Dodaj do ulubionych

www.forumizabelin.pl

17.12.08, 09:56
Szanowni Państwo,

Zapraszamy serdecznie na nowopowstałe forum mieszkańców gminy Izabelin www.forumizabelin.pl . Forum jest wynikiem sygnałów pojawiających się podczas nieoficjalnych spotkań mieszkańców w naszej gminie. Wielokrotnie docierały do nas informacje świadczące o potrzebie miejsca w Internecie, gdzie można wymienić się swoimi spostrzeżeniami, komunikować na bieżąco w sprawach dotyczących naszej gminy, znaleźć kilka ciekawych kontaktów, czy też umieścić prywatne ogłoszenia.

Technicznie forum jest bardzo przyjazne dla użytkowników, jego obsługa jest wręcz intuicyjna. Można załączać pliki, zdjęcia, mapy, dzięki czemu dyskusja staje się bardziej rzeczowa.

Mamy nadzieję, iż uda nam się stworzyć wokół forum społeczność ludzi aktywnych, chcących mieć wpływ na sprawy, które na co dzień dzieją się w Izabelinie.

Zapraszamy

Forum Izabelin
www.forumizabelin.pl
Obserwuj wątek
    • pawelpiotrstawski kopiowanie materiałów 17.12.08, 12:31
      Szanowny Panie,
      Jestem obecny na wszystkich trzech forach. Jeżeli życzy Pan sobie kopiować moje
      wypowiedz z jednego fora na drugie, proszę bardzo. Zawsze jakiś pomysł na
      ożywienie nowego forum. Zastanawia mnie dobór materiału. Ciekawsze byłoby by,
      gdyby się Pan pofatygował na sesję rady albo na jakąś komisję i porozmawiał w 4
      oczy. Jak już zdążyłem się przekonać skróty myślowe, wyrażenia obcojęzyczne i
      jakakolwiek wypowiedź nieliteracka powoduje Państwa oburzenie. Jest mi to ganz egal.
      Pozdrawiam
      PPS
      • wojtek_izabelin Re: kopiowanie materiałów 17.12.08, 12:41
        Panie Pawle, nie skopiowałem Pana wypowiedzi, tylko zacytowałem, a to jest spora różnica. ( www.forumizabelin.pl/index.php?topic=3.0 )

Co do doboru materiałów to polecam ten post (jak zwykle nie ma o tym słowa na stronie gminy):
        www.forumizabelin.pl/index.php?topic=8.0
        Zachęcam również Pana jako radnego do publikowania, materiałów z sesji rady. Na pewno mieszkańcy będą zainteresowani możliwością przejrzenia tych materiałów w Internecie.
        • pawelpiotrstawski Re: kopiowanie materiałów 17.12.08, 13:13
          O zacytowanie nie mam żalu. Tylko ten komentarz :( Ale nic to. Co do działania
          strony www gminy mieliśmy wczoraj na komisji gminy jako radni wiele uwag.
          Dostaliśmy obietnicę, że będzie częściej uaktualniana. Ma być info o kalendarzu
          imprez w postaci boxa na stronie oraz zebrana z centrum i ze szkoły informacja o
          zajęciach dodatkowych płatnych i bezpłatnych, w których można brać udział.

Co do biletów. Przykre, że nie ma tego na stronie ponieważ jest to sprawa
          zapoczątkowana przez panią Śliwińską mieszkającą obok kościoła w Izabelinie w
          rozmowie ze mną. Trwało to rok, albo nawet 2 :(, tak dwa i ujrzało światło
          dzienne. Zaraz usłyszę (niekoniecznie od Pana), że znowu się chwalę, ale tak
          właśnie było.
          Trwało to tak długo ponieważ wymagało negocjacji z MZA, a to nie jest proste.

Oczyszczalnia w Truskawiu, przedszkole w Izabelinie, szkoła na ul. Wojska
          Polskeigo i jej rozbudowa, remont generalny przedszkola w Laskach, centrum
          kultury w Izabelinie, ulice w Izabelinie, Laskach i Truskawiu, to wynik pracy
          obu rad gminy w których jestem dosyć aktywnym radnym.

Pozdrawiam
          PPS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka