amidala 05.09.08, 12:19 Czy wiadomo już kiedy otwierają nasz sklepik po remoncie i powiększeniu? Krążą plotki, że otwarcie 17 września i będzie to teraz filia Hali Banacha. Czy ktoś z "władz" potwierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
worek1972 Re: Osiedlowy sklepik 09.09.08, 21:44 Zapytałem dzisiaj miłą Panią, która poganiała jakiś pracowników u wejścia do sklepu i potwierdziła 17 września. Pozdrawiam Worek Odpowiedz Link Zgłoś
braat1 Re: Osiedlowy sklepik 15.09.08, 13:17 Tak sie wlasnie zastanawiam, czy taki duzy sklep ma racje bytu w naszej okolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
worek1972 Re: Osiedlowy sklepik 15.09.08, 16:25 Pewnie ma. A jak nie ma to pewnie za pół roku będą się zwijać. Myślę jednak, że dadzą sobie radę (mam nadzieje) Pozdrawiam Worek Odpowiedz Link Zgłoś
ziel-ony4 Re: Osiedlowy sklepik 15.09.08, 16:50 gdyby nie miał, pewnie ograniczyliby się do poprzedniego lokalu. z drugiej strony mam nadzieję, że większy sklep nie będzie oznaczał większych cen. Odpowiedz Link Zgłoś
braat1 Re: Osiedlowy sklepik 22.09.08, 20:34 Niby mieli otworzyc, a tu nic... Rozmawialem z kasjerkami i one same nie wiedza kiedy bedzie otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: Osiedlowy sklepik 25.09.08, 22:52 Bo ich zalali sąsiedzi z góry. Ciekawe, kto to i czy wie, że opóźnił otwarcie placówki wyczekiwanej w takim napięciu przez trzy bloki :) A teraz wisi kartka, że czekają na decyzję Sanepidu. Ma ktoś dojścia do Sanepidu? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldtear Re: Osiedlowy sklepik 29.09.08, 11:10 Szanowni Państwo. Zapraszamy do otwartego "już" sklepu Amicus. Czynny od soboty 27.09.2008 Przepraszamy za opóźnienie ale jak Państwo widzicie biurokracja w tym kraju ma nadal czynnik decydujący. Czekamy nadal na wydanie pozwolenia na sprzedaż alkoholu i mamy nadzieję iż i ten problem uda nam się załatwić (i to szybko). Mamy nadzieję że nasz sklep spełni Państwa wymagania w zakresie codziennych zakupów. Czynny poniedziałek - sobota w godzinach 7.30 - 21.00 Prosimy o pewną wyrozumiałość (na początek) i niezastawianie podjazdu pod drzwi sklepu bo może to nam uniemożliwoć dostawy. Pozdrawiam i zapraszam na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
3slaw3 godziny otwarcia 29.09.08, 12:02 > Mamy nadzieję że nasz sklep spełni Państwa wymagania w zakresie > codziennych zakupów. Czynny poniedziałek - sobota w godzinach 7.30 - > 21.00 Na ulotce jest poniedziałek-piątek 8-22 i sobota 8-21. O ile pamiętam to podobnie jest to ujęte na drzwiach wejściowych. Które godziny są więc aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
goldtear Re: godziny otwarcia 29.09.08, 12:44 Szanowni Państwo. Oczywiście najbardziej aktualne są godziny wywieszone na sklepie. Z tego co udało mi się dowiedzieć niestety na ulotce informacyjnej wkradł się błąd za co przepraszamy. Sklep jest czynny poniedziałek - piątek w godzinach 7.30 - 21.00 sobota 8.00 - 21.00 Jeśli stwierdzimy iż istnieje potrzeba zmian godzin otwarcia (dla przykładu duży ruch w ostatniej godzinie otwarcia) postaramy dostosowac się do Państwa oczekiwań. Pozdrawiam i zapraszam na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
braat1 Re: godziny otwarcia 29.09.08, 14:30 Hej, Jest moze szansa ze sklep bedzie otwarty w niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś
goldtear Re: godziny otwarcia 29.09.08, 15:17 Przykro mi ale w najbliższej przyszłości nie. W przyszłości być może - zalezne jest to od uzyskanych obrotów sklepu (wielkości sprzedaży). Odpowiedz Link Zgłoś
braat1 Re: godziny otwarcia 02.10.08, 21:17 hej, jest szansa ze sklep bedzie mial w ofercie wode w 5l butelkach i wiekszy wybor lodow? Odpowiedz Link Zgłoś
goldtear Re: godziny otwarcia 07.10.08, 14:21 Według otrzymanych informacji w sklepie jest 5l kryształ żywiecki. Sam nie mogę tego sprawdzić bo jestem na Grójeckiej. W każdym razie prosze zapytac się ekspedientek (podobno stoi gdzieś na ziemi obok serwisu z serami). Co do lodów to nie do końca na nie jest teraz sezon ale zobaczę co da się zrobić. W innym wątku ktoś pytał o pieczone ziemniaki i kurczaka z rozna. Niestety z braku miejsca w najbliższej przyszłości takiego asortymentu nie będzie. Pozdrawiam Wszystkich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
braat1 Re: godziny otwarcia 07.10.08, 19:17 Dziekuje za info. Wode znalazlem :) A co do lodow to bardzo dobre sa sorbety z Zielonej budki. Odpowiedz Link Zgłoś
magnum333 Re: godziny otwarcia 17.10.08, 22:36 W sklepie ZDECYDOWANIE brakuje muzyczki :-). Odpowiedz Link Zgłoś
revved_up Palarnia w śmietniku - personel sklepu 01.02.09, 18:35 Ilekroć nie przechodzę obok śmietnika, w otwartych drzwiach (pod zakazem palenia) stoją rozparte pracownice sklepu i palą papierosy. Pety lądują w środku w słoiku. Raz zwróciłem uwagę, drugi raz wyrzuciłem słoik z petami. Niestety, to no avail. Proszę o zdyscyplinowanie swoich pracownic lub udostępnienie im własnej palarni. Odpowiedz Link Zgłoś
lucase Re: Palarnia w śmietniku - personel sklepu 18.02.09, 21:14 Otóż pieczywo jest mega... beznadziejne. Naturalnie idąc za modą producent pieczywa zaczął stosować barwniki w postaci ekstraktu słodowego by uzyskać sztucznie ciemny kolor, zamiast stosować odpowiednie surowce. Polecam: wyborcza.pl/1,75480,6279638,Bambus_w_szynce.html Jaki wniosek? Prośba o zmianę syfu piekarniczego na coś porządnego, z te kilka groszy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
lucase Re: Osiedlowy sklepik 22.07.09, 16:17 Witam! serdeczne podziękowania za wprowadzenie produktów ekologicznych. Wielki plus! jeszcze tylko ekologiczne pieczywko, wędliny i będzie rewelacyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś