Gość: luby Basen tylko dla estetycznych IP: *.ip.netia.com.pl 10.05.08, 22:05 a jak ktos ma rzeżączke to wchodzi do wody i nikt nic nie widzi wy pirdo....ni warszawiacy w d... je...ni. sami jesteście w tej warszawie wszyscy umysłowo chorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.sydskane.nu 10.05.08, 22:10 Najbardziej niebezpieczna jest sama woda w basenie. Ciekawe tez, ze w jednym z najbrudniejszych krajow Europy, raptem taka wrazliwa szefowa basenu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 22:15 I bardzo dobrze kobieta uczyniła. Przynajmniej mogę spokojnie przyprowadzać dziecko na basen. Jakbyście zachorowali po pobycie na parku wodnym to zapewne też byłaby wina P. Tuchowskiej. Tak przynajmniej dba o bezpieczeństwo klientów. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daskdjlskldj Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 22:18 I dobrze kobieta zrobiła. Przynajmniej mogę spokojnie przyjść na basen z dzieckiem i nie lękać się o ewentualne choroby. Zresztą znając życie- gdybyście po pobycie na basenie zachorowali, to byłaby również wina P. Tuchowskiej. ;] Nagonka nagonka nagonka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Basen tylko dla estetycznych IP: *.chello.pl 10.05.08, 22:17 Bardzo dobrze Pani prezes zrobiła.dlaczego ja zdrowa mam sie kąpać i moje dzieci w jakims bagnie?Zdrowych osób jest więcej.Choroba to choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
kakakika Ludzka głupota 10.05.08, 22:24 Jesteście irracjonalni i żałośni. Napiszcie do papieża żeby odwołał komunistkę. Czy Wy rzeczywiście myślicie o dobrze tej dziewczyny czy chodzi Wam jedynie o gnębienie BYŁEJ radnej SLD???? Gratulacje dla wyborczej ;] Oby tak dalej ; już niewiele brakuje Wam do pudelka. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 08:15 Ola napisal(a): >Bardzo dobrze Pani prezes zrobila... Oby Twe dziecko bylo w parchach ,zobaczymy jak bedziesz szczekala ignorantko-i tacy wlasnie cofaja ten piekny kraj w mroki sredniowiecza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin sku..syny i tyle w temacie IP: *.rcb.vectranet.pl 10.05.08, 22:23 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty gdyby tusk się topił a obok ktoś chciał wybić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 22:24 szybę w twoim wymarzonym audi a 8s turbo to co byś zrobił i z jakiego powodu zasłonił byś szybę własnym ciałem? PS ja z powodów finansowych a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Co za....... 10.05.08, 22:24 Pani prezes?? Tu bardziej pasuje inne słowo, ale obawiam się że kiedy bym je tu zacytował, mój post zostałby usunięty ze względu na złamanie regulaminu. Ale nie można mi zabronić użycia słowa, które przychodzi mi na myśl SZMATA - pytanie tylko dlaczego akurat takie słowo przyszło mi na myśl. A i powiem to "temu czemuś" co chyba dla żartu jest nazywana prezes. To poprostu......,......,......... Odpowiedz Link Zgłoś
kakakika Re: Co za....... 10.05.08, 22:26 szmate to Ty masz zamiast mózgu człowieku. Używaj bardziej wyszukanych słów, bo Twój iloraz inteligencji = -x, a x w tym wypadku wynosi nieskończenie wiele ;] :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnyDebil Re: Co za....... IP: *.echostar.pl 11.05.08, 10:21 o co Tobie debilu chodzi?? Może lubisz taki zera jak ta pani prezes?? Co może sam nią jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietolerancyjna? Basen tylko dla estetycznych IP: *.bielsat.com.pl 10.05.08, 22:26 nie przesadzajmy z tą pełną tolerancją.Pływałam kiedyś w basenie, gdy weszła grupa młodych niepełnosprawnych.W pewnym momencie zostałam kopnięta w brzuch- dość mocno, a za chwilę uderzona w głowę- również mocno, bo któryś z chłopców płynął pod woda w poprzek torów i właśnie tuż obok mnie zaczął się wynurzać na powierzchnię bardzo silnymi wymachami rąk.Zaczęłam bardzo uważać i pływać wyłącznie przy brzegu na 1 torze, ale to na niewiele się zdało, bo co chwila ktoś na mnie wpadał.Szybko opuściłam basen.Uważam,że takie grupy powinny mieć zarezerwowany czas na basenie i pływać same.Jeśli chodzi o choroby skóry- zakaźne ,czy nie- to faktycznie powinna być opinia lekarza i informacja dla wszystkich w widocznym miejscu,że taka opinia jest wymagana.Nie byłoby wtedy problemów.I jeszcze sprawa czepków- uważam,że powinny być obowiązkowe- nie lubię pływać, obok łysiejącego pana z łupieżem,lub gdy na korkach torów wiszą długie na pół metra włosy skądinąd ładnej blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madissa Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.elartnet.pl 11.05.08, 00:31 A ja wiele razy zostałam kopnięta, szturchnięta czy "drapnięta" na basenie przez całkiem na oko normalnych ludzi, często młodych, często z nadwagą albo wągrami, którzy na dodatek pływali pod prąd, za wolno albo nagle zatrzymywali się na środku basenu. Przypadłości dermatologicznych u innych nie wypatruję, bo sama jestem "przypadkiem szczególnym" - mam wadę wzroku i jak zdejmę okularki, to trochę mniej widzę. I oczywiście, jak wszyscy moi znajomi szerokim łukiem omijam "Warszawiankę" ze względu na ździerstwo oraz kumoterstwo (teoretycznie jest to basen miasta, ale w praktyce profity czerpie grupa różnych kolesi. Dziewczynie radzę pozwać basen za naruszenie dóbr osobistych - to nie boli! Znajdzie się na pewno jakiś młody prawnik, który chętnie poprowadzi sprawę za darmo. Przegranej nie będzie, spokojna głowa, chociaż może nie w pierwszej instancji. A jeśli nawet - urządzimy publiczną zbiórkę na koszty sądowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mezzanine78 Re: Basen tylko dla estetycznych 11.05.08, 17:28 > trochę mniej widzę. I oczywiście, jak wszyscy moi znajomi szerokim łukiem > omijam "Warszawiankę" ze względu na ździerstwo oraz kumoterstwo (teoretycznie > jest to basen miasta, ale w praktyce profity czerpie grupa różnych kolesi. Wreszcie ktoś przypomniał, że warszawianka została wybudowana za miejską kasę czyli z naszych podatków a miasto nie ma nad tym ośrodkiem żadnej kontroli, a bilety są okropnie drogie. Jaki pan, taki kram. Niech wreszcie HGW zrobi porządek z tym towarzystewm. A dziewczynie współczuje - baba ją poniżyła (brzydko wygląda więc jest gorsza niż inni i nie może dostąpić zaszczytu kąpania w basenie). Dla mnie bardziej nieestyczny był goły grubas który wciągał gile w nosie na saunie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninja Basen tylko dla estetycznych IP: *.aster.pl 10.05.08, 22:27 Podejrzewam, że dużo osób popierających wyproszoną kobietę nie jest w stanie odróżnić choroby zaźliwej od niezaraźliwej. Spora część poszłaby poskarżyć się, że w basenie pływał ktoś z plamami na skórze. Pracownik basenu należycie wykonywał swoje obowiązki. Zachowanie pani prezes było co najmniej nieuprzejme - należało grzecznie przeprosić i przekazać pracownikom, że osoby legitymujące się aktualnym zaświadczaniem lekarskim mogą korzystać z basenu. W przypadku odmowy okazania lub braku aktualnego zaświadczenia lekarskiego należałoby stanowczo odmawiać. Przyznaję, że sporym problemem na Warszawiance są osoby nie stosujące zasad higieny. Co prawda nie korzystam z basenu, a z odnowy biologicznej, ale i tam problem ten jest widoczny. Szczególnie irytujące są osoby wchodzące do sauny w kostiumach kąpielowych oraz korzystające ze studni lodowej bez uprzedniego skorzystania z natrysku po sesji w saunie. Chciałbym zaapelować o odpowiedzialność i dbanie o zdrowie własne i innych. Sam kiedyś "złapałem" grzybicę na Warszawiance i do momentu wyleczenia nie uczęszczałem do sauny. Niestety, wiele osób nawet nie wie, że ma grzybicę - ot, zawsze paznokcie u stóp były żółte i łamliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
toosiu Re: Basen tylko dla estetycznych 10.05.08, 22:28 Jeżeli ten basen jest publiczny- sprawa powinna pójść do sądu, a pani której nie wpuścili powinna dostać odszkodowanie (np. dożywotni karnet :)) Jeżeli jest prywatny- mają prawo wpuszczać kogo chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 22:30 A MOŻE BY SKOŃCZYĆ JUŻ TĘ DYSKUSJĘ BO ZMIERZA ONA DO NIKĄD?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaraja Basen tylko dla estetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 22:35 czytając opis pani kierowniczki basenu, dochodzę do wnieosku, że równiez dzieci z pompą cukrzycową nie moga korzystać z basenu( maja opatrunek, osłaniający wkłucie do pompy), ponadto osoby z widocznymi bliznami, znamionami, albo wogóle osoby chore,np. gdzie objawem moze byc biegunka, równiez stanowią zagrożenie. Wycodzi na to , że moje dzieci nie mogą korzystać z tego basenu- jedno jest chore na chorobę lesniowskiego - Crohna- a nuż pusci bączka, a drugie ma cukrzyce. Dobrze, ze mieszkam w pipidówie, gdzie ludzie mają więcej rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 22:38 Bez przesady :/ Prędzej Ciebie nie wpuszczą , bo masz najwyraźniej problemy z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 22:40 a mnie się kojarzy wyszukana metafora w stylu Witkacego ;] czytaliście "Szewców"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asaswllo Basen tylko dla estetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 22:48 Nazwijmy sprawy po imieniu: prezes głupia ci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 22:54 Głupi to Ty jesteś, skoro śmiesz kogoś wyzywać tutaj w ten sposób. Taki odważny? Może powiesz jej to w twarz? ;)))) Albo lepiej zastanów się nad swym infantylnym zachowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kakakika KONIEC 10.05.08, 23:01 UWAGA! STOP Oto orędzie do narodu. STOP Proszę się uspokoić. STOP Zająć się własnymi sprawami. STOP I położyć kres obrażaniu niewinnej niewiasty. STOP D Z I Ę K U J Ę Z A U W A G Ę. DOBRANOC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrh Re: KONIEC IP: *.bsk.vectranet.pl 10.05.08, 23:34 Mo to idź stąd i skończ pouczać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kakakika Re: KONIEC 10.05.08, 23:36 Ok, ale pod warunkiem, że Ty zrobisz to pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariush Basen tylko dla estetycznych IP: *.cable.mindspring.com 10.05.08, 23:01 od lat nie chodze na baseny, za to uwielbiam agencje, przez ktore nie chodze na te baseny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rome Basen tylko dla estetycznych IP: *.acn.waw.pl 10.05.08, 23:01 ja wytoczyłbym im sprawę w sądzie pewno byłoby to czasochłonne ale mimo wszystko zdecydowałbym się na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goethe Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 23:05 Ojej. Bije od Ciebie empatią, ale chyba za bardzo się wczuwasz. Werter też tak robił i skończył w grobie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jeszcze jeden przyczynek do tego że spokojnie 10.05.08, 23:03 można twierdzić iż Warszawa to wielka wiocha, bo ta pani dyrektor zachowuje sie jak niedorozwinięty sołtys i jakoś uchodzi jej to na sucho. W cywilizowanym mieście nie uszło by. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Jeszcze jeden przyczynek do tego że spokojnie IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 23:09 USZŁOBY USZŁO!!! ;))) A tak poza tym to brak patriotyzmu i poszanowania dla polskiej wsi jest haniebny. A CÓŻ Z KOCHANOWSKIM? CÓŻ Z CZARNOLASEM? A CÓŻ Z LIPĄ?!?!!?!?!?! Tak ... Pani prezes dba o gości niczym lipa "Gościu, siądź pod mym liściem, a odpoczni sobie!". Moje serce krwawi. Moja dusza umiera. Ponadto, niedorozwinięty sołtys brzmi jak oksymoron. Kto by go wybrał?? sucha woda??? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Jeszcze jeden przyczynek do tego że spokojnie 10.05.08, 23:17 No cóż, może twoja wieś jest wyjątkiem, więc gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego a wsi Kochanowskiego już dawno nie ma. Zresztą być może tylko lipa jest jej symbolem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)) Re: Jeszcze jeden przyczynek do tego że spokojnie IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 23:20 Dziękuję za życzenia :*:*:*. OWszem jest symbolem- wiecznego dobrobytu i arkadii ;)) Idealnie pasuje do parku wodnego odkąd prezesem jest Tuchowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Detektyw Re: Jeszcze jeden przyczynek do tego że spokojnie IP: *.bsk.vectranet.pl 10.05.08, 23:35 Ty to chyba jestes chomiczkowski pracownik tej Pani jak patrze na x Twoich wpisów na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Jeszcze jeden przyczynek do tego że spokojnie IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 23:37 Zgadza się ;) Pracownik + stały bywalec parku wodnego. Z obu funkcji w 100% zadowolony. Nie dość , że dobry prezes- manager to jeszcze wspaniały pracodawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex262 Re: Jeszcze jeden przyczynek do tego że spokojnie IP: 212.76.37.* 10.05.08, 23:22 Czym dla Ciebie jest cywilizowanwe miasto? Jeśli jesteś tak cywilizoawna to kąp się z osobą, której ciało nie wygląda na zdrowe!!! Bardzo przepraszam, ale nie pływałabym ze swoim dzieciakiem w basenie, w którym są osoby ze zmianami skórnymi wyglądającymi na zkaźne bez względu na to, czy faktycznie zakaźnymi by były! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GgG Re: Jeszcze jeden przyczynek do tego że spokojnie IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 23:33 Dokładnie. Swoją drogą ciekawe ilu z WAS (oskarżających prezes o nikczemne uczynki) pozostałoby przy swym stanowisku, gdyby Wam przyszło siedzieć w jaccuzzzzi obok człeka z chorobą skóry. Zapewne pierwszą reakcją byłoby dyskretne przemieszczenie się w odległą stronę. A później wielka afera na forum i wyborcza, by napisała:' łohohoho prezes wpuszcza chorych na basen! Klienci nie mogą czuć się bezpiecznie!'. Przecież na pierwszy rzut oka widać , że szukają dziury w całym i że to prowokacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Jeszcze jeden przyczynek do tego że spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 08:31 gosc portalu alex262napisal(a): >Czym dla Ciebie jest cywilizowane miasto?Jesli jestes tak cywilizowana to kap sie z osoba,ktorej cialo nie wyglada na zdrowe.Bardzo przepraszam,ale nie plywalabym ze swoim dzieciakiem w basenie,w ktorym sa osoby ze zmianami skornymi wygladajacymi ba zakazne.Ot znawczyni sie odezwala.Poczekaj niuniu pare lat jak Twe dziecko zacznie miec tradzik, trzymaj je wtedy odizolowane w klatce bo ma zmiany skorne,ignornctwo nie ma granic,jesli nie masz lub nie stac Cie idiotko na encyklopedie to sie mozemu zrzucic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Polska to nadal Ciemnogró !!! IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 23:14 D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc prezeska jest z tych "oświeconych" z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 23:36 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompromis Basen tylko dla estetycznych IP: *.aster.pl 10.05.08, 23:21 ja tam uważam, że od wszystkich korzystających z basenu powinno się wymagac aktualne zaswiadczenie lekarskie. Tak jest np w Rosji ktora wcale nie jest jakims super hiper rozwinietym krajem. Jest to bardzo dobre rozwiazanie bo wszyscy by sie czuli bezpieczniej. I czepki powinny byc obowiazkowe zawsze i wszedzie, a na recepcji basenowej powinny byc jakies niedrogie do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 23:22 A ja proponuję założyć pończochę na łeb i pływać. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex262 Re: Basen tylko dla estetycznych IP: 212.76.37.* 10.05.08, 23:35 Nie ma potrzeby zakładać pończoch wystarczy przestrzegać zasad higieny, uważam że Ci, którzy mają problem ze skórą powinni rozumieć obawy innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompromis Basen tylko dla estetycznych IP: *.aster.pl 10.05.08, 23:32 no ale nie wolelibyscie miec pewnosci ze plamki na skorze osoby plywajacej obok to nic groznego i mozna wogole na nie nie zwracac uwagi? a obowiazek dla wszystkich eliminuje dyskryminacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: && Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.05.08, 23:35 W OGÓLE . W ogóle to chyba nie macie się nad czym zastanawiać. Wszystko jest dobrze, a to cu się tutaj dzieje to jeden wielki absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Basen tylko dla estetycznych 10.05.08, 23:44 Polska to religijny kraj. Milosc blizniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raziel Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.aster.pl 11.05.08, 01:29 Ta właśnie Polska to religiny kraj, tylko brakmu zdrowego rozsądku. Wszystkich traktujemy równo, niepełnosprawnych z psami przewodnikami nie wpuszczamy do sklepów i placówek urzędowych, a ludzi z plamkami nie wpuszczamy na basen. A może jeszcze tak chorym zabrońmy przychodzić do lekarza, też mają różne mniej lub bardziej widoczne objawy!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 08:35 a osobniki z tatuazem,moga wejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin No niestety, miejsca publiczne maja swoje prawa IP: *.acn.waw.pl 10.05.08, 23:44 Zabawne jest to swiete oburzenie. Skad ratownik ma wiedziec, co komu dolega? Brutalna prawda jest taka, ze to miejsce publiczne i dla zachowania higieny odbywa sie tam rownanie w dol. Niewazne, ze wiekszosc ludzi nie planuje wysadzic sie w powietrze w samolocie - utrudnienia, kontrole, rewizje, rekwizycje obowiazuja wszystkich. Wygladasz, ze masz chorobe skory? Przykre, ale na basen nie wchodz. Bo chyba korzystanie z plywalni nie jest jeszcze prawem czlowieka? Co na ten temat mowi Magna Karta Praw Podstawowych? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raziel Re: No niestety, miejsca publiczne maja swoje pra IP: *.aster.pl 11.05.08, 01:35 A co z tymi chorobami których nie widać np. grzybica pod paznokciami, albo na prąciu u faceta. Bo jak się wyraziłeś "Skad ratownik ma wiedziec, co komu dolega" to prawda tyleże że tych chorób nie widać i taki kolo wchodzi i zaraża innych, a ta dziewczyna miała blizny po chorobie i nie ukrywała ich. A wielu jest takich co świadomie przychodzi na basen z grzybicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eer jestem na warszawiance raz w tygodniu IP: *.acn.waw.pl 11.05.08, 00:06 i po kazdej wizycie robia mi sie plamki na stopach i nikt mnie jeszcze z niej nie wyrzucil ale jak sie naogladalem zagrzybionych nog i obsranych gaci to moje a szczegolnie jak gosciu ma az czarne pazokcie od grzybow i wlazi mi do jacuzzi jak mozna sie dopuscic do takiego stanu Odpowiedz Link Zgłoś
kakakika Re: jestem na warszawiance raz w tygodniu 11.05.08, 00:12 ja jestem trzy razy i jeszcze nigdy nie miałam żadnych dolegliwości. Najwyraźniej żyjesz we własnym , wyimaginowanym świecie albo nie dbasz o to, by wyprać skarpety. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok. Re: jestem na warszawiance raz w tygodniu IP: *.acn.waw.pl 11.05.08, 08:42 pewkakakika napisał: > ja jestem trzy razy i jeszcze nigdy nie miałam żadnych dolegliwości. > Najwyraźniej żyjesz we własnym , wyimaginowanym świecie albo nie > dbasz o to, by wyprać skarpety. :] nie chodze tam prac skarpet tylko plywac a ty pewnie jestes jednym z tych smierdzieli ktorzy tam przychodza zarazac innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon PIS-owska zaraza szerzy się po kraju IP: *.171.76.162.crowley.pl 11.05.08, 00:14 a tu zakaz dla krost, Kacza paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
szarikdowozu Re: PIS-owska zaraza szerzy się po kraju 11.05.08, 09:26 Co ma PiS do tego???? Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem 1 post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiuyt Re: PIS-owska zaraza szerzy się po kraju IP: 78.149.8.* 11.05.08, 10:43 wstep do kina tylko za okazaniem zaswiadczenia o sprawnosci psychicznej i po przejsciu przez bramke elektroniczna, ze nie posiada sie narzedzi metalowych, bo nie mam gwarancji, czy ktos nie zacznie biegac z nozem podczas seansu. Ksiadz udzielajacy komunii powinien pokazywac kazdemu zaswiadczenie o braku bakterii na rekach, nie mowiac juz o tym, ze powinien miec regularne badania dermatologiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Re: PIS-owska zaraza szerzy się po kraju IP: 78.149.8.* 11.05.08, 10:51 wlasnie wrocilam z kosciola, ksiadz, biedaczek zakatarzony i co rusz wyciagal chusteczke z kieszeni i w nia smarkal siarczyscie. Nie bylo mozliwe, aby umyl rece z dodatkiem odpowiedniego srodka dezynfekujacego przed udzielaniem komunii. Byly tlumy wiernych... Na szczescie ja nie dostalam rozgrzeszenia 10 lat temu (rozwodka), wiec ja sie uchronilam od jego bakterii i zarazkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda boli Basen tylko dla estetycznych IP: 212.39.22.* 11.05.08, 00:29 prezes basenu to po prostu suka!!!! bez odrobiny tolerancji, milosci i dobrej woli podporzadkowana warszawskim mieszczuchom nie ZYCZACYM sobie kapieli z niepelnosprawnymi czy chorymi na uuuuuu tak nawet niezakazne choroby!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rato Basen tylko dla estetycznych IP: *.banita.pl 11.05.08, 00:36 Czy to znaczy, że ktoś może np wymiotować sobie w restauracji, bo to przecież nie jest groźne dla zdrowia innych? Względy estetyczne się nie liczą? To jest to samo co na basenie. Co za paranoja, wszyscy mają prawa, przestępcy, zwyrodnialcy, zboczeńcy, zasyfieni, tylko normalni ludzie nie mają żadnych. Co za czasy, co za obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raziel Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.aster.pl 11.05.08, 01:45 Czy osoba która ma blizny po chorobie jest nie normalna ( bo z twojej wypowiedzi tak właśnie wynika), ty się weż i zastanów trochę za nim coś napiszesz. Zapomniałeś jeszcze dodać że nawet psy mogą bezkarnie zasr.. cały trawnik przed blokiem, a właścicielowi nie można zwrócić na to uwagi bo cię z błotem miesza, a że potem matka nie ma wyjść gdzie z dzeckiem to h..... z tym, a swoją drogą w psich odchodach czają się groźniejsze zarazki niż w trzech małych bliznach po horobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiuyt Re: Basen tylko dla estetycznych IP: 78.149.8.* 11.05.08, 10:14 pewnie marza ci sie obozy koncentracyjne dla obywateli niezbyt wartosciowych - w tym estetycznie. Przypuszczam, ze sam reprezentujesz klasyczna, slowianska urode. Bo jakis brzydal tez moze mi w restauracji odebrac apetyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz a Basen tylko dla estetycznych IP: 82.210.179.* 11.05.08, 00:46 No i dobrze. Nie chciałbym kąpać się w basenie z kimś, kogo wygląd wzbudza odrazę. Szczególnie przez choroby skórne. Gó.. mnie obchodzi czy zakaźne czy nie. Wiem, że to nie jej wina, ale po prostu musi się z tym pogodzić i znaleźć sobie inny sport albo kąpać się w rzece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Basen tylko dla estetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 08:39 mateusz wez wsiadz w samolot i lec do Afryki ciemniaku Odpowiedz Link Zgłoś