settembrini 12.09.03, 21:14 podobno juz sie zaczely zbrojenia. omar, tak chciales bic Ślazakow, bedziesz mial szanse, bo podejrzewam ze dresik to twoje ulubione wdzianko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: GKS Katowice vs. Legia Warszawa 12.09.03, 21:17 A twoje? Kaftanik? Pampersy? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: GKS Katowice vs. Legia Warszawa 12.09.03, 21:19 niech napisała: > A twoje? Kaftanik? Pampersy? pudlo -- tak sądzę, żałosna stopka Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: GKS Katowice vs. Legia Warszawa 12.09.03, 21:20 Chodzisz w pudle? To zdaje sie jest wasz lokalny stroj. Pudlo i pawie piora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: settembrini Re: GKS Katowice vs. Legia Warszawa IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 22:57 rozgryzles mnie cholera. ale pudlo zmieniam codziennie ;) nie tak jak ty swoje stringi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: GKS Katowice vs. Legia Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 00:44 niech napisała: > Chodzisz w pudle? To zdaje sie jest wasz lokalny stroj. Pudlo i pawie piora. niech CI IGLICĘ PKiN DO DUPSKA WSADZĄ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spatologizowana_sempiterna Re: GKS Katowice vs. Legia Warszawa 12.09.03, 21:17 Ja bym ich wszystkich wsadził do obozu pracy. Jak mają za dużo energii to niech ją spożytkują dla społeczeństwa ci bandyci stadionowi razem z bojówkarzami z autokarów. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: GKS Katowice vs. Legia Warszawa 12.09.03, 23:25 spatologizowana_sempiterna napisała: > Ja bym ich wszystkich wsadził do obozu pracy. Jak mają za dużo energii to niech > > ją spożytkują dla społeczeństwa ci bandyci stadionowi razem z bojówkarzami z > autokarów. Warsiafka, wiocha do bolu! Odpowiedz Link Zgłoś