Dodaj do ulubionych

Nowa partia p. prof. SOWIŃSKIEJ

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.11.03, 13:11
Czy ktoś może mi podać informację na temat nowej partii, którą założyła p.
prof. Aldona Kamela-Sowińska? Podoba mi się ta zdecydowana kobieta. Może
popędzi kolesiów, którzy zmieniają oblicza tak szybko jak partie. Zrobiła już
to z Wieczerzakiem to i może dale jej się uda. Nie ma w tej chwili formacji
na którą możnaby zagłosować. Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na ten
temat. Dowiedziałem się, że są już struktury w całej Polsce i także w
Warszawie, ale ani TV ani nasza prasa nic nie piszą na ten temat.
O partii Religi i Buzka było głośno, ale nic z tego nie wyszło, bo i nie
mogło. Kolesie nie mogli się dogadać jak to w zwyczaju na prawicy. Tam każdy
najważniejszy lider i cóż, mamy to co mamy.
Może na ten polski "fenomen" alternatywą jest ta kobieta?
Napiszcie.
Obserwuj wątek
    • murphy.lee Re: Nowa partia p. prof. SOWIŃSKIEJ 28.11.03, 13:21
      Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Czy ktoś może mi podać informację na temat nowej partii, którą założyła p.
      > prof. Aldona Kamela-Sowińska? Podoba mi się ta zdecydowana kobieta. Może
      > popędzi kolesiów, którzy zmieniają oblicza tak szybko jak partie. Zrobiła już
      > to z Wieczerzakiem to i może dale jej się uda. Nie ma w tej chwili formacji
      > na którą możnaby zagłosować. Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na ten
      > temat. Dowiedziałem się, że są już struktury w całej Polsce i także w
      > Warszawie, ale ani TV ani nasza prasa nic nie piszą na ten temat.
      > O partii Religi i Buzka było głośno, ale nic z tego nie wyszło, bo i nie
      > mogło. Kolesie nie mogli się dogadać jak to w zwyczaju na prawicy. Tam każdy
      > najważniejszy lider i cóż, mamy to co mamy.
      > Może na ten polski "fenomen" alternatywą jest ta kobieta?
      > Napiszcie.
      Aldona jest b. sexy. Nieźle robi loda, no i w analu jest niezła ... .
    • Gość: kibic Re: Nowa partia p. prof. SOWIŃSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 00:42
      > O partii Religi i Buzka było głośno, ale nic z tego nie wyszło, bo i nie
      > mogło. Kolesie nie mogli się dogadać jak to w zwyczaju na prawicy. Tam każdy

Chwilę cierpliwości proszę...

A pani Aldona startując samodzielnie, mając struktury oparte na jakimś
      stowarzyszeniu księgowych osiągnie wynik wyborczy ok. 25% - oczywiście będzie
      to 25% ale jednego procenta...
      • Gość: zdegustowany Re: Nowa partia p. prof. SOWIŃSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 11:04
        ja jednak bym jej nie pyknął
        • Gość: Jarek Re: Nowa partia p. prof. SOWIŃSKIEJ IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.12.03, 13:33
          Partia została zarejestrowana. Struktury są w całej polsce a członków ma więcej
          niż PiS. Byłem 14.12.03 w PKiN gdzie przedstawiano program. Warto zainteresować
          się tą partią. To nie wodolejstwo PO, PiS czy SLD. Tam są konkrety.
          Pozdrawiam.
          Ps.nie lubię wulgaryzmów a do zdegustowanego" w tym największy jest ambaras aby
          dwoje chciało naraz"
          • Gość: Zwolennik Aldona ma sutki jak kapsle od piwa, ale cyc rzadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 13:49
            No i półdupy jak całe doopy. Pewnie żre jak wściekła. Ale tak w ogóle to
            babeczka do bzyknięcia. Dlatego się zapisałem !!!
          • rambo_negro Re: Nowa partia p. prof. SOWIŃSKIEJ 27.12.03, 14:12

> Partia została zarejestrowana. Struktury są w całej polsce a członków ma
            więcej
            >
            > niż PiS. Byłem 14.12.03 w PKiN gdzie przedstawiano program. Warto
            zainteresować
            >
            > się tą partią. To nie wodolejstwo PO, PiS czy SLD. Tam są konkrety.
            > Pozdrawiam.
            > Ps.nie lubię wulgaryzmów a do zdegustowanego" w tym największy jest ambaras
            aby
            >
            > dwoje chciało naraz"

jarek igrasz...
            masz pretensje,że facet nie opuszcza deski...
            ???
            • bronek.bronek Re: Nowa partia p. prof. SOWIŃSKIEJ 27.12.03, 15:04
              rambo_negro napisał:

> Gość portalu: Jarek napisał(a):
              >
              > > Partia została zarejestrowana. Struktury są w całej polsce a członków ma
              > więcej
              > >
              > > niż PiS. Byłem 14.12.03 w PKiN gdzie przedstawiano program. Warto
              > zainteresować
              > >
              > > się tą partią. To nie wodolejstwo PO, PiS czy SLD. Tam są konkrety.
              > > Pozdrawiam.
              > > Ps.nie lubię wulgaryzmów a do zdegustowanego" w tym największy jest ambara
              > s
              > aby
              > >
              > > dwoje chciało naraz"
              >
              >
              > jarek igrasz...
              > masz pretensje,że facet nie opuszcza deski...
              > ???

Ale dlaczego nan ma taką wielką dupę ?!
              • etos.solidarnosci Re: Nowa partia p. prof. SOWIŃSKIEJ 27.12.03, 15:21
                A czy Pan Krzakleski Marian udzielił jej swojego poparcia ?!
                • Gość: Mieszko Re: Nowa partia p. prof. SOWIŃSKIEJ IP: 80.48.189.* 27.12.03, 15:37
                  Sowińska? - niech lepiej siedzi w domu, myje gary i mężowi robi dobrze ! (ma
                  czym)
                  Kobiety są stworzone do robienia i wychowywania dzieci. Jeśli tego nie robią są
                  po prostu ułomne. Teoria to stara, ale prawdziwa !
                  • Gość: Zwolennik Re: Nowa partia p. prof. SOWIŃSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 15:50
                    No to co, że ma wielką i grubą dupę ?
                    Niektórzy uznają tylko anal. Np. abp J. Paetz.
                    Z tyłu wszystko jednakowe ... .

Ech Aldona, Aldona, żebys Ty się tak przy tym nie śliniła ... .
                    • Gość: Mariusz Re: Nowa partia p. prof. SOWIŃSKIEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.03, 21:45
                      Chłopcy, czy wy chorujecie na chroniczny brak okazji czy to typowy elektorat
                      SLD. Wykażcie więcej lepszego smaku.
                      Partia prof. Sowińskiej jest moim zdaniem alternatywą dla tego co się w NASZYM
                      kraju dzieje. To p. Sowińska wykazała się troską o nasze dobro, nasze czyli nas
                      Polaków. Partia, jak słyszę, zaczyna cieszyć się już popularnością, ludzie
                      pytają o program. Mam nadzieję, że strona internetowa partii będzie szybko
                      uaktualniana.
                • Gość: Opatrzność Re: Pani Sowińskiej ku przestrodze IP: 80.48.189.* 28.12.03, 19:47
                  Na polskiej scenie politytcznej panie - niestety - nie sprawdzają się. Ani
                  Suchocka, ani Grześkowiak, ani Sobecka czy Błochowiak. Nie sprawdzi się także
                  Sowińska. Może - jeżeli zmieni swój wizerunek. Jest zarozumiała i
                  apodyktyczna... Mówi może i z sensem - ale przeciętny wyborca jej nie rozumie.
                  (trochę przypomina byłego ministra zdrowia z SLD). Tak naprawdę nie wiadomo
                  jaką opcję reprezentuje. Sama wiara w to, że coś potrafi zrobić to za mało.
                  Trzeba mieć jeszcze pieniądze. Dużo pieniędzy.
                  Moja rada: Zajmij się kobieto kuchnią, rób dobrze mężowi... Rozczarowanie
                  polityką czeka już na Ciebie, stoi za twoimi drzwiami. Nie otwieraj ich.
        • Gość: karolek Re: Nowa partia p. prof. SOWIŃSKIEJ IP: *.chello.pl 29.12.03, 16:31
          Gość portalu: zdegustowany napisał(a):

> ja jednak bym jej nie pyknął

Brawo gentelman'ie!

• Gość: Aldona z kondona Aldona TY STARA TORBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 18:34
      Aldona TY STARA TORBO - przyjdzie na ciebie czas jak nastanie era robo-cybrgow.
      Gadasz jakbys kij od szczotki polknela. Smieszna jest ta twoja pseudopowaga.
      Do garow sio!
      • Gość: Posełka Re: Aldona TY STARA TORBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 21:42
        ciekawe gdzie te struktury, usiłowałem się czegos dowiedzieć na stronce
        i nic.
        Kolejna z ambicjami do naprawiania Polski.
        • Gość: imienniczka Re: Aldona na premiera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.03, 21:51
          Może kobiety w końcu zrobią porządek w kraju. To co wyprawiają obecni posłowie
          to strach pomyśleć. Ilu jeszcze przy nich doradców, ekspertów, lobbystów. No i
          mamy to co mamy.
          P. prof. Aldona Kamela-Sowińska pokazała się jako kobieta zdecydowana, mocna no
          i przede wszystkim profesjonalnie przygotowana do pełnienia funkcji premiera.
          Tak trzymać p. profesor.
          Mam dość tych co wyżywają się pisząc wulgaryzmy, kojarzą mi się z takimi co
          sterczą pod sklepami z butelką piwa. Typowy elektorat SLD - jak ktoś napisał.
          • Gość: zadowolony Re: Aldona na premiera IP: *.chello.pl 27.12.03, 22:02
            Odpowiadasz na :

Gość portalu: imienniczka napisał(a):

> Może kobiety w końcu zrobią porządek w kraju. To co wyprawiają obecni
            posłowie
            > to strach pomyśleć. Ilu jeszcze przy nich doradców, ekspertów, lobbystów. No
            i
            > mamy to co mamy.
            > P. prof. Aldona Kamela-Sowińska pokazała się jako kobieta zdecydowana, mocna
            no
            >
            > i przede wszystkim profesjonalnie przygotowana do pełnienia funkcji premiera.
            > Tak trzymać p. profesor.
            > Mam dość tych co wyżywają się pisząc wulgaryzmy, kojarzą mi się z takimi co
            > sterczą pod sklepami z butelką piwa. Typowy elektorat SLD - jak ktoś napisał.
            Jak takie toto czytam to mi nie sterczy ...
            czyli zrób coś, albo zamilcz !
            • gienia.gienia Re: Aldona na premiera 29.12.03, 14:16
              Ale ona ma krzywe i niezgrabne krótkie nóżki. No i cycki jej obwisły.
              • rambo_negro Re: Aldona na premiera 29.12.03, 15:34

no,no,no, popatrz,popatrz...

żabcia skrzek postanowiła złożyc!
                skrzek to już jej ostatni...
                kartki z życiorysu powiał wiatr i nie doliczy się nikt lat,
                w wyglądzie jak u Lindy ,
                -nie "tej" lecz "tego"
                patrząc z lubością w lustro na siebie rzecze :
                stara dupa jesteś, lecz gdzie im do Ciebie!
                _________
                Akuszerkom i Akuszerom
                • rambo_negro Re: Aldona na premiera 29.12.03, 15:57
                  AAA tak w ogóle to czy PLAYBOY zrobi jej sesje...
                  • nastepca.oszoloma.z.radia.m Re: Aldona na premiera 03.01.04, 12:21
                    rambo_negro napisał:

> AAA tak w ogóle to czy PLAYBOY zrobi jej sesje...

To kobieta zawierzenia. Modli się 5. razy dzinnie i pilnie słucha Radia Maryja.
                    Popieram JĄ !
                    • Gość: KAMA tu nie ma sprzeczności.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 12:45
                      miedzy modlitwami sesja!
                      • Gość: Ciekawosz Zenek Re: tu nie ma sprzeczności.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 13:13
                        A gdzie miejsce na zwierzęcy seks z ochroniarzem w białych skarpetkach i
                        obsranych gaciach ?
                        • Gość: Lala z takim nazwiskiem to na Redutę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 13:16
                          ten sex to jak wygra! zawsze jakiś hazardzista sie znajdzie.
                          • nastepca.oszoloma.z.radia.m Re: z takim nazwiskiem to na Redutę. 03.01.04, 15:11
                            Gość portalu: Lala napisał(a):

> ten sex to jak wygra! zawsze jakiś hazardzista sie znajdzie.
                            Nie pierdol !
                            • Gość: zadowolony Re: z takim nazwiskiem to na Redutę. IP: *.chello.pl 03.01.04, 15:15
                              Odpowiadasz na :

nastepca.oszoloma.z.radia.m napisał:

> Gość portalu: Lala napisał(a):
                              >
                              > > ten sex to jak wygra! zawsze jakiś hazardzista sie znajdzie.
                              > Nie pierdol !

Lala? a może to Zyta?
                              he,he,he
                              • Gość: Lala oczywiście niewidomy hazardzista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 15:40
                                • wawerka_vel_wawerka Kolejna "kanapa":( 04.01.04, 08:48

• Gość: Erotoman Kaczorek Ależ Sowińska ma super "wary" ! IP: *.chello.pl 04.01.04, 10:10
                                    I styję !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka