akami 17.10.08, 17:33 Powstaniec na ręku a co na tyłku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogul_bobra Wytatuowali sobie Warszawę 17.10.08, 17:34 Mogli sobie Hanię wytatułować... Ani to ładne, ani to chwalebne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giger Re: Wytatuowali sobie Warszawę IP: 193.178.143.* 20.10.08, 11:29 a ty se ogul bobra i poszukaj mozgu..najlepiej jakiejs blondynki zeby byl malo uzywany hehehe... grande szacun i full respect dla warszawiakow wydziarganych warszawą. Leb Prosiaka rzadzi w Warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W jak Warszawa Re: Wytatuowali sobie Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:06 Warto też żeby w końcu zacząć głośno mówić, że Powstanie to nie był ogólnopolski zryw, którym cała Polska może się szczycić. To było nasze warszawskie Powstanie. Warszawiacy w nim ginęli i do warszawiaków ono należy. To nasze bohaterskie miasto i jego mieszkańcy mają wyłączne prawo do chwały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Wytatuowali sobie Warszawę IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.08, 13:53 Chwały? Za co? Za to, że jak idioci podłożyli się pod nóż, gdy rosjanie sobie spokojnie czekali za rzeką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Wytatuowali sobie Warszawę IP: 217.153.242.* 21.10.08, 15:35 nie idioci podlozyli sie pod noz tylko paru dziadow skazalo na smierc kilkanascie tysiecy dzieciakow z butelkami z benzyna oraz 200tys ludnosci cywilnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giger Re: Wytatuowali sobie Warszawę IP: 193.178.143.* 22.02.11, 14:12 nic dodać, nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwa Ale zenujacy tytul IP: *.chello.pl 17.10.08, 18:40 Slabszego nie dalo sie wymyslic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whysosad? Re: Ale zenujacy tytul IP: 212.180.160.* 17.10.08, 20:38 ja mam cały skład metra na siusiaku. gdzie mogę podlinkować zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buehehemot Re: Ale zenujacy tytul IP: *.181.165.18.static.crowley.pl 21.10.08, 13:17 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Zgadzam sie, zenada 18.10.08, 17:16 widocznie pan dziennikarz o wdziecznym imio-nazwisku Alex Kłoś uznal, ze to jest "chwytliwy" tytul. Od dawna popieram zakaz wpuszczania wsiokow do naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziapyta Re: Wytatuowali sobie Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 14:20 a na tyłku twoja paszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psylo Re: Szacunek! IP: *.wolomin.net 18.10.08, 15:20 Aby zachować realizm powinni dodać oprawę zapachową. Dla w-wy pasuje jedynie wymieszany smród moczu, niemytego ciała, kebaba, gówna i babcinych perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eoo Re: Szacunek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 16:17 bylo nie przyjezdzac do Warszawy...Przyjechaly chamy, nasikaly w bramach. Ze u was takie zwyczaje panuja to nie znaczy ze musicie przywozic swoj maly folwark do nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W jak Warszawa Re: Szacunek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:10 I nie obrażaj warszawy bo to bohaterskie miasto, nie to co twoja dziura. W muzeum powstania śmierdziało? Może nie byłeś, to się tam wybierz i dowiesz się czegoś o warszawiakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anticimex Srunek nie Szacunek IP: *.chello.pl 21.10.08, 14:44 a na mokotowie dolnym i gornym to kto po nocy wszyskie sciany bazgrze wiesiaki - przyjezdni ?? wszystko wyglada jak murzynski slums dzieki tym calym wielkim warszawiakom dresownia ze hej ... Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Szacunek! 18.10.08, 23:43 ale za to, tylko w Warszawie tak pięknie pachną ludzie.się myją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Szacunek! IP: *.eranet.pl 18.10.08, 23:54 innymi słowy zapach twojej matki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giger Re: Szacunek! IP: 193.178.143.* 20.10.08, 11:35 Psylo...ty osmiogodzinny warszawiaku...za swieta do ojców jak pojedziesz to juz nie wracaj bo wlasnie tacy jak ty ze wsi robial smrod w bramach....jestem za tym zeby w warszawie mieszkali tylko warszawiacy...zameldowanie sprawdane przy rogatkach i bedzie gites! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Szacunek! IP: *.chello.pl 21.10.08, 14:47 jak ci sie nie podoba to se zmien od tego jest stolica zeby przyjezdzac smieszy mnie to tak sie podniecaja wiesniaki ze mieszkaja w stolicy ale jak juz obowiazki zwiazane ze stolica to nie laska ... dowody przy rogatkach haha do moskwy sie wyprowadz jak ci tak teskno ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mspanc Te, Psylo, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 19:23 przecież to twój swojski smroek, przywożony pociągami podmiejskimi z wołomina. Odpowiedz Link Zgłoś
tupkal Wytatuowali sobie Warszawę 21.10.08, 08:35 ej chłopaki jeśli już macie już taką ważną potrzebę fotografowania się topless, to wcześniej warto trochę kaloryfer na siłce podrasować! Szczególnie Kędzior jak na offowego chłopaka z dzielnicy, wygląda jak "konsument prosiaczek" tupkal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Wytatuowali sobie Warszawę IP: 80.48.10.* 21.10.08, 09:20 co chcesz, wygląda ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud fajne IP: *.devs.futuro.pl 21.10.08, 08:52 a mi sie podoba fajny motyw, Historia zobowiązuje ! Pozdro z Wrocka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jant Re: Wytatuowali sobie Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 09:05 Ciekawe po co tatuować sobie plecy. Tego przecież obejrzeć sobie nie można, poza skorzystaniem z lustra. To tak, jak kupić świetny dywan, i położyć go do góry nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wytatuowali sobie Warszawę IP: *.acn.waw.pl 21.10.08, 14:04 a po co prasowac koszule na plecach,skoro i tak sie zaraz zalozy marynarke? Odpowiedz Link Zgłoś
wysoki-brunet Oddali Warszawie swoje ciało 21.10.08, 09:34 Dlaczego nie Hanna G-W? koloryt.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuti Oddali Warszawie swoje ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 09:49 świetne tatuaże. tez myślalam o tatuażu z jakims warszawskim motywem :) naprawde super! Odpowiedz Link Zgłoś
screwdriven Re: Szacunek! 21.10.08, 10:31 nie jestem z wawy(poznań).mam mega szacunek do tego miasta, i tego jakie charaktery w nim się wykuwały(i pewno wykują). z warszawiakami mam różniste(też niefajne) doświadczenia, ale generalizowanie mi nie odpowiada.to bohaterskie miasto,wielka historia,dobrzy ludzie.dziara z kawałkiem takiej historii,to fajna,na czasie deklaracja. śmiech mnie ogarnia jak czytam między wierszami kompleksiki spoza warszawiaków(że brzydko,że pachnie),i samej wiary z wawy(że słoma, że zameldowanie na rogatkach).prawda jest taka chłopcy,że gdyby ktoś miał podnieść na wawę łapę - tłuklibyśmy się za to miasto wszyscy;) nie za farfocli z sejmu,nie za religię w szkołach,nie za niszczenie nas podatkami,nie za głodzenie naszych dziadków "emeryturami". za to,że nasza,że wciąż polska,za to,że my możemy ten(ogólnokrajowy)syf naprawić.nie inostrańcy(z całym szacunkiem). za to,że póki mamy korzenie - istniejemy.nasze - są polskie:) zamiast żreć się między sobą,może pojeźdźcie po świecie,nabierzcie szacunku do innych,i do siebie,i do siebie nawzajem.mamy kupę roboty w tym kraju,nie tylko w wawie. odbiegłem od tematu,zatem: viva la Varsovie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W jak Warszawa Re: Szacunek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:17 Szacunek i ode mnie. Mianuję cie kolego honorowym warszawiakiem. Bo warszawa to stan umysłu:) Ale z tym że wszyscy by się tak tłukli za warszawę to nie byłbym taki pewien. Jak było powstanie to tłukliśmy sie sami. Odwoływanie się do tego, że wszyscy jesteśmy Polakami to abstrakcja. Prawdziwa Polska przetrwała głównie w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
screwdriven Re: Szacunek! 21.10.08, 15:47 Fajowość polskości polega na tym, że ma tyle twarzy ta nasza Polska. nie wiem jaka polskość przetrwała w wawie,wiem że z lasów z okolic warszawy ściągała kupa ludzi by walczyć w Powstaniu '45,niekoniecznie rdzennych warszawiaków.wiem że w 39 miasta bronili też ludzie z całego kraju(w końcu armia). rozumiem chęć pozostawienia etosu walki o miasto w 2WŚ urodzonym w warszawie.chciałem tylko napisać,jak ja czuję. stolica to stolica.uważam,że wielu często psioczących na nią miałoby inne podejście do niej w razie zagrożenia.jestem Polakiem,stolica jest moja;) ja bym się tłukł.za waszyngton,bagdad,kandahar nie przelałbym kropli moczu nawet.za warszawę(żywe miasto,będące jakimś miejskim uosobieniem mojego kraju)-co innego. i dziarki z motywami z Powstania są git:) zgłaszam też delikatne votum separatum od zdania "Prawdziwa Polska przetrwała głównie w Warszawie".nie odważyłbym się polskości czyjejś oceniać.polskość może ma się w serduchu,i wypuszcza wtedy kiedy trzeba?;) Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: Szacunek! 21.10.08, 10:53 screwdriven napisał: > nie jestem z wawy(poznań).mam mega szacunek do tego miasta, i tego jakie > charaktery w nim się wykuwały(i pewno wykują). > z warszawiakami mam różniste(też niefajne) doświadczenia, ale generalizowanie m > i > nie odpowiada.to bohaterskie miasto,wielka historia,dobrzy ludzie.dziara z > kawałkiem takiej historii,to fajna,na czasie deklaracja. > śmiech mnie ogarnia jak czytam między wierszami kompleksiki spoza > warszawiaków(że brzydko,że pachnie),i samej wiary z wawy(że słoma, że > zameldowanie na rogatkach).prawda jest taka chłopcy,że gdyby ktoś miał podnieść > na wawę łapę - tłuklibyśmy się za to miasto wszyscy;) > > nie za farfocli z sejmu,nie za religię w szkołach,nie za niszczenie nas > podatkami,nie za głodzenie naszych dziadków "emeryturami". > za to,że nasza,że wciąż polska,za to,że my możemy ten(ogólnokrajowy)syf > naprawić.nie inostrańcy(z całym szacunkiem). > za to,że póki mamy korzenie - istniejemy.nasze - są polskie:) > zamiast żreć się między sobą,może pojeźdźcie po świecie,nabierzcie szacunku do > innych,i do siebie,i do siebie nawzajem.mamy kupę roboty w tym kraju,nie tylko > w > wawie. > odbiegłem od tematu,zatem: > viva la Varsovie:) Nic dodać, nic ująć - najrozsądniejszy wpis w tym temacie. Mam podobne odczucia. Sam wprawdzie mieszkam w Wawie, choć jestem z Częstochowy i wystarczy trochę pojeździć po Polsce i świecie by przestać się czepiać bzdur, typu śmierdzi, brzydko, ponuro itp. itd. - po odwiedzeniu iluś tam miejsc ma się porównania, tak samo jak dorastając i przestając być dzieciuchem - przestaje się oceniać człowieka przez pryzmat miejsca pochodzenia. Wszędzie są normalni i ci mniej normalni. Screwdriven - szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys GOROLE! IP: *.cable.ubr02.barn.blueyonder.co.uk 21.10.08, 11:29 a co do za duma?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Oddali Warszawie swoje ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:33 kocham Łódź i RTS Widzew, ale raczej nie zamierzam tatuować sobie tego na ciele, inni... ich sprawa, swoją drogą niektóre tatuaże fajne, dobrze wykonane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJacek Wytatuowali sobie Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 11:59 W dolnej czesci plecow powstancy mogli by wychodzic z tunelu hmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żorżeta Wytatuowali sobie Warszawę IP: 62.29.173.* 21.10.08, 12:19 zobaczcie jaka jest różnica między wykonaniem tatuaży - od arcydzieł do totalnych porażek (PKIN na plecach niejakiego Kędziora). dlatego zanim zaczniecie sie diargac, sprawdźcie jakie studio ma referencje (prace, opinia klientów, zdobyte nagrody). ta2s to nie zabawa dla rozwydrzonych dzieciaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Wytatuowali sobie Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:28 zjaebisty jest ten pałac kultury, najfajniejszy ze wszystkich, to po prostu inna kreska i inny styl, zapewniam cię też, że ten kolo ma rozeznanie i u byle kogo nie robił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Wytatuowali sobie Warszawę IP: 217.153.242.* 21.10.08, 15:38 akurat palac to jedyny w miare fajny graficzny motyw a nie kiczowate potworki jak reszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Oddali Warszawie swoje ciało, a rozum?. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:06 Różne zboczki dorabiają różną teorie do swych namiętności. Szwagier pije alkohole z jaszczurką, wężem, złotkiem, trawką - nie żeby był alkoholikiem, ale aby poznawać świat. Niektórzy kradli za komuny bo to chwalebne osłabiać taki ustrój. Dla mnie ciało wytatuowane jest obrzydliwe!!! Ueeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kspchujemjest debile z dyskopolo...co za kmioty... IP: 157.166.216.* 21.10.08, 14:50 żal patrzeć, a nie przeszkadza wam że dyskopolowi kopacze biegają po trupach???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabawy z Bronią Nazwijmy rzecz po imieniu: To jest kicz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 15:06 Jakieś tam chłopaczki zrobiły sobie kilka tatuaży, w porządku, każdemu wolno, jasna sprawa. Nudziło im się, więc zrobili sobie dobrze. Ale żeby zaraz aż tak wielkie halo z tego robić? Fantazje jakichś tam chłopców podciągane są pod jakąś wydumaną wielkowarszawską ideologią. Wielkie dęcie w trąbę jest, ale żenada jest jeszcze większa, bo to komiczne w sumie. Kocha jeden z drugim to miasto, więc robi sobie tatuaż, no niech mu będzie. Ale jednak tego mu za mało, bo rzecz nie w tym, że zrobił sobie dobrze, tylko żeby wszyscy widzieli, jaki to twardziel i warszawski patriota. Tu mocni ludzie, a inni to jakieś mięczaki i mydłki, co to dla swojego miasta tatuażu sobie nie zrobią. Obnosi się więc taki z tymi swoimi obrazkami wielkomiejskimi i pyszni się i nadyma i pod zdjęcie pozuje chętnie i na wszystkie strony. No śmiech w sumie jednak jest. Ale żeby jeszcze przywoływać tu powstanie jako argument dla tatuaży, no to już żałosne jest. No, głupota zwyczajna lub może nawet niedorozwój ciężki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Nazwijmy rzecz po imieniu: To jest kicz. IP: 217.153.242.* 21.10.08, 15:29 pieknie nam to napisales :)! zgadzam sie w 100 proc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Nazwijmy rzecz po imieniu: To jest kicz. IP: 217.153.242.* 21.10.08, 15:29 acha zapomniale...szacunek! za ten tekst hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Nazwijmy rzecz po imieniu: To jest kicz. IP: *.eranet.pl 27.10.08, 12:07 twój stary to niedorozwój ciężki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek szkoda ze taka kiczowata ta Syrenka IP: 217.153.242.* 21.10.08, 15:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Oddali Warszawie swoje ciało. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.08, 15:22 masakra ... szkoda słów na takie kretyństwo Odpowiedz Link Zgłoś
axx611 Re: Oddali Warszawie swoje ciało. 21.10.08, 15:43 Ale dlaczego tylko panowie? Czy panie nie posiadaja eleganckich tatuazy? Chyba lubia ten sport ale tak jakos sie ukrywaja. Zatem prosze pokazac minimum kilka pan. Jakies ladne biusty czy cos nizej.Ale,ale zapomnialem o naszych homo a chyba tez lubia sie tatuowac. Wspomne takze o kapelanach weteranach wojen irackiej i afganskiej. A syrenke mial a moze i ma nadal niejaki Piskorski ktory kocha miasto jak malo kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Oddali Warszawie swoje ciało. IP: 195.47.201.* 21.10.08, 15:45 Wpierw to im się psychiatra powinien przyjrzeć. Oszołomy !!! Nie wiem co w tym pięknego ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Wytatuowali sobie Warszawę IP: *.gprs.plus.pl 21.10.08, 16:54 twoja stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brx Oddali Warszawie swoje ciało. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 18:23 no i po co takie żenujące komentarze? dziarki są dobre i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chilla Oddali Warszawie swoje ciało. IP: *.aster.pl 23.10.08, 19:27 nie mieliście zwrócić uwagi na "kaloryfer".. ja tam podziwiam Chłopaków! Odpowiedz Link Zgłoś