pl 07.05.08, 03:02
      dodam jeszcze, ze z jezykiem angielskim jest coraz lepiej w PL, a tym bardziej w Waw. Przeciez jakos te bledy zauwazylismy na tej stronie (oraz wielu innych :P ).
    • Gość: dzungalisticman Re: Harlem na Woli? IP: *.aster.pl 07.05.08, 22:30
      autor zdjec ma prawa do wszytkich zdjec zamieszczonych na stronie bo je sam
      zrobil lub dostal zgode, jak znalazles bledy to wyslij o tym info albo zapraszam
      do wspolpracy
      • Gość: dzungalisticman Re: Harlem na Woli? IP: *.aster.pl 07.05.08, 22:33
        dodam jeszcze ze folder skycrapers jest pisownia dokladnie taka jaka miala byc i
        oznacza to co mialo oznaczac
        • Gość: ritzy zaban. Re: Harlem na Woli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 23:16
          Dzungalisticman, powiedz "przepraszam" i obiecaj poprawe oraz
          starannosc. Błedy jakie popelniles nie wynikly przeciez z braku
          niekoniecznej w tym przypadku perfekcyjnej znajomosci angielskiego,
          ale z polskiego niechlujstwa, braku checi dzialania w sposob
          profesjonalny.

Na Twoim miejscu bym sie intensywniej uczyl angielskiego, a poki sie
          nie nauczysz - dokladnie sprawdzal to, co publikujesz. Chocby na
          Internecie. Mozesz tez kupic sobie automatycznego tlumacza. Nie
          bedzie moze doskonale, ale nie bedzie tez kompromitujacych błędów,
          swiadczacych o bylejakosci.

Oczywiscie gratuluje Ci pomyslu robienia projektu o Warszawie. Nie
          ustawaj. Rowniez i w doskonaleniu sie.
          • Gość: dzungalisticman Re: Harlem na Woli? IP: *.aster.pl 07.05.08, 23:29
            no nie widzialem jeszcze automatycznego tlumacza ktory by tlumaczyl nazwy wlasne
            i wogole jakiegokolwiek czegokolwiek automatycznego co by dzialalo i tlumaczylo
            z zensem, nie wirze w cos takiego jak "polski brak profesjonalizmu" - polacy
            takiej cechy nie posiadaja a to ze nie ustane to pewne, a szkolic bym sie
            chcetnie szkolil jak by mnie bylo na to stac
            pozdrawiam
            • Gość: dzungalisticman Re: Harlem na Woli? IP: *.aster.pl 07.05.08, 23:31
              a to ze ja jestem niechlujny to jhuz inna sprawa przepraszac nie mam kogo nikt
              tego czytac nie musi a poza tym cheteni bym zobaczyl inne strony na temat
              naszego miasta tylk jest ich kilka na 2 miliony mieszkancow bo ludzie maja to po
              prostu gdzies
    • Gość: dzungalisticman Re: Harlem na Woli? IP: *.aster.pl 07.05.08, 23:01
      aha wiem co jeszcze dodam, ze bardzo chcialbym zeby ta strona byla
      profesjonalana ale to dajcie mi budzet jakikolwiek na tlumaczy informatykow itp
      bo ja to robie sam na zwyklym pececie w swoim domu z czystej pasji do miasta
      naszego pieknego a poza tym pracowac musze by chociaz tego pceta miec
      pozdrawiam i dziekuje za poprawki
      • Gość: Warszawiak Re: Harlem na Woli? IP: *.acn.waw.pl 08.05.08, 12:41
        jeszcze jeden blad
        • Gość: dzungalistikmen Re: Harlem na Woli? IP: 217.17.34.* 08.05.08, 15:03
          tak sie podpisuje bo mnie tak ochrzczono, mniejsza o pisownie, co do skycrapers
          to wyraz mojego rozgoryczenia z powodu zajetej nazwy skyscrapers
          czekam w takim razie na poprawki

strony z urysnowa nie widzialem

pozdro
          • Gość: Warszawiak Re: Harlem na Woli? IP: *.acn.waw.pl 21.05.08, 01:06
            hej
            • Gość: Warszawiak Re: Harlem na Woli? IP: *.acn.waw.pl 01.06.08, 21:07
              no tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka