Dodaj do ulubionych

Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci

IP: 81.210.48.* 20.05.09, 10:45
Uwaga na Ele taxi! Dziś w nocy zostałem napadnięty ze znajomymi przez grupę około 20stu kierowców owej "korporacji" i postanowili nas zlinczować bo ktoś podobny do nas, a nawet nie do nas z tego co mowili usiadl jednemu z nich na masce... Szczesliwie dla nas skonczylo sie na tym iz dostalismy tylko kilka razy po glowie, ale to dlatego, ze jednemu z nas udalo sie zatrzymac patrol policji! Ci troglodyci oskarzali nas o cos czego zrobic nie moglismy bo nie dosc ze bylismy w innym miejscu w czasie zdarzenia to jeszcze mielismy cieple jedzenie z mc donaldsa co tym bardziej potwierdzalo, ze bylismy w innym miejscu... W miescie jest tyle kamer, ze musimy byc na nich uwiecznieni jak idziemy z innej strony z innego miejsca... Zreszta policja szczesliwie po spisaniu notatki pozwolila nam tak winnym przeciez odejsc. Moze to dlatego, ze ten "taksowkarz" nie potrafil dwa razy powiedziec tego samego?
Na pytanie czy to oni mowil, ze nie oni, ale oni... Ludzie wystrzegajcie sie ich, ale to i tak za malo... Bo my pomimo iz nie dzwonilismy po nich to przezylismy horror. Postawcie sie na naszym miejscu jak ponad 20 chamow sie nad wami pastwii...
Obserwuj wątek
    • Gość: KRIS ELE TAXI IP: *.warszawa.mm.pl 22.06.09, 20:19
      MYŚLĘ ŻE PODWOŻNIKI ,JUŻ ZACZYNAJĄ IMAĆ SIĘ WSZYSTKIEGO BYLE BY
      TYLKO OBSMAROWAĆ NAWET NAJLEPSZĄ KORPORACJĘ W WARSZAWIE.
      • Gość: ja Re: ELE TAXI IP: *.opera-mini.net 13.03.15, 06:14
        jestem podwoznikiem stawka 1.20 km. praca 8 godz. dziennie od pon do piatku nocka. weekend dla rodziny. obrot srednio 5500zl. zostaje 3500 na czysto. h..j wam w d..e cierpy. zawsze zamawiam ele kursy na tarchominie po 12-15zl. a on wypad ze strefy. dwa dni temu nie chcial mnie zabrac z piwem to mu wylalem je na dywanik i zamowilem przewoz oczyeiscie dalem mu za ten sam kurs 30zl.
    • riposta-net Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci 22.06.09, 21:14
      Taksówki powinny jeździć a nie stać pod słupami lub blokować chodniki.Popatrz
      jak jest w NY.Druga sprawa to rąsia w rąsię z policją.I jedni i drudzy są na
      mieście w nocy jedni kapują drudzy łapią.A nie rzadko jedni z nich kradną a
      drudzy śpią po krzaczorach.Są oczywiście w większości uczciwi tak jak p.
      Stanisław lub p.Kmiecik.Ale oni mają swoich stałych klientów i jeżdżą tylko w
      dzień bo w nocy to tylko szumowina się szwenda po ulicach.
      • Gość: Klient ELE Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: 212.76.37.* 20.08.09, 19:13
        Naprawde pierwszorzedne porowananie... Warszawa i NY.. tam po 1-sze nie ma
        czegos takiego jak PRZEWOZ OSOB, po 2-gie ludzi jest wiecej, sa bogatsi, stac
        ich na TAXI wiec jezdza nimi przez co Taksowki nie stoją.. a co wam przeszkadza
        stojaca taksowka na chodniku.. ? czeka na klienta, szczegolnie w nocy.. ciekawe
        czy jak wracacie z jakiejs imprezy to nie szukacie TAXI ? a tak gdy w Wawie na
        palcach jednej reki mozna policzyc oznakowane postoje.. kierowcy oczekuja na
        klientow tam gdzie nie przeszkadzają, czyli np. KAWALEK chodnika, czy malo w
        nocy uczeszczanej zatoczki autobusowej (na Pl.Konstytucji).. Mi nie
        przeszkadzaja w zaden sposob..
    • Gość: Piotr Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.10, 13:54
      WRACAJ PRZYBŁĘDO DO SWOJEGO RODZINNEGO MIASTA GDZIE PEWNIE NIE MA mc
      Donalds,a, a twoja sława nie będzie uwieczniona na monitoringu
      miejskim. ,,Bidaku,, już pewnie bez powodu rzucają się na ciebie
      kierowcy w imię śmierć pieszym. ciekawe ile miałeś promili przed
      super kanapką z gąbki.Hołota kozackA.
      • Gość: x Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 14:32
        o, kulturka...
        • Gość: Emil Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.centertel.pl 22.05.14, 13:18
          nie tylko bandyci ale bardzo dużo w ele jeżdzi odpadów tzw.śmieci głównie z Wołomina ,Pruszkowa itp.wszyscy ci podwarszawskie śmieci mają pełno bródu za paznokciami i oni wożą nas Warszawiaków!to jest dopiero absurd 21 wieku.Emil
      • Gość: Zimny "Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci" - bzdura IP: *.be.jnj.com 16.05.12, 11:23
        Ty nie jesteś z Wawy bo słoma z butów wychodzi...Kolega ma prawo do swojego zdania a Ty gów.no wiesz skąd On jest. Nawet gdyby nie był to nie znaczy, że zasługuje na epitety. Parę chu...jów to i ja mogę Ci posłać ale nie mam powodów.

Jeżeli jesteś taksówkarzem to zyjesz z przewożenia ludzi z poza Warszawy tak samo jak i mieszkających w Warszawie. Przez takie durne gadki wszyscy nas kochają - jeden nie myśli a reszta ma przes.rane.

Zamiast się napinać może wytłumacz Koledze, że się myli a racja jest po drugiej stronie. jak nie zrozumie trudno wolna droga ale może zrozumie i będzie dobry klient.

Swoją drogą brać taksówkarska jest bardzo mocna w grupie solo juz gorzej i o nie dlatego Panowie żeby się do.piep.rzać ale żal ...ściska. Ja nie mam problemów z taksówkarzami choć nie zawsze jestem zadowolony no ale przecież o krowi cycek nie będziemy się lać. :-)
        • Gość: SDS "Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci" - bzdur IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.14, 19:51
          dlacegp/
    • Gość: gecko Uwaga - to jakaś schizofrenia IP: *.multimo.pl 21.01.10, 16:45
      Ten wątek, z tym samym początkowym postem, jest tu publikowany regularnie co
      kilka miesięcy. Bardzo zagadkowe.
      • Gość: Glupi jestes? Re: Uwaga - to jakaś schizofrenia IP: 81.210.48.* 25.01.10, 12:35
        Ktos dodaje cos od siebie i watek wraca... Swoja droga nie bez powodu... Na
        Swietokrzyskiej widzialam jak sie zjechaliscie pod kebaby i zlaliliscie jakiegos
        typa, ze karetka go zabrala... Sprawiedliwi jestescie i sami karzecie... WAM BY
        SIE TAK PRZYDALO
        • Gość: x blablabla /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 12:44
        • Gość: antyćwok Re: Uwaga - to jakaś schizofrenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.12, 09:08
          zlał to cie ojciec na porodówce przygłupie
    • Gość: luk Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.12.10, 09:02
      czy odpowiedź Taksówkarza do klienta cyt" ... teraz to już mnie Pan wku...ł... " to normalne w korporacji ELE??? Tak narzekają a przecież sami sobie wystawiają opinie jakimi są BURAKAMI i Wieśniakami... Wielcy Warszawscy Taksówkarze, BANDA DEBILI, CHAMÓW, FLUSTRATÓW!!!!
    • Gość: kopi Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.10, 11:12
      KŁAMIESZ! W McDonaldsie nie ma ani ciepłego, ani tym bardziej jedzenia!
    • Gość: Cezek Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.kns.pw.edu.pl 21.12.10, 18:43
      Ja takze zostałem oszukany przez tę korporacje - samochody przyjeżdżają często długo po czasie, przy czym brak jest zapowiedzi, ze kierowca może się spóźnić, kierowcy są niegrzeczni.
      Ostatnio miałem sytuację, w której kierowca sie spóźnił. Kiedy powiedziałem lasce w telefonie, że jestem już kawałek dalej i jeżeli chce mieć klienta, musi po mnie podjechać kawałek dalej (zdążyłem sie juz przemieścić, przecież nie będę czekał na mrozie na jaśnie pana kierowcę), usłyszałem, ze kierowca moze po mnie podjechać, ale Z WŁĄCZONYM LICZNIKIEM.Zatem to moja wina, że dupek sie spóźnił.
      W ogóle korporacja do d... Nie zamierzam z niej wiecej korzystać.
    • Gość: Twoja Stara Ele taxi - to sami bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 09:23
      czego chciałes przeciez ele taxi to buraki nie majace wlasnego zycia tylko siedzi w tym samochodzie i robi pod siebie zeby na koks mial hahahaha
    • Gość: rrrrrrrrrrr Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.11, 12:39
      nie zgadzam się to są kłamstwa ,kierowcy są solidarni i dbają o własne bezpieczeństwo.jestem klientką i nigdy nie spotkałam się z brakiem szacunku do klienta czy z ze złą odzywką.przeciwnie kierowcy z tej firmy szanują siebi i osoby z którymi jadą nie oszukują na kilometrach i nie maja tak zwanych dopałek ( tak jak glob grosik ...itd).to klienci nie potrafią się zachowć a największym chamstwem i prostackim zachowaniem jest zamówienie taksówki i pojechanie kilometra ,nie danie napiwku itp.często korzystam z tej firmy(ele.)i nie zmienie jej .powiem jeszcze jedno jechałam przewozem i mało ze samochód był brudny w środku napalone papierosami to kierowca wyglądał jak menel jak jakiś kloszard.więc niech nikt nie mówi lepiej nic złego i nie robi bez podstawnej nagonki na tą firmę .a przedewszystkim mają najładniejsze samochody i jak zamawia się taksówkę to nie przyjedzie przewóz osób który nie wszędzie może wiechać .
      • Gość: Monia Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.a2c-net234.astra2connect.com 10.09.11, 20:50
        Pomawiasz wlasnie tanszych przewoznikow... To na sad sie nadaje...

Zreszta... Nikt w to nie uwierzy kto jechal ele... Mnie i kolezanki mozna powiedziec napsatowal slownie gosc z czarnego mercedesa... Z kilo lancuchow mial i generalnie zgrywal jakiegos bandziorka...
        • Gość: biały murzyn Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 20:50
          A jaką pastą cie napastował?
        • Gość: sonia Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.12, 09:11
          a ja sie ruchałam z kierowcą bo mi brakło na napiwek:-(
          ale brzydki był i śmierdział piwskiem
      • Gość: pretnten Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.12, 09:10
        taksówka ma jeździć tak jak chce klient a nie kierowca piz.do
      • Gość: SClub Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.204.83.40.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.06.13, 14:58
        Zgadza sie. Ele to najbarciej bandyccy kierowcy. Zero kultury. Oszukiwanie na kursach. Zyja z tego ze maja wjazd na lotnisko Okecie . innaczej nikt by z nimi nie jezdzill.
    • Gość: won kur.wy Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: 148.81.175.* 17.05.12, 13:51
      !spier.dalaj brudasie
    • Gość: adkazan Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 15:19
      z pewnoscia masz niskie IQ
      • Gość: wawiak Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.205.65.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.09.12, 17:04
        i złodzieje.
        mnie taki jeden ukradł telefon, który pozostawiłem w taksówce.
        panienka z centrali w pięć minut po moim wyjściu z taksówki i zauważeniu straty
        stwierdziła, że "nie może skontaktować się z kierowcą".
        no pewnie,że nie mogła
        bo ten, kontaktował się już z paserem...
    • Gość: A Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.14, 00:49
      jacy bandyci to byli zomowcy ormowcy ubecy i inna zaraza
      • Gość: ekoludek Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.09.14, 11:19
        Tam jezdzą sami nieudacznicy czyli pseudogangsterzy.
        Nie potrafili nawet bułki ze sklepu ukraść a teraz udają bandziorów w mesiach na raty.
        Przepraszam ale jezdza również tam bardzo inteligentni inaczej.
        Powiedzą ci kto ma rządzić Polską kto i jak ma otworzyć biznes bo oni są licencjonowani.
        Swoją licencję z topografii traktują jak doktorat więc uwazają się za mądrych.
        Co byś się ich nie pytał to i tak najadą na ciebie ze nie masz racji. DNO i tyle.
        • Gość: ewa Re: Uwaga na Ele taxi - to sami bandyci IP: *.147.170.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.09.14, 12:14
          Współczuję Ci ! Jestes naprawdę żałosny ! Twój jad może cię zabić !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka