Gość: Francesca Re: najlepsza kawa w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.03, 11:26 Coffe Dream w Antykwariacie i daily cafe na tylach Galerii Centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: najlepsza kawa w Warszawie IP: *.empik.pl / 172.16.18.* 03.03.03, 07:46 Zakątek na Chmielnej Antykwariat na Nowogrodzkiej/Żurawiej?! Pożegnanie z Afryką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: najlepsza kawa w Warszawie IP: *.crowley.pl 07.03.03, 22:02 kawiarnia w rogu budynku hotelu europejskiego na przeciwko Bristolu obsluga pamieta czasy Gierka przy stolikach starsze panie w kapeluszach ale kawa zawsze niezmiennie GENIALNA dla mnie wzorcowa amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: najlepsza kawa w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 22:26 Przykro mi moja panno, ale ja tez pamietam czasy Gierka. I chadzalem tam (no, nie byly to czasy Gierka - pewnie wczesniej?) z racji wiecznego studiowania w okolicy czesto. Za moich czasow (prekambr?) byla to faktycznie najlepsza kawa w W-wie. A teraz masz niezly express Lavazzy i sama Lavazze - ujdzie. Ale daleko im do lat swietnosci ze wspanialym expressem i palona przez nich samych kawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylinka Re: najlepsza kawa w Warszawie IP: *.dialup.warszawa.pl 31.05.03, 23:44 Pozegnanie z Afryka i Stoney Point Java. To jedyne miejsca, gdzie pijam kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasya daily cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 18:06 Najlepsza kawa i nie tylko. Super ciacha. Jak dla mnie fantastyczne miejsce i na szybka kawe, i na spotkanie sluzbowe jak i plotki z przyjaciolmi. W Wawie sa 3 lokale na swietokrzyskiej, przy galerii centrum i na nowym swiecie. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś