0ffka 27.01.09, 21:59 Może polecicie mi jakiś fajny sklep w Centrum lub okolice Woli nie tylko dla facetów z ciuchami takimi jak bojówki, kurtki militarne, etc bez obciachu jaki oferują sklepy typu Reporter czy CroppTown itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: sklep z ciuchami paramilitarynymi 27.01.09, 22:16 Taniej przez internet z innych kontynentów. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: sklep z ciuchami paramilitarynymi 27.01.09, 22:28 Azymut na Corazziego za błękitnym wieżowcem: www.azymut.waw.pl/index.php Orginalne i kopie orygnalnych mundurów. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: sklep z ciuchami paramilitarynymi 28.01.09, 00:51 Dzięki :) Sama wcześniej szukałam przez net, ale nigdy nie kupowałam w ten sposób ubrań i boję się. Lubię sprawdzić organoleptyczne ;] Poza tym "nie umiem" kupować rzeczy na zagranicznych portalach :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: sklep z ciuchami paramilitarynymi 28.01.09, 09:49 Na Ogrodowej przy JPII widziałem; jakiś Predator czy też Terminator, w każdym razie coś arnoldowego :) Ale w środku nie byłem Odpowiedz Link Zgłoś