Gość: simon IP: *.aster.pl 23.04.09, 07:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warszawiak Re: Czarnoskórzy studenci są obrażani IP: *.chello.pl 23.04.09, 08:03 Ojojoj, kolega Purski się wzruszył! Nigdy więcej "Nigdy Więcej"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NW Re: Czarnoskórzy studenci są obrażani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 09:00 Strasznie się rozpisałeś skinie, widać, że masz dużo czasu wolnego. Na utrzymaniu rodziców, nie pracuje i nie uczy się. Nic dziwnego, że potrzebujesz się dowartościować czyimś kosztem. "Przynajmniej jestem biały". Tfu Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Czarnoskórzy studenci są obrażani 23.04.09, 10:37 > Strasznie się rozpisałeś skinie, widać, że masz dużo czasu wolnego. Na utrzyman > iu rodziców, nie pracuje i nie uczy się. Nic dziwnego, że potrzebujesz się dowa > rtościować czyimś kosztem. "Przynajmniej jestem biały". Tfu. Skąd wiesz że jest skinem? Typowe lewackie myślenie, jeżeli ktoś nie przepada za murzynkami, to na pewno wielbi w domu Adolfa. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Czarnoskórzy studenci są obrażani 23.04.09, 11:16 > na to samo wychodzi No popatrz. Nie przepadam za czarnymi, ale ich nie gonię po ulicy i nie wyzywam od asfaltów. Natomiast uważam, że potrzebne są regulacje prawne dotyczące ograniczenia emigracji, zwłaszcza z krajów afrykańskich. Czy to znaczy, że jestem "naziolem", czy "skinem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czescjacek Re: Czarnoskórzy studenci są obrażani IP: *.acn.waw.pl 23.04.09, 21:30 raczej to pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: IP: 138.227.189.* 04.05.09, 09:34 To znaczy ze jestes idiota. przed soba samym , a w rzeczywistosci jestes rasista. Udajesz przed samym soba , a w rzeczywistosci jestes rasista. Ludzie z nizin spoleczych, biednych i patologicznych rodzin czesto sa rasistami i w ogole nie wiedza czym jest empatia. W zasadzie nalezalo by ich resocjalizowac. Problemem jest rowniez i to ,ze policjanci czesto wywodza sie z takich rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy naziol Re: IP: *.eastwest.com.pl 04.05.09, 11:27 Brak EMPATII= resocjalizacja? Nie lubię czarnych= skin, nazista?Czy tylko ja dostrzegam tu hipokryzję?Nie jestem człowiekiem z nizin społecznych, nie kradnę, mam magistra i nadal nie lubię czarnych. Nie lubię ich, a nie nienawidzę. W Polsce łatwo być tolerancyjnym, gdy problem mniejszości bezpośrednio nas nie dotyczy. pozdro- pozwoliłbyś , aby Twoja córka wyszła za murzyna? Traktowałbyś takiego zięcia na równi z zięciem-Polakiem. Bo ja nie. I jeśli wg. Ciebie to czyni mnie nazistą to serdecznie gratuluję tolerancyjności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: IP: *.chello.pl 05.05.09, 08:50 troszkę rasizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziło, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrykanka Re: IP: *.sa.bigpond.net.au 04.05.09, 12:28 jestes plytki!!!! co ty myslisz ze wyksztalcenie czyni cie kogos???? rasisci pochodza z dna spolecznego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do"afrikanka" nie bron swojego "czarnucha" meza IP: *.dsl.club-internet.fr 04.05.09, 12:33 latwo sie pisze jak sie mieszka w autri,kraj turkow !i wiesz kto pochodzi z austri??? zgadnij !!! wiem ze nie NIENAWIDZISZ BIALYCH POLSKICH FACETOW RASISTKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandingo Re: nie bron swojego "czarnucha" meza IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.05.09, 19:35 a to ona lubi czarne pytony? Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Czarnoskórzy studenci są obrażani 04.05.09, 11:23 Jestes przede wszystkim rasista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrykanka Re: Czarnoskórzy studenci są obrażani IP: *.sa.bigpond.net.au 04.05.09, 12:15 to chyba to samo kretynie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy naziol Re: Czarnoskórzy studenci są obrażani IP: *.eastwest.com.pl 04.05.09, 14:28 kretyn, idiota- pełna kultura.I to ja jestem tym z tzw dna społecznego. Dziwnym jest, że ludzi głoszący na prawo i lewo hasła tolerancji tak agresywnie i bez zastanowienia, próby zrozumienia, wykazania cienia EMPATII(opatrz post pozdro)atakują inne podejście i spojrzenie od ich własnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska-z-jajami glupi narod 23.04.09, 08:04 pokazywac mordy tych nazioli i ich rodziny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savage Re: glupi narod IP: *.189.77.66.e-plan.pl 23.04.09, 08:05 To nie jest trudne, wystarczy isc do koscioła, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: glupi narod 27.04.09, 08:20 Niedawno przeczytalem wypowiedz jakiegos biskupa ktory stwierdzil, ze w Polsce nie ma dyskryminacji. Po prostu surrealizm. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: glupi narod 04.05.09, 13:25 Formalnej dyskryminacji nie ma ale objawów ksenofobii (czyli wrogości wobec "innych") jest pełno. To, co popularnie jest nazywane "rasizmem" w rzeczywistości jest ksenofobią czyli wyrażaniem wrogości wobec ludzi o innym sposobie ubierania się, o innych upodobaniach kulinarnych, innym języku, innej religii itd. Rasizm to pseudonaukowa teoria o wpływie cech wyglądu człowieka (kolor skóry, kształt czaszki) na wartości np. intelektualne całych populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend tylko w jaki sposób? 23.04.09, 09:17 z moich szacunków wynika, że dotyczyłoby to dobrze ponad połowę społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PsssSs Re: glupi narod IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 16:04 Naiwniaczko, pojedz do ktoregos z ich krajow, to zobaczysz, ze to jak my ich traktujemy, to wybitny luksus. Albo jak chcesz to blizej, do ktoregos z krajow zachodnich, ktore juz praktycznie sa podbite. Dowiesz sie co to prawdziwy rasizm. Dla czarnych jestes bitch. Dla arabow jestes infidel bitch. Cos do powiedzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska-z-jajami Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem 23.04.09, 08:05 ale to "warszawiak" z okolic Grójca jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem IP: *.chello.pl 23.04.09, 08:08 > ale to "warszawiak" z okolic Grójca jest.... Zazwyczaj ci którzy wyśmiewają innych za wiejskie pochodzenie, sami niedawno uprawiali z ojcem rolę. Zmartwię cię, moi przodkowie byli w Warszawie już za cara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem IP: *.189.77.66.e-plan.pl 23.04.09, 08:10 Krowa, ktora duzo ryczy...., a chama nalezy obrazac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem IP: *.chello.pl 23.04.09, 08:13 > Krowa, ktora duzo ryczy.... Widzę, że kolega miał dużo do czynienia z bydłem rogatym. Jakoś mnie to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealWarszawiak Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 08:53 Zamknąłbyś się burku, tacy jak ty przynoszą wstyd Warszawie i Polsce. Na niejednej wsi są lepsi od ciebie i bardziej zasługujący na mieszkanie w Warszawie. Takim chamom jak ty dziękkujemy. Kulturalnych, wartościowych ludzi niezależnie od koloru skóry zapraszamy. Możecie zająć miejsce pozostałe po chamach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realwarszawiak Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 09:03 Zapros ich sobie na chate. Bedziesz mial niepowtarzalna okazje powrotu do natury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy naziol Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem IP: *.eastwest.com.pl 04.05.09, 11:30 Chamów należy obrażać- ludzie przemyślcie coś zanim napiszecie. Hipokryci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszwiak Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem IP: *.chello.pl 23.04.09, 08:06 > Warszawiaku ty wieśniaku i jak mamy miec o was, w obliczu takiej wypowiedzi > lepsze zdanie ?! Obrażam cię prowincjonalny baranku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ameba Czarnoskórzy studenci są obrażani IP: *.acn.waw.pl 23.04.09, 08:16 Powinniście jeszcze napisać jak murzyni zaczepiają niewinne warszawianki albo jak chodzą dumnym krokiem rozpychając się łokciami w tłumie :/ Wszyscy płaczą, jacy oni sa biedni. Czy wyszliście kiedyś na ulicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Czarnoskórzy studenci są obrażani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 09:03 Już widę te artykuły "Murzyni zaczepiają niewinne warszawianki" albo "W Warszawie murzyni chodzą dumnym krokiem rozpychając się łokciami w tłumie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w no to rzeczywiście straszne! IP: *.acn.waw.pl 23.04.09, 09:05 Rozpychają się łokciami? Skandal! W takim razie słusznie są bici i obrażani. W ogóle każdego, kto rozpycha się łokciami i chodzi dumnym krokiem, niezależnie od pochodzenia czy czegokolwiek, należy wieszać na najbliższej latarni. Ale z tymi "niewinnymi warszawiankami" to podejrzana sprawa, bo mieszkam w tym mieście od zawsze i nigdy nie dostrzegłem tu żadnej niewinnej dziewczyny, najwyżej przyjezdne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Mnie zaczepial kiedys jeden na Starym Miescie i by IP: 82.113.106.* 04.05.09, 10:03 byl strasznie namolny, nie czcial sie odczepic. Dopiero jak wrzasnelam to sobie poszedl. A wygladam normalnie, ani za ladna ani za brzydka, na pewno nie wygladam na rozrywkowa dziewczyne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tvtotal2 Re: Czarnoskórzy studenci są obrażani 23.04.09, 22:41 Gość portalu: Ameba napisał(a): > albo jak chodzą dumnym krokiem rozpychając się łokciami > w tłumie :/ to prawda, sam byłem zdziwiony z jakim wdziękim zderzyłem się barkiem z czarnoskurym mlodziencem pod arkadia, gdy szedł dzielnie ławą w towarzystwie innych czarnoskórych po dość wąskim chodniku. Byćmoże to kwestia ich lokalny koloryt, takie zachowanie, ale zdecydowanie w WAW to raczej zakrawa o dresiarstwo. Nie mam problemu do kolorowych, ale przyznam że irytacja mnie bierze gdy widzę jak Polki sie prowadzają i taka grupowa randka 4 mixy w centrum. Myslę wtedy, albo dziewczyny są w pracy, albo na prawde wszyscy skromni polscy chlopcy sie juz pohajtali. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Czarnoskórzy studenci są obrażani 04.05.09, 11:27 No bo oczywiscie "prawdziwi" Polacy nigdy nie zaczepiaja niewinnych warszwianek i nigdy nie chodza dumnym krokiem rozpychajac sie lokciami w tlumie. A co, nie wolno chodzic "dumnym" krokiem? Maja sie czolgac po ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Czarnoskórzy studenci są obrażani 23.04.09, 08:34 Zwiększyć wydatki na służby specjalne! Skąd pieniądze? Zabrać emerytom :-(. Na policję, służby specjalne idą tak duże pieniądze że takie artykuły czy reportaże powinny zawstydzać właśnie MSWiA. Tylko że CBA,ABW itp są dobre w prowokacjach, wyłudzeniach, ochronie prywaty a nie zwykłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk W pogoni za zwykłym szmalem , niektórzy importują IP: *.chello.pl 23.04.09, 08:48 nam murzynów . I tak płaci się od sztuki . A dlaczego Wolacy nie mają parytetu w studiach w Afryce ? Czy w Europie nie jest już za dużo czarnych , którzy tu NIGDY NIE MIESZKALI ? Można zarabiać przyzwoicie , można zarabiać kosztem społeczeństwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w słusznie IP: *.acn.waw.pl 23.04.09, 09:07 Ten sam problem jest z Polakami w Wielkiej Brytanii Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: słusznie 23.04.09, 09:19 Gość portalu: w napisał(a): > Ten sam problem jest z Polakami w Wielkiej Brytanii ================= Porównanie nie warte funta kłaków. Lecz się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: słusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 09:55 A co złego w tym porówaniu, bo ja nie widzę różnicy między Murzynami zaludniającymi Polske a Polakami zaludniającymi Wielką Brytanię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PsssSs Re: słusznie IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 16:11 Porownanie nie ma sensu. Poniewaz Polacy glownie pracuja legalnie, zakladaja rodziny, spokojnie sie osiedlaja, asymiluja i nie sprawiaja klopotow. Nie mowie o dresiarni, o ktorej czesto ktos wspomni, ale tak naprawde stanowi maly procent. Natomiast czarni i arabowie, jada, potem zyja zasilkow, na ktore pracuja biali Europejczycy, potem z dodatkowych zasilkow na dzieci (srednia ilosc dzieci w rodzinie muzulmanskiej we Francji to 8.1, z tego sie da spokojnie utrzymac). No i w koncu glowne zrodlo utrzymania - przestepstwa. Ostatnio ogladalem kilka skladanek filmikow z poscigami, awanturami itp z Londynskiej CCTV. 90 % czarnych, 10 % arabow. Zero rdzennych mieszkancow, ani nawet przybyszow z Europy wschodniej. Kultura Europejska na zachodzie jest na skraju zalamania. Niemieckie biura rzadowe oficjalnie przyznaja, ze do 2030 roku Niemcy stana sie republika islamska. 30 % nowourodzonych we Francji to ciapate, a w Belgii 50 %. Smiem nawet twierdzic, ze Polska tak dobrze znosi kryzys, bo nie musi jak zachod utrzymywac tej holoty. Cos do dodania ? Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: słusznie 04.05.09, 14:18 Gość portalu: w napisał(a): > Ten sam problem jest z Polakami w Wielkiej Brytanii Ooo, kolega mieszka w UK, czy też zna sprawę z polskich przedruków angielskich tabloidów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obibok Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 08:49 alez przeciez my im dziekujemy tak samo zreszta jak angole i inni. naprawde niech jada z powrotem rozwijac Afryke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 08:57 Angole to akurat w tej chwili dziękują przede wszystkim Polakom, białym europejskim murzynom. Nie słyszałem, żeby były tam jakieś wystąpienia przeciw czarnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obibok Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 09:01 To zle slyszales :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem 23.04.09, 19:07 Polacy czyszczą kible czarnym Anglikom i taka jest różnica miedzy rasami ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: To może wrócą do "krainy mlekiem i miodem IP: *.chello.pl 05.05.09, 14:44 a ty komu czyścisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika "Czarnuch" to dla mnie normalka IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.09, 09:06 może i jesteśmy rasistami. Ale to działa w dwie strony. Jestem studentką i do mojej grupy też chodzili czarnoskórzy studenci. Nikt ich nie zaczepiał, a oni jak ktoś im nie zaliczył to chodzili oburzeni i opowiadali ze wykładowca jest rasistą. Nawet zwykła kłótnia kojarzy im się z rasizmem. Dla mnie to są ludzie tacy jak ja ale wkurza juz mnie ten wymyślony rasizm!!!!!!!!!!!!Na nich napadają jacyś kibole albo dresy a inni ludzie mają ich gdzieś bo przecież mają swoje problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka 04.05.09, 14:42 Gość portalu: mika napisał(a): > może i jesteśmy rasistami. Ale to działa w dwie strony. Jestem > studentką i do mojej grupy też chodzili czarnoskórzy studenci. Nikt > ich nie zaczepiał, a oni jak ktoś im nie zaliczył to chodzili > oburzeni i opowiadali ze wykładowca jest rasistą. Nawet zwykła > kłótnia kojarzy im się z rasizmem. Dla mnie to są ludzie tacy jak ja > ale wkurza juz mnie ten wymyślony rasizm!!!!!!!!!!!!Na nich napadają > jacyś kibole albo dresy a inni ludzie mają ich gdzieś bo przecież > mają swoje problemy. Zdarzyło mi się pracować jako jeden biały w grupie czarnych i dobrze to zapamiętałem. Whity, pinky, porky, white fox, white motherfucker. Od samego początku. A pracę zacząłem bez żadnych rasistowskich uprzedzeń. Muszę przyznać, że jeden z nich był normalny i zdarzało się nam parę razy podyskutować i wypić. Cała reszta czarnych zaczęła za to na gościa najeżdżać. Na szczęście on miał to gdzieś, bo w pracy zajmował samodzielne stanowisko. Dochodzę do wniosku, że oni sami częstokroć stwarzają sobie problemy. Mają pretensje do KAŻDEGO białego o niewolnictwo i apartheid, choć jedno skończyło się prawie 150 lat temu, a drugie kilkanaście i na dodatek było tylko w RPA. Ani tam nie mieszkałem, ani nie miałem niewolników, więc wara ode mnie. Teraz pracuję też w mieszanym towarzystwie. Azjaci, muzułmanie, buddyści, czarni i nigdzie nie obserwuję tak rasistowskich zachowań jak czarnych w stosunku do białych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do"habibi888" Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka IP: *.dsl.club-internet.fr 04.05.09, 14:59 GOSC NAPISAL : Zdarzyło mi się pracować jako jeden biały w grupie czarnych i dobrze to zapamiętałem. Whity, pinky, porky, white fox, white motherfucker. Od samego początku. A pracę zacząłem bez żadnych rasistowskich uprzedzeń. Muszę przyznać, że jeden z nich był normalny i zdarzało się nam parę razy podyskutować i wypić. Cała reszta czarnych zaczęła za to na gościa najeżdżać. Na szczęście on miał to gdzieś, bo w pracy zajmował samodzielne stanowisko. Dochodzę do wniosku, że oni sami częstokroć stwarzają sobie problemy. Mają pretensje do KAŻDEGO białego o niewolnictwo i apartheid, choć jedno skończyło się prawie 150 lat temu, a drugie kilkanaście i na dodatek było tylko w RPA. Ani tam nie mieszkałem, ani nie miałem niewolników, więc wara ode mnie. Teraz pracuję też w mieszanym towarzystwie. Azjaci, muzułmanie, buddyści, czarni i nigdzie nie obserwuję tak rasistowskich zachowań jak czarnych w stosunku do białych. TO PROSTY DOWOD ZE MURZYNI TO RASISCI !NIE LUBIA BIALYCH!!!!czarny rasizm jest dozwolone a bialy razism jest karalne§§§ TO POLITYKA UNI EUROPEJSKIEJ NIESTETY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Czarnoskórzy nzywają nas "bielasami" 23.04.09, 09:12 ============================ i to w bardzo delikatnej formie. Normalnie, w języku potocznym, nazywają nas "białym goownem" albo "białym śmieciem". Czy to też podpada pod ustawę? Z PRAKTYKI wiem, że nie ma większych rasistów, jak czarni. Podobnie zresztą, jak z pewnymi wyznawcami wiary, nazywanych przez samych siebie "narodem wybranym". ----------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poti hej białasy IP: *.chello.pl 23.04.09, 09:17 Spróbujcie przejść przez czarną dzielnice w stanach, dowiecie się co to rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: hej białasy 23.04.09, 09:24 Gość portalu: poti napisał(a): > Spróbujcie przejść przez czarną dzielnice w stanach, dowiecie się co to rasizm. =================================== "...I za to się, ku#wa, z Tobą napiję...". Bo prawdę gadasz. ------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: hej białasy 23.04.09, 09:55 Ciekawa obserwacja - gorzej z wnioskami. Murzyni przez wiele lat byli odrębną społecznością. Społecznością niewolników. Potem społecznością ludzi drugiej kategorii. Zmiany prawa są szybsze niż zmiany społeczności. Stosunek wielu murzynów do białych jest na własne białych życzenie i z winy białych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Murzyni przez wiele wieków i dziś również w wielu IP: *.chello.pl 23.04.09, 10:35 krajach afrykańskich mieszkają w szałasach i lepiankach, więc proponuję w chaszczach siekierkowskich zbudować dla nich rezerwat, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Murzyni przez wiele wieków i dziś również w w 23.04.09, 10:45 pojezdzij po Polsce zobaczysz w jakich Polacy lepiankavch zyja to sie zdziwisz:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi hi hi Re: Murzyni przez wiele wieków i dziś również w w IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.09, 07:05 szczególnie w Konstancinie, Komorowie, Magdalence, Józefowie itp., hi hi hi, pi...lisz jak potłuchony chłopaku:( Odpowiedz Link Zgłoś
vonslavek Miłość do murzynów szybko się skończy 04.05.09, 12:18 Według mnie fajnie się mówi, jak się murzyna widziało jedynie w filmie amerykańskim. A debilna poprawność polityczna dodatkowo wymieszana z pseudotolerancją która ma na celu poprawienie samopoczucia autora i własnego dowartościowania, każe upatrywać w murzynie ofiarę, bezbronną istotę której należy tylko współczuć ewentualnie pomóc materialnie. Żadne słowa krytyki oczywiście pod ich adresem nie mogą paść. A jeśli już padną, autor tych słów ewidentnie jest chamem, prostakiem, nie skończył podstawówki. Nie to co my inteligencja z gimnazjum wychowana na serialach wenezuelskich z zapartym tchem śledząca kolejny odcinek tańca z gwiazdami. Gdy sytuacja będzie jak we Francji, większość z tych jaśnie oświeconych zmieni poglądy o 180 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAWO Re: Miłość do murzynów szybko się skończy IP: *.dsl.club-internet.fr 04.05.09, 12:25 BRAWO!!! to jest inteligentna i sensowna odpowiedz !!! JAK PRZYJEDZIE DO POLSI MILION ARABOW I MURZYNOW JAK W ANGLI W FRANCJI CZY HOLANDIA TO TOLERANCJA SIE SKONCZY !!!murzyn i arab i zolty to NAJWIELKE RASISCI SWIATA !!!murzyn WOLNO WYZIWAC OD BIALASA I JEST NORMALNE A JAK SIE NAZYWA MURZYNA OD CZARNU CHA TO JUZ JEST AFERA!! OBCOKRAJOWCY WY..PIERLAC Z PL I WTEDY NIE BEDZIE RASIZMU!!!POZATYM ANGLICY FRANCUZI HOLANDERZY I ONI SA RASISTAMI !!!ILE POLAKOW ZABITO W ANGLI NA ULICE TYLKO Z PWODU ZE SA POLAKAMI,,,??? i nikt O TYM NIOE PISZE !!!!ZADEN MURZYN ARAB NIE BEDZIE RAZADIC W POLSCE JAK RZADZA JUZ W ANGLI !! anglia to JUZ ARABSKA DZIELNICA JAK CALY ZACHOD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: hej białasy IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 11:10 przepraszam, ale to już przesada. czarno skórzy byli dyskryminowani ale wiele lat temu, więc nie widzę powodu aby wciąż się nawzajem karać za cudze błędy z przeszłości. gdy teraz ktoś mówi "rasizm" to ma głównie na myśli dyskryminacje czarnoskórych a to nie prawda. Nie tylko czarnoskórzy są dyskryminowani. uważam,że to nie sprawiedliwe aby oskarżać innych o rasizm tak po prostu, polskich studentów też napadają za granicą. Ludzie w Polsce też są napadani na ulicy tak jak w każdym innym kraju.Pod wieloma względami tu jest bezpieczniej niż w innych krajach. Dlatego proszę o przmyślenie tego, co się mówi o rasizmie. Czarni też obrażają białych i dyskryminują i w drugą stronę. Może jednak dajmy sobie spokój wszyscy. jak komuś sie nie podoba to zawsze może wyjechać, do swych upragnionych stanów zjednoczonych, gdzie napewno ich 'nie pobiją". ja już sie boje nawet spojrzeć na osobę innego koloru skóry, aby przypadkiem mnie nie oskarżono, że krzywo patrzę i o "nie tolerancje'. Pod tym względem mamy teraz paranoje na punkcie "tolerancji" i niestety tak już pewnie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PsssSs Re: hej białasy IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 16:15 Powiedz mi co sie tym niggasom nie podoba ? 70 % jest bezrobotnych. Otrzymuja kolejno: DARMOWE MIESZKANIE, zasilek standardowy, bony zywieniowe, handicap (dodatkowe, darmowe punkty na egzaminach do szkol). Mimo, ze dostaja wszystko, tylko, za to, ze sa czarni, 80 % najciezszych przestepstw jest popelnianych wlasnie przez nich. Tak wiem, to wina bialych. Naprawde, niektorzy zapetlaja sie w swojej poprawnosci politycznej, ze to az zalsone jest. Wasz ideolog Stalin nazwalby was "pozytecznymi idiotami". Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: hej białasy 04.05.09, 15:00 Gość portalu: poti napisał(a): > Spróbujcie przejść przez czarną dzielnice w stanach, dowiecie się co to rasizm. Eee, wątpie, nie zdążysz się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny czarnuch jest rasista wobec bialych !!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.05.09, 15:15 murzyni rasisci won z polski !!! polska zostanie biala !!!polska nie chce arabow i murzynow w polsce !!!nie chcemy DRUGA ANGLIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z chicago Re: czarnuch jest rasista wobec bialych !!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.05.09, 15:20 w USA CZARNY RASIZM JEST DOZWOLONE I NIE KARALNE !!BIALY RAZISM JEST KARALNE!!gdzie jest sprawlidliwosc????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: czarnuch jest rasista wobec bialych !!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.05.09, 15:24 polska dla polakow i slowianow !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: Czarnoskórzy nzywają nas "bielasami" 04.05.09, 10:15 Super usprawiedliwienie bycia debilem... bo inni też są... gratulacje! Skoro są czarni rasiści imbecyle, to znaczy że biali rasiści są spoko... proponuje amputacje mózgu... darkraj napisał: > ============================ i to w bardzo delikatnej formie. > Normalnie, w języku potocznym, nazywają nas "białym goownem" albo "białym > śmieciem". > Czy to też podpada pod ustawę? > > Z PRAKTYKI wiem, że nie ma większych rasistów, jak czarni. > Podobnie zresztą, jak z pewnymi wyznawcami wiary, nazywanych przez samych siebi > e > "narodem wybranym". > ----------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: Czarnoskórzy nzywają nas "bielasami" 04.05.09, 15:13 Bycie debilem nie jest usprawiedliwieniem, ale wkurza mnie, że wg nich NA PEWNO jestem rasistą, bo jestem biały, a oni NA PEWNO nie są, bo praprapradziadek pracował niewolniczo na plantacji bawełny. Jeśli dureń napadł na czarnego, to wszyscy Polacy są rasistami, jeśli czarny zachowuje się tak samo, to ma do tego prawo, bo praprapradziadek... szabo napisał: > Super usprawiedliwienie bycia debilem... bo inni też są... gratulacje! Skoro są > czarni rasiści imbecyle, to znaczy że biali rasiści są spoko... proponuje > amputacje mózgu... > > darkraj napisał: > > > ============================ i to w bardzo delikatnej formie. > > Normalnie, w języku potocznym, nazywają nas "białym goownem" albo "białym > > śmieciem". > > Czy to też podpada pod ustawę? > > > > Z PRAKTYKI wiem, że nie ma większych rasistów, jak czarni. > > Podobnie zresztą, jak z pewnymi wyznawcami wiary, nazywanych przez samych > siebi > > e > > "narodem wybranym". > > ----------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIAŁY [...] IP: *.aster.pl 23.04.09, 09:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa a w USA czarni.. bija bialych, i swoich tez :) 23.04.09, 09:16 Mieszkam na przedmiesciach Chicago, kiedys przejezdzalem przez murzynska dzielnice w Chicago, to obrzucili moj samochod kamieniami...Tak na marginiesie, to byla kiedys piekna dzielnica, szerokie bulwary, z kamienicami i rezydencjami kupieckimi z przelomu 19 i 20 wieku, do lat 50-60 to byla Polska dzielnica, potem wprowadzili sie murzyni i zrobili zupelny syf, domy wypalone, murzyni z robili z tego 3- swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzZZZzzz Czarnoskórzy studenci są obrażani IP: *.chello.pl 23.04.09, 09:58 Ja tam jestem biały i też parę razy na ulicy po zębach od dresów dostałem, ale jak raz taka sytuacja spotka murzyna to jest powód do krzyku o rasizmie. Prawda jest taka, że wystarczy gdzieś po 21-22 nie przechadzać się samotnie po mieście w niepewnych okolicach to może się komórki nie straci. Studiuje na prywatnej uczelni - swego czasu szkoła miała plan uruchomić kierunki w języku angielskim dla obcokrajowców. Zjechała się grupka murzynów tak niechętnych do nauki, że wykładowcy mimo wyższych stawek za te zajęcia rezygnowali z ich prowadzenia, bo nie widzieli sensu ich prowadzenia ( nie każdy lubi mówić do ściany ). Po miesiącu każdy z tych murzynów stwierdził, że jest z biednego afrykańskiego kraju i żeby im przyznać stypendium socjalne oraz zwolnić z opłat za szkołę ( niepaństwową ). Miarka się przebrała i murzynów wywalili - RASIŚCI !!! Na bank jak by to byli biali poszli by na ich warunki .... Odpowiedz Link Zgłoś
ckliwy_wiesio Czy Rasizm to juz Antysemityzm? 23.04.09, 10:33 Szafowaniem przy każdej okazji słowem rasizm doprowadzi do takiego samego wypaczenia jak w przypadku terminu ANTYSEMITA- to jest w tej chwili słowo klucz uzywane przy każdej okazji kiedy adwersaż nie zgadza sie z poglądami przedstawianymi przez przedstawiciela narodu wybranego. Słusznie ktoś wyzej zauważył, że ułamek promila napadów na czarnoskórych potraktowany jest w tym artykule jako dowód tezy o rasizmie w Warszawie. Co zatem zrobic kiedy napadnietymi sa białoskórzy turyści z UE? - pisać o antyholendryżmie, antybelgiźmie etc. Przypadków napadów na odwiedzajacych Polske turystów bedzie statystycznie znacznie więcej od napadów na czarnoskórych. NIE PRZESZARŻUJMY Z RASIZMEM W POLSCE BO ZANIM SIE OBEJRZYMY PRZYBIERZE ONO ZNACZENIE SŁOWA ANTYSEMITA. PS. A i tak za kilkadziesiat lat w Europie mówic bedziemy po Chińsku. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Śmieszne 23.04.09, 10:44 Kilkunastu płaczków rozpacza w internecie nad losem biednych murzynków. Skoro wam ich tak żal, to więcej pożytku będzie jak im pomożecie w realnym świecie. Od waszych komentarzy nie poczują się lepiej. Póki co cieszmy się, że nasze ulicy nie są drugim Paryżem czy Amsterdamem. Zapytajcie tamtejszych białych co sądzą o swoich ciemnych sąsiadach. Gwarantuję, że odpowiedź będzie daleka od politycznej poprawności. Odpowiedz Link Zgłoś
pavlikmedvid Re: O Murzynach i polaczkach 23.04.09, 11:17 "Kilkunastu płaczków rozpacza w internecie nad losem biednych murzynków." Zapytaj kilku bialych Anglikow co sadza o bialych polaczkach na Wyspach... Zapewniam Ciebie, ze odpowiedz bedzie "daleka od poprawnosci politycznej" (pamietasz o pomysle objecia polaczkow obowiazkiem przejscia testow na znajomosc cywilizacji anglosaskiej, ktorym nie objeci sa Indusi - to daje do myslenia o stosunku Anglikow do slowianskiej mniejszosci). Sto lat za Indusami - mysla Anglicy. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: O Murzynach i polaczkach 23.04.09, 11:35 > Zapytaj kilku bialych Anglikow co sadza o bialych polaczkach na > Wyspach... > Zapewniam Ciebie, ze odpowiedz bedzie "daleka od poprawnosci > politycznej" (pamietasz o pomysle objecia polaczkow obowiazkiem > przejscia testow na znajomosc cywilizacji anglosaskiej, ktorym nie > objeci sa Indusi - to daje do myslenia o stosunku Anglikow do > slowianskiej mniejszosci). Sto lat za Indusami - mysla Anglicy. Naprawdę, nie wzrusza mnie to. Ja nie wyjechałem, jakoś daje radę w kraju nad Wisłą, a o naszych emigrantach mam swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd O takich "polaczkach", jak ty? 26.04.09, 18:52 Akurat z moich kontaktów z Brytolami wynika, że cenią nas (na ogół) bardziej, niż kolorowych. No, może po poznaniu takich półgłowców jak ty zmieniają zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanpisu Re: O Murzynach i polaczkach IP: 91.111.69.* 04.05.09, 22:59 Skoro tak nienawidzisz Polaków, że piszesz o nich polaczki to co robisz na polskim forum. A może mieszkasz w UK i znasz problem z autopsji. Dziwne, ja mieszkam i nie znam. pavlikmedvid napisał: > "Kilkunastu płaczków rozpacza w internecie nad losem biednych > murzynków." > > Zapytaj kilku bialych Anglikow co sadza o bialych polaczkach na > Wyspach... > Zapewniam Ciebie, ze odpowiedz bedzie "daleka od poprawnosci > politycznej" (pamietasz o pomysle objecia polaczkow obowiazkiem > przejscia testow na znajomosc cywilizacji anglosaskiej, ktorym nie > objeci sa Indusi - to daje do myslenia o stosunku Anglikow do > slowianskiej mniejszosci). Sto lat za Indusami - mysla Anglicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Śmieszne IP: *.sa.bigpond.net.au 04.05.09, 12:08 ja akurat mieszkam w amsterdamie i nic na ten temat nieslyszalam,takze niewypowiadaj sie na ten temat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Słowa wytrychy: rasizm i antysemityzm. 23.04.09, 11:32 Tymczasem chodzi o zwykły bandytyzm sprawców, a kolor skóry czy narodowość poszkodowanych nie jest powodem lecz pretekstem. Jednak zarzuty wobec policji są jak najbardziej zasadne, ale nie dlatego, że poszkodowanymi są czarni studenci, lecz dlatego, że policja zwyczajnie nie radzi sobie z utrzymaniem bezpieczeństwa na ulicach. Identyczne problemy z policjantami mją jak najbardziej jasnoskórzy Polacy, gdy zgłaszają przestępstwo. Człowiek ma po prostu wrażenie, że panu policjantwi w pracy przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_zoliborz Re: Słowa wytrychy: rasizm i antysemityzm. 04.05.09, 10:55 Zgadzam sie. Kazdy z nas mógł by być zaatakowany przez takiego chama, wystarczy że jakos by sie wyróżnił (wpadł jemu w oko). Policja jak i straz miejska nie wie po co pracuje nie umie pracować, wszysko opiera sie na kacjach typu, scigamy żle zaparkowane samochody, lub straganiaży. Mam wrażenie ze policjanci jak i straznicy nie sa wystarczająco szkoleni jak pracowąć, aby ich praca była bardziej efektywna i mieli jaka kolwiek swiadomość po co pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
przechodzien55 Od "rozkrecania akcji" to byl Joseph Goebbels 23.04.09, 12:58 Ta notka prasowa bedzie miala wylacznie taki efekt,ze kilku zadnych zaistnienia ludzi bedzie moglo sobie wyciac i oprawic w ramki artykul ze swoim nazwiskiem.Sytuacji "ciemiezonych" ani to nie poprawi,ani nie pogorszy.Szkoda ze Simon nie zyje,napewno by sie do emocjonalnych okrzykow przylaczyl.To jest antyfaszyzm i antyrasizm na pokaz,"rozkrecany" w celu przyniesienia korzysci zawodowym krzykaczom.Bitych czarnoskorych wszyscy maja tam,gdzie i tak ciemno.. Odpowiedz Link Zgłoś
hulababula Re: Od "rozkrecania akcji" to byl Joseph Goebbels 23.04.09, 13:38 > Bitych czarnoskorych wszyscy maja tam,gdzie i tak > ciemno.. Mów za siebie. Wstyd mi za tych wszystkich nazioli w Polsce, szczególnie że po II Wojnie Światowej my najlepiej powinniśmy wiedzieć co to znaczy, gdy dzieli się ludzi na tych lepszych (Że niby białych) i tych gorszych (że niby czarnoskórych) i jakie to ma konsekwencje. I komentarze w stylu "niech wracają do Afryki" są już zupełnie dobitne. Czemu by mieli wracać? Ci ludzie sąu nas na studiach, płacą za nie, uczą się polskiej perspektywy widzenia świata, wydają pieniądze. Mają takie samo prawo tu być, jak każdy z was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he A jacy to tam naziole zwykli blokersi, jak IP: *.chello.pl 23.04.09, 14:08 wszędzie, uny Panoczku przeca o Hitlerze nie uczone, do szkoły nie chodziły, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krypton Re: A jacy to tam naziole zwykli blokersi, jak IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.04.09, 18:53 pewnie zwykłe bandziory, a GW już o naziolach, eeech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taras Czarnoskórzy studenci są obrażani IP: *.dynamic.peoplenet.ua 23.04.09, 14:29 polska. zawsze taka byla. Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel_kolesia Kolumb i Spółka 23.04.09, 14:56 Indianie bardzo chętnie kiedyś przywitali obcych. Ci w Ameryce Północnej nawet uratowali pierwszych kolonistów od śmierci głodowej - a przecież Gazeta Wyborcza tam nie wychodziła, prawda? Indian prawie już nie ma. Byli zbyt słodcy - więc ich pożarto. Tak uważam. Piszę to, bo zwykłym bandytyzmem czy innymi "izmami" zjawiska nienawiści do innych się nie wytłumaczy. Gdybyśmy w naturze mieli miłość do siebie wzajem - to czy byłoby tyle set języków a przez to i narodów? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jak sam wykazałeś to ci czerwonoskórzy okazali się 04.05.09, 08:36 bardziej cywilizowani od chrześcijańskich białasów których uratowali oraz od katlockich białasów napadających na "innych" w Polsce. Ale tak to bywa, kiedy wiara bierze górę nad rozumem a pod łysą pałą brak szarych komórek. A co do wielu języków, to zastanów sie dlaczego jest ich tyle o ile głowa słuzy ci do czegoś jeszcz a nie tylko jako korek żeby ci do środka nie napadało. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Polski rasizm 23.04.09, 19:20 Polski rasizm bierze się z kompleksów zaściankowego kraju nieuków. W innych krajach Europy, czy Ameryki Afrykanie są lepiej traktowani niż Polacy, którzy przeważnie jadą zagranice sprzątać ulice a nie na wyższe uczelnie i taka jest różnica między Czarnymi a Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden z wielu Dawno już takich wierutnych bzdur i kłamstw ... IP: 94.246.147.* 24.04.09, 01:07 nie czytałem! Dodam tak dla jasności, że jestem przeciwnikiem rasizmu wszelakiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Offek czarny rasizm bierze się z analfabetyzmu, który IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.09, 07:03 na poziomie 70% w Afryce jest najwyższy na świecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: czarny rasizm bierze się z analfabetyzmu, któ IP: *.chello.pl 24.04.09, 11:42 Uczyć im się nie chce, bo banany same na palmach rosną, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: czarny rasizm bierze się z analfabetyzmu, któ 24.04.09, 16:53 Offek i hehehe, tym różnicie się od Czarnych, że jadząc do Afryki nie wzbudzicie swym wyglądem ich uwagi, natomiast oni waszą z PL TAK :D Wyobrażam sobie Afrykańczyka w polskiej wiosce i przejmuje mnie grozą sama myśl z jaką reakcja miejscowej ludności, spotkałby się tam. PS Przypomina mi się, jak "przyjaźnie" powitała i pożegnała polska młodzież na jakiejś prowincji Amerykanina pochodzenia żydowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: czarny rasizm bierze się z analfabetyzmu, któ IP: *.chello.pl 24.04.09, 18:02 nie czytaj tyle Agory bo ci resztka mózgu od tego michnixowego Matrixa wyparuje, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Offek Re: czarny rasizm bierze się z analfabetyzmu, któ IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.04.09, 18:13 Offka wyluzuj mało ci było Simona? Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Może pojedziesz np. do Somalii i sprawdzisz? 26.04.09, 18:56 Świat uwolni się od jednej idiotki (choć i tak was sporo), a my będziemy mieli ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Boszzz... Ty jeszcze nie w czubkowni? 26.04.09, 18:55 Głuptasiątko drogie, jeśli brakuje ci rozumku, zapytaj kogoś rozsądniejszego i dowiedz się, jak wygląda sprawa wykształcenia kolorowych i jaka jest różnica pomiędzy polską emigracją (szczególnie wczesnymi 'falami'), a natywnymi czarnuchami np. na Wyspach. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Ty zaś już jesteś w czubkowni ? :) 26.04.09, 21:12 Polacy myją kible czarnym np prawnikom, dziennikarzom! Taka jest różnica między wami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Offek Offka wyluzuj czarnych prawawników jest tylu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.09, 06:50 co kot napłakał, dziennikarzy też, oni uczyć się nie lubią:( Poza tym co to za Polacy, buracy z Koziej Wólki i tyle:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Offka miała fajny biust i Simona przy nim:-))) IP: *.chello.pl 27.04.09, 09:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian "Czarnuch" to dla mnie normalka IP: *.acn.waw.pl 23.04.09, 20:49 W Polsce każdy może dostać w mord.... , taki to już kraj. Trzeba się przyzwyczaić a nie płakać. SAmochody kradną ? kradną a nikt o tym artykułu i spotkań z policją nie robi :( Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Owszem kradną, ale przewaznie 23.04.09, 21:51 czarne! I potem je kanibalizuja. Nie da sie ukryc, ze jestesmy narodem rasistow. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 "Czarnuch" to dla mnie normalka 27.04.09, 08:17 No ale ciagle znajda sie idioci dla ktorych slowo "tolerancja" jest podejrzane... Przestepstwa popelniane na tle dyskryminacji rasowej badz etnicznej powinny byc traktowane szczegolnie ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka IP: *.chello.pl 04.05.09, 10:40 Wymagając czegoś od białych wymagajmy też od czarnych, beżowych i żółtych. Jeżeli uważacie że te - incydenty - które trafiają się w Warszawie/Polsce to "tragedia narodowa" to chyba nigdy w życiu nikt z Was nie wychylił nosa po za Europę. O tym że czarni są rasistami nie tylko do białych (np. w USA i RPA) ale sami do siebie (jak ktoś nie jest określonego "idealnie" koloru to ma u nich przesrane). iecie co w Dubaju robią arabowie z hindusami ? A jakoś nikt nad tym nie płacze i uważa to za normalne. Powiem tak - jestem biały i nie raz spotkałem się z dyskryminacją od czarnych - USA i RPA - dlatego nie mam żalu jak skopią któregoś - przyjeżdżałeś tutaj, wiedziałeś że ryzykujesz - nie podoba Ci się - wróć do siebie - ja do USA i RPA więcej nie pojadę, właśnie ze względu na rasizm. Skoro siedzą tutaj to widocznie nie jest tak strasznie. I nie dajmy się zwariować tak jak w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka 04.05.09, 10:55 Co kogo to obchodzi człowieku... mieszkamy w PL, a nie w US albo RPA... to że inne kraje są popieprzone nie znaczy że nasz koniecznie też być musi. Czarni to ludzie jak wszyscy inni, tak jak wszędzie indziej jest wśród nich rasizm, zawiść, nienawiść i głupota... problem jest wtedy, gdy instytucje państwa nic nie robią a ludzi uważają, że wszystko jest ok, bo coś tam... Gość portalu: s napisał(a): > Wymagając czegoś od białych wymagajmy też od czarnych, beżowych i żółtych. > Jeżeli uważacie że te - incydenty - które trafiają się w Warszawie/Polsce to > "tragedia narodowa" to chyba nigdy w życiu nikt z Was nie wychylił nosa po za > Europę. > O tym że czarni są rasistami nie tylko do białych (np. w USA i RPA) ale sami do > siebie (jak ktoś nie jest określonego "idealnie" koloru to ma u nich przesrane) > . > iecie co w Dubaju robią arabowie z hindusami ? A jakoś nikt nad tym nie płacze > i > uważa to za normalne. > > Powiem tak - jestem biały i nie raz spotkałem się z dyskryminacją od czarnych - > USA i RPA - dlatego nie mam żalu jak skopią któregoś - przyjeżdżałeś tutaj, > wiedziałeś że ryzykujesz - nie podoba Ci się - wróć do siebie - ja do USA i RPA > więcej nie pojadę, właśnie ze względu na rasizm. Skoro siedzą tutaj to widoczni > e > nie jest tak strasznie. > I nie dajmy się zwariować tak jak w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka IP: *.chello.pl 04.05.09, 11:04 czyli oni mogą tu przyjeżdżać, od dresa dostać po ryju bo spodobała mu się czarnego komóreczka, i to jest RASIZM !!! to jest złe - normalnie Polska krajem nietolerancji i wszelkiego zła światowego !!! (to że dresa wali generalnie komu po ryju daje liczy się tylko łup, to już inna sprawa, co nie ? ) A z kolei jak my pojedziemy do krajów z których oni przyjechali - daje przykład USA albo RPA i gardło nam poderżną, to usłyszymy że "sami sobie jesteśmy winni bo zapuściliśmy się do czarnej dzielnicy" Jak czarni chcą aby nie było rasizmu, to sami w swoich krajach niech w pierwszej kolejności z niego zrezygnują. Odpowiedz Link Zgłoś
venedin Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka 04.05.09, 11:12 Zgadzam się że powinna być odpowiedniość. Niech Afrykanie w końcu zrozumieją że sa oni odpowiedzialni przede wszystkim za Afrykę. Jesli nie będą organizowac akcji w obronie białych farmerów w Zimbabawe niech nie oczekują że tu ktoś będzie tworzyl dla nich jakieś specjalne prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka 04.05.09, 15:44 Nie o to chodzi. Chodzi o to, że takie samo prawo powinno obowiązywać wszystkich, a nie wystawiać na piedestał jedną grupę z powodu koloru skóry. I n ie mówię o białych. szabo napisał: > Co kogo to obchodzi człowieku... mieszkamy w PL, a nie w US albo RPA... to że > inne kraje są popieprzone nie znaczy że nasz koniecznie też być musi. Czarni to > ludzie jak wszyscy inni... Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka 04.05.09, 11:38 Tak przewiduje prawo w Szwecji. Dotyczy to rowniez przestepstw na tle dyskryminacji n.p. religijnej czy seksualnej. xs550 napisał: > No ale ciagle znajda sie idioci dla ktorych slowo "tolerancja" jest podejrzane. > .. Przestepstwa popelniane na tle dyskryminacji rasowej badz etnicznej powinny > byc traktowane szczegolnie ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka IP: *.chello.pl 06.05.09, 08:31 w Polsce są zimy i (czasem) pada śnieg, to nie klimat dla Murzyna, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 13:06 i to dopiero byłaby dyskryminacja. bo czy gwalt bialej polki mialby byc w takim razie traktowany poblazliwie tylko dlatego ze nie ma skosnych oczu czy ciemnej skory? bzdura i segregacji rasowej cd. brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlaczkow z pl murzyn i arab najwielki rasisci swiata!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.05.09, 13:16 mieszkajcie na zachod troche to sie przekonacie co to jest CZARNY RASIZM ALBO ARABSKI RASIZM ALBO ZOLTY RASIZM !!francuzi, anglicy holendrzy ,belgowie sa RASISTAMI !!!co POLACZKI Z POLSKI MACIE NA TEN TEMAT DO POWIEDZENIA ,,,??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Re: murzyn i arab najwielki rasisci swiata!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.05.09, 13:25 WPUSCIC DO POLSKI MILION ARABOW I MURZYNOW I ZOBACZYMY TO SIE BEDZIE SIE STAC JAK ONI BEDA SIE PONOSZYC W POLSCE I ZACZYNAC STAWIAC WARUNKI W POLSCE I KOPAC POLAKA NA ULICY JAK TO ROBIA Z POLAKAMI W ANGLI!!!30 POLAKOW ROCZNIE SA ZAMORDOWANI NA ULICACH W LONDYNIE I ANGLI Z POWODU POCHODZENIE CZARNYCH RASISTOW ALBO ARABOW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: murzyn i arab najwielki rasisci swiata!!! IP: *.chello.pl 04.05.09, 15:33 co fakt to fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PsssSs Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 16:24 Jakby to delikatnie ujac ... jestes skrajnym lewicowym "pozytecznym idiota". Pojedz zobacz, co sie stalo u pionierow "tolerancji", tzn Europy Zachodniej i US. W US czarni popelniaja 70 % wszystkich ciezkich przestepstw, a mimo to, dostaja za darmo domy, zasilek, bony na jedzenie i handicap do szkoly. W Europie podobnie. Z tym, ze arabowie, dzieki waszej "tolerancji" juz skolonizowali Europe. Niemcy nie wytrzymaja dluzej niz do 2030, a Belgia, gdzie 50 % nowonarodzonych to arabowie, padnie jeszcze szybciej. Szkoda, ze ci, ktorych nawpuszczaliscie nie uznaja tej naiwnej "tolerancji". Mowiac wprost, wykorzystali wasza naiwnosc i kretynizm, by sie tu dostac, bo wiedza, ze cokolwiek zrobia, takie pajace jak ty, beda ich w kolko chronic. Szkoda, ze oni nie uznaja jakies samowyniszczajacej "tolerancji" i DOSLOWNIE zleja cie, jak sie popatrzysz na jedna z ich kobiet. Brzmi abstrakcyjnie ? Zorientuj sie w ISTNIEJACEJ JUZ sytuacji na zachodzie Europy, naiwniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
szabo przykro strasznie 04.05.09, 10:09 To naprawdę przykre, że Polacy są tak popieprzeni jako społeczeństwo, bo 80% komentarzy na to właśnie wskazuje (chciałbym wierzyć, że to nie jest wskaźnik miarodajny, ale instynkt i doświadczenie niestety mówią co innego). Uważają się za lepszych, ale tak naprawdę nie wiadomo od kogo... jak się jest w Brukseli, Antwerpii, albo jakimś angielskim mieście, to kiedy gdzieś dochodzi do jakiejś awantury, to niewiadomo dlaczego prawie zawsze odbywa się ona w języku polskim. Z jakiegoś powodu Belgi i Angole chętniej widzą jako sąsiadów Pakistańczyków i czarnych, kulturowo im odleglejszych, niż Polaków. A na forum GW buractwo ściga się o tytuł największego idioty, wygadując głupoty o czarnych w Polsce (szczególnie Ci, którzy na podstawie jednej osoby albo jednej sytuacji oceniają 1 mld ludzi na tej planecie - większość ludzi Polaków też tak ocenia idioci). Rozumiem zresztą, że to mechanizm obronny... Polacy przecież nigdy nie są niczemu winni, zawsze są biednymi, pokrzywdzonymi przez Boga i historię ofiarami... U nas jest zawsze super i fajnie, sielanka romantyczna, kraj bez stosów i respektowanie praw mniejszość poprzez palenie ukraińskich cerkwii... pewnie ten sam syndrom. Ciekawe, co by większość komentujących powiedziała, gdyby jeden z drugim pojechali na studia do UK, albo w odwiedziny od znajomych a brytolskie drechole wywaliły ich na zbity pysk z knajpy bo po polsku mówią. Pewnie większość by przyznała im rację, no bo przecież "niech do Polski buraki wracają." Zastanówcie się zanim coś napiszecie... albo się leczcie. Mój znajomy Hindus miał przyjechać do Wawy w odwiedziny w tym roku. Po lekturze większości komentarzy, zastanawiam się, czy mu tego nie odradzić... Sprawiacie, że wstyd być Polakiem... tacy patrioci pewnie z was, a to przez was właśnie wartości patriotyczne w gó...e leżą, przez takich, co mają czelność pisać, że osoba, którą pobili na ulicy jest sama temu winna i powinna wracać do siebie... gościnność babci klozetowej... pojeby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: przykro strasznie IP: *.chello.pl 04.05.09, 11:00 Wiesz... Patrząc na Polską a na kraje Afrykańskie trudno nie uważać się za lepszego. Choćby w tym że my do czegoś doszliśmy. Tak samo jak od nas lepsi są Skandynawowie, Kanadyjczycy... - czarni sa na samym końcu łańcucha pokarmowego - taka jest prawda Także nie zapieniaj sie i nie szastaj górnolotnymi hasłami tóre gdzieś tam wyczytałeś. Zobacz jedną rzecz - ilu jest zółtych w Polsce - i jakoś potrafiliśmy ich zaakceptować a nawet polubić, chociaż na ulicach warszawy jest il już powoli za dużo. Ale tolerujmy ich, akceptujemy i robimy interesy. Dlaczego ? Ponieważ zółty człowiek imponuje nam tym jak zapiernicza żeby mieć - jak ciężko pracuje po to aby jemu i jego rodzinie było lepiej. A nie przyjeżdza do Polski, od dresa dostanie po ryju raz (tak jak statystyczny Polak), padnie na kolana i zacznie spazmować jaki to rasizm tu panuje, bo "czarna człowieka dostała po ryju" od dresa bo dokonał normalnego rabunku. My biali też dostajemy i jakoś nie kwiczymy że to rasizm - chociaż nie raz nie dwa dresiki chodzące po ulicy mają taki kolor skóry że lepper mógłby im pozazdrościć - czyli paradoksalnie goście o innym kolorze nas biją !!! RASIZM !!! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
venedin Re: przykro strasznie 04.05.09, 11:18 Ostatnio dali w Metro wypowiedź jakiegoś Nigeryjczyka który zauważył że po zamknieciu stadionu nie da się w Polsce im już tyle zarobić a inne intratne zajęcia jak handel narkotykowy są już zajęte przez polską mafię. Czyzby polska mafia była rasistowska ? Odpowiedz Link Zgłoś
venedin Re: przykro strasznie 04.05.09, 11:15 > Z jakiegoś powodu Belgi i Angole chętniej widzą jako sąsiadów Pakistańczyków i > czarnych, kulturowo im odleglejszych, niż Polaków. Chyba jednak kłamiesz. Inne sa wypowiedzi na angielskich forach. Oczywiscie Polak Polakowi nie równy. Inżynier czy lekarz to nie to samo co złodziej samochodów czy handlarz narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: przykro strasznie IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 11:42 venedin napisał: > > Z jakiegoś powodu Belgi i Angole chętniej widzą jako sąsiadów > Pakistańczyków i > > czarnych, kulturowo im odleglejszych, niż Polaków. > > Chyba jednak kłamiesz. Inne sa wypowiedzi na angielskich forach. > Oczywiscie Polak Polakowi nie równy. Inżynier czy lekarz to nie to > samo co złodziej samochodów czy handlarz narkotyków. a czy tylko polacy kradną? jest jakaś rezerwacja na przestępstwo dla nas? bzdura. zwalają na obcokrajowców ponieważ tak jest najłatwiej. wygodne,co? po co oskarżać swojego rodaka skoro ma się takiego polaka, czy innego pod ręką. okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: przykro strasznie 04.05.09, 13:51 Stereotypy z Hamburga: Polak - samochody Rosjanin - broń Turek - narkotyki Jugosłowianin - sutenerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: przykro strasznie 04.05.09, 15:54 szabo gdzie ty mieszkasz? W UK? Ja tak, pięć lat. Powiem krótko - chyba nie masz wszystkich w domu. A UK znasz tylko z tv. szabo napisał: Z jakiegoś powodu Belgi i Angole chętniej widzą jako sąsiadów Pakistańczyków i > czarnych, kulturowo im odleglejszych, niż Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PsssSs przykre klamstwa. IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 16:32 Anglicy chetniej widza za sasiada araba, albo czarnego ? Komu probujesz wcisnac ten lewicowy belkot, widac, ze znasz te kraje tylko z telewizji. Belgia jest idealnym przykladem ODWROTNOSCI tego co powiedziales. 50 % noworodkow jest arabami. Oni NIE maja wyboru, z kim maja mieszkac, nie maja tez wyboru co do praw, ktore im narzucaja. Co do Anglii - Polacy sa pracowici i latwo sie asymiluja. Czarni popelniaja ogromna ilosc przestepstw, z ktorych poza zasilkami sie utrzymuja, sprawiaja najwiecej klopotow i najbardziej sie awanturuja. Spojrz na statystyki, klamco. Kraje, ktore ich nasprowadzaly, sa przez nich wyniszczone, a rdzenni mieszkancy ich nienawidza. DOWIEDZ SIE, jak jest naprawde, a nie zmyslaj. Aha i gwoli scislosci. Przejdz sie po jednej z ich dzielnic, dowiesz sie co to rasizm. I to nie taki wyimaginowany, ze kogos wyzywaja podpite dresy w nocy. Tam beda cie nienawidzic, od matek z dziecmi po starcow. Bo mimo, ze dajesz im na zasilki i swiadczenia, to ty jestes wszystkiemu winien. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Szabo masz racje - to samo napisałam co Ty i ... 04.05.09, 16:33 Mój wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=752&w=94410445&a=94443526 został usunięty przez administrację Forum Gazety za złamanie prawa, zaś zostawiono posty rasistowskie, pomimo zgłoszenia ich do kasacji, np: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=752&w=94410445&a=94555644 etc Po prostu widać, jakie dno normalne administruje i pisuje na forum Warszawa - Opinie Ciekawe czy Pan Michnik były z tego dumny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyber goth "Czarnuch" to dla mnie normalka IP: 212.159.242.* 04.05.09, 10:26 i dobrze . w czym wy widzicie problem ? naglasnia sie kwestie o znaczeniu marginalnym zeby odwrocic uwage od tych ktore naprawde maja znaczenie... a ze w Polsce nie ma prawicy, tylko lewizna i jej przypupniki taka manipulacja przechodzi to bez problemu. i tak wszyscy zajmuja sie biednymi murzynkami zamiast zajac sie realnymi problemami z ktorymi boryka sie nasz Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuja "Czarnuch" to dla mnie normalka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 10:59 O to obraz katolickiej i pełnej miłosierdzia Polski! Szkoda słów, wstydzę się za ten kraj...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka IP: *.chello.pl 04.05.09, 11:09 o czym ty piszesz człowieku - od dresa nigdy nie dostałeś po twarzy "ot tak" albo bo spodobała mu się Twoja komórka ? Gwarantuje Ci nie nie jedna osoba w tym kraju dostała właśnie "ot tak" i nie spazmuje że to rasizm. (miał czarny pecha że padło na niego i tyle. Jakby padło na mnie to ja miałbym pecha, z tą różnicą że nie spazmowałbym że to rasizm) Odpowiedz Link Zgłoś
doggod Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka 04.05.09, 11:31 Gość portalu: s napisał(a): > o czym ty piszesz człowieku - od dresa nigdy nie dostałeś po twarzy "ot tak" > albo bo spodobała mu się Twoja komórka ? > Gwarantuje Ci nie nie jedna osoba w tym kraju dostała właśnie "ot tak" i nie > spazmuje że to rasizm. (miał czarny pecha że padło na niego i tyle. Jakby padło > na mnie to ja miałbym pecha, z tą różnicą że nie spazmowałbym że to rasizm) Gratuluje logiki. Jak chcesz byc bity i ponizany to twoja sprawa, inni nie chca. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka 04.05.09, 13:46 doggod napisał: > Gratuluje logiki. Jak chcesz byc bity i ponizany to twoja sprawa, > inni nie chca. Sobie pogratuluj. Co do tego co Ty chcesz ma logika? A. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka 04.05.09, 16:01 on nie chce. Po prostu nie będzie dorabiał do bandyckiego napadu rasistowskich teorii. doggod napisał: > Gość portalu: s napisał(a): > > > o czym ty piszesz człowieku - od dresa nigdy nie dostałeś po > twarzy "ot tak" > > albo bo spodobała mu się Twoja komórka ? > > Gwarantuje Ci nie nie jedna osoba w tym kraju dostała właśnie "ot > tak" i nie > > spazmuje że to rasizm. (miał czarny pecha że padło na niego i > tyle. Jakby padło > > na mnie to ja miałbym pecha, z tą różnicą że nie spazmowałbym że > to rasizm) > > > Gratuluje logiki. Jak chcesz byc bity i ponizany to twoja sprawa, > inni nie chca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhmmzz Re: "Czarnuch" to dla mnie normalka IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 16:35 Naiwniak, z lewicowo wypranym mozgiem. Zobacz co jest na zachodzie. Przyjezdni juz praktycznie rzadza ich krajami, poniewieraja bialymi, ktorzy sa tylko niewolnikami, do bycia okradanymi i pracowania na ich zasilki - tak arabowie i murzyni widza Europejczykow. Odpowiedz Link Zgłoś