Dodaj do ulubionych

MACINTOSH'a - ktoś ma ?!

05.12.03, 18:42
Dostałem plik tekstowy od kolegi co ma MACINTOSHA. Otworzyłem plik pod PC.
Widać bardzo dużo krzaczków. Gdzie znaleźć konwerter ?! co zrobić ?! może
jakiś program otworzy plik z MACa ?!
Obserwuj wątek
    • buggi Re: MACINTOSH'a - ktoś ma ?! 05.12.03, 19:06
      byc moze znam kogos, któ móglby miec. Pewnosci nie mam, ale zadzwonie i
      zapytam. A jak juz bede wiedziala, dam znac.
      • wojciech.domagala Re: MACINTOSH'a - ktoś ma ?! 05.12.03, 20:28
        OKI, dzięki. Pisz na mój emajl śmiało. Możesz mi jakby co podac adres
        własciciela Macintosha albo nas skontaktowac. Chodzi o konwersje pliku
        tekstowego z Macintosha do Peceta. Problem z krzaczkami................. i
        formatowaniem............. dzieki ;-)))
        • buggi Re: MACINTOSH'a - ktoś ma ?! 05.12.03, 20:34
          wiesz co, zróbmy tak: Ja Tobie podam Tobie numer tel. kom. na @ i sam
          zadzwon wyjasniajac o co chodzi. Moze akurat znajomy bedzie mial tego
          Macintosh'a, a ja uprzedze go, ze podalam Tobie telefon.
          • wojciech.domagala Re: MACINTOSH'a - ktoś ma ?! 05.12.03, 21:16
            A niema emajla ?! tak byłoby łatwiej......... wysłałbym mu zrzut ekranu z
            krzaczkami ;-))))))))))
            • buggi Re: MACINTOSH'a - ktoś ma ?! 05.12.03, 21:36
              ma, ale radzilabym sie najpierw zapytac, czy jest w stanie Ci pomóc. Wysle na
              @ i adres.
              • buggi Re: PS 05.12.03, 21:40
                Poszlo
                • buggi Re: Koty 05.12.03, 21:42
                  te kocury sa nieziemskie:):):)
                  • wojciech.domagala jak chcesz to Ci będę na emajla wysyłał kocury ;-) 06.12.03, 07:59
                    buggi napisała:
                    > te kocury sa nieziemskie:):):)

mam bardzo dużo ciekawych tudziez śmiesznych fotografii ;-)))))
                    codziennie w miare możliwości wysyłam ich kilka ;-))))
                    jak chcesz to napisz na priva - emajl - to Ci będe wysyłał inne KOCURY ;-)))
                    • buggi Re: jak chcesz to Ci będę na emajla wysyłał kocur 06.12.03, 11:39
                      Napisz chociaz, co zalatwiles w sprawie krzaczkow. Zawrocilam gosciowi glowe.
                      • wojciech.domagala Re: jak chcesz to Ci będę na emajla wysyłał kocur 06.12.03, 14:46
                        Nic nie poradziłem sobie od wczoraj ;-((((

Wysyłam list do tego człowieczka, którego mi podałaś...........

Nasal mam krzaczki ;-(((
                        • buggi Re: jak chcesz to Ci będę na emajla wysyłał kocur 06.12.03, 20:10
                          wojciech.domagala napisał:

> Nic nie poradziłem sobie od wczoraj ;-((((
                          >
                          > Wysyłam list do tego człowieczka, którego mi podałaś...........
                          >
                          > Nasal mam krzaczki ;-(((

zapytam czy cos dostal ten "czlowieczek", ktory mierzy sobie 198cm wzrostu,
                          hihihi
                          >
                          • wojciech.domagala niech się odezwie jakiś własciciel MAC'a !!! 06.12.03, 23:41
                            Ludzie ! niech się odezwie jakiś własciciel MAC'a !!!

nadal mam problem............... Twój znajomy się nie odezwał :-((( napisałem
                            do niego............
                            • buggi Re: niech się odezwie jakiś własciciel MAC'a !!! 06.12.03, 23:56
                              przykro mi. Wiem, ze chwilowo nie ma go w domu (sobota). Obiecal sprawdzic
                              poczte po powrocie. Wiecej nic nie moge zrobic:(
                              • Gość: frankista MAC to egzotyka w POlsce IP: *.icpnet.pl 07.12.03, 08:33
                            • rubeus Re: niech się odezwie jakiś własciciel MAC'a !!! 07.12.03, 12:47
                              znalazłem dwa programy, które moga ci pomóc...
                              co prawda soft opisany jest po czesku i rosyjsku, ale link do downloadu sa widoczne jak na dłoni...

www.bsoft-bg.com/prg_view.php?name=MAc2Pc
                              sebek.nethosting.cz/soft_mpc.html
                              • wojciech.domagala Re: niech się odezwie jakiś własciciel MAC'a !!! 07.12.03, 15:09
                                Chciałem zaznaczyć, że mam pełen profesjonalny pakiet Microsoft Office'a z
                                Wordem.... etc..... czy za pomoca tego pakietu da się cos zrobić w tej
                                sprawie ?! może Microsoft cos pomoże jak się ma ich legalny program ?! jakas
                                nakładka ?! konwerter do Worda ?! coś takiego może istnieje ?!
                                • buggi Re: Z ostatniej chwili 07.12.03, 21:01
                                  gosc wzial twoje pliki do "obróbki". Podobno kaszka z mleczkiem. Nie wiem
                                  tylko, kiedy odesle. Poczekasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka