Dodaj do ulubionych

Prowokacje Warszawiakow

IP: *.NYCMNY83.covad.net 20.10.03, 21:12
Niedawno warszawiacy przy pomocy swojej maszynki do badania spoleczenstwa
doszli do wniosku ze pod wzgledem IQ przewyzszaja nas , Krakusow.
To jeszcze jeden dowod jak nisko upadaja tej, jakze nisko polozonej
uzurpowanej stolicy Polski. Pamietajcie ze stolica naszego Kraju bedzie
Krakow. Po latach warszawskiej niewoli jest czas na rezurekcje, tym razem
habsburskiej dynasti w Krakowiew. Polacy maja dosc wojen szwedzkich, zaborow,
rzadow gminu i Kwasniewskiego. Czas na mlodego Franza Josefa z Krakowa!
Obserwuj wątek
    • niech Re: Prowokacje Warszawiakow 20.10.03, 22:47
      "dynasti w Krakowiew". Misiu, gdzie ci do IQ, ty sie do podstawowki zapisz.
      • Gość: a Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.NYCMNY83.covad.net 21.10.03, 00:34
        twoj list jest typowa odpowiedzia Warszawiaka. zalosne przedmiescie Berlina
        albo Moskwy. Jedz do Zoo hauptbanhof zarobic troche pieniedzy i powymadrzac sie
        swoja znajomoscia Mokotowa.
        • chachachachachachachachachacha Re: Prowokacje Warszawiakow 21.10.03, 11:41
          Gość portalu: a napisał(a):

> twoj list jest typowa odpowiedzia Warszawiaka. zalosne przedmiescie Berlina
          > albo Moskwy. Jedz do Zoo hauptbanhof zarobic troche pieniedzy i powymadrzac
          sie
          >
          > swoja znajomoscia Mokotowa.
        • niech a 21.10.03, 15:01
          Zupelnie cie nie zrozumialem.
          PS. Co jest zupelnie zrozumiale.
          PS2. A jak chcesz mnie obrazic, to wpierw ukoncz te szkoly, ktorych nie
          zdazyles ukonczyc. A wiec do zobaczenia za kilkanascie lat.
        • Gość: skimn_x Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.iel.waw.pl 30.10.03, 13:14
          Ej ty z wyzszym IQ. Czego się czepiasz, naszego miasta?
          Chyba Ci się pomylił ten Hauptbahnhof. po pierwsze nie hauptbanhof tylko
          hauptbahnhof i nie haupt bo to nie główne Zoo tylko zwykły dworzec pajacu.
    • Gość: kibic Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 01:13
      Czas na mlodego Franza Josefa z Krakowa!

Tak jest! A Franc Jozef znowu zrobi stajnię z Wawelu i ustanowi stolicę Galicji
      we Lwowie.
    • j_karolak Re: Prowokacje Warszawiakow 21.10.03, 09:42
      Kraków już był stolicą. W czasie wojny. Dziękujemy.
      • Gość: z Re: do Karolaka IP: *.NYCMNY83.covad.net 29.10.03, 16:31
        Czy ty kiedykolwiek byles w Krakowie?
    • Gość: mela Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 12:10
      Z Wyborczej zauważyłam, że również łodzianie mają wyższe IQ od was krakusów.
      A podobno jesteście takie inteligenckie miasto.
      Bu ha ha ha ha
      • tolba Re: Prowokacje Warszawiakow 21.10.03, 14:27
        PRECZ Z WARSZAWSKĄ MASZYNKĄ DO BADANIA SPOŁECZEŃSTWA!!! PRECZ Z FAŁSZYWYMI
        WYNIKAMI DOTYCZĄCYMI IQ MIESZKAŃCÓW KRAKOWA!!!
        No i oczywiście, jak mawiał człekokształtny Tytus: "Precz z preczem". Jeżeli
        ten wątek miał nieco przyprowokować do jakiejś dyskusji na linii Warszawa-
        Kraków, to chyba nie wyszło. Ale cóż, jaki prowokator, takie prowokacji skutki.
        STOLICA DO GNIEZNA!!!
        Pozdrawiam myślących :)
        Tolba
        • chachachachachachachachachacha Re: Prowokacje Warszawiakow 21.10.03, 14:34
          tolba napisał:

> PRECZ Z WARSZAWSKĄ MASZYNKĄ DO BADANIA SPOŁECZEŃSTWA!!! PRECZ Z FAŁSZYWYMI
          > WYNIKAMI DOTYCZĄCYMI IQ MIESZKAŃCÓW KRAKOWA!!!
          > No i oczywiście, jak mawiał człekokształtny Tytus: "Precz z preczem". Jeżeli
          > ten wątek miał nieco przyprowokować do jakiejś dyskusji na linii Warszawa-
          > Kraków, to chyba nie wyszło. Ale cóż, jaki prowokator, takie prowokacji
          skutki.
          > STOLICA DO GNIEZNA!!!
          > Pozdrawiam myślących :)
          > Tolba
          >
        • Gość: m Re: warszawska maszynka do mylenia IP: *.NYCMNY83.covad.net 31.10.03, 15:13
          spoleczenstwa - ochydna. Czy kiedykolwiek istnial porzadny rzad w Warszawie?
    • emes-nju Re: Prowokacje Warszawiakow 21.10.03, 15:10
      Jasne! Bierzcie sobie stolice do Krakowa. Tylko zaplaccie za to z budzetu
      Krakowa. Ja sie nie dokladam!

A potem nie miejcie pretensji do calego swiata, ze Wam Krakow blokuja. Bo ze
      Slunska do Krakowa blisko, a i grod Kraka jest latwiejszy do zablokowania niz
      Warszawa :-P

No i zadnych krzykow, ze na Was psy wieszaja jak na Warszawiakach!
    • Gość: Pawełek Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.bci.net.pl 21.10.03, 17:33
      Pamietajcie ze stolica naszego Kraju bedzie
      > Krakow

Nie mam nic przeciwko temu. Kraków ma świetne podłoże, aby przyjąć wielkie
      pokłady ludzkiej głupoty zawsze ściągającej do stolicy każdego kraju, bez
      względu na położenie geograficzne...
      • Gość: a Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.NYCMNY83.covad.net 21.10.03, 17:52
        Nie badz takim filozofem, o Krakowie nie wolno mowic zle, bo z Krakowa pochodzi
        Papiez! Warszawa moze sie pochwalic Kwasniewskim
        • rumba_negro Re: Prowokacje Warszawiakow 21.10.03, 17:55

> Nie badz takim filozofem, o Krakowie nie wolno mowic zle, bo z Krakowa
          pochodzi
          >
          > Papiez! Warszawa moze sie pochwalic Kwasniewskim

Białogard, kolego, BIAŁOGARD. (miasteczko o najwyższym bezrobociu, albo jednym
          z najwyższych)
    • Gość: pozo już rozumiem! IP: *.intrabeg.net / 81.210.17.* 21.10.03, 18:03
      Przyznam, że zdziwiło mnie to, że Krakusi mają aż tak niskie IQ. Wszystko
      zrozumiałem dopiero dzisiaj po przeczytaniu postu a. Gdyby a nie wziął udziału
      w tym teście Kraków wypadłby dużo lepiej!
      • chachachachachachachachachacha Re: już rozumiem! 21.10.03, 18:05
        Gość portalu: pozo napisał(a):

> Przyznam, że zdziwiło mnie to, że Krakusi mają aż tak niskie IQ. Wszystko
        > zrozumiałem dopiero dzisiaj po przeczytaniu postu a. Gdyby a nie wziął
        udziału
        > w tym teście Kraków wypadłby dużo lepiej!
        • Gość: a Re: IQ test IP: *.NYCMNY83.covad.net 21.10.03, 18:13
          To amerykanski wynalazek. Wynika z tego ze Warszawa nalezy do New Jersey. To
          poprostu taki sobie Newwark.
          • niech Re: IQ test 21.10.03, 18:25
            Poprostu? Dla czego?
            • rumba_negro Re: IQ test 21.10.03, 18:31
              niech napisała:

> Poprostu? Dla czego?

Przecież on tego nie zrozumie i zaraz zacznie Ci wymyślać od nieuków...
    • Gość: ewka Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.fornet.waw.pl / 62.233.197.* 21.10.03, 18:43
      To bardzo ciekawe spostrzeżenia - ale co na to Twój lekarz?
      • rumba_negro Re: Prowokacje Warszawiakow 21.10.03, 18:49
        Gość portalu: ewka napisał(a):

> To bardzo ciekawe spostrzeżenia - ale co na to Twój lekarz?

Własnie poradził mi, żeby nie odpowiadać na głupie pytania
      • chachachachachachachachachacha Re: Prowokacje Warszawiakow 21.10.03, 19:31
        Gość portalu: ewka napisał(a):

> To bardzo ciekawe spostrzeżenia - ale co na to Twój lekarz?
    • j_u Re: Prowokacje Warszawiakow 21.10.03, 21:44
      No coz, musze przyznac, ze czytalam watek na ten sam temat na krakowskim forum,
      i wypowiedzi tam sa na duzo nizszym poziomie, za co zreszta Bogu dzieki. Bo
      myslalam juz, ze tylko na warszawskim forum dochodza do glosu takie durne
      ksenofobiczno-nazistowskie jazdy, a tu prosze... Krakow tez spelnia normy.
      :(((
    • Gość: wisła Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.10.03, 23:25
      Wy się do niego uśmiechajcie a ja bięgnę po lekarza...
      • Gość: a Re: warszawiacy kieruja wszystkich do lekarza IP: *.NYCMNY83.covad.net 22.10.03, 01:13
        Tego w Krakowie nie ma, bo w Krakowie wszyscy sa lekarzami i prawnikami.
        Warszawiacy albo maja psychiczne schorzenia i chodza po odpowiednie porady
        (nagminne w srodowskach sionistow), albo maja podwyzszne cisnienie bo nie moga
        sprostac zadaniom swoich pracodawcow z Moskwy albo Washingtonu.
        Jednym slowem jest to miasto ogromnie zakompleksione. Najwiekszym kompleksem
        jest palac Kultury, ktory chcieliby zacmic jakas nowa wioelka pieknoscia
        architektoniczna. Niesty kazdy nwa buda w Warszawie jest jeszce gorsza w tym
        stopniu ze stalinowskw wierza wyglada jak Arnold Schwarzenegger przy georgu
        Bushu. Cos okrepnmego jakie to jest miasto i ludzie. Kradna, klamia,
        wymadrzaja sie i prostytuja.
        Warszawiacy uzywaja sloganow, juz wjezdajac do miasta od okecia grafitti jest
        niemal na kazdym budynku.
        Jedyne co polecam to - Omijajcie Warszawe.
        • Gość: - R- W Warszawie ludziska szanuja pieknosc pyska IP: *.NYCMNY83.covad.net 24.10.03, 00:20
          to prawdziwy grajdolek
        • Gość: Ryba Re: warszawiacy kieruja wszystkich do lekarza IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 30.10.03, 12:24
          PRZENIEŚMY STOLICĘ DO NOWEJ HUTY!!!!!!!!!!!
    • Gość: Milimetr Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.bfg.pl 24.10.03, 09:22
      Co tam takiego ciekawego jest w tym wszawym krakowie?

1. Parę starych budynków, w tym kościół mariacki. Fantastyczny kościół. Kościół
      do którego za wejście pod ołtarz trzeba zapłacić... Centusie.

2. Właśnie - centusie. Podobno krakusy wynalazły drut aluminiowy jak zaczęli
      złotówkę ciągnąć w przeciwne strony.

3. Kompleksiki, kompleksiki, kompleksiki. Wystarczy stanąć pod bramą floriańską
      i zawołać głośno "panie mecenasie!!!" To każdy się kurwa obejży ;-)
    • amoremio Re: WaWa kaputt, Krakow caput poloniae 24.10.03, 11:35
      To dziwne, bardzo dziwne - my (Gorno)Slonzoki niy lubimy:

Warszowiokow, Poznaniokow, Zaglymbiokow, .......... i innych picus-
      glancow, wigejtsow, pamponiow, podciepow, hadziajow i cwaniokow.
      I byly i som (czasami) na to powody.

Ale dziwne, bardzo dziwne - Krakowiakow, choc w wielu sprawach,
      narodowych, myntalnosciowych, kulturowych, historycznych....
      tak odmiennych (w koncu rozwoj tych regionow byl zupelnie
      inny, bo oddzielny) uwazamy za "w porzadku", sa nam sympatyczni,
      mamy dla nich podziw i respekt. Bo maja kulture, historje, swoja
      tozsamosc, swoj lokalny patryjotyzm, maja poziom, zdrowa pokore
      i wrazliwosc, krotko mowiac - sa OK.

Tak ze z calego serca popierem
      (jesli tylko sami tego chca):
      !!! Krakow lepsza stolica !!!

pozdr znad Odry i Rawy do GORNEJ Wisly,
      bo nad DOLNA, to >tylko< PGRy i scyscrapery
      • Gość: W-w Re: WaWa kaputt, Krakow caput poloniae IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 11:39
        amoremio napisał:

> To dziwne, bardzo dziwne - my (Gorno)Slonzoki niy lubimy:
        >
        > Warszowiokow, Poznaniokow, Zaglymbiokow, .......... i innych picus-
        > glancow, wigejtsow, pamponiow, podciepow, hadziajow i cwaniokow.
        > I byly i som (czasami) na to powody.
        >
        > Ale dziwne, bardzo dziwne - Krakowiakow, choc w wielu sprawach,
        > narodowych, myntalnosciowych, kulturowych, historycznych....
        > tak odmiennych (w koncu rozwoj tych regionow byl zupelnie
        > inny, bo oddzielny) uwazamy za "w porzadku", sa nam sympatyczni,
        > mamy dla nich podziw i respekt. Bo maja kulture, historje, swoja
        > tozsamosc, swoj lokalny patryjotyzm, maja poziom, zdrowa pokore
        > i wrazliwosc, krotko mowiac - sa OK.
        >
        > Tak ze z calego serca popierem
        > (jesli tylko sami tego chca):
        > !!! Krakow lepsza stolica !!!
        >
        >
        > pozdr znad Odry i Rawy do GORNEJ Wisly,
        > bo nad DOLNA, to >tylko< PGRy i scyscrapery

SYNU, IDŹ Z TYM BEŁKOTEM NA JAKIEŚ INNE FORUM (NP. "UZALEŻNIENIA",
        BĄDŹ "PSYCHOLOGIA") BO ROBISZ TU TYLKO ŚMIETNIK!

• hki Re: WaWa kaputt, Krakow caput poloniae 24.10.03, 11:43
          Jako Warszawiak jestem za tym by przywrócic Krakowowi stołecznośc. Zobaczą co
          to znaczy mieszkac w stolicy- użerać się z górnikami,taksiarzami, dziesiątkami
          wizyt zagranicznych:) Albo idąc na kompromis przenieśc stolicę do Kielc
          • j_u Re: WaWa kaputt, Krakow caput poloniae 24.10.03, 12:35
            A moze by tak urzadzic Targowice, sprzedac kraj Amerykanom? Bedziemy mieli
            stolice w Waszyngtonie, unormowana gospodarke i koniec konfliktu Warszawa-
            Krakow...
            Ale nie... ojej, zapomnialam, jeszcze stolice stanu trzeba miec...
            No to moze niech nas Niemcy wykupia?
            • Gość: a Re: Kolego, obudzcie sie, IP: *.NYCMNY83.covad.net 24.10.03, 14:59
              Stolica jest huz nad potomakiem.
              Dlatego trzeba przywrocic stolice do Krakowa, i to nie jako stolice Polski, ale
              jako stolice imperium polsko- niemieckiego. Bedzie to cos zupelnie nowego w
              europie, pozbawionego dekadencji Rzymu i paryza, twarde jak ziemniaki i kwasne
              jak kapusta. Europa bedzie nas kochala! Sauer Kraut Kaiserreich z pierwszym
              cesarzem Sauer - Kraut - Kwasniewskim.
              • Gość: kwaschny Re: Kolego, obudzcie sie, IP: *.racke.de, / 192.168.6.* 24.10.03, 16:30
                Herr Ministerpräsident Kwaschnewsky :)
        • Gość: - Re: WaWa kaputt, Krakow caput poloniae IP: *.NYCMNY83.covad.net 02.11.03, 00:47
          -
    • Gość: HisorykSeparatysta Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 19:17

> Niedawno warszawiacy przy pomocy swojej maszynki do badania spoleczenstwa
      > doszli do wniosku ze pod wzgledem IQ przewyzszaja nas , Krakusow.
      > To jeszcze jeden dowod jak nisko upadaja tej, jakze nisko polozonej
      > uzurpowanej stolicy Polski. Pamietajcie ze stolica naszego Kraju bedzie
      > Krakow. Po latach warszawskiej niewoli jest czas na rezurekcje,

???

Jak będzie jakiś powrót do przeszłości to odrazu do źródeł i stolicą będzie
      znów duopolis - Poznań - Gniezno a nie jakiś tam Kraków!!! Ale my i tak wolimy
      niepodległość!!!

tym razem
      > habsburskiej dynasti w Krakowiew. Polacy maja dosc wojen szwedzkich, zaborow,
      > rzadow gminu i Kwasniewskiego. Czas na mlodego Franza Josefa z Krakowa!
      • Gość: re Re: Herr Kwaschniewski IP: *.NYCMNY83.covad.net 24.10.03, 19:36
        koncowka "y" jest zwykle uzywana przez Zydow. Kwaschniewski jest Niemcem, jak
        wszyscy wiemy, i na dodatek magistrem.
        • j_u Re: Herr Kwaschniewski 24.10.03, 19:38
          A ty zapewne doktorem habilitowanym...
          • Gość: JU Re: Herr Kwaschniewski IP: *.NYCMNY83.covad.net 24.10.03, 20:02
            wARSZAWIAKU NIE BADZ ZAZDROSNY O TYTULY. wAS NAWER RUSKI POGARDZALY,
            PRZECZYTAJ DOSTOJEWSKIEGO.
            • Gość: z Re: Warszawa nie powinna nikomu przeszkadzac IP: *.NYCMNY83.covad.net 26.10.03, 02:40
              naprawde Warszawa ma duzo dekadencji czego Krakowowi brakuje, Dowod - jeden z
              dzisiejszych postow prponuje Warszawe jako tlo filmow Felliniego. W takim
              kontekscie Krakow moglby pasowac do filmow monumentalnych z krolami i wyzszym
              duchowienstwem. To jest rowniez powod ze wiekszosc Polakow uwaza Krakow za
              prawowita stolice Polski.
            • j_u Re: Herr Kwaschniewski 26.10.03, 16:18
              Gość portalu: JU napisał(a):

> wARSZAWIAKU NIE BADZ ZAZDROSNY O TYTULY. wAS NAWER RUSKI POGARDZALY,
              > PRZECZYTAJ DOSTOJEWSKIEGO.

To ja mam byc zazdrosna o tytuly?
              No pieknie. Czego sie nie dowiaduje o sobie.
    • Gość: Ethlinn Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 09:56
      Krakusi mogą sobie próbować leczyć kompleksy czym tylko im przyjdzie do głowy,
      ale faktu, że to Warszawa jest stolicą i tak nie zmienią. Najśmieszniejsze jest
      to jednak, że tu w Warszawie nikt się nad tym nie zastanawia, że żyje i mieszka
      w stolicy, oraz że gdzieś tam jest sobie ostro zakompleksiony Kraków. Po prostu
      nie ma problemu; dopiero jak się pojawiają wątki jak ten, trzeba na niego
      zareagować, no bo jak można mierzyć ludzi wg. miejsca zamieszkania. Chociaż
      niestety muszę przyznać, że na złą opinię Warszawy pracują głównie ci, którzy
      przyjeżdżają tu "skądś z Polski" za pracą. Pozdrawiam
      • Gość: dino Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 09:59
        Gość portalu: Ethlinn napisał(a):
        Chociaż
        > niestety muszę przyznać, że na złą opinię Warszawy pracują głównie ci, którzy
        > przyjeżdżają tu "skądś z Polski" za pracą. Pozdrawiam
        Też to zauważyłem i też pozdrawiam:)
        • bosa_i_nova Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 11:27
          W tym, że do Warszawy ciągną ludzie, szukający dla siebie życiowej szansy - nie
          ma nic dziwnego.
          Na całym świecie stolice państw jawią się jako miasta cudów.
          • Gość: dino Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 11:28
            Szkoda tylko że przywożą z sobą małomiasteczkową kulturę i kompleksy;):)))
            • bosa_i_nova Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 11:35
              Gość portalu: dino napisał(a):

> Szkoda tylko że przywożą z sobą małomiasteczkową kulturę i kompleksy;):)))
              myślę, że również pokorę i kindersztubę...spójrz na mnie...
              • Gość: dino Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 11:39
                Tak????Ty jesteś nowowarszawska???E,więcej takich:))))Pewnie jeszcze jesteś
                nieprzeciętnej urody,ładnie się poruszasz...:)))Same plusy.Niech żyje bosa-i-
                nova:)))
                • bosa_i_nova Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 11:48

> Tak????Ty jesteś nowowarszawska???E,więcej takich:))))Pewnie jeszcze jesteś
                  > nieprzeciętnej urody,ładnie się poruszasz...:)))Same plusy.Niech żyje bosa-i-
                  > nova:)))
                  Ach, wyobraźnia, to potęga! Widzisz, jak się rumienię?
                  Jest taka piosenka: "Najpiękniejsze warszawianki-to przyjezdne", ale muszę Cię
                  sprowadzić na ziemię: myślę, że to zdecydowanie nie o mnie.
                  • Gość: dino Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 11:54
                    Proszę,i do tego nie wywyższa się:)))Ale mnie ściska w żołądku:)))AAAA!!!:)))
                    Uśmiecham się do jakbym zobaczył kobietę z gracją:)))Mmmmmmm:)))
                    • bosa_i_nova Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:09

> Proszę,i do tego nie wywyższa się:)))Ale mnie ściska w żołądku:)))AAAA!!!:)))
                      > Uśmiecham się do jakbym zobaczył kobietę z gracją:)))Mmmmmmm:))

Ja też się uśmiecham. Serdecznie.
                      PS. Robię to często, bo lubię ludzi, a Ciebie, Dino, dziś, szczególnie!
                      • Gość: dino Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 12:16
                        To wczoraj mnie nie lubiłaś???Buuuuuuuuu:"(((...;)Ja tam lubię jak mnie
                        dziewczyny lubią a takie co mają zdrowe poczucie wartości to szczególnie,Twój
                        uśmiech pewnie by sprawił że bym zapomniał jak się nazywam:)))To będzie
                        komplement,chociaż nie wiem jak go odbierzesz:Mogłabyś pracować przy Różowym
                        telefonie bo masz w sobie jakąś magię,albo jestem psychiczny i zakochałem się
                        przez monitor:)))Echh...:)))Dlaczego są takie miłe dziewczyny;)na niczym się
                        teraz nie będę mógł skupić:)))Ale Ty jesteś normalnie fajna!!:)))
                        • bosa_i_nova Re: do Dino 26.10.03, 12:25
                          Dino, kochanie! To chyba dobrze, że w Warszawie są miłe dziewczyny, więc
                          dlaczego wzdychasz taki zrezygnowany?
                          Zapewniam Cię, że każdy dzień niesie w sobie jakąś niezwykłość, tajemnicę i
                          nadzieję. Ja się zawsze budzę z pytaniem: co dasz mi, dniu, z barw tego świata?
                          Dzisiaj dał mi możliwość miłej "konwersacji" z Tobą. Widzisz, jakie to fajne?
    • Gość: mificzka Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.acn.waw.pl 26.10.03, 11:27
      Czy mi się wydaje, czy ktoś zazdrości, że wawa jest stoicą??? :P
      • Gość: dino Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 11:29
        Ja zazdroszczę sam sobie;):)))
        • bosa_i_nova Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 11:38

> Ja zazdroszczę sam sobie;):)))

Lucky man!
          • niech Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:02
            Ja jestem przyjezdny. Przyjechalem tu wczoraj. Bardzo mi sie tu podoba. Ludzie
            sie usmiechaja do siebie, sa dla siebie mili, sa modnie ubrani, jest tu duzo
            wystrzalowych lasek. Pozdrowienia z Amsterdamu.
            • bosa_i_nova Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:15
              niech napisała:

> Ja jestem przyjezdny. Przyjechalem tu wczoraj. Bardzo mi sie tu podoba.
              Ludzie
              > sie usmiechaja do siebie, sa dla siebie mili, sa modnie ubrani, jest tu duzo
              > wystrzalowych lasek. Pozdrowienia z Amsterdamu.

Hm...niech zgadnę...marynarz? Piękny ten Port Amsterdam, nieprawdaż?
              • niech Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:19
                Mow mi Jacques...
                • buggi Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:23
                  niech napisała:

> Mow mi Jacques...

Niech bedzie Jacques
                  • niech Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:30
                    No nie, dla ciebie to ja jestem Jan Pawel Belmondo...
                    • buggi Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:33
                      niech napisała:

> No nie, dla ciebie to ja jestem Jan Pawel Belmondo...

Jan Pawel II Belmondo?
                      • niech Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:42
                        No jasne ze drugi, jak moge byc takim staruchem jak pierwszy?
                        PS. Sorki wszystkim staruchom sle.
                        • buggi Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:43
                          nie wygladasz na swoje 20 lat Niesiu, nie wygladasz
                        • Gość: dino Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 12:45
                          niech napisała:
                          > PS. Sorki wszystkim staruchom sle.

Dziękujemy khe khe:)))(ach ten reumatyzm)Następnym razem dziecko uważaj co
                          piszesz:)))
                          • buggi Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:47

> niech napisała:
                            > > PS. Sorki wszystkim staruchom sle.
                            >
                            > Dziękujemy khe khe:)))(ach ten reumatyzm)Następnym razem dziecko uważaj co
                            > piszesz:)))

to moze ja ustapie miejsca i plecak zdejme. prosze sobie spoczac.
                  • Gość: grzes Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 12:30
                    nie wiem czy ktos zauwazyl ze "osoba z krakowa" sypie gromy na nasza kochana
                    warszawke z najstarszej stolicy swiata co sie zowie nju jork!
                    • buggi Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:35
                      Gość portalu: grzes napisał(a):

> nie wiem czy ktos zauwazyl ze "osoba z krakowa" sypie gromy na nasza kochana
                      > warszawke z najstarszej stolicy swiata co sie zowie nju jork!

To jest typowe. Wyjechal z krakowskiej prowincji do Nju Yorka, szoruje tam
                      gary i na los sobie narzeka, a mógl do Warszawy przeciez przyjechac. Lepiej nie
                • bosa_i_nova Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:45
                  niech napisała:

> Mow mi Jacques...
                  Jaka szkoda, że już Cię nie ma...musiałeś tyle pić?
                  • buggi Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:49
                    bosa_i_nova napisała:

> niech napisała:
                    >
                    > > Mow mi Jacques...
                    > Jaka szkoda, że już Cię nie ma...musiałeś tyle pić?

opil sie wody mineralnej i znknal. Caly Niech. Caly on.
                    • niech Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:51
                      49 lat to odpowiedni wiek na zejscie dla prawdziwego mezczyzny.
                      • buggi Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:53
                        niech napisała:

> 49 lat to odpowiedni wiek na zejscie dla prawdziwego mezczyzny.

gadasz, zycie prawdziwego mezczyzny rozpoczyna sie po 50-ce. Wytrzymaj jeszcze
                        rok. oplaca sie
                        • niech Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 12:55
                          Rok? Sadzisz ze mam szanse dobic do setki?
                          • buggi Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 13:00
                            skromnis, nie wierzy, ze moze dopic do setki, ha!:)
                            • niech Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 13:01
                              Wczoraj zrobilem milenium.
                              • buggi Re: Prowokacje Warszawiakow 26.10.03, 13:07
                                pomysle nad prezentem.
                                • Gość: wiper Marzę o tym... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 13:12
                                  By przenieść stolicę do Krakowa
                                  Niech Krakusy też zakosztują zablokowanych ulic podczas strajków
                                  • buggi Re: Marzę o tym... 26.10.03, 13:16
                                    nie prznoscie im stolicy do Krakowa.....
                                    • bosa_i_nova Re: Marzę o tym... 26.10.03, 14:40
                                      Spokojna głowa. Sikorowski ma plecy.
    • Gość: Zbigniew PROWOKACJA obcokrajowca ! IP: 80.48.20.* 26.10.03, 14:55
      A Wy daliście się nabrać, że to gość z Krakowa:)

Pozdrawiam Warszawę i piękną syrenkę od smoka wawelskiego:)
      • Gość: a Re: kLARNECIE! IP: *.NYCMNY83.covad.net 27.10.03, 15:22
        WIESZ DOBRZE ZE MIESZKAM NA BRUDERMANNGASSE 14 I POMAWIASZ MNIE O NEW YORK.
        Pamietajcie ze obcokrajowcy najgorsze wrazenia wywoza z Warszawy. Krakowem sa
        zawsze oczarowani. Warszawa ma najbardziej prowincjonalny charakter ze miast
        polskich. Warszawa to poprostu kleska kulturalna, cywilizacyjna, polityczna,
        etsetyczna. jeden z madrali powiedzial ze do stolicy sciagaj ludzie z calego
        kraju i dlatego rosnie. Co za nonsens Dopoki stolica byl Bonn Niemcy sie
        rozwijaly; Berlin stal sie kleska Niemiec. Washington jako stolica byl
        szanowany w USA, nikt nie powie dobrego zdania o NY. Podobnie jest z wieloma
        stolicami. W warszawie rowniez nie ma porzadnych ludzi.
        • Gość: Ethlinn Re: kLARNECIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 17:59
          Ty pewnie jesteś porządny? hehe...
          • Gość: B Re: - IP: *.NYCMNY83.covad.net 29.10.03, 18:48
            Naucz sie mowic po krakowsku - bajoku. To jedyny dobry polski jezyk! Zagramy z
            cymbergaja i pojedziemy do Wiednia bana, w knajpie zjemy sznycla z preclem i na
            deser bedziemy miec borowki. potem na winklu zlapiemy fiakra do domu
            • Gość: Twoja Pani Re: - IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 14:09
              Gość portalu: B napisał(a):

> Naucz sie mowic po krakowsku - bajoku. To jedyny dobry polski jezyk! Zagramy
              z
              > cymbergaja i pojedziemy do Wiednia bana, w knajpie zjemy sznycla z preclem i
              na
              >
              > deser bedziemy miec borowki. potem na winklu zlapiemy fiakra do domu

Przed wejściem do domu wytrzyj meszty, bo wyrzucę ci je na pole albo do
              hasioka.Twoja Pani.
    • anahella Fajne domeny macie w Krakowie 03.11.03, 03:52
      Autor: Gość: a IP: *.NYCMNY83.covad.net
      • Gość: a Re: Czy Warszawe ktos wogole lubi? IP: *.NYCMNY83.covad.net 04.11.03, 16:35
        Zastanawiajace ze projekt muzeum powstania warszawskiego spotkal sie z
        niewielka reakcja na tym forum. Czyzby dlatego ze Obtulowicz jest Krakusem?
        Projekt jest badzo udany, ale widac ze warszawscy postkomunisci i sionisci nie
        wiele maja do powiedzenia ten temat, temat jest dla nich cierniem. Prawdziwi
        Warszawiacy juz z tego miasta wyjechali. Niech to muzeum bedzie przypomnieniem
        ludziom kto Polska dzisiaj rzadzi. ratujmu Polske przenoszac stolice do Krakowa.
    • Gość: Gosc Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 04.11.03, 17:12
      Warszawa jest piekna za obce pieniadze?
      www.turystapolski.de/warszawa.htm
      • Gość: a Re:do slazaka IP: *.NYCMNY83.covad.net 04.11.03, 18:08
        Autonomia?
        Bank - Rotschild bank albo Citibank
        Partia: chrrzescijanska demokracja albo socdemokracja
        Telewizja i kino - Holywood
        Prasa i media - zydowskie
        Srodki produkcji - lepiej nie pisac.
        Rozrywkowe miasta - Berlin, Wieden i Krakow.
        Co zostanie dla slazakow? bic Polakow i Niemcow.
        Kto na ty skorzysta
        Polska powinna byc czescia Europy i stolica pownnien byc Krakow.
    • Gość: Ethlinn Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 18:39
      Nie zastanawiałam sie nad tym czy lubię Warszawę czy nie, dopóki nie
      pojeździłam trochę po Polsce. Teraz uważam, że jest to najnormalniejsze miasto
      w tym kraju. Nie jest ładna, ale są miejsca które naprawdę mają niesamowity
      urok. Szkoda, że Warszawa tak ucierpiała w trakcie II wojny, bo w ogóle nie
      byłoby gadki które miasto jest wspanialsze...
      • Gość: - Re: Prowokacje Warszawiakow IP: *.NYCMNY83.covad.net 05.11.03, 20:00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka