marts88 polecam: <a href="http://afryka.org/?showNewsPlus=4095" target="_b 22.05.09, 22:03 cytat z artykułu na ten temat: Okazuje się, że epidemia zbydlęcenia i głupoty rozprzestrzenia się i trwa znacznie dłużej niż świńska grypa, przed którą drżał cały świat. Owa epidemia to zespół chorobowy o nazwie „Bić Murzyna". Polscy nosiciele tej choroby mają biały kolor skóry i mieszkają również w Warszawie. afryka.org/?showNewsPlus=4095 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikosz brawo Panie Profesorze IP: *.chello.pl 22.05.09, 22:54 ktoś w końcu musi nazwać rzecz po imieniu i domagać sie działania. Pan ma niezbędny do tego autorytet. rasizm jest w polsce dużym problemem, przyznajmy to i zróbmy cos z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? tzn. red. A-aaa-daś ma zacząć chodzić IP: *.chello.pl 23.05.09, 15:24 z pałą i naparzać rasistów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Gazeta i tvn to rasiści IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.09, 23:47 ogladaliosci czy czytaliście dzisiejsze info, że kandydat do Europarlamentu Piechociński zatrudnił murzynów???? - i na gazecie i w TVN poswiecili temu wiele uwagi i podali to w taki sposób, że robiło sie niedobrze - obsmieli posła i zrównali z ziemią - niech sie nie wychyla, a ja uważam, że to nie jest niezręczność Piechocińskiego tylko RASIZM wlasnie w wykonaniu czolowych mediów- w/g mnie to nie Piechociński wynajmujac czarnoskórych studentów, ale media, które po prostu tych uczciwie pracujacych ludzi upokorzyli. Gazeto, TVN-ie nie tam jest ich miejsce??? - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SONYA Re: Gazeta i tvn to rasiści IP: *.dsl.club-internet.fr 27.05.09, 13:18 masz racje !!! RASIZM WOBEC POLAKOW JAK W NIEMCZECH ALBO W ANGLI GDZIE KILKA SA POBICI ALBO ZABICI I W TELEWYZI KTORE PLUJA NA POLAKOW JEST DUZO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellena Re: Gazeta i tvn to rasiści IP: *.dsl.club-internet.fr 27.05.09, 13:33 PLUCIE NA POLAKOW NA CO DZIEN TYLKO TO POTRAFIA!!FRUSTRACI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie IP: 80.54.20.* 23.05.09, 00:24 Może należałoby zacząć od skrajnie nastawionej negatywnie do odmienności w tym także kulturowych strony www redwatch.info - gdzie obraźliwie się odnoszą wobec i Polaków (gejów, feministek, osób o poglądach lewicowych itp. jak i Ciemnoskórych). Kochani obcokrajowcy jestem z Wami, zwłaszcza z narodami murzyńskimi, które wiele wycierpiały przez setki lat. Cześć Murzynom, Mulatom, Azjatom, Hindusom - SZACUNEK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie IP: *.chello.pl 23.05.09, 09:39 Musze stwierdzic, ze dla mnie nie ma roznicy czy do mojego miasta przybywa emigrant z Ukrainy, z Nigerii czy z Krakowa albo Hajnowki. Liczy sie czlowiek a nie jego narodowosc. Uogolniajac troche: u tych z zagranicy przynajmniej nie zauwazylem, zeby narzekali na Warszawe i podoba im sie tutaj. Uwazam, ze powinno sie zniesc obowiazek wizowy przynajmniej dla obywateli sasiednich krajow jak Ukraina, Rosja czy Bialorus. Odpowiedz Link Zgłoś
panpapaj Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie 23.05.09, 14:03 Ale po co cokolwiek robić z tym rasizmem. Kto tych ludzi innej rasy zmuszał, aby tutaj do nas przyjechali i tutaj mieszkali. Jak im się w naszym pięknym kraju nie podoba, to niech spieprzają do siebie. Każda nacja ma swoje miejsce na świecie. Tak Bóg stworzył ten świat. A już najgorzej jak się rasy mieszają. Zygać mi się chce jak widzę białą dziewczynę w objęciach murzyna. Cyganie jacy są to są, ale przynajmniej żyją w swoich społecznościach. POLSKA DLA POLAKÓW CYGANÓW I SŁOWAKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 16:49 > Ale po co cokolwiek robić z tym rasizmem. Kto tych ludzi innej rasy zmuszał, aby tutaj do nas przyjechali i tutaj mieszkali. Nie kto, ale co. Nędza i brak perspektyw we własnym kraju, czyli to samo, co od wieków zmusza miliony Polaków do emigracji za chlebem. >Każda nacja ma swoje miejsce >na świecie. Tak Bóg stworzył ten świat. Hehe, gdyby Niemcy, Skandynawowie czy Anglicy myśleli tak jak Ty, to Polska już dawno byłaby wielkim slumsem z 40-procentowym bezrobociem. > A już najgorzej jak się rasy mieszają. > Zygać mi się chce jak widzę białą dziewczynę w objęciach murzyna Jak Ci nie wychodzi z kobietami, to idź do specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 Zróbmy coś... 23.05.09, 17:46 Nie WY, nie ONI - my sami musimy reagować. Na moim osiedlu mieszka małżeństwo polsko-afrykańskie. Po studiach, nie z gangów. Sam interweniowałem, gdy tuż koło kościoła (!!!) jakieś stare baby pluły na białą matkę i śniade dziecko w wózku. - Ty k... Sto metrów dalej pomnik Jana Pawła II przed plebanią... W moim bloku mieszka rodzina wietnamska. Niemal tylko oni "dzień dobry" mówią. Wczoraj drzwi zabezpieczone domofonem przytrzymałem, by moja polska rodaczka mogła wózkiem i dzieciem wyjechać - a inni sąsiedzi wejść. Miło podziękowali. Humor dopiero na moim piętrze sąsiadka mi popsuła, mówiąc bym kałużę ominął: - Albo ten jamnik z 98, albo ten nasz sąsiad z 79 się wysikał... Ale tylko przecież syjoniści, antysyjoniści, Europejczycy, Afrykańczycy, Azjaci i Amerykanie sikają do polskiego barszczu. Jeśli znowu pojawi się komentarz, że za takie opinie na forach płacą "wiadome" ambasady - podam mój numer konta. Jakieś drobne by mi się przydały, bo na grube i tak nie liczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylecpiastowski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 22:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: nie rozumiem, jestem u siebie, więc "kolorowi IP: *.chello.pl 24.05.09, 09:08 ale on dawno nie żyje i same michnixy się u nas ostały, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
jungleman Re: nie rozumiem, jestem u siebie, więc "kolorowi 27.05.09, 09:08 Gość portalu: tubylecpiastowski napisał(a): > morda w kubeł i uszy po sobie, a jak się nie podoba to wypad, > Chrobry czarnucha też by mieczem potraktował i tyle Nie rozumiem, jestem u siebie, więc faszyści i temu podobny ludzki śmieć morda w kubeł i uszy po sobie, a jak się nie podoba to wypad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do"jungleman" wydze ze murzyn sie zaczyna podniecac!! IP: *.dsl.club-internet.fr 27.05.09, 12:00 powiedz to w twarz ze jestes u siebie !! Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: nie rozumiem, jestem u siebie, więc "kolorowi 27.05.09, 10:30 Gość portalu: tubylecpiastowski napisał(a): > morda w kubeł i uszy po sobie, a jak się nie podoba to wypad, > Chrobry czarnucha też by mieczem potraktował i tyle Oj zmarnował tatuś plemnika, a mamusia komórkę jajową, zmarnowali ze szczętem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka Lublin Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 08:07 Rasizm- nie, Islam- proszę poczytać Orianę Fallaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie-bredzisz IP: 91.104.104.* 27.05.09, 08:25 Ja najbardziej boję się takich jak ty co wrzucają wszystkich do jednego worka. Za dużo to nie wiesz o religiach i bredzisz. Tu nie chodzi o to,żeby cudzoziemcom w Polsce nadawać większe prawa jak samym rodowitym mieszkańcom ( jak sytuacja ma miejsce w UK np.)-chodzi o to,żeby tych co przyjechali np. zwiedzać, albo po porostu żyć zgodnie z naszymi obyczajami i kulturą szanować jako człowieka. Mam nadzieję,że jak wyrwiesz się z tej swojej wioski i pojedziesz do innej to ci w.p.i.e.r.d.o.l.ą porządnie z samego faktu,żeś nie jest dla nich swojak, albo kolor twoich włosów im się nie spodoba-zobaczysz jak fajnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie-bredzisz IP: 62.172.214.* 27.05.09, 15:19 Nie wypisuj bzdur, jakie wieksze prawa??? pewnie mieszkasz wsrod Polakow i nie masz pojecia o prawie w UK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oye Czy tylko rasizm? IP: *.mos.gov.pl 27.05.09, 08:48 Przecież i na białych napada się niemal codziennie bo "coś się komuś w ich twaryz nie podoba" albo bo "co się gapisz?!" albo dlatego, że akurat przechodził jak jakiemuś drechowi się nudziło. Może warto by w końcu W OGÓLE zacząć walczyć z przemocą i przestępczością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy tylko rasizm? IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.09, 09:06 W pełni popieram! To nie tylko dotyczy obcokrajowców! Kolejna sprawa, jeśli ta organizacja tak chętnie wstawia się za obcokrajowcami, to może powinna też wstawiać się za Polakami mieszkającymi za granicą, którzy traktowani są gorzej niż inni i dyskryminowani za to, że są Polakami?! Mówię głównie z myślą o Polakach mieszkających w Niemczech... Jak pomagać poszkodowanym, to wszystkim, a nie wybranym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy tylko rasizm? IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.09, 09:11 Kolejna sprawa, w takich przypadkach nie wystarcza monitorowanie tylko akademików i hosteli. Przecież ci ludzie nie mogą siedzieć w zamknięciu (jak w więzieniu). Powinien zostać zwiększony monitoring całego miasta (to by wszystkim wyszło na dobre, zarówno poszkodowanym obcokrajowcom, jak również innym mieszkańcom) i powinien zostać zwiększony personel policji, żeby mógł ktoś szybko zainterweniować. KOlejna sprawa, mówi się, że polska policja nie mówi po angielsku. Nie przesadzajmy, może starsi nie mówią, ale młodzi na pewno. Na pewno lepiej mówią po angielsku niż niejeden Niemiec na wysokim stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki, wiki, wikuś Re: Czy tylko rasizm? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:29 no tak, monotoringi, kamierki, więcej policji, itd itd. nie czujesz, że ta kontrola, 24h, krępuje ci ruchy? nie potrzeba kontroli, tylko skuteczności i obywateli tego kraju, co by umieli zareagować w odpowiedni sposób do odpowiedniej sytuacji. edukacja i kultura e to warto inwestować, a nie w stały nadzóru. i trochę myślenia w łepetynie i kamierek czy moniatoriangów NIE TRZEBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blada twarz Zabrakło Simona Mola, antyfaszysty roku, IP: *.speed-net.pl 27.05.09, 09:23 promowanego przez Kornaka i jego Nigdy Więcej i od razu 'rasizm' wzrósł. Swoją drogą, Kornak i jego wspólnicy promując osobę Mola są współodpowiedzialni za jego czyny. Ciekawe co Nigdy Więcej zrobiło, aby pomóc ofiarom rasistowskich przestępstw Mola? No ale zawsze lepiej walczyć ze sztandarami 'Southern Cross' na piłkarskich stadionach. Pewnie następny w kolejce jest Piknik Country w Mrągowie. Ach ci faszyści, czają się za każdym rogiem, a kto uważa inaczej pewnie sam jest faszysta i rasista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Zabrakło Simona Mola, antyfaszysty roku, IP: *.chello.pl 27.05.09, 09:55 ale jet pół-Murzyn pół-gej jego przyjaciel K. Legierski, startujący do Europarlamentu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał SONDA: Czy ten dowcip jest rasistowski (tak/nie)? IP: *.arr.gov.pl 27.05.09, 10:42 Co to jest: grupa czarnoskórych obywateli na polu bawełny? odp: "stare, dobre czasy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Naprawdę nie ma ważniejszych problemów w W-wie?;-) IP: *.centertel.pl 27.05.09, 11:00 Zaraz się okaże,że Collegium Civitas (lub jakaś grupa jego kadry) ma do sprzedania miastu piękny program antyrasistowski (szkolenia w szkolach i dla nauczycieli, kampanie etc.) i stąd się ich zaangażowanie w ,akurat, antyrasizm zawodowy;-)))))) Na naromanii najwięcej zarabiają płatni "fachowcy" od jej zwalczania, na rasiźmie - zawodowi antyrasiści;-)Oczywiście i jedni i drudzy walczą tak żeby dojna krowa nie padła;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 11:32 Nic nie poradze ale nie lubie Murzynow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Reicher amerykanska armia na kolanach IP: *.range86-139.btcentralplus.com 27.05.09, 11:42 Anglicy bojom sie rozrabiac w warszawie wiedzom ze jest tam niebezpiecznie,w nowym jorku po ataku na world trade center nie bylo widac wojska na ulicach czyzby w ogole nie istnialo,niektorzy pomysleli z pewnosciom ze to ruscy zaatakowali bo w nowym jorku na ulicy gdzie rusz slychac "POLSKO MOWA" moze wojsko zwyczajnie zaczelo uciekac,dziwne to bo we wszystkich filmach katastroficznych pokazyje sie armie jak pomaga ludnosci cywilnej wiec albo sie bala albo zdezerterowala albo moze w cale jej nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARAB zaczyna sie inwazja polski brudasow z 3 swiata!! IP: *.dsl.club-internet.fr 27.05.09, 11:53 jak dalej pojdzie to POLSKA BEDZIE JAK DRUGA ANGLIA !! wtedy nie bedzie ratunku i bedzie za pozno§§ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: zaczyna sie inwazja polski brudasow z 3 swiat IP: *.dsl.club-internet.fr 27.05.09, 11:54 RASIZM JEST NA ZACHOD TEZ !!!O CO CHODZI,,,,???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olisah Re: zaczyna sie inwazja polski brudasow z 3 swiat IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.09, 13:19 Juz jestesmy druga anglia... wiecej u nas polakow niz innych narodowosci :) Rasisci to kretyni, niska samoocena i zero oleju w glowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie IP: *.iitis.gliwice.pl 27.05.09, 12:01 Mieszkałem kiedyś na granicy takiej dzielnicy. I nie było problemów. Od miejscowych się dowiadywałem, w jakich miastach takie dzielnice są niebezpieczne, i gdzie trafiają się zamieszki. Granica wcale nie przebiegała między muzułmanami, a chrześcijanami, czy między 'czarnymi', a 'białymi'. Problemem nie była wielokulturowość jako taka, ale szerzej pojęte kwestie zakorzenienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylia w wawie nie ma rasizmu? idiotyzm IP: *.whb.pl 27.05.09, 12:16 ktos kto tak stwierdzi, a stwierdzil powyzej nie ma pojecia o czym pisze. Przede wszystki, zauwazylam ze POlacy uzuruja sobie prawo mowienia komus glosno i prosto w twarz co mysla, obcemu czlowiekowi. na ulicy. Moj maz jest czarnoskory, wiec wiem o czym pisze. jest w POlsce juz 18 lat, skonczyl studia, podatki placi, pracuje. ale idziemy ulica i JA slysze: patrz jaka ku... sobie czarnego wziela, jakby bialych juz nie bylo. glosno i wyraznie w tlumie ludzi. czasem sie odzywam, czasem nie. nie pozwalam tylko mezowi reagowac bo boje sie, ze jak pieciu facetow (tak, ok 40-50lat, nie wcale nie wyrostki) zdecyduje sie mu przylozyc (a pewnie i bialej ku...e tez) to nie mamy szans:) Niedawno wracalismy z klubu, gdzie obtacowywalismy nasza rocznice. przed stalo grono mlodych ludzi, i co slysze? "biala rasa, czysta rasa"! a nie wygladali jak mlodziez wszechpolska:) JEST SPOLECZNE PRZYZWOLENIE na wyrazanie swoich opinii, ktore obrazaja innych i naruszaja ich godnosc osobista. NIKT nie prostestuje, nigdy nikt nie zaregowal - chocby stwierdzaja: niech sie pan wstydzi tak mowic, albo jakim prawem. NIGDY. Chuligani sa wszedzie, to fakt - jak robia burdy nalezy sie im opierdziel niezaleznie od koloru. Ale ja, ja sie nie GODZE na to aby mojego meza co chwila obrazano, glosno i wyraznie, bo WOLNO to robic. nie, nie wolno. i dopoki nie zmieni sie prawo, ktore bedzie karac za takie rzeczy (a nie tylko miec pragraf bez pokrycia), dopoki ludzie przestana sie czuc bezkarni to nic sie nie zmieni. A ja? ja sie wstydze, wstydze sie jak cholera. ale jeszcze czesciej sie kurde boje, o siebie i mojego czarnoskorwego meza, w naszym pieknym kraju POLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do"bazylia" to wyjezdzaj z polski z twoim czarnego meza do ... IP: *.dsl.club-internet.fr 27.05.09, 12:42 jak ci zle w polsce GLUPIA BLONDI ODDAJ PASZPORT I MIESZKAJ W NIEMCZECH BEDZIE CI LEPIEJ POWITAJA CI TURCY W BERLINIE (MASZ BLISKO!!!!!!RASISTKA WOBEC POLAKOW TO TY JESTES!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylia Re: to wyjezdzaj z polski z twoim czarnego meza d IP: *.whb.pl 27.05.09, 12:46 heheh coraz zabawniej - white power z francuskiego IP. genialnie. smieszna- smieszny juz jestes. ma w dupie twoje opinie. nikt nie bedzie nam wyznaczal gdzie mamy mieszkac. Wlasnie piosalam o tym - przyzwolenie na obrazanie ludzi, bez powodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
liqier Re: to wyjezdzaj z polski z twoim czarnego meza d 27.05.09, 13:03 Pokolenie JP II się odezwało. Krzyż na piersi, honor w gębie i obłąkanie w mózgu. Inkwizycja się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: w wawie nie ma rasizmu? idiotyzm IP: 62.172.214.* 27.05.09, 15:48 Wspolczuje Ci, ze musisz w Polsce mieszkac, jestes odwazna. Wszedzie jest rasizm, ale to co mnie najbardziej wkurza to wlasnie to chamskie krytykowanie drugiego czlowieka. Kiedys w Warszawie, pobieglam rano po cos na sniadanie, i jakas panienka wytapetowana, opalona na braz w solarium, na caly glos do kolezanki, patrzac sie na mnie powiedziala: oo zobacz, ale sie ubrala...odwrocilam sie i powiedzilam, moze troche za glosno: przynajmniej nie wygladam jak k...a. NIGDY, naprawde nigdy nie spotkalam sie w UK z jakimkolwiek komentarzem wypowiedzianym glosno na moj temat. Acha, jescze maly incydencik w Warszawie, z synkiem na spacerze , uslyszalam: tak mloda a juz dziecko, ze to sie nie wstydzi...(dwie stare dewoty, ja 25 lat, wygladajaca na mniej)Taka jest Polska, pelna zle sobie nawzajem zyczacych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Polska duzo sie jeszcze musi nauczyć IP: *.range86-152.btcentralplus.com 27.05.09, 12:50 mieszkam i zyje w UK , Anglia rozwiazala sprawę rasizmu w pewien sposob , jest ustawa , funkcjonuje tutaj cos takiego jak "hate crime" za obrazanie , wyzwiska nie mowiac o pobicu idzie sie siedziec , a kara jest nieuchronna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anpu Czyba ze jest sie muzynem IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.09, 14:36 BO ONI SA PRZESLADOWANI wiec jesli napadnie cie taka banda (o co nietrudno naprzyklad w stanach - sprawdz jakie sa proporcje kolorow skury u sprawcow przestepstw) - to bedzie poprostu napad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zei Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie IP: 89.161.7.* 27.05.09, 12:54 Nie tylko w Warszawie. Polska to chory kraj. To kraj bandytów, złodziei, sobiepaństwa. Mam moralne prawo by wypowiedzieć się w ten czy nie inny sposób. Jst znacznie gorzej niż 25 lat temu. Ludzie są podli, zawistni, nieuprzejmi, zli. Brak tolerancji na każdym kroku. Przede wszystkim prawo jest do d....y. Jak można wyobrazić kiboler ztarzymują pociąg , biją się wsiadają i jadą dalej. Nie do pomślenia w innym kraju. Wystarczył specjalny oddział by ich wszystkich otoczyć, zamknąć i do ciężkicvh robó. Rozmawiam często z ludzmi innej rasy. Są w tym kraju osaczeni. I to przez kogo. Przez prymitywnych buraków, niedomytych, świn, śmierdzących w autobusach. To jest polska rzeczywistość. Nie dziwię się, że ludzie stąd uciekają. To kraj nie dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do"zei" [...] IP: *.dsl.club-internet.fr 27.05.09, 12:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zei Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie IP: 89.161.7.* 27.05.09, 13:00 Policja musio być silna i skuteczna w obliczu sytuacji w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylia Re: Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie IP: *.whb.pl 27.05.09, 13:05 sie z Toba zgadzam. skuteczne prawo to podstawa. i strach przed kara. a poglday? kazdy moze miec dla siebie, tego nie mozna zabronic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arash Re: Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie IP: *.dsl.club-internet.fr 27.05.09, 13:11 KOBIETA BEZROBOTNA NIE MA CO ROBIC I PISZE Z NUDU!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinol recepta na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:09 aby nie bylo rasizmu .... -zatrudnic czarnych policjantow! niech patroluja ulice w parach z bialymi i zoltymi. Beda to robili lepiej niz autochtoni (miejscowi) ...i dac im ostra amunicje oraz pozwolenie na uzywanie. Wtedy uporamy sie z problemem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zei Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie IP: 89.161.7.* 27.05.09, 13:16 To nie tylko moja opinia. Tak jesteśmy postrzegani my polacy wszędzie. W zagranicznych więzieniach kogo jest najwięcej oczywiście polakow, kogo kest najwięcej bezdomnych -polakow. Gdzie jest najwięcej alkoholikow - w Polsce. I czym tu k... a się chwalić. Tylko wstyd. Oczywiście, że w Polsce są ludzie mądrzy i wspaniali, ale ich nie słychać. Na przystankach autobusowych- bandy oprychów. Pod parasolami z piwem też./ Prawo, prawo i jeszcze raz prawo musi być twarde i konsekwentne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do"zei" [...] IP: *.dsl.club-internet.fr 27.05.09, 13:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie 27.05.09, 13:33 Widać to codzienne czytanie GWno Prawdy zlasowało ci już mózg doszczętnie. Podaj, złaski swojej, linki do badań lub innych publikacji skąd "dowiedziałeś" się o takich wysokich pozycjach Polaków w rankingach międzynarodowych Gość portalu: zei napisał(a): > To nie tylko moja opinia. Tak jesteśmy postrzegani my polacy wszędzie. W > zagranicznych więzieniach kogo jest najwięcej oczywiście polakow, kogo kest > najwięcej bezdomnych -polakow. Gdzie jest najwięcej alkoholikow - w Polsce. I > czym tu k... a się chwalić. Tylko wstyd. Oczywiście, że w Polsce są ludzie > mądrzy i wspaniali, ale ich nie słychać. Na przystankach autobusowych- bandy > oprychów. Pod parasolami z piwem też./ Prawo, prawo i jeszcze raz prawo musi by > ć > twarde i konsekwentne. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie 27.05.09, 14:16 To interesująca teza. Masz coś na jej poparcie? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Czarni tak się tu boją ale walą drzwiami i oknami 27.05.09, 13:20 Ja gdybym czuł się w jakimś miejscu nieswojo, o strachu nawet nie wspominając, zaraz bym zmienił lokalizację. Siedzenie w Polsce, kraju "wszechobecnego rasizmu", gdzie za każdym rogiem czeka na ciebie rasista, nazista, narodowiec, Wszechpolak (*wybierz dowolne okreslenie, który tylko czeka żeby cię pobić, stanowi swoistą formę masochizmu. A tak przy okazji, skąd pan Wnuk-Lipiński wie że Nigeryjczyka zaatakowano za to że jest czarny a nie za to np. ze ma najnowszy model Nokii czy wystający z kieszeni portfel ? czy mnożące się ostatnio napady na Białasów na przystankach autobusowych w całej Polsce, szczególnie w godzinach wieczornych, to wzrastająca fala antypolonizmu ? Stuknij się Wnuku w łeb, czasami. No chyba że pan Wnuk zdał sobie sprawę, że na takiej "antyrasistowskiej" hucpie można sporo zarobić, choćby punktów u odpowiednich decydentów. dzisiaj się jest rektorem a jutro, kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Czarni tak się tu boją ale walą drzwiami i o IP: *.chello.pl 27.05.09, 13:35 posłowi Piechocińskiem z PSL ulotki rozdawać, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skromny Zróbcie coś z rasizmem w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:27 to jest CUDOWNY sukces obecnego rządu !prawie BOHATERSTWO ! W Warszawie murzynów biją ! Odpowiedz Link Zgłoś