Dodaj do ulubionych

Pizzeria Sonata

IP: 195.90.102.* 26.01.09, 22:55
Gorąco polecam Pizzerie Sonata często tu bywam (pracuje na przeciw) praktycznie codziennie i naprawdę godna polecenia knajpka.
Mają super makarony i pizze.
Ważne ,że stawiają tu na jakość(a nie jak siećiówce ) ,ale za przystępną cenę.Wszystko zawsze świeże i smaczne.
Przykładem może być piwo :nie jakiś tam żywiec czy tyskie którego wszędzie pełno ,sprowadzają prawdziwe bawrskie piwo Tucher jasne i pszeniczne(swoją drogą nie piłem lepszego).
W tej chwili mają po 6 złotych za 0,5l !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: szymciolo Re: Pizzeria Sonata IP: *.chello.pl 27.01.09, 19:48
      Po pszenicznym to się nieźle bełta... Wole jednak klarownego Żywca czy Tyskie.
      • Gość: Piwko Re: Pizzeria Sonata IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.09, 21:02
        Serwus Karo,

skus sie na Maisels Weisse,Erdinger,Paulaner*** Prosit!!!

*** maja wspolny mankament lodowka zieje pustka.
        • Gość: karo Re: Pizzeria Sonata IP: *.mgsp.pl 27.01.09, 22:56
          Maisels Weisse tego piwka nie piłem ,gdzie go dostane?
          A co do Paulanera to jedno wypiję i jestem pełny tzn.drożdże w tym piwku są za aktywne,ale niezłe piwo. Erdinger jest o.k. dobre piwo.
          Ale mimo szystko ze wszystkich pszeniczniaków najbardziej wchodzi Tucher Weizen jasny.
      • Gość: karo Re: Pizzeria Sonata IP: *.mgsp.pl 27.01.09, 23:02
        Jak można poruwnywać Tyskie czy Zywca do Tuchera???
        To zupełnie inna liga koncerny piwne jadą wyłącznie na reklamie, bo o jakości dawno zapomnieli.
        Może niewielu to dziwi ,ale będąc w UE każdy produkt spożywczy musi mieć na etykiecie skład z czego jest zrobiony,a o dziwo takie wyroby piwopodobne(bo inaczej nazwac tego nie można-sorry jak kogoś urażę ale taka jest prawda) jak Żywiec ,Crlsberg ,czy Tyskie nie mają .
        Po za tym niemieckich czy belgijskich do tych robionychw Polsce porównywać się nie da.
    • muza24 Re: Pizzeria Sonata 28.01.09, 19:27
      jakieś konkretniejsze namiary?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka