kibol.ze.salonu Re: [Sonda] Wybory 03.05.09, 01:46 Ja bede glosowal na konkretna osobe, a nie na liste. Lista w PE nie bedzie mnie reprezentowac, przymulony badaczu opinii publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: [Sonda] Wybory 03.05.09, 01:52 kibol.ze.salonu napisał: > Ja bede glosowal na konkretna osobe, a nie na liste. Lista w PE nie > bedzie mnie reprezentowac, przymulony badaczu opinii publicznej. Ale kandydat jest z konkretnej listy i o listę kandydata, na którego chcesz głosować mi chodziło, przymulony wyborco. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek jak do PE to tylko PO - nawet literki sie zgadzaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 07:20 ale gdyby wybory byly do PIC to bym glosowal na PiS a na SLD do LSD najgorzej to maja ci od robta co chceta czyli Sobeckas & Benderas - takich wyborow nie ma i nie bedzie po prostu zla nazwe wybrali i kaczorki maja przegrane jak w ruskm czolgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx coz za wspaniala elokwencja IP: *.acn.waw.pl 04.05.09, 18:54 w dziesieciopunktowej skali ocen belkotu dostajesz absolutne maksimum;10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek kixx to ceniony koneser belkotu IP: 119.63.64.* 12.05.09, 14:31 uwielbia szczegolnie swoj wlasny tylko ten go zadowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx jestes nieskromny,ale masz racje IP: *.acn.waw.pl 12.05.09, 18:09 jestem wielbicielem twojej tworczosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek jestem czlowiekiem niezwyklej skromnosci IP: 119.63.64.* 13.05.09, 14:29 i oniesmiela mnie tlum wielbicieli zwlaszcza tak belkotliwych Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 HGW czy Huebner to to samo 23.05.09, 20:49 a nawet gorzej , bo ta ostatnia wynegocjowala kiepskien warunki wejscia Polski do EU - pokutujemy przez to do dzisiaj ... wybrliscie kiedys Bztuska i co teraz macie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: HGW czy Huebner to to samo IP: *.acn.waw.pl 23.05.09, 21:20 my? mylicie mnie z kims,tawariszcz Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: HGW czy Huebner to to samo 25.05.09, 16:25 wy , warsiowioki- to wy w-sioki hgw i tuska wybraliscie ? a nie ufoludki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lplpmoto Słabo z frekwencją w tym temacie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 18:36 .... olewka totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 A tak głosują na Kraju 11.05.09, 12:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=94795648&a=94795648 Tam PiS ma trochę większe poparcie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: A tak głosują na Kraju 11.05.09, 13:10 I tak wygra moja partia. Niechodzących na wybory. W tych wyborach planujemy uzyskać 85% głosów! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: A tak głosują na Kraju 11.05.09, 16:53 liczę na lepszy wynik-w granicach 90. tak poważnie czy ktokoliek zauważył żeby wobory cokolwiek zmieniły. naturalnie poza użerającymi się przy żłobie mordami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: A tak głosują na Kraju IP: *.acn.waw.pl 11.05.09, 18:28 masz racje igrzyska dla ludu Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: A tak głosują na Kraju 11.05.09, 18:44 tak jakoś śmiesznie głupole chcą wybierac DLA POLSKI. wybieracie ludków do konkretnych ugrupowań w parlamencie eu. no i miło że na dziś do łapki jakieś 30tys.plnów+ zdziebko innych proficików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: A tak głosują na Kraju IP: *.aster.pl 11.05.09, 19:20 Zgadza się, europoseł dostanie ponad 7600 euro miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: A tak głosują na Kraju 11.05.09, 20:15 przy poprzednich "wyborach" cichutko spokojnie bo było cóś tak 2000eu.na dzis można to wyliczyc tak cóś z 60tys.złociszów w sumie- miło taką kasę przytulic. dziś wszyscy radośnie nóżkami przebierają do tego parlamenta. a ile to uny DOBREGO DLA POLSKI ZROBIOM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: A tak głosują na Kraju IP: *.aster.pl 11.05.09, 20:45 Właśnie, żeby to się nie okazało turystyką finansową - obowiązki czekają. Ta podwyżka jest związana z nowym statutem posła do PE. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A tak głosują na Kraju 12.05.09, 11:05 uzman napisał: > I tak wygra moja partia. Niechodzących na wybory. W tych wyborach > planujemy uzyskać 85% głosów! Żeby się Twoje słowo w .... zamieniło. :( S. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: [Sonda] Wybory 11.05.09, 20:17 Trzeba być idiotą aby głosować na gronkowce i tym podobne. Teraz jasno wiem kto jest w przewadze na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: [Sonda] Wybory 11.05.09, 21:32 w przewadze są ci którzy cieplutkim sikiem olewają te wygłupy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: [Sonda] Wybory 12.05.09, 11:06 billy.the.kid napisał: > w przewadze są ci którzy cieplutkim sikiem olewają te wygłupy. Mówisz o tych 13% ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: [Sonda] Wybory 12.05.09, 11:22 Nie bój się - zamieni się w ponad 80% w dniu wyborów. W niegłosujących siła! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: [Sonda] Wybory 12.05.09, 12:41 uzman napisał: > Nie bój się - zamieni się w ponad 80% w dniu wyborów. W > niegłosujących siła! Siła to głosujący. Niegłosujący to bierne stado zdające się na decyzje innych, głosujących. Prawdę mówiąc, to im więcej osób nie głosuje, tym mój głos ma większą wagę. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: [Sonda] Wybory IP: *.aster.pl 12.05.09, 17:55 Po przeczytaniu tego wątku nasunęło mi się na myśl powiedzenie pewnej znanej osoby: "Gdyby urządzić całkowicie wolne wybory, każdy głosowałby na siebie". Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: [Sonda] Wybory 13.05.09, 19:14 snajperku-zobaczysz w dniu tych '"wyborów". faktycznie będzie 13%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: [Sonda] Wybory IP: *.aster.pl 23.05.09, 21:38 Głosowanie zakończone? Jeszcze nie głosowałam. "Głosowali jak chcieli, a wybrali kogo trzeba." Tak kiedyś Jan Pietrzak powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxl tylko frajerstwo idzie na te wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 23:42 śmiec mi się chcę, jak widzę tyhc matołów co to chcą pobierac pensyjki w ojro, generalnie wisi mi czy tam będzie kamiński czy inny zawisza, to jeden złodziejski ch... i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: [Sonda] Wybory 24.05.09, 03:01 Gość portalu: Ania napisał(a): > Głosowanie zakończone? Jeszcze nie głosowałam. Niestety, ale wszystkie gazetowe sondy działają przez dwa tygodnie. > "Głosowali jak chcieli, a wybrali kogo trzeba." Tak kiedyś Jan > Pietrzak powiedział. Tak było za PRL. Teraz w wyborach wygrywa się zgodnie z ordynacją wyborczą. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: [Sonda] Wybory IP: *.aster.pl 24.05.09, 10:35 Nie wiedziałam, że działają przez dwa tygodnie. Nie głosowałam, bo nie sądziłam, że mój głos coś zmieni. Tylko proszę nie traktować ostatniego zdania poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debiutant Re: [Sonda] Wybory IP: *.mobile.playmobile.pl 29.05.09, 00:09 też nie głosuję na liste tylko na konkretnego kandydata, moim zdaniem trzaskowski jest jedną z lepszych opcji www.youtube.com/watch?v=Kc6FpY_h-W0&feature=quicklist - a za ten film to sie im oskar należy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: [Sonda] Wybory 29.05.09, 18:58 koniecznie chcesz mnie rożsmieszyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: [Sonda] Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 00:35 Wymien lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Trzaskowski 30.05.09, 01:30 Gość portalu: debiutant napisał(a): > też nie głosuję na liste tylko na konkretnego kandydata, moim zdaniem > trzaskowski jest jedną z lepszych opcji No dobry jest, ale Hubner nie przebija. A tu jeszcze trochę filmików: www.youtube.com/watch?v=mldKS5VyG4A www.youtube.com/watch?v=OZaHZsl2lrQ www.youtube.com/watch?v=dfytjARWj08 I cała strona: www.dlarafala.pl/ Podoba mi się ta kampania. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Trzaskowski 30.05.09, 08:51 lepszych-gorszych. nie ma znaczenia. w tych wyborach -jak i w innych- głos oddany na kogokolwiek z danego ugrupowania pracuje dla tych na pierwszych miejscach list. a tak poza tym to wybieracie nie dla POLSKI. wybieracie dla ugrupowań europejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Trzaskowski 30.05.09, 17:58 billy.the.kid napisał: > lepszych-gorszych. nie ma znaczenia. w tych wyborach -jak i w > innych- głos oddany na kogokolwiek z danego ugrupowania pracuje dla > tych na pierwszych miejscach list. Ależ nieprawda. Głosujesz na kandydata i ten z listy, który dostanie największą ilość głosów - przechodzi. Numer nie ma znaczenia, tylko ilość głosów. > a tak poza tym to wybieracie nie dla POLSKI. wybieracie dla > ugrupowań europejskich. Nie. Wybieramy dla Polski, bo jeśli UE będzie kierowana przez właściwych ludzi, to i nam będzie lepiej. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzaskowski IP: *.aster.pl 30.05.09, 19:15 Tylko najpierw trzeba znaleźć tych dobrych i właściwych. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Trzaskowski 30.05.09, 22:50 Gość portalu: Ania napisał(a): > Tylko najpierw trzeba znaleźć tych dobrych i właściwych. A to już każdy we własnym zakresie szuka i wybiera. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzaskowski IP: *.aster.pl 31.05.09, 00:37 Dziękuję, że mi nie doradzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Trzaskowski 31.05.09, 07:43 snajpeku-znaczy przechodzi ten z pierwszego miejsca na liście. a głosy oddane na niższych-pracują dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Trzaskowski 31.05.09, 15:32 billy.the.kid napisał: > snajpeku-znaczy przechodzi ten z pierwszego miejsca na liście. > a głosy oddane na niższych-pracują dla niego. Nie. Przechodzi ten z listy, który dostanie największą liczbę głosów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Trzaskowski 31.05.09, 17:50 skąd więc te sejmy, rady powiatów,gmin i innego badziewia pełne są GŁUPOLI?? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Trzaskowski 31.05.09, 21:03 billy.the.kid napisał: > skąd więc te sejmy, rady powiatów,gmin i innego badziewia pełne są > GŁUPOLI?? Tak właśnie głosujemy. Przynajmniej przestępcom zamknięto wstęp do Sejmu i Senatu. Przecież także na nich głosowaliśmy. S. Odpowiedz Link Zgłoś