mike_ Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN 26.10.03, 20:40 typowanko: Warszawa - chłopcy ze wsi 2-0 (Stanko, Jarza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 22:57 Jak wygramy to tapicerzy przestaja sie w zasadzie liczyc w walce o mistrzostwo. Wtedy zostaje nam tylko lodówy i policyjne-kable z którymi już raz wygraliśmy (i to w jakim stytlu).Szanse na mistrza rosna. DO BOJU LEGIO!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN 27.10.03, 09:31 mike_ napisał: > typowanko: > Warszawa - chłopcy ze wsi 2-0 (Stanko, Jarza) > Ale żeś pokazał klasę. Teraz zerknij do skarbu kibica i spójrz, gdzie się urodzili Twoi legijni idole. Kup sobie też bardzo dokladną mapę Polski i postaraj się odszukać te miasteczka. A teraz zastanów się kogo obrażasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 09:39 Jarza się urodził w Warszawie a Stanko wiadomo gdzie;),z chłopcami ze wsi to pomysł M.Józwiaka z Mławy:))).L-Dyskobolia 2-1(Stanko2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miet Legion Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 11:55 Cwele - Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. 0 : 3 (0:1) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN 27.10.03, 12:11 Gość portalu: Miet Legion napisał(a): > Cwele - Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. 0 : 3 (0:1) Miet Legion ! Kto to są cwele ? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN 27.10.03, 13:03 heh, poszperaj w gazetach z zeszłego sezonu (po meczu Groclinu w Wawie), a będziesz wiedział dlaczego tak napisałem (a dokładniej w tekstach Jóźwiaka:)). nie chciałem nikogo obrazić tylko dać mały żarcik słowny lub sarkazm (do wyboru do koloru) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN 28.10.03, 11:13 Wiem o co Ci chodzilo. Józwiak dał wtedy pokaz chamstwa. Po co to, jako kibic Legii, przypominasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN 28.10.03, 12:12 Nie tylko Jóżwiak dał wtedy popis chamstwa (lub buractwa). Dał się chłop sprowokować, ale i tak piłkarze G. mieli szczęście że obok nie stali np kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN IP: *.visp.energis.pl 27.10.03, 22:12 Legia - Groklajn 2-0 Svitlica, Jarza Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN 28.10.03, 09:19 Gość portalu: Tuzin napisał(a): > Legia - Groklajn 2-0 > Svitlica, Jarza Xeroboju TY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miet Legion Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 13:40 mike_ napisał: > Gość portalu: Tuzin napisał(a): > > > Legia - Groklajn 2-0 > > Svitlica, Jarza > > > Xeroboju TY!!!! Pierdolic kurwy hui w dupe jebanej kurwie poloni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN IP: *.visp.energis.pl 28.10.03, 19:19 Eeeeeee nie widzialem :D Ale skoro obydwaj mamy taka intuicje to cos w tym musi byc :] Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN 28.10.03, 22:28 2-1 ...hihihi ...ja tradycyjnie ze niestety stracimy bramke ...ale i tak wygramy i niewazne kto strzeli :) wygrywa Legia :) Mike i Tuzim ...kurna Wy juz wiecie gdzie ja bedeprzed meczem:) !!! Czekam :) Ps do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN IP: *.visp.energis.pl 29.10.03, 00:54 Ja to znowu przyjezdzam samochodem niedlugo przed meczem, wiec lipton :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miet Legion Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 11:27 Gość portalu: Tuzin napisał(a): > Ja to znowu przyjezdzam samochodem niedlugo przed meczem, wiec lipton :/ Pierdol sie pasiaku jebany !!! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN 29.10.03, 12:32 1:1 (Svitlica 90, Sobolewski 23) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN IP: *.acn.waw.pl 29.10.03, 22:30 Prosze ,prosze. Miał być Svitlica,był Svitlica. Miał być Sobol(ewski),był Zając-niewielka różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN 29.10.03, 22:58 Był też znowu Jóźwiak:( no i niezniszczalny polski sędzia (tzw "zagubiony w akcji). Qrcze, nie dość, że piłkarze polscy nie są zbyt dobrzy to jeszcze mamy takie kwiatki jak ryszki i inne czarne. Dlaczego nie można przeprowadzic transferów sędziów np ze Słowacji (w meczu z Wisłą wszyscy chwalili takowego) a naszych oddać w ramach pomocy Irakowi? A mnie niedługo szlag trafi jak jeszcze raz zobaczę Saganowskiego jak marnuje kolejne setki. 1 połowa zdecydowanie dla Legii ale druga to nie wiem co warszawska drużyna wyprawiała, uhhhh Atob gdzieś w końcu siedział?? ja trafiłem, uhmmmm, nienajlepiej (prawie tam gdzie siedzieliśmy na wyjeździe z Polonią):( Same niedzielniaki naokoło:( Tuzin, na drugi raz wynajduj lepsze miejscówki Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN 29.10.03, 23:08 JA wszedlem pozno ...siedzialem na skrajnym ...nawet przed "l" ... machalem szalikiem ...tym swoim wiec wiesz :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: LEGIA WARSZAWA - GROCLIN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 19:55 mike_ napisał: >Dlaczego nie można przeprowadzic transferów sędziów np ze Słowacji > > (w meczu z Wisłą wszyscy chwalili takowego) pogielo? pamietasz co bylo ze spalonymi zarowno w meczu wiosennym jak i niedawnym? Odpowiedz Link Zgłoś
atob 1-1 niestety:( 29.10.03, 23:02 Mike ...hehehe szkoda ze nie szedles z mna :)...tez bys dostal pouczenie ...hehehe. A juz myslalem ze bedzie gorzej . Widzialas "blokade Ł"?...trwala krokto bo pojawili sie "keni" czyli takie plastikowe ludki ;)A to co obiecalem przesle jutro ...narka Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: 1-1 niestety:( 29.10.03, 23:11 hihi, pouczeń dostałem juz w życiu sporo:) a mówisz, że mnie jedno ominęło?? qrcze, przynajmniej miałbym jakis ubaw a tak nie mam się z czego cieszyć. Ale żeś Atob narozrabiał - musieli zablokować co nieco przez Ciebie?? See you przed GKS'ą. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: 1-1 niestety:( 29.10.03, 23:21 To juz opisze prywatnie :) ale podziwiam tego ps...ups znaczy sie policjanta ...pewnie nowy byl:) Aczkolwiek zaraz zjawilo sie 3- 4 "kenow" * z tym ze ryzykowali wiele :) ... * ken... taki plastikowy czlowieczek ...Od stop do glowy [?] ubrany w plastik;) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: 1-1 niestety:( 30.10.03, 09:41 Dla was to zabawa, a chlopaki się naprawdę boją. Po co straszyć malolatów? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: 1-1 niestety:( 30.10.03, 09:44 j_karolak napisał: > Dla was to zabawa, a chlopaki się naprawdę boją. Po co straszyć malolatów? ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: 1-1 niestety:( 30.10.03, 18:07 mike_ napisał: > j_karolak napisał: > > > Dla was to zabawa, a chlopaki się naprawdę boją. Po co straszyć malolatów? > > ???????? > Normalsowi chodzi chyba o to ze fujkcjonariusze sie stresuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: 1-1 niestety:( 30.10.03, 23:07 atob napisał: > mike_ napisał: > > > j_karolak napisał: > > > > > Dla was to zabawa, a chlopaki się naprawdę boją. Po co straszyć malol > atów? > > > > ???????? > > > > Normalsowi chodzi chyba o to ze fujkcjonariusze sie stresuja ;) To się domyśliłem, ale zdziwko mimo wszystko mam bo niby dlaczego mieliby się nas bać:> hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: 1-1 niestety:( 30.10.03, 23:23 mike_ napisał: > To się domyśliłem, ale zdziwko mimo wszystko mam bo niby dlaczego mieliby się > nas bać:> hihihi > Nas jakze kulturalnych kibicow Legii ?:P Ale bardziej bolaly chyba wyzwiska ...z tym ze nawet na wyzwiska trzeba sobie zaslozyc ...co oni to robia bezblednie . Wiec ...sami sobie zgotowli taki los . Zawsze mnie drazni to to ze wybrali w wiekszoci conajmniej "te sluzbe" niz wojsko !!! Odpowiedz Link Zgłoś