Gość: Paweł G. IP: 212.69.68.* 01.10.03, 16:14 Nie chce mi sie wierzyć, że knajpa działajaca od dwóch lat nie dorobiła się jeszcze zadnej recenzji...weni, widi, zjadłem...tak mozna parafrazować,.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: Kompania Piwna IP: *.rawa-mazowiecka.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 16:01 Słyszałam jak właściciel knajpy zwracał sie do pracownika , to straszny prostak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kompania Piwna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 16:43 Ale golonka ekstra. I urodziny potrafią uczcić. PS jest to post nr 5555. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciarz44 Re: Kompania Piwna 18.02.04, 23:13 Z pracownikami potwierdzam. Pracowała tam koleżanka, skarżyła się. Ale golonka faktycznie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiszinskij Re: Kompania Piwna IP: 80.48.129.* 01.11.03, 19:38 właścieciel może i prostak ale knajpa ma swój wielki +: jest tanio a smacznie (no chyba, że ktoś jest wegetarianinem). No i te ogromne porcje. A obsługa - b. sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Kompania Piwna IP: *.acn.pl 30.12.03, 23:12 Lokal jest fantastyczny - zarówno jeśli chodzi o obsługę, wystrój i przede wszystkim menu. Rewelacyjnie - smacznie i wzglednie tanio. Pyszne dania i piwko. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Kompania Piwna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.04, 23:44 masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciarz44 Re: Kompania Piwna 18.02.04, 23:16 Bo Pilzner! Najlepiej smakuje pierwszy łyk i szóste. Sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Kompania Piwna 09.01.04, 13:35 Tylko dlaczego nazywa sie to kompania *piwna* skoro piwa tam nie podaja, tylko jakies siki? Poza tym - bez zarzutu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsagan Re: Kompania Piwna IP: *.man.polbox.pl 09.01.04, 14:43 Dobre winersznycle - dobra i niedroga jak na starowke miejscowka, kiedy w odwiedziny przyjecie wujek z ciocia z Krakowa. Reszta taka sobie, średnia lub jak się ma pecha beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: Kompania Piwna IP: *.ciech.waw.pl 31.05.04, 16:57 Jak jest tam duży ruch w niedzielę to wszystko im się rozłazi w rękach. Osobiście wczoraj dostałem fileta z kurczka opieczonego z zewnątrz, który w środku był surowy. Czeka się na wszystko, generalnie dramat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Kompania Piwna IP: *.crowley.pl 09.06.04, 09:12 Kompania Piwna to świetnie miejsce na spotkanie z przyjaciółmi i miły wieczór z ukochanym. Serwują świetne jedzonko, ryby, golonka i kwaśnica naprawdę są godne polecenia. Porcje są stosunkowo duże a ceny rozsądne. Z obsługą nigdy nie miałam problemów, wszyscy są uprzejmi, uczynni i dyskretnie obserwują czy "ich" goście czegoś nie potrzebują. Całości klimatu dopełnia orkiestra a'la z Chmielnej. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrex Uwaga!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.06.04, 17:20 Nie jedzcie tatara. Dostalem salmonelli po wizycie w Kompanii Piwnej. Biore najmocniejszy z antybiotykow tj.Augumentin.Bylo bardzo zle. Beda mieli Sanepid na karku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: Uwaga!!! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 09.06.04, 23:56 Pochlałeś, porzygałeś i tyle. Głowa nie bolała? Miałes zwykłego kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
ouioui Re: Uwaga!!! 11.06.04, 20:51 Sceptyku ne Astrex nie mial kaca, buylismy dwoma samochodami, wiec obydwoje musialam prowadzilismy. Nie wypilismy nawte wisiowki na zakonczenie........... Niestety stwierdzono u niego salmonelle.... Sorry........ Odpowiedz Link Zgłoś