Dodaj do ulubionych

Dobry, tani hotel?

IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.03, 08:18
Czy możecie polecić jakiś dobry hotel, gdzie pokój 2 osobowy będzie
kosztował do ok. 150 zł?
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Dobry, tani hotel? 12.11.03, 08:43
      Rewelka to może nie jest, ale czysto ponoć.
      Tina ul.Górczewska 212
    • Gość: bezdomny Noclegownia jest za darmo IP: *.icpnet.pl 12.11.03, 09:42
      • Gość: N.C. Re: Noclegownia jest za darmo IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.03, 11:00
        Dzięki za radę, ale gotowa jestem kilka złotych zapłacić, a za to mieć pokój z
        łazienką i śniadankiem tylko dla siebie :-))
        • sloggi Re: Noclegownia jest za darmo 12.11.03, 11:02
          Gość portalu: N.C. napisał(a):

> Dzięki za radę, ale gotowa jestem kilka złotych zapłacić, a za to mieć pokój
          z łazienką i śniadankiem tylko dla siebie :-))

Tani hotel ze śniadankiem - to raczej kuriozum, albo napisz ile złotych to dla
          Ciebie tanio.
        • pan_pndzelek Re: Noclegownia jest za darmo 12.11.03, 11:05
          Tyle, że niestety te 150,00 zł to jest właśnie KILKA złotych i może być trudno.
          Napewno nie można mówić o DOBRYM hotelu... Z tego co wiem najtańsze w Warszawie
          hotele o przyzwoitym standardzie to Ibis-y. Są przynajmniej dwa, nocleg to w
          granicach 220 złotych. Z tym, że poza posiłkiem, który jest wliczony w cenę
          odradzam korzystanie z restauracji. Jest mało, nienajsmaczniej i jak za to co
          jest stanowczo za drogo...
          • Gość: N.C. Felix IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.03, 18:57
            A znacie Felix na Pradze. W internecie wygląda przyzwoicie. Za nocleg w
            weekend 2 osoby 175 zł ze śniadaniem. Jak na warunki warszawskie to dużo za
            taki hotel czy nie?
            • niech Re: Felix 12.11.03, 19:03
              Znam go z widzenia. Olbrzymi blok w nieciekawej okolicy. Kiedys mieszkali tam
              Rosjanie - teraz zrobil sie dla nich za drogi. Kiedy skarbowka robila nalot na
              w-skie firmy to urzedasow z calej Polski kwaterowala wlasnie tam - nie wiem
              czy to rekomendacja. Na pewno lepiej wybrac IBIS-a - zreszta jeden z nich jest
              chyba niedaleko Felixa, za to w okolicy bez domow mieszkalnych - mniejsza
              szansa na spotkanie autochtona.
              • pan_pndzelek Re: Felix 13.11.03, 10:18
                niech napisała:
                > Kiedy skarbowka robila nalot na
                > w-skie firmy to urzedasow z calej Polski kwaterowala wlasnie tam - nie wiem
                > czy to rekomendacja.

A kiedy to było? Mnie to jakoś ominęło szczęśliwie...

PS. Do N.C. Felixa nie znam... Z czystym sumieniem polecam Ibisy, z nieczystym
                mogę wskazać jeszcze hotel w biurowcu na Dw. Zachodnim... pewnie trochę taniej,
                ale pamiętaj że jeśli tam zanocujesz to NIE MIEJ PRETENSJI...

Pzdr.
                • Gość: :) "Dom Nauczyciela"Powiśle IP: 213.195.173.* 13.11.03, 10:22
                  Nie luksus,ale przyzwoicie i blisko centrum.
                  • Gość: MICHAL Re: "Dom Nauczyciela"Powiśle IP: *.skane.se 14.11.03, 04:26
                    W Ibisie za sniadanie placi sie ekstra.
    • Gość: arnold Pałac Namiestnikowski byle kmiot moze tam mieszkac IP: *.icpnet.pl 14.11.03, 08:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka