Dodaj do ulubionych

Terroryści na Okęciu

IP: 217.153.26.* 21.11.08, 10:55
fakt fakt fakt
czy zawsze tytuły na głównej muszą być "sensacyjne" jak w tanim brukowcu ?
Nie można napisać newsa "Ćwiczenia na Okęciu" ?
Za mało ludzi kliknie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Waw Re: Terroryści na Okęciu IP: *.acn.waw.pl 21.11.08, 11:07
      juz sie przyzwyczailem do tego typu praktyk w tej gazetce. wstyd.

a te cwiczenia to kompletna bzdura. juz widze co by sie dzialo gdyby bylo prawdziwe zagrozenie.
    • Gość: Creator Terroryści na Okęciu IP: *.aster.pl 21.11.08, 19:51
      Ćwiczenia oczywiście że bzdura.Szkoda że nie pokazano suto zastawionego stołu
      który stał w hali odlotów w pobliżu całej akcji i tego co po niej się działo.Eh
      w tym kraju jeszcze długo nic się nie zmieni...
      • solarv Re: Terroryści na Okęciu 22.11.08, 16:48
        Gość portalu: Creator napisał(a):

> Ćwiczenia oczywiście że bzdura.Szkoda że nie pokazano suto zastawionego stołu
        > który stał w hali odlotów w pobliżu całej akcji i tego co po niej się działo.Eh
        > w tym kraju jeszcze długo nic się nie zmieni...

lepiej niech nie cwicza, niech siedza na dupie a my bedziemy ich utrzymywac z
        podatkow... tak mam to rozumiec? :D
        moze przeczytaj artykul do konca i wtedy zrozumiesz dlaczego ten stol...
    • Gość: Samobojca Terroryści na Okęciu IP: *.mokotowplaza.waw.pl 21.11.08, 21:21
      Następny razem zróbcie głośniej ten materiał wideo.
    • kosidlo Juz x lat temu Orson Wells na Okęciu moze nie tak? 22.11.08, 17:20
      I)nie dalismy guzika w 1939
      II)mamy sluzby;
      III)damy dupy.
      jak zwykle
      Nasze Spec.nie wymagaja reklamy-wazne aby Gromow mialy w herbie.
      i takich dowodcow.A Po,płuczyny nie mieli i nie maja o tym pojecia-chyba ze Radek.
    • 36adam Terroryści na Okęciu 23.11.08, 02:21

Jestem ciekawy czy tak pięknie by to wyglądało w trakcie prawdziwej akcji?

pozdrawiam strażaków

-------
      parkiety
      przedszkole warszawa
      • Gość: Morela Re: Terroryści na Okęciu IP: *.acn.waw.pl 23.11.08, 13:33
        Straż pożarna to jedyna chyba służba karej nie potrafię nic zarzucić. Znam wielu
        strażaków osobiście i wiem w jaki sposób podchodzą to swojej pracy. [uprzedzając
        głupie teksty: to charakter mojej pracy wymaga ode mnie kontaktu z tą służbą]
        Pewnie nawet w PSP znalazłoby się trochę idiotów którzy są strażakami "bo fajnie
        podrywa się panienki mówiąc: jestem strażakiem", ale większość na prawdę robi to
        "z potrzeby serca" - bo z pewnością nie dla kasy.

Ćwiczenia są potrzebne, żeby potem w sytuacji zagrożenia nie było ojejku jejku i
        każdy gania w swoją stronę bo nie wiadomo co robić - faktycznie te ćwiczenia są
        bardziej potrzebne pracownikom lotniska a nie służbom samym w sobie. Chociaż
        wiem jak bardzo strażacy cenią sobie te ćwiczenia, bo znam tych którzy dość
        często biorą udział w ćwiczeniach na Okęciu, gdyż akurat są z jednostki która
        jest jedną z pierwszych "miejskich" a nie lotniskowych która wyruszy jeżeli coś
        się będzie działo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka