Dodaj do ulubionych

Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę...

IP: 195.245.213.* 01.10.03, 19:13

... news.ztm.waw.pl/forum

Zobaczcie Jak Szaleje Forumętna Trzoda Chlewna :-)))) :-))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Pogromca Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.acn.waw.pl 01.10.03, 21:51
      Gość portalu: Rodzina Radia M. napisał(a):

>
      > ... news.ztm.waw.pl/forum
      >
      >
      > Zobaczcie Jak Szaleje Forumętna Trzoda Chlewna :-)))) :-))))

Jasne. A napisał to największy kretyn w dziejach Polski.
    • Gość: Rodzina Radia M. Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.acn.pl 01.10.03, 22:59
      Zapraszam też w okolice krańca Torwar

Tam szaleję ja - Rodzina Radia Mroczka

Jestem szalonym cwaniaczkiem ,dewastuję tramwaje ,jestem także zwykłym
      złodziejem
      Mam 30 lat ale zachowuję się jak ostatni gówniarz ,więc nikt mnie nie lubi ,a
      jak podkładam świnie ,to jeszcze mają do mnie chamy pretensje

Taki oto jestem ja ,Mroczek Tomasz zwany Mętną Świnią z Rozbratu :-)))) :-))))
      • autobus1313 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 02.10.03, 15:29
        już niedługo... działania destrukcyjne ruszyły pełną parą, Tomek nie rób tu
        zadymy, wstzrymaj się z bólami a po forum ZTM będą wspomnienia
        • Gość: Pogromca Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 15:59
          A może napiszecie tak, za co wylcieliście z forum. Co? Dwaj najwięksi
          wrogowie, są teraz przyjaciółmi ??
          • autobus1313 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 02.10.03, 18:32
            oczywiście że napisze

tomek wyleciał bo ty tego chciałeś pogromco i twoi kedzy z pewnego
            stowarzyszenia, naciskaliście na głównego moderatora, jak z kolei wyleciałem
            przy okazji bo takie było widzimisie moderatorów forum ZTM, nie podobało im się
            to że na ostatnim spotkaniu pogodziłem się z tomkiem i obawiali się że możemy
            zaszkodzić pewnemu stowarzyszeniu, jednak z naszej dwójki tylko tomek chciał
            zemsty, ja obecnie nie mam nic do tego stowarzyszenia, jednakże nie pozwolę się
            traktować jak śmiecia dlatego doprowadzę do likwidacji forum ZTM,
            z gorącymi pozdrowieniami
            kochany urwisek
            • Gość: Pogromca Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 20:56
              Po pierwsze. Tomcio wyleciał z Forum głównie przez Ciebie. Pogromca, czyli Ja
              bronił go do końca.

Po drugie. Niech no Tomcio otworzy oczy. Ty, który przyczyniłeś się do
              wywalenia z forum starasz się być jego przyjacielem ??
        • Gość: Pogromca Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 21:07
          Słonecznik. Zamknij się :)
      • tomcio6776 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 03.10.03, 19:39
        Jarek Gacki napisał na FORUM ZTM:(02.10.2003 22:23)

"Niech pisuje na Gazecie...Wszak nie wie,że admini Gazety (po części)to moi
        znajomi..."

Niech to posłuży za komentarz do całej tej sytuacji.
        Było to tym samym OSTATNIA moja wypowiedz na Gazeta.pl .
    • Gość: R_G Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.pwpw.pj / 172.16.63.* 02.10.03, 16:25
      > ... news.ztm.waw.pl/forum
      > Zobaczcie Jak Szaleje Forumętna Trzoda Chlewna :-)))) :-))))

Ale ty Mroczek jestes beznadziejnie glupi! Lecz sie koles.
      • tomcio6776 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 02.10.03, 19:42
        Co do zemsty w końcu FORUM ZTM jak i druga organizacj,której nazwy przez
        grzeczność nie wymienię,są mi obce formalnie i emocjonalnie.
        Los w/w jest mi zupełnie obojętny.
        Lecz denerewujące są zapędy dyktatorskie i cenzorskie moderatorów FORUM ZTM.
        W szczególności JJ oraz Głównego Moderatora Jarosława Gackiego.
        Wczoraj przeszli zaś samych siebie,zablokowali moje IP.
        Tym samym "wolność" słowa jaki i "demokracja" na ZTM FORUM są tylko suchymi nic
        nie znaczącymi słowami.
        Zgadzam się,można zbanować moje konto na ZTM FORUM,ale zablokowanie różnych IP
        i niemożność korzystania z FORUM ZTM,które nie jest niczyją własnością,zakrawa
        na prywatę,widoczną gołym okiem.
        Co do osławionej "Trzody Chlewnej",nie ma w tym zwrocie nic obrażliwego,jedynie
        może żartobliwego.
        Zwrot ten określa pewien gatunek zwierząt gospodarskich.Jeden z Moderatorów
        Forum ZTM który próbował dostać się na SGGW,NIE powinien widzieć w tym
        wyrażeniu nic obrażliwego.Ale cóż,agent z Mysiej czyli JJ-23,jest bardzo czuły
        nawet na punkcie niewinnych stworzeń gospodarskich...
        Być może na ZTM FORUM powstało coś na wzór dawnego Ministerstwa Kontroli
        Publikacji i Widowisk,pod kierunkiem Towarzysza Głównego Moderatora.
        Ci którzy uważają się za antykomunistów i wszem i wobec głoszą to na ZTM
        FORUM,okazuja się nie lepsi od tych których nienawidzą.
        Panom J.G oraz J.J bliżej do bydunku dawnego KC PZPR w Warszawie,niżeli mnie.
        Czuli by się tam zapewne znakomicie.
        Żeby było śmieszniej,jescze jeden Moderator z ZTM FORUM należał do SLD a teraz
        sie tego wstydzi.
        Ja przez litość nad jego dwulicowiścią,przemilczę kogo mam na myśli.

Dawno,dawno temu istniało sobie gospodarstwo,dosyć duże gospodarstwo,w którym
        przewodziła Trzoda Chlewna.
        Po pewnym czasie,do gospodarstwa tego,przyłączyło się inne,w którym również
        przewodziła Trzoda Chlewna.Było to gospodarstwo satelickie,spokrewnione blisko
        z Wielkim Folwarkiem.Trzoda Chlewna obu gospodarstw podzieliła łupy,przegnała i
        zniszczyła niepokornych.Zostały tylko posłuszne stworzenia.
        Ten Folwark nadal istnieje,racje bytu mają tam tylko posłuszne i potulne
        stworzenia.

Ten folwark to: Folwark Zwierzęcy Forum ZTM.
        • Gość: R_G Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 03.10.03, 16:20
          > Co do zemsty w końcu FORUM ZTM jak i druga organizacj,której nazwy przez
          > grzeczność nie wymienię,są mi obce formalnie i emocjonalnie.
          > Los w/w jest mi zupełnie obojętny.

Wiec czego od nich chcesz? Widac nie sa ci obojetne skoro ich czepiasz.

> Lecz denerewujące są zapędy dyktatorskie i cenzorskie moderatorów FORUM ZTM.
          > W szczególności JJ oraz Głównego Moderatora Jarosława Gackiego.

Przeciez jest ci to obojetne....

> Wczoraj przeszli zaś samych siebie,zablokowali moje IP.

Napisz mail swiety.mikolaj@ztm.waw.pl i sie wyplacz tam.

> Forum ZTM który próbował dostać się na SGGW,NIE powinien widzieć w tym
          > wyrażeniu nic obrażliwego.Ale cóż,agent z Mysiej czyli JJ-23,jest bardzo
          czuły
          > nawet na punkcie niewinnych stworzeń gospodarskich...
          > Być może na ZTM FORUM powstało coś na wzór dawnego Ministerstwa Kontroli
          > Publikacji i Widowisk,pod kierunkiem Towarzysza Głównego Moderatora.
          > Ci którzy uważają się za antykomunistów i wszem i wobec głoszą to na ZTM
          > FORUM,okazuja się nie lepsi od tych których nienawidzą.
          > Panom J.G oraz J.J bliżej do bydunku dawnego KC PZPR w Warszawie,niżeli mnie.
          > Czuli by się tam zapewne znakomicie.
          > Żeby było śmieszniej,jescze jeden Moderator z ZTM FORUM należał do SLD a
          > teraz sie tego wstydzi.
          > Ja przez litość nad jego dwulicowiścią,przemilczę kogo mam na myśli.

Zaczyna sie robic ciekawie. A moze zaraz dowiemy sie, ze nie tylko sa
          komuchami, ale rowniez Zydami?

> Ten Folwark nadal istnieje,racje bytu mają tam tylko posłuszne i potulne
          > stworzenia.
          > Ten folwark to: Folwark Zwierzęcy Forum ZTM.

Orwella czytales wasc ostatnio? Chyba go nie zrozumiales. Zrozum wreszcie, ze
          nikt tam za toba nie teskni. Wszyscy maja dosc wszczynanych przez ciebie
          awantur. Skoncz wasc - smrodu oszczedz.
    • tomcio6776 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 02.10.03, 19:48
      Wczoraj zablokowano mi jedne IP,które następnie dziś odblokowano,zablokowano
      zaś inne.

Folwark Zwierzęcy jest widać postawiony w stan alarmu,przez Jedynie Słuszną
      Siłę Przewodnią Centralnego Komitetu Trzody Chlewnej.

Mącą i w tak już mętnej wodzie...
      • tomcio6776 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 02.10.03, 20:12
        tomcio6776 napisał:

> Wczoraj zablokowano mi jedne IP,które następnie dziś odblokowano,zablokowano
        > zaś inne.
        >
        > Folwark Zwierzęcy jest widać postawiony w stan alarmu,przez Jedynie Słuszną
        > Siłę Przewodnią Centralnego Komitetu Trzody Chlewnej.
        >

Przepraszam,NIE ZABLOKOWANO.
        Strona ZTM jest po prostu w przebudowie.
        Co nie zmienia faktu,że C.K T.Ch uprawia prywatę,na dużą skalę.
        Przyklaskują mu w tym członkowie jednej z warszawskich hobbistycznych
        organizacji,prawnie zarejstrowanych w sądzie.
        > Mącą i w tak już mętnej wodzie...
      • Gość: R_G Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 03.10.03, 16:15
        Skoncz wasc - smrodu oszczedz. Wszyscy po znajomosci z toba sie ciebie
        pozbywaja. Gdyby sie Ciebie pozbyl tylko KMKM, a WFK nie, to moze rzeczywiscie
        KMKM bylby zly. A tak jak nie ma ochoty z toba wspolpracowac kolejna
        organizacja to jest cos nie tak z toba. Moze wiec zamiast oblewac kalem
        nastepna organizacje zastanow sie nad soba - dlaczego ludzie ciebie odpychaja.
    • tomcio6776 Szef Kuchni Poleca... 02.10.03, 20:36
      ...oto co Mamy w karcie,co zasługuje na godne polecenia:

news.ztm.waw.pl/forum/viewtopic.php?t=2188
      news.ztm.waw.pl/forum/viewtopic.php?t=2163

...życzymy smacznego i delektowania się specjałami Nasej Folwarcznej Kuchni.
      • Gość: Pogromca Re: Szef Kuchni Poleca... IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 21:05
        Tomcio Paluszek wsadził Se w brzuszek
    • Gość: Pogromca Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 21:31
      TOMCIO. NIE PISKAJ :)
    • Gość: Porgomca Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.acn.waw.pl 02.10.03, 22:11
      Tomciu. Opowiem Ci bajeczkę. O Słoneczniku, przez którego wyleciałeś z forum.
      Mo więc ten Słonecznik (jak byś nie wiedział autobus1313) miał spowodować to,
      że znikniesz z Forum. Udało mu się to. W zamian za "przysługę" jego grzechy
      miały być zapomniane. Nie udało się jednak. Poleciał razem z Tobą.
      • gacus2 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 02.10.03, 22:42
        Gwoli wyjaśnień:
        Kolega M. 6776 Tomek (u nas) został zbanowany za bezustanne wszczynanie
        awantur na forum.
        Natomiast autobus 1313 za powyższe+ spisek przeciwko forum o którym
        powiadomiły mnie odpowiednie władze zwierzchnie (działalnośc destrukcyjna z
        premedytacja)
        Chyba nie będe wiecej tłumaczył.
        Przykrio mi, ale bez Was forum wreszcie jest bez awantur... My mmay mniej
        pracy a uzytkownicy za Wami nie płaczą.
        S pozdravem
        Główny Modewrator forum ZTM
        J Gacki
        Moderatorzy pomocniczy:
        JJ, Iwo, Marcinos.
        PS SPrawe ustaliłem ponadto z dyrekcją i taka była ostateczna decyzja- NIE
        NALEŻĄCA DO TYLKO DO NAS, bo forum ZTM nie jest naszą własnościa.
    • 6776_pogromca Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 02.10.03, 23:45
      TOMUS! LADNIE ZES SIE SCHASZCZOWAL?!? ALE POGROMCA JEST ZAWSZE Z TOBA I NIE
      OPUSCI CIE AZ DO TWOJEJ ZAKICHANEJ MIEJMY NADZIEJE ZE SZYBKIEJ SMIERCI
      • Gość: autobus1313 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: 157.25.131.* 03.10.03, 15:17
        Przeglądając temat o imieninach Tomka, trafiłem tylko na jedną sensowną
        wypowiedź. To GAGARIN jako jedyny napisał prawdę, ale jednak muszę sprostować
        jego wypowiedź.
        otóż użytkownicy anty6776 mieli jeden cel: usunąć Tomka z forum, a nie usunąć
        nas obu (chyba że ktoś mnie cały czas oszukiwał).
        Zostałem usunięty bo ktoś z klubu powiedział Jarkowi że ja chce zniszczyć forum
        ZTM.

Tak, chciałem, i teraz przedstawię wam taki sam plan jaki podałem prezesowi
        KMKM.

Denerwowało mnie że przez kilka miesięcy nikt na forum nie mógł poradzić sobie
        z Tomkiem, wystarczyło dać mu szlaBAN i byłby spokój. dlatego chciałem
        doprowadzić do likwidacji forum i założyć własne, które miało być
        odzwierciedleniem forum ZTM, uważałem że sam najlepiej poradzę sobie z Tomkiem,
        myślałem o spokojnym forum , na dodatek było by to nasze forum, niezależne od
        ZTM, forum WFK, tyle. Ale sytuacja zmieniła się, prezes KMKM nie był zadowolony
        tym pomysłem chociaż likwidacja forum byłaby na rękę KMKM. na dodatek
        administrator forum otrzeźwiał i postanowił zrobić porządek z Tomkiem ( lepiej
        później niż wcale) , no to moje plany poszły w zapomnienie. I tak się stało,
        Tomka zbanowali, ale żeby się mnie pozbyć ktoś powiedział o moich planach co
        było dodaktowym pretekstem aby mnie zbanować.

Dzięki grupie trzymającej władze na forum ZTM, czułem się jak ktoś gorszy, jak
        człowiek nikt.
        tylko mi zwracano uwagę że na tym forum piszę za mało, a na innym za dużo,
        zdarzało się że moderator usuwał posty na temat.

no i wreszczie kłótnie z Tomkiem, które miały na celu pozbycie się go z forum,
        tyle że prawo do kłótni miały tylko osoby z KMKM czyli 6776 pogromca, pogromca
        mroku , 2979 i wielu innych, cichy udział w tych kłótniach brał też Jarek.
        dziwne że każda moja kłótnia z Tomkiem była wycinana , podczas gdy np.
        komunistyczne plakaty 2979 obrażające Tomka wisiały bez problemu. Owszem ,
        plakaty były super, tylko czemu mnie wycinali w momencie kiedy walczyliśmy w
        jednej sprawie?

Może jescze ktoś nie zauważył, ale ja też jestem człowiekiem, mam uczucia, mam
        swoje zdanie , mam swoje zasady. Wierzcie mi, że chciałbym teraz powiedź: ok,
        dajmy sobie łapki na zgodę , pewnie tak by się zachował normalny 17- latek, ale
        jest druga strona medalu, czuję ogromny żal do grupy WFK, i na chwilę obecną
        tego żalu jest więcej niż chęci do zgody. W końcu muszę pokazać że nie jestem
        już tym 1313 : naiwnym, łatwowierny, taki który pozwoli traktować się jak
        śmiecia, bo tak się czuję. Dlatego nie przerwę działań przeciwko forum ZTM.

pozdrawiam
        kochany urwisek

( to mój ostatni komentarz)

• Gość: 1313_pogromca Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.acn.pl 03.10.03, 15:26
          SIEDZ CICHO GOWNIARZU I POGODZ SIE Z TYM ZE GOWNO MOZESZ SMARKACZU
          • Gość: 5265 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 03.10.03, 20:16
            CHAM
            • autobus1313 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 05.10.03, 15:00
              O których tablicach mówisz Metal ?
              O tych które z R 7 dostałem od Kierownika?
              O tych które z R 6 wyniosłem z Winiem ?
              O tych które z R 13 wyniosłem z Winiem ?
              O tych które z R 11 dostałem od dyspozytora ?
              O tych które z R 5 dostałem od lakiernika ?
              Czy może o tych tablicach,które kupiło ode mnie pół klubu?
              A jak Ci się korzysta z moich podarków ?

Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu żebyś oskarzył mnie o kradzież.
              Wręcz przeciwnie,idz do sądu,złóż pozew i będzie ok.
              Jednak nie wiem czy taki skandal jest potrzebny KMKM,co się całkowicie mija z
              celem.
              Zależy mi na doprowadzeniu do likwidacji forum ZTM.
              Ja nie mam nic do KMKM.
              Na chwilę obecną mam wszystkie sprawy z Robertem wyjaśnione.
              Może jeszcze nie zauważyliście,ale wciągneliście w wojnę z Tomkiem cały klub.
              Nie wiem na co czeka Robert,powinien was dawno za jaja powiesić.
              Dla mnie możecie kłocić się z Tomkiem do usranej śmierci.
              I tak możecie nam naskoczyć bo i tak będziemy trzymać się razem.
              Zobaczcie,zrobiliście bagno z forum Gazety i z KMKM,miałem was za mądrzejszych.

Gdy ujrzymy Miłośników
              co nie lubią Słoneczników.
              To krzykniemy im do ucha:
              "Lepiej było z GACUCHA".
              Kiedy przyszły wielkie chłody
              to komuna wyszła z mody.
              W tem Słonecznik stał się panem
              razem z kumplem Neoplanem.
              Ustrój nowy wprowadzili
              no i ludziom dogodzili.
              WFK to już wspomnienie,
              NFK to narodzenie.
              Wolność słowa jest już faktem.
              Wygraliśmy z wielkim taktem.
              Nie będziemy się chaszczować
              i cenzury propagować.
              Dziś w świat poszła wielka fama.
              Co na łączy? przyjazń,sztama.
              Tak,Słonecznik,święta racja
              teraz rządzi demokracja.
              Dziś głos ludu Nas wychwala
              wolność słowa się wyzwala.
              Żaden skóurwiel z Miłośnika
              nie oskubie Słonecznika.
              Piszę ten morał, siedząc w domu
              UFAJ LECZ UWAŻAJ KOMU !!!!!!!!!!!!!!

P.S:

SPEC-jalnie dla nieanonimowych Los Alkoholikos z WFK serdeczne pozdrowienia od
              przyjaciół 1313 i 6776.

gorąco pozdrawiam
              kochany urwisek
              • gacus2 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 06.10.03, 10:35
                autobus1313 napisał:

> Zależy mi na doprowadzeniu do likwidacji forum ZTM.

W ramach odwetu- jakież to szlachetne....

> Ja nie mam nic do KMKM.

Afera oswiadczeniowa etc...

> Może jeszcze nie zauważyliście,ale wciągneliście w wojnę z Tomkiem cały klub.

A Ty w wojny z Tomkiem i KMKMem wciagnąłeś całe forum. Zmieszałeś z błotem
                połowę jego członków...

> Nie wiem na co czeka Robert,powinien was dawno za jaja powiesić.

Holender, jakoś w ostatniej rozmowie z Nim nie czynił takich prób....

> Dla mnie możecie kłocić się z Tomkiem do usranej śmierci.

Ad mortem defecata.... mamy wrazenie, ze nasza smierć bedzie szczęsliwa...

> Zobaczcie,zrobiliście bagno z forum Gazety i z KMKM,

Kto zaczął ten wątek? To Wy zrobiliście wiele razy bagno z forum ZTMu- nie
                akceptowałem tego nigdy. Zresztą dzieki Waszej awanturze (m.in) odszedłemz
                forum a wróciłem moderatorem....

>
                > SPEC-jalnie dla nieanonimowych Los Alkoholikos z WFK serdeczne pozdrowienia
                od
                >
                > przyjaciół 1313 i 6776.

Nas chociaż stać na piwo.
              • glos.ludu Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 06.10.03, 10:54
                autobus1313 napisał:

> O których tablicach mówisz Metal ?
                > O tych które z R 7 dostałem od Kierownika?
                > O tych które z R 6 wyniosłem z Winiem ?
                > O tych które z R 13 wyniosłem z Winiem ?
                > O tych które z R 11 dostałem od dyspozytora ?
                > O tych które z R 5 dostałem od lakiernika ?
                > Czy może o tych tablicach,które kupiło ode mnie pół klubu?
                > A jak Ci się korzysta z moich podarków ?

Tablicami przyjaźni nie kupisz. Nie rozumiesz tego? Kiedy dawałeś ludziom
                dekoracje, byłeś innym człowiekiem. Teraz jesteś żałosny i ilość podarowanych
                tablic tego nie zmieni.

> Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu żebyś oskarzył mnie o kradzież.
                > Wręcz przeciwnie,idz do sądu,złóż pozew i będzie ok.

Chłopcze... Bądź poważny.

> Jednak nie wiem czy taki skandal jest potrzebny KMKM,co się całkowicie mija z
                > celem.
                > Zależy mi na doprowadzeniu do likwidacji forum ZTM.

Uważaj z groźbami, bo mogą się obrócić przeciw tobie.

> Na chwilę obecną mam wszystkie sprawy z Robertem wyjaśnione.

Reszta klubu nie ma wyjaśnionych spraw z tobą, bo boisz się przyjść o normalnej
                porze na spotkanie Klubu.

> Może jeszcze nie zauważyliście,ale wciągneliście w wojnę z Tomkiem cały klub.

A Ty wciągnąłeś całe forum. Im bardziej będziecie bruździć w KMKM i na Forum,
                tym szybciej się doigracie.

> Nie wiem na co czeka Robert,powinien was dawno za jaja powiesić.

Dziwię się, że przede wszystkim nie powiesił ciebie dobre dwa miesiące temu.

> Dla mnie możecie kłocić się z Tomkiem do usranej śmierci.
                > I tak możecie nam naskoczyć bo i tak będziemy trzymać się razem.

Wielcy przyjaciele :) ROFTL Słoneczniku, jeden wielki ROTFL - błaźnisz się
                coraz bardziej.

> Zobaczcie,zrobiliście bagno z forum Gazety i z KMKM,miałem was za
                mądrzejszych.

A tobie brakuje co najmniej 10 lat do osiemnastki.
              • Gość: Marcin Ś. Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 17:12
                Słuchaj no słonecznik nie wiem o co tu w ogóle chodzi, ale ja nic na Ciebie na
                tym forum nie pisałem, ani na żadnym innym. W ogóle nie udzielam się na Forum
                gazety aż do dziś. Powiedzmy, że toleruję Twoje zachowanie (a raczej
                tolerowałem do tego momentu).
                Nie wiem o co Ci chodzi

• Gość: Marcin Ś Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 17:25
                autobus1313 napisał:

> O których tablicach mówisz Metal ?
                > O tych które z R 7 dostałem od Kierownika?
                > O tych które z R 6 wyniosłem z Winiem ?
                > O tych które z R 13 wyniosłem z Winiem ?
                > O tych które z R 11 dostałem od dyspozytora ?
                > O tych które z R 5 dostałem od lakiernika ?
                > Czy może o tych tablicach,które kupiło ode mnie pół klubu?
                > A jak Ci się korzysta z moich podarków ?

Akurat tych podarunków od Ciebie nie było tyle co dostałem od Winia. Ode mnie
                żeś kasę "wyłudzał"
                >
                > Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu żebyś oskarzył mnie o kradzież.

NIKOGO NIE OSKARŻYŁEM ANI NIE OSKARŻAM O KRADZIEŻ TABLIC !! GÓWNO MNIE OBCHODZI
                SKĄD JE MIELIŚCIE I JAK JE ZDOBYLIŚCIE.

> Wręcz przeciwnie,idz do sądu,złóż pozew i będzie ok.

JUŻ LECĘ !! WYDOROŚLEJ !!! MASZ 17 LAT, CZŁOWIEKU !!

• Gość: Alfa 13,5 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.itpp.pl 06.10.03, 20:12
                Bym powiedział po usnetowemu *PLONK* PACANIE.
                Jesteś jeszcze większy gówniarz, niż myślałem i razem z
                6776 stanowicie zgrany duet życiowych nieudaczników,
                dyletantów, ignorantów i gówniarzerii.
                Tego postu NIE ZAPOMNĘ Ci i nie licz na to, że podam Ci
                rękę... po prostu przegiąłeś.
                "Kto się z Tomkiem kumpluje, tego ja nie szanuje".

ŻEGNAM CHORĄGIEWKO, CO ZA SMRODEM LATASZ
        • gacus2 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 06.10.03, 10:53
          Gość portalu: autobus1313 napisał(a):

> Zostałem usunięty bo ktoś z klubu powiedział Jarkowi że ja chce zniszczyć
          forum
          >
          > ZTM.

Odpowiedziałeś sobie na pytanie dlaczego musiałem przeprowadzic dezynsekcje...

> na dodatek
          > administrator forum otrzeźwiał i postanowił zrobić porządek z Tomkiem (
          lepiej
          > później niż wcale) , no to moje plany poszły w zapomnienie.

Skończył sie po prostu mój kredyt zaufania do Tomak- a był on bardzo duży-
          dlatego tyle to trwało. Ufałem mu...Cóż....

>I tak się stało,
          > Tomka zbanowali, ale żeby się mnie pozbyć ktoś powiedział o moich planach co
          > było dodaktowym pretekstem aby mnie zbanować.

Nie dodatkowym a jedynym...

>
          > Dzięki grupie trzymającej władze na forum ZTM, czułem się jak ktoś gorszy,
          jak
          > człowiek nikt.

Kim jest grupa trzymająca władzę? Bo faktyczna władzę sprawuje ZTM...

> tylko mi zwracano uwagę że na tym forum piszę za mało, a na innym za dużo,
          > zdarzało się że moderator usuwał posty na temat.

Nie tylko Tobie.

> cichy udział w tych kłótniach brał też Jarek.

Cichy udział? Masz na to dowody?

> dziwne że każda moja kłótnia z Tomkiem była wycinana , podczas gdy np.
          > komunistyczne plakaty 2979 obrażające Tomka wisiały bez problemu.

Bo były humorystyczne i pomysłowe.... zresztą wisiały raptem kilka dni.

>Owszem ,
          > plakaty były super, tylko czemu mnie wycinali w momencie kiedy walczyliśmy w
          > jednej sprawie?

Bo zasada zero tolerancji dla awantur na wszystkich forach poza Wolnymi
          Chwilami...

>
          > Może jescze ktoś nie zauważył, ale ja też jestem człowiekiem, mam uczucia,
          mam
          > swoje zdanie , mam swoje zasady. Wierzcie mi, że

Może i w głębi jesteś dobry- kto wie?????? Ale wierzyc w Ciebie nie będe...

> Dlatego nie przerwę działań przeciwko forum ZTM.

Coż Kochany Don Kichote....
          • tomcio6776 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 06.10.03, 13:38
            Moderator JarosłaW Gacki,napisał na FORUM ZTM dn:02.10.2003 godz:22.20 :

"Niech pisuje na Gazecie...Wszak nie wie,że admini(po części)to moi znajomi..."

Niech to posłuży za komentarz,do całej tej sytuacji.
            Jest to tym samym OSTATNIA moja wypowiedz na forum Gazeta.pl w
            dziale: "Komunikacja Warszawa".
            • gacus2 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 06.10.03, 14:09
              Powtarzasz się Tomasz...
            • glos.ludu Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 06.10.03, 16:37
              > Jest to tym samym OSTATNIA moja wypowiedz na forum Gazeta.pl w
              > dziale: "Komunikacja Warszawa".

Obiecanki cacanki...
              • Gość: Gość Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 17:04
                glos.ludu napisał:

> > Jest to tym samym OSTATNIA moja wypowiedz na forum Gazeta.pl w
                > > dziale: "Komunikacja Warszawa".
                >
                > Obiecanki cacanki...
                A głupiemu radość :D
    • matmi Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 07.10.03, 11:46
      widzę , że niektórzy mają wygurowane ambicje. Chceie coś zaczyć, ale chyba
      tylko przez kłótnie. Zastanawi mnie tylko dlaczego chcecie coś niszczyć (forum
      ztm , czy KMKM) Jeśli to wam się nie podoba zróbcie coś sami, a nie na gruzach
      czegoś innego
      • Gość: R_G Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 07.10.03, 15:08
        Oni nic nie zniszcza - nie sa w stanie - oprocz osmieszenia siebie.
        • gacus2 Re: Trzoda Chlewna zaprasza na swoją stronę... 07.10.03, 19:33
          Już było niszczenie kataryn...to może teraz zniszczą w ZTMie komputer??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka