Gość: chromosom IP: 217.153.26.* 21.11.08, 10:55 fakt fakt fakt czy zawsze tytuły na głównej muszą być "sensacyjne" jak w tanim brukowcu ? Nie można napisać newsa "Ćwiczenia na Okęciu" ? Za mało ludzi kliknie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waw Re: Terroryści na Okęciu IP: *.acn.waw.pl 21.11.08, 11:07 juz sie przyzwyczailem do tego typu praktyk w tej gazetce. wstyd. a te cwiczenia to kompletna bzdura. juz widze co by sie dzialo gdyby bylo prawdziwe zagrozenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Creator Terroryści na Okęciu IP: *.aster.pl 21.11.08, 19:51 Ćwiczenia oczywiście że bzdura.Szkoda że nie pokazano suto zastawionego stołu który stał w hali odlotów w pobliżu całej akcji i tego co po niej się działo.Eh w tym kraju jeszcze długo nic się nie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Re: Terroryści na Okęciu 22.11.08, 16:48 Gość portalu: Creator napisał(a): > Ćwiczenia oczywiście że bzdura.Szkoda że nie pokazano suto zastawionego stołu > który stał w hali odlotów w pobliżu całej akcji i tego co po niej się działo.Eh > w tym kraju jeszcze długo nic się nie zmieni... lepiej niech nie cwicza, niech siedza na dupie a my bedziemy ich utrzymywac z podatkow... tak mam to rozumiec? :D moze przeczytaj artykul do konca i wtedy zrozumiesz dlaczego ten stol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samobojca Terroryści na Okęciu IP: *.mokotowplaza.waw.pl 21.11.08, 21:21 Następny razem zróbcie głośniej ten materiał wideo. Odpowiedz Link Zgłoś
kosidlo Juz x lat temu Orson Wells na Okęciu moze nie tak? 22.11.08, 17:20 I)nie dalismy guzika w 1939 II)mamy sluzby; III)damy dupy. jak zwykle Nasze Spec.nie wymagaja reklamy-wazne aby Gromow mialy w herbie. i takich dowodcow.A Po,płuczyny nie mieli i nie maja o tym pojecia-chyba ze Radek. Odpowiedz Link Zgłoś
36adam Terroryści na Okęciu 23.11.08, 02:21 Jestem ciekawy czy tak pięknie by to wyglądało w trakcie prawdziwej akcji? pozdrawiam strażaków ------- parkiety przedszkole warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morela Re: Terroryści na Okęciu IP: *.acn.waw.pl 23.11.08, 13:33 Straż pożarna to jedyna chyba służba karej nie potrafię nic zarzucić. Znam wielu strażaków osobiście i wiem w jaki sposób podchodzą to swojej pracy. [uprzedzając głupie teksty: to charakter mojej pracy wymaga ode mnie kontaktu z tą służbą] Pewnie nawet w PSP znalazłoby się trochę idiotów którzy są strażakami "bo fajnie podrywa się panienki mówiąc: jestem strażakiem", ale większość na prawdę robi to "z potrzeby serca" - bo z pewnością nie dla kasy. Ćwiczenia są potrzebne, żeby potem w sytuacji zagrożenia nie było ojejku jejku i każdy gania w swoją stronę bo nie wiadomo co robić - faktycznie te ćwiczenia są bardziej potrzebne pracownikom lotniska a nie służbom samym w sobie. Chociaż wiem jak bardzo strażacy cenią sobie te ćwiczenia, bo znam tych którzy dość często biorą udział w ćwiczeniach na Okęciu, gdyż akurat są z jednostki która jest jedną z pierwszych "miejskich" a nie lotniskowych która wyruszy jeżeli coś się będzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś