wojciech.domagala 05.12.03, 18:42 Dostałem plik tekstowy od kolegi co ma MACINTOSHA. Otworzyłem plik pod PC. Widać bardzo dużo krzaczków. Gdzie znaleźć konwerter ?! co zrobić ?! może jakiś program otworzy plik z MACa ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: MACINTOSH'a - ktoś ma ?! 05.12.03, 19:06 byc moze znam kogos, któ móglby miec. Pewnosci nie mam, ale zadzwonie i zapytam. A jak juz bede wiedziala, dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: MACINTOSH'a - ktoś ma ?! 05.12.03, 20:28 OKI, dzięki. Pisz na mój emajl śmiało. Możesz mi jakby co podac adres własciciela Macintosha albo nas skontaktowac. Chodzi o konwersje pliku tekstowego z Macintosha do Peceta. Problem z krzaczkami................. i formatowaniem............. dzieki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: MACINTOSH'a - ktoś ma ?! 05.12.03, 20:34 wiesz co, zróbmy tak: Ja Tobie podam Tobie numer tel. kom. na @ i sam zadzwon wyjasniajac o co chodzi. Moze akurat znajomy bedzie mial tego Macintosh'a, a ja uprzedze go, ze podalam Tobie telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: MACINTOSH'a - ktoś ma ?! 05.12.03, 21:16 A niema emajla ?! tak byłoby łatwiej......... wysłałbym mu zrzut ekranu z krzaczkami ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: MACINTOSH'a - ktoś ma ?! 05.12.03, 21:36 ma, ale radzilabym sie najpierw zapytac, czy jest w stanie Ci pomóc. Wysle na @ i adres. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala jak chcesz to Ci będę na emajla wysyłał kocury ;-) 06.12.03, 07:59 buggi napisała: > te kocury sa nieziemskie:):):) mam bardzo dużo ciekawych tudziez śmiesznych fotografii ;-))))) codziennie w miare możliwości wysyłam ich kilka ;-)))) jak chcesz to napisz na priva - emajl - to Ci będe wysyłał inne KOCURY ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: jak chcesz to Ci będę na emajla wysyłał kocur 06.12.03, 11:39 Napisz chociaz, co zalatwiles w sprawie krzaczkow. Zawrocilam gosciowi glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: jak chcesz to Ci będę na emajla wysyłał kocur 06.12.03, 14:46 Nic nie poradziłem sobie od wczoraj ;-(((( Wysyłam list do tego człowieczka, którego mi podałaś........... Nasal mam krzaczki ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: jak chcesz to Ci będę na emajla wysyłał kocur 06.12.03, 20:10 wojciech.domagala napisał: > Nic nie poradziłem sobie od wczoraj ;-(((( > > Wysyłam list do tego człowieczka, którego mi podałaś........... > > Nasal mam krzaczki ;-((( zapytam czy cos dostal ten "czlowieczek", ktory mierzy sobie 198cm wzrostu, hihihi > Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala niech się odezwie jakiś własciciel MAC'a !!! 06.12.03, 23:41 Ludzie ! niech się odezwie jakiś własciciel MAC'a !!! nadal mam problem............... Twój znajomy się nie odezwał :-((( napisałem do niego............ Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: niech się odezwie jakiś własciciel MAC'a !!! 06.12.03, 23:56 przykro mi. Wiem, ze chwilowo nie ma go w domu (sobota). Obiecal sprawdzic poczte po powrocie. Wiecej nic nie moge zrobic:( Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: niech się odezwie jakiś własciciel MAC'a !!! 07.12.03, 12:47 znalazłem dwa programy, które moga ci pomóc... co prawda soft opisany jest po czesku i rosyjsku, ale link do downloadu sa widoczne jak na dłoni... www.bsoft-bg.com/prg_view.php?name=MAc2Pc sebek.nethosting.cz/soft_mpc.html Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: niech się odezwie jakiś własciciel MAC'a !!! 07.12.03, 15:09 Chciałem zaznaczyć, że mam pełen profesjonalny pakiet Microsoft Office'a z Wordem.... etc..... czy za pomoca tego pakietu da się cos zrobić w tej sprawie ?! może Microsoft cos pomoże jak się ma ich legalny program ?! jakas nakładka ?! konwerter do Worda ?! coś takiego może istnieje ?! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Z ostatniej chwili 07.12.03, 21:01 gosc wzial twoje pliki do "obróbki". Podobno kaszka z mleczkiem. Nie wiem tylko, kiedy odesle. Poczekasz? Odpowiedz Link Zgłoś