Dodaj do ulubionych

Warszawska policja otrzymała "superradiowóz"

21.01.09, 15:10
rychło w czas.. ;)
toż to juz 21 wiek :))
Obserwuj wątek
    • maruda.r Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" 21.01.09, 15:32
      "Samochód jest wyposażony w duży, stabilny stół, wokół którego mogą wygodnie
      usiąść cztery osoby"

Szklanki i zakąski we własnym zakresie.

• trzymilionowy.post Re: Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" 21.01.09, 15:35
        Polewa najmłodszy stopniem :-)
        • adela_30 Normalnie czad...nie mogę...zaraz skonam :)))))))) 21.01.09, 17:45
          Ten artykuł to cios poniżej pasa. Nie mogę się przestać smiać!!!! :)))
          • Gość: Anka Nasze władze dbają o wygodę policji :> IP: *.aster.pl 21.01.09, 18:28
            Wymiękam. Czy w PO są sami durnie ?
            Nowoczesny radiowóz ze stołem dla czterech osób, gniazdkami do ładowania komórek
            i laptopem :)))
            Aż się boję domyślać co nowoczesnego znajduje się gabinecie Hanny
            Gronkiewicz...być może jest to drewniane liczydło, kałamarz i pergamin :> Czemu
            rządzą nami idioci ????
            • tekameka Halo, tu brzoza, tu brzoza! Źle cię słyszę! 21.01.09, 20:41
              Kierowca: Wczoraj jechałem tędy, tych domów jeszcze nie było.
              Milicjant na drodze: Tak mówicie? A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście staruszkę przejechali, tak? A to być może wasza matka!!!
              Kierowca: Jak ja mogę przejechać matkę na szosie, jak moja matka siedzi z tyłu?
              Milicjant na drodze: Halo, tu brzoza, tu brzoza! Źle cię słyszę! Powtarzam, powiedział, że matka siedzi z tyłu... "Matka siedzi z tyłu!!!" Tak powiedział!!!
              Milicjant w komisariacie: Przede wszystkim nie popadajcie w panikę. Jakiś lepszy cwaniak - matkę po szosie wozi, staruszkę, żeby nas tylko wrobić!
              • tekameka te wszystkie bajery ma moja komórka, latarkę też 21.01.09, 20:46
                oraz faks, mapy, system Windows, bateria trzyma tydzień, ma też radio i tv.
                niestety nie ma obrotowych siedzeń
                • tekameka wypasiony Mercedes Viano 4MATIC kosztuje 21.01.09, 20:59
                  160 tys PLN i jest to wersja kempingowa
    • Gość: polecam moze policja otrzyma bezplatne badania IP: *.pools.arcor-ip.net 21.01.09, 15:35
      psychiatryczne przesiewowe bo pelno tam niesprawnych umyslowo osob
      jest niestety
    • kakens Re: Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" 21.01.09, 15:39
      Oczywiście radiowóz niepoświęcony przez pracownika jedynie słusznej organizacji,
      radiowozem nie jest.
    • adam02138 Komorka 21.01.09, 15:47
      Zara, to robia samochody w ktorym mozna doladowac komorke, nie
      wierze!!! Toc to majatek musialo kosztowac, takie cuda, czego to
      ludziska nie wymysla.

Cala komenda pojdzie ladowac, i obracac sie na fotelach.
      • Gość: f Re: Komorka IP: *.chello.pl 21.01.09, 16:04
        i jeszcze laptoka majom! toż to 8 cud świata!
      • Gość: Hahahahahaaa Re: Komorka IP: *.centertel.pl 21.01.09, 19:06
        Mistrz! :D
    • Gość: manieek Re: Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.09, 16:36
      hahahaha, autor tematu chyba sam nie wie o czym pisze albo mowi...

W Polsce są już takie auta baaa nawet lepsze. Np. We Wrocławiu.

oj warszowioki jesteście 5 lat za murzynami z tym swoim samochodem
      • Gość: gh67 Ehh, chłopcze, chłopcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 20:50
        Jeśli o MCM Ci chodzi (a zakładam, że tak) to ma je chyba każde miasto wojewódzkie w kraju - Warszawa od co najmniej 5 lat...
    • Gość: MARC "superradiowóz", taaaa. jaaasne... IP: *.ip.netia.com.pl 21.01.09, 16:42
      "Samochód jest wyposażony w duży, stabilny stół, wokół którego mogą
      wygodnie
      usiąść cztery osoby"

Dla mnie to wyglada na zwykly stolik pod komputer za 200zl. Ostre
      kanty w takim zastosowaniu powinny byc wyeliminowane. To nie ma nic
      wspolnego z ergonomia.
      Podobnie z tylu szafki wygladaja, jak zwykle szafki kuchenne
      zamontowane w samochodzie. Zadnej finezji. Wszystko bedzie latac i
      obijac, az sie rozpadnie.
      Policja chyba sporo przeplacila za to wozidelko.
    • Gość: borat11 Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: *.geophysik.fu-berlin.de 21.01.09, 16:48
      Z bagażnika można też wyciągnąć ogromne halogeny....:-)
    • bartekm23 Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" 21.01.09, 17:05
      przeczytałem ten "artykuł" jeszcze raz i jeszcze raz niemal spadłem z krzesła.. :D
      jeśli to sie ukaże (słowo w słowo) w jutrzejszej stołęcznej to spadne z krzesła
      po raz trzeci :)

ergonomiczny stół i halogeny w bagażniku rządzą :D
    • zigzaur Nie nadaje się! 21.01.09, 17:25
      Takie duże oszklone powierzchnie i brak kratek ochronnych?
      Przy pierwszym starciu z kibolami czy górnikami zostanie zniszczony.
    • Gość: Helmut Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.09, 17:33
      Tisch, Lampen und Laptop! Booooooaaa!! Respekt!
    • Gość: kadinsky stół do laptopa? bezcenne! i kanapki można... IP: *.maxnet.net.pl 21.01.09, 17:33
      super na wypasie że już merc takie modele robi ze stołem w środku i kanapki
      będzie przy czym zjeść...
    • Gość: Miś Ja Szczupak, ja Szczupak! Do wszystkich, do wszyst IP: *.acn.waw.pl 21.01.09, 17:38
      Ja Szczupak, ja Szczupak! Do wszystkich, do wszystkich! Zaciągamy sieć! Można
      zaczynać!
    • Gość: Milicjant Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: *.acn.waw.pl 21.01.09, 17:39
      Ja Szczupak, ja Szczupak! Do wszystkich, do wszystkich! Zaciągamy sieć! Można
      zaczynać!
    • Gość: sivy Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: 83.168.70.* 21.01.09, 17:39
      padlem ze smiechu :) stol, ladowaki i laptop, mam ladowarke samochodowa do telefonu i inweter z ktorego zasilam laptopa, wiec od dzisiaj chyba bede nazywal moj samochod "superautem", tak na serio szczecinska policja ma auto wypakowane tak sprzetem w postaci kamer, komputerow i cholera wie czym jeszcze ze potrzebna byla przyczepka zeby to pomiescic i okazalo sie ze wazy ponad 3.5tony, wiec ten warszafski radiowoz ze stolikiem i ladowarkami to jakas popierdolka jest a nie "superradiowoz"
    • Gość: Rascall Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: *.hsd1.or.comcast.net 21.01.09, 17:42
      WOOW....moj Chrysler Caravan ma to samo za 1/4 ceny. To chyba jakis
      zart? Super Policyjny samochod....strach pomyslec o normalnym
      samochodzie Policyjnym....brr
    • Gość: misio Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 17:43
      360 tysiaczków to chyba 180 bryka a drugie 180 to górka dla ....?
      no chyba że ten lapek jest ze złota tylko dla zmyły pomalowany na czarno,
      gniazdka jak u szejków, a mebelki intarsjowane i nabyte w Desie.
      Platfusy umniom robić interesa.
    • Gość: ZeSrak Radiowóz ze stoliczkiem na laptopa? IP: *.93.classcom.pl 21.01.09, 17:46
      I tyle kasy? Poza tym i tak go zaraz ukradną.
    • johoho Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" 21.01.09, 17:49
      Wojsko nie płaci dostawcom(np. Bumarowi) a minister funduje sobie lódż
      podwodną za 1,8 miliarda/ pewnie do straszenia dorszy/.
      W policji brakuje na pensje i zalecają " wykręcanie żarówek" a
      Gronkowiec-Waltz robi sobie fotę na tle bryki za parę baniek.Najlepiej to
      jeszcze złote klamki i deski klozetowe, ale koniecznie podgrzewane żeby sobie
      przydatków nie podziębić. Bufetowo duszko ty moja.Dałaś koncernowi ITI pół
      miliarda na stadion Legii, dałaś na brykę, którą lada dziń odstawią z braku
      przysłowiowej "śrubki" Może byś się tak wzięła za Most Północny.Bo aż tu
      słychać jak się Paweł Piskorski w Brukseli z ciebie śmieje.
      • Gość: paka kotleta Re: Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 20:39
        Aż ty cymbał do kwadratu jesteś.
      • jhbsk Re: Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" 22.01.09, 11:26
        Jakie znasz przysłowie o śrubce?
    • Gość: drzymała Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.09, 17:56
      wystarczy zwykły barak budowlany na kólkach, taki wóz Drzynały. po co im mercedes?
    • kukunapniu Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" 21.01.09, 17:57
      OK rozumiem ze większość polskich radiowozów nie ma stołu do grania w karciory
      z obrotowymi krzesłami. No ale żeby czymś nadzwyczajnym było np, łączność
      radiowa albo mozliwos spradzenia czegos w bazie danych, ładowarka do komórki
      albo laptop na którym można sobie zerknąć na mapkę w mapquescie albo google
      earth ... panowie, w tych czasach taki sprzęcior to ma przeciętny ośmiolatek
      który zaczyna chodzić do szkoły podstawowej.
      • Gość: zedo Re: Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.09, 00:41
        dokładnie, co to za bzdura. Ale on jest naszpikowany tą elektroniką no naprawde jestem pod niesamowitym wrazeniem SZOK normalnie SZOK co to za k**** bzdura !
    • Gość: sebek Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: *.aster.pl 21.01.09, 18:00
      Niech go dadzą do testów temu policjantowi co ostatnio rozbił nieoznakowana
      vectre na trasie siekierkowskiej.
    • kukunapniu Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" 21.01.09, 18:06
      .... no to moze cenowo podliczmy ile by kosztowało wyposażenie typowego
      samochodu w podobny super sprzecior:

- ładowarka do komórki podłączona do 12V (30zl)
      - laptop z wifi: 3000 zl
      - komórka do łączności z internetem: 1 zl (komora) + 30zl (abonament)
      - stolik: 50 zl
      - obrotowe krzesełka rozmiar baby: 30 zl / sztuka
      - halogeny bagaznikowe: 150 zl /sztuka
      - generator do halogenów: 500 zl

całość super duper sprzeciora: 4000 (slownie cztery tysiace) PLN ... a niech
      tam, niech strace niech bedzie 5000 zl.
      • ready4freddy Re: Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" 21.01.09, 20:26
        dobra, bez przesady. pomnoz przez trzy, bo samo sie to nie zamontuje, seryjne to
        tez nie jest, jakies testy trzeba zrobic na kompatybilnosc elektromagnetyczna
        chociazby, zeby ten generator sam z siebie nie "wlaczal" syreny, na ten
        przyklad, ale tak czy inaczej... leb to oni maja do interesow, nie ma co :)
        swoja droga czemu akurat mercedes, niczym specjalnym sie nie wyrozniajacy, a nie
        np. iveco daily 4x4, jak karabinierzy? przynajmniej bylby terenowy ten
        super-dostawczak :)
      • Gość: Roman Re: Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 21:30
        Gość ma rację ale 5000-zł to i tak trochę za dużo.Co za idiota zapłacił tyle
        pieniędzy za taki fajans?
      • Gość: anonimus Re: Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: 89.31.65.* 22.01.09, 08:23
        Jesteś idiota.
      • Gość: anonimus Re: Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: 89.31.65.* 22.01.09, 08:23
        Jesteś idiota.
    • Gość: Jasio Warszawska policja otrzymała "superradiowóz" IP: *.cable.ubr10.haye.blueyonder.co.uk 21.01.09, 18:21
      Takim "super-radiowozem" jezdzi u mnie lesniczy a nie policjanci. I
      zgoda - mieszkam w kraju nieco bardziej rozwinietym (nie pajacowac z
      glupawymi odpowiedziami - tesknie za krajem jak cholera, ale zycie
      swoje). Nie rozumiem, jak to mozliwe, ze w UE i XXI wieku wciaz w
      Polsce podniecamy sie czyms co dawno juz powinno stanowic norme? Ja
      sie ciesze, ze dostali bo jesli dzieki temu choc jeden sukinsyn
      wiecej zostanie zatrzymany to super. Natomiast nalezaloby wspomniec
      w artykule, ze takie wyposazenie powinien miec (mniej lub wiecej)
      kazdy radiowoz. Boze, jak to sie wolno w tym kraju zmienia. Ale jak
      mowi madre przyslowie - lepiej pozno niz wcale. I na tego
      typu "zabawki" ja bym chetnie placil podatki tylko niech mi ktos
      powie jak w polsce zarobic tyle co za granicami (zeby bylo z czego
      te podatki placic). Ale obiecuje, ze wroce i jeszcze cos na takie
      policyjne autko doloze :) :) :)
    • Gość: krawężnik A paliwo do niego będzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 18:24
      Ładowarki komórek potrzebują energii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka