zlosliwy.janek 11.09.08, 23:39 czy ktoś wie co się stało przy przystanku w Laskach dziś po 21? Jechałem po 22 i wyglądało to masakrycznie - dwa wozy straży pożarnej, policja, karetki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguucha Re: wypadek w Laskach 16.09.08, 21:45 Dzisiaj wróciłam z urlopu do domu i rzeczywiście wiaty przystankowej przy Sokołowskiego brak. Podpytałam tu i ówdzie i dowiedziałam się, że był wypadek. 2 czy 3 osoby siedziały na przystanku i czekały na autobus i wjechał w nie rozpędzony samochód. Kierowca zasnął za kierownicą. Jeden chłopak jest w ciężkim stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwy.janek Re: wypadek w Laskach 17.09.08, 19:44 Dżiz aż nie chce mi się wierzyć, że można zasnąć na drodze z Mościsk przez Laski. Przecież tam nawet jak pasażer śpi to na tych dziurach się budzi, poza tym przecież kierowca musiał skręcić koło kościoła i wtedy nie spał... IMO ciął jak głupi, jechał pierwszy raz, była mgła jak mleko i jak zauważył zakręt to już nie dał rady skręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelinianka Re: wypadek w Laskach 17.09.08, 22:12 a on nie jechał od strony Izabelina? Odpowiedz Link Zgłoś
aguucha Re: wypadek w Laskach 17.09.08, 22:29 A to w ogóle o innych wypadkach piszemy.. Chodzi mi o przystanek zakładowski (chyba Sokołowskiego się nazywa).. przy górce i przy naszym ukochanym fotoradarze. Przystanek w stronę W-wy. Samochód jechał z Warszawy i nie skręcił tylko pojechał prosto w przystanek. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwy.janek Re: wypadek w Laskach 23.09.08, 11:35 ja mialem caly czas na mysli przystanek kolo fotoradaru, podobno jedna osoba nie zyje a druga stracila nogi. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze na tak krotkim odcinku daje sie zasnac, to tylko lepsze tlumaczenie przekroczenia predkosci... Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwy.janek Re: wypadek w Laskach 25.10.08, 06:49 a moze ktos wie co sie dzieje z wiata przystankowa w miejscu po wypadku, mija juz drugi miesiac a jakos nikt sie nie kwapi zeby ja postawic a przecie i tak koszt musi poniesc ubezpieczenie tego idioty. Jeszcze chwila i zimne deszcze beda codziennie, snieg, wiatr... Odpowiedz Link Zgłoś